^
 • Cape Town, Victoria Falls og safari

  14 dage fra kr. 22.500

 • Cape Town, Victoria Falls og safari

  14 dage fra kr. 22.500

 • Cape Town, Victoria Falls og safari

  14 dage fra kr. 22.500

 • Cape Town, Victoria Falls og safari

  14 dage fra kr. 22.500

 • Cape Town, Victoria Falls og safari

  14 dage fra kr. 22.500

Cape Town, Victoria Falls og safari

Har du to uger til rådighed, så har vi en helt fantastisk Afrika rejse til dig. Rejsen indeholder både Cape Town, Victoria Falls og Chobe National Park og foregår i et roligt tempo.

14 dage fra kr. 22.500
Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 26.500 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 1.000
Prisen inkluderer: Fly, overnatninger samt safariaktiviteter

Har du to uger til rådighed, så har vi et forslag til en helt fantastisk Afrika rejse til dig. Denne rejse indeholder tre højdepunkter i det sydlige Afrika, og foregår i et roligt tempo, hvor du har god tid til at opleve de forskellige steder, du besøger.

Rejsen starter i Cape Town i Sydafrika, hvor du har hele fem dage til at opleve byens herligheder og venlige folkefærd, blive klogere på områdets historie og ikke mindst nyde den skønne natur uden for byen. Forude venter tre dage ved Victoria Falls i Zimbabwe efterfulgt af et ophold på Chobe Safari Lodge i Botswana, hvor du kan se frem til spændende udflugter, mødet med Afrikas dyreliv og ikke mindst afslapning på lodgen, som ligger lige ved den smukke Chobe River.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Der er afrejse fra Danmark mod Sydafrika.

Dag 2: Ankomst til Cape Town

Du ankommer i dag til Cape Town og køres fra lufthavnen til dit hotel. Her kan du finde dig til rette og efterfølgende få de første indtryk af byen, hvor du skal tilbringe de kommende fem dage.

Dag 3 – 6: Cape Town

Med sin beliggenhed mellem Atlanterhavet og bjergene er Cape Town blandt verdens smukkeste storbyer. Du kan tage svævebanen til toppen af Table Mountain, hvorfra du har en enestående udsigt over byen, bjergene og havet. Et besøg på Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet i 27 år, er også en mulighed. Eller hvad med at udforske en af byens townships? Der venter desuden gode madoplevelser i Cape Town. Smag på de lokale vine og den lækre seafood på nogle af byens hyggelige restauranter.

Cape Town er omgivet af skøn natur. Tag turen sydpå til Kap Det Gode Håb, og oplev både små fine fiskerbyer, skønne strande og et rigt dyreliv på vejen. Du kan også være heldig at se hvaler nær Cape Town. En kort køretur fra byen venter også Vinlandet, hvor nogle af verdens bedste vine bliver til. Vinstokkene strækker sig så langt øjet rækker og omkranses af smukke bjerglandskaber. De fleste gårde tilbyder smagsprøver på den seneste høst, så der er grundlag for en skøn tur gennem vidunderlig natur.

Dag 7: Cape Town til Victoria Falls

Sug de sidste indtryk fra Cape Town til dig, inden det er tid at flyve nordpå mod Victoria Falls i Zimbabwe, hvor de næste eventyr venter. Du bliver hentet i lufthaven og kørt til dit hotel for de kommende tre nætter.

Der bliver rig mulighed for at opleve det 1,6 km lange vandfald, hvor vandmasserne sendes ud over klippekanen og sender skyer af dis mod den blå himmel. Du kan blandt andet nyde synet fra udkigsposterne langs med floden. Eller hvad med at tage en helikoptertur over området, hvor du kan se hele vandfaldet og den storslået natur fra oven?

Dag 8 – 9: Victoria Falls

Victoria Falls er dog meget mere end det mægtige vandfald. Her tilbydes et sandt overflødighedshorn af aktiviteter, så det bliver ikke vanskeligt at fylde dagene med sjove og spændende oplevelser.

Besøg for eksempel det lokale marked, der er et paradis for dig, som elsker at shoppe. Her finder du alt hvad hjertet kan begære, når det kommer til træudskæringer, masker, sæbestensskulpturer og meget mere. Du kan også tage på en hæsblæsende river-raftingtur, hoppe bungyjump eller komme helt tæt på både elefanter og løver på spændende game drives. Muligheder er uendelig mange, så det er bare at vælge.

Dag 10: Victoria Falls til Chobe National Park

Fra Victoria Falls rejser du mod den lille by Kasane i Botswana. Herfra går turen videre mod Chobe National Park, der er et af Afrikas absolut bedste safariområder.

Parken er hjemsted for både løver, leoparder, giraffer og et væld af andre dyr. Gennem parken flyder Chobe River, som tiltrækker dyr langvejs fra. Det er en fantastisk oplevelse at betragte elefanterne bade i floden, alt imens bøffelflokke og flodheste søger hertil for at drikke og krokodillerne lurer i overfladen. Du kan også ofte se løver og hyæner i nærheden af floden, hvor også zebraer og antiloper kommer for at græsse.

De kommende tre dage står på safari i Chobe National Park, og du skal bo på Chobe Safari Lodge, der er det perfekte udgangspunkt for udforskning af området.

Dag 11 – 12: Safari på Chobe Safari Lodge

Nyd dagens varmeste timer ved poolen på Chobe Safari Lodge, tag et spil squash i den friske morgenluft, lad dig forkæle i skønhedssalonen, eller snup en drink i baren. Om aftenen kan du nyde et godt måltid mad i lodgens store udendørs restaurant, hvor aftensolen bader gæsterne i sit bløde lys.

Lodgen tilbyder også et hav af forskellige aktiviteter her iblandt game drives, hvor du får mulighed for at opleve Chobes rige dyreliv i selskab med en dygtig guide, som fortæller en masse om naturen og dyrelivet undervejs. Der er også mulighed for at tage på fisketure, komme op og flyve eller tage på dagsture til Victoria Falls eller Okavango Deltaet. Eller hvad med en guidet vandretur gennem Chobes smukke natur, hvor du holder udkig efter områdets mange spændende fugle.

Dag 13: Afrejse fra Kasane Botswana

Nyd din sidste morgen i Chobe National Park, inden turen går mod lufthavnen, hvor flyet mod Danmark venter.

Dag 14: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 26.500  Fra kr. 22.500
 Højsæson  Fra kr. 26.900  Fra kr. 22.900

 

Prisen inkluderer

 • Flyrejse fra Danmark til Cape Town i Sydafrika
 • Transport fra Cape Town Lufthavn til hotel tur/retur
 • 5 nætter på hotel i Cape Town inkl. morgenmad
 • Flyrejse fra Cape Town til Victoria Falls i Zimbabwe
 • Transport fra Victoria Falls Lufthavn til hotel
 • 3 nætter på hotel i Victoria Falls inkl. morgenmad
 • Transfer fra Victoria Falls til Chobe Safari Lodge i Botswana
 • 3 nætter på Chobe Safari Lodge inkl. alle måltider samt 2 game drives pr. dag
 • Transport fra Chobe Safari Lodge til Kasane Lufthavn
 • Flyrejse fra Kasane i Botswana til Danmark

Tilkøb

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring