70125011 Få et tilbud
Botswana Okawango to kalahari.png

Botswana fra Okavango til Kalahari

På denne spændende rejse til Botswana vil du opleve de to mest populære safaridestinationer i Botswana på land og til vands. Fra Maun kan du på hesteryg ride ud over de vide sletter og opleve gnuer, elefanter og giraffer. I Okavango Deltaets fantastiske verden af vand kommer du helt tæt på den pragtfulde frodige flora og det spektakulære dyreliv.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

11 dage fra 76.487 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

En verden af både vand og total goldhed venter på denne spændende rejse til Botswana, hvor du vil opleve to meget populære safaridestinationer. Fra Maun kan du på hesteryg ride ud over de vide sletter og opleve gnuer, elefanter og giraffer. I Okavango Deltaets fantastiske verden af vand kommer du helt tæt på den pragtfulde frodige flora og det spektakulære dyreliv, som hersker både på land og til vands. Den mægtige Kalahari ørken byder på imponerende saltsletter, hvor alt liv umiddelbart synes ikke at eksistere. Undervejs bor du på skønne camp sites, så du får den bedst mulige autentiske oplevelse af naturen i Botswana.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

De kommende 9 dage er et overflødighedshorn af indtryk fra to vidt forskellige verdener. Oplev den afrikanske slette fra hesteryg og kom tæt på både dyreliv og imponerende natur i Okavanga Deltaet og Kalahari ørkenens saltsletter.

Dag 1: Afrejse fra Danmark til Maun i Botswana

Fra Danmark går turen mod Botswana

Dag 2-3: Maun

Privat transportr fra lufthavnen i Maun til dit lodge (15-20 minutter).
Byen Maun i den nordlige del af Botswana er dit første bekendtskab med landet. Maun omtales ofte som porten til Okavango Deltaet og er dit udgangspunkt for de kommende oplevelser i Botswanas varierede natur.
Her har du en overnatning på Thamalakane River Lodge.

Udflugter

Gruppetur: På hesteryg i Botswana:
En sjov og spændende dag venter dig, hvor du til hest får mulighed for at ride ud over Botswanas vide sletter omgivet af det varierede dyreliv. Du vil blive kørt fra din lodge i Maun til et vildtreservat, hvorfra turen begynder. Oplevelsen tilpasses din erfaring med heste. Mærk vinden i dit hår, vandets stænk på din hud og nyd synet af giraffer, gnuer, elefanter og andre vilde dyr på den afrikanske slette, når du rider ud over det smukke landskab..
(Gruppetur, privat transfer, fitness niveau let)

Dag 3-5: Okavanga Delta

En glitrende verden af vand! Det enestående og utroligt smukke Okavango Delta er et unikt økosystem på grund af dets placering midt i Kalahari Ørkenen. Okavango floden har sit udspring i Angolas højland, og løber ind i Botswana, hvor den forsvinder i en labyrint af laguner, søer, floder, kanaler og vandløb. Idet vandet er længe undervejs fra Angolas højland, er Okavanga Deltaet mest frodigt i den tørre årstid, hvilket lokker tusinder af planteædende dyr til, og dermed også et stort antal rovdyr. Du har to overnatninger på Camp Okuti.

Udflugter

Camp Okuti: Safari til lands og til vands
Udforsk det smukke Okavango Delta på et udvalg af forskellige safarier til lands og til vands.
Oplev det fantastiske dyreliv på safarier tidligt om morgenen eller sidst på eftermiddagen, hvor dyrene er mest aktive. Fra en bådsafari på Okavanga Deltaets kanaler, søer og laguner har du et perfekt udsyn over de dyr og fugle, som holder til i vandet, og som kan være svære at få øje på fra et safarikøretøj.

Transfer til lufthavnen
Fly til Okavanga Delta (1 time)
Transfer til dit lodge

Dag 5-7: Okavango Delta

Fly til næste camp. Du har to overnatninger på Footsteps Camp - Footsteps across The Delta.

Udflugter

Footsteps Camp - Footsteps Across The Delta: Dag- og natsafarier, safari til fods, mokoro-sejlads og fisketur:
Oplev den imponerende topografi og det frodige vildnis i Okavango Deltaet i selskab med en professionel ranger. Gå til fods ad spændende vandrestier og hør rangeren fortælle om det rige økosystem og deltaets mangfoldige dyre- og fugleliv. Der er også mulighed for at vælge natsafarier, hvor de mere sjældne natdyr er aktive. En stille sejltur i en mokoro-kano gennem deltaets mange kanaler eller søer er en fantastisk oplevelse, hvor du kommer helt tæt på både den særlige flora, men også får et helt perfekt kig til de dyr, der kan være svære at se fra et safarikøretøj på land. Har du lyst til at prøve kræfter med en fisketur lidt ud over det sædvanlige, kan dette også arrangeres. Efter en pragtfuld og indholdsrig dag i deltaet kan du trække dig tilbage i dit eget hyggelige telt med privat bad før, at du deltager i aftenens middag bestående af lækre lokale specialiteter tilberedt i Footsteps Camps´ bush-køkken.
(Fitness niveau let, behagelige sko, solbriller, hat og solcreme anbefales)

Dag 7-10: Kalahari Ørkenen og Makgadikgadi Sletten Nationalpark

Omgivet af Kalahari ørkenen ligger Makgadikgadi Sletten, som er en af verdens største saltsletter. Sletten består af en blanding af ørken og saltsletter, og var for tusinde af år siden en gigantisk sø. Hele området er ca 16.000 km² stort. I regntiden fra december til marts fyldes området med vand og der dannes små laguner i lavningerne, som tiltrækker talrige dyr og store flokke af flamingoer. Mange antiloper, gnuer, giraffer, elefanter samt store flokke af zebraer migrerer til dette imponerende område. Udover det varierede dyreliv er det unikke ørkenlandskab utroligt fascinerende på grund af sin goldhed. I Kalahari ørkenen er der store chancer for at møde de charmerende surikatte, som lader dig komme ganske tæt på. Du har tre overnatninger på Meno A Kwena Tented Camp, som ligger på grænsen til Makgadikgadi Nationalpark og i nærheden af Nxai Pan Nationalpark.

Udflugter

Meno A Kwena Tented Camp: Safarier, bushvandring og bådtur
Udforsk det dramatiske landskab og de vilde dyr i Kalahari ørkenen på safari, bushvandring og bådtur. Oplev naturens små vidundere sammen med en erfaren bushguide, som kan fortælle dig om, hvordan dyr og fugle overlever i dette barske landskab samt vise dig, hvordan man helt ubemærket kan komme tæt på det fascinerende dyreliv.

Transfer til flyplads
Fly til Maun (1 time)
Transfer til Meno A Kwena (2,5 timer)
Transfer til Maun

Dag 10: Afrejse fra Botswana

Tiden er inde til at tage afsked med Botswana for denne gang og rejse tilbage til Danmark.

Dag 11: Skandinavien

Velkommen hjem til Danmark igen

Fotogalleri

Priseksempel

11 dage fra 76.487 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

Lavsæson: fra kr. 76.487 pr. person ved 2 voksne
Tillæg i højsæson: ca 2.000 - 4.000 kr per person *

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse Skandinavien - Botswana t/r.
 • 1 overnatning i Babbler Chalet (Bungalow) på Thamalakane River Lodge, inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger i Luxury Tent på Camp Okuti, inkl. helpension og drikkevarer
 • 2 overnatninger i Standard Tent på Footsteps Camp - Footsteps Across The Delta, inkl. helpension og udflugter 
 • 3 overnatninger i Classic Safari Tent på Meno A Kwena Tented Camp, inkl. helpension og drikkevarer
 • Udflugter og aktiviteter ifølge rejseplan
 • Transfers ifølge rejseplan
 • 24 timers Concierge Service
 • Fuld CO2-kompensation

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Victoria falls, safari i botswana og mauritius

Victoria Falls, safari i Botswana og Mauritius

 • Flotte brusende vandfald
 • Bådsafari i Botswana
 • Sol, strand og azurblåt vand

 

15 dage fra 52.020 kr pr. person

Botswana Okawango to kalahari.png

Botswana fra Okavango til Kalahari

 • Okavango Deltat
 • Kalahari ørken
 • Safri i verdensklasse

11 dage fra 76.487 kr pr. person

Tåg som kör genom landskap i solnedgång, Sydafrika

Rovos, Vandfald og Safari

 • Nyd luksustoget Rovos Rail
 • Smukke Victoria Falls
 • Safari i Chobe National Park

12 dage fra 50.715 kr pr. person

Cape Town, Victoria Falls og safari

Cape Town, Victoria Falls og safari

 • Oplev farverige Cape Town
 • Det buldrende Victoria Falls
 • Safari i Chobe National Park

14 dage fra 36.225 kr pr. person