Resor till Seychellerna

Rejser til Seychellerne

Vi skræddersyr din rejse til Seychellerne helt efter dine ønsker og budget. Kontakt os, så hjælper vi dig med drømmerejsen!

Find din indre ro i paradiset

Ingen stress, ingen to-do-lister og ingen fornemmelse af tidsnød.

Det er, hvad en rejse til Seychellerne handler om. Dage fyldt med den skønneste fred og ro, diskret skræddersyet forkælelse, betagende landskaber og uendelig udsigt over det smukke blå hav, som ligger i smuk forlængelse af de kridhvide sandstrande. En rejse til Paradis, som begynder, når beslutningen er taget og MyPlanets eksperter går i gang med at skræddersy din rejseplan.

Magisk solnedgang

Tiden står stille, når aftenen falder på, det er helt vindstille og den nedgående sol har farvet himlen i smukkeste røde og orange nuancer. Med tæerne begravet i det bløde hvide sand nipper du til din tropiske drink og lader dig opsluge af den farverige horizont.

Romantik, vandfald og dyreliv

Øriget Seychellerne ligger ud for Afrikas østkyst. De 115 øer er ikke blot ideelle til en romantisk getaway på en privat ø langt fra dagligdagen. De byder også på rig mulighed for familieferie, med spændende oplevelser i den smukke natur samt aktiviteter både på land og til vands.

På en tur til Curieuse Island kan du opleve Aldabra kæmpeskildpadder, som kan blive op til 200 år gamle. Cousin Island byder på vandreture med et rigt fugleliv, krybdyr og frodig mangrove.

I palmeskoven i naturparken Vallée de Mai, et UNESCO World Heritage site, er der rig mulighed for vandreture med betagende udsigt til vandfald og imponerende flora.

Oplev de bedste muligheder for at snorkle, dykke og fiske. Nyd luksuriøse resorts som opfylder dine ønsker ned til mindste detalje. Seychellerne har det hele.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om Seychellerne

Ring på telefon: 70 12 50 11 og lad os sammen planlægge din drømmerejse til Seychellerne.

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Eksklusiv safari i kenya og paradis på seychellerne

Eksklusiv safari i Kenya og paradis på Seychellerne

  • Eksklusiv safari i verdensklasse
  • Hoteller og lodger i toppklasse
  • Ø-ferie med forkælelse & afslapning

17 dage fra kr 116.400

Rejse til Seychellerne - Ø-paradis på Seychellerne

Ø-paradis på Seychellerne

  • Strande & dyreliv
  • Luksus & forkælelse
  • Velegnet til børnefamilier

14 dage fra kr 33.675

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.