70125011 Få et tilbud
Rejse til Seychellerne - Ø-paradis på Seychellerne

Ø-paradis på Seychellerne

Nyd den uspolerede skønhed på Seychellernes tropiske paradisøer. Med sine betagende smukke strande og landskaber er Seychellerne et yndet rejsemål til dage med afslapning og forkælelse, men også til aktive oplevelser både til lands og til vands. Her er rige muligheder for at nyde et ugeneret, romantisk getaway på luksuriøse resorts og øhop mellem Mahe, La Digue og Praslin.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

 

14 dage fra 34.854 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Ø-paradis på Seychellerne

Ø-paradis på Seychellerne. Naturoplevelser og forkælelse er i højsædet på denne 14-dages rejse på tre af Seychellernes mageløse øer.

Med sin beliggenhed i Det Indiske Ocean er der lagt op til dage i pragtfuld varme, slentreture langs de smukkeste kridhvide strande, badeture i det klareste azurblå vand samt muligheder for aktiviteter både til lands og til vands. Der er rige muligheder for vandsports- og dykkeraktiviteter, naturoplevelser i junglen i Nationalparken på Praslin, et rigt udbud af wellness for enhver smag samt selvskrevet ren afslapning i paradisiske omgivelser.

Mahe Island

På Seychellernes største ø Mahe har du tre overnatninger. Du bor på det skønne boutique hotel Carana Beach Hotel, som ligger ud til en af Mahes mange indbydende hvide sandstrande. Her bliver du indkvarteret i din egen hytte omkranset af frodig tropisk vegetation med direkte adgang til stranden og med udsigt til det azurblå hav.

La Digue Island

Efter et par timers sejlads ankommer du til dette glemte paradis, en skjult perle, hvor de smukkeste strande og bugte i verden ligger side om side langs øens kyster.
Du har tre nætter i dette paradis, hvor du skal bo på Le Domaine de L´Orangeraie, som er et luksuriøst resort beliggende i et tropisk jungle-paradis et par hundrede meter fra øens charmerende havn.

Praslin Island

Praslin Island ligger på UNESCOs verdensarvsliste og er kendt for sine smukke strande med palmer, som ligger som perler på en snor omgivet af store sandslebne granitblokke. Fem nætter har du her på dette helt særlige sted før, at du rejser hjem igen. Du skal bo på det stifulde Coco der Mer Hotel & Black Parrot Suites, hvor du bliver indkvarteret i et superior room. Med egen balkon, stort badeværelse og alle moderne bekvemmeligheder er der forkælelse for både krop og sind. De skønne poolområder byder på en fabelagtig udsigt over havet, og restauranten lokker med indbydende international og kreolsk gastronomi.

 

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Forkælelse, når det er bedst. En rejse, hvor du med besøg på øerne Mahe, La Digue Island og Praslin Island oplever det bedste af Seychellerne.

Dag 1: Afrejse Danmark

I dag rejser du mod Seychellerne

Dag 2-5: Mahe

På Seychellernes største ø Mahe har du tre overnatninger. Du bor på det skønne boutique hotel Carana Beach Hotel, som ligger ud til en af Mahes mange indbydende hvide sandstrande. Her bliver du indkvarteret i din egen hytte omkranset af frodig tropisk vegetation med direkte adgang til stranden og med udsigt til det azurblå hav. Hyttens traditionelle arkitektur går hånd i hånd med moderne luksus og er en skøn base for dit ophold på Mahe. Morgenmad og aftensmad er inkluderet.
Der er rige muligheder for at opleve Mahes spektakulære frodige landskaber, de paradisiske strande samt hovedøens kultur og historie. Det er også her, at størstedelen af de lokale er bosiddende.

Transfer fra lufthavn til resortet

Dag 5-8: La Digue Island

Tiden er nu inde til at forlade Mahe og begive dig videre til øen La Digue.
Efter et par timers sejlads ankommer du til dette glemte paradis, en skjult perle, hvor de smukkeste strande og bugte i verden ligger side om side langs øens kyster.
Du har tre nætter i dette paradis, hvor du skal bo på Le Domaine de L´Orangeraie, som er et luksuriøst resort beliggende i et tropisk jungle-paradis et par hundrede meter fra øens charmerende havn. Øens strande er mellem 5 og 40 minutters gang fra resortet. Du bliver indkvarteret i resortets Villas de Charme, som er hytter beliggende i tæt vegetation på den nordvestlige skråning af øen. Fra den private terrasse har du en vidunderlig udsigt over øen samt de omkringliggende øer. Bad og brusebad ligger skyggefuldt og helt ugenert under et stort palmetag udendørs. Elektriske buggies (små køretøjer) står til rådighed for gæsterne. Resortet byder på en pragtfuld infinity-pool, poolbar, indbydende restauranter og et bredt udvalg af spa-behandlinger. Morgenmad er inkluderet.
Udover de smukke strande på La Digue er det også her, at du kan være heldig at opleve den sjældne fugl Black Paradise Flycatcher, som holder til netop her på øen. Det er også værd at udforske det farverige og varierede liv i havet.

Transfer til færgeterminal
Færgeoverfart til La Digue via Praslin
Privat transfer til resortet

Dag 8-13: Praslin Island

Praslin Island ligger på UNESCOs verdensarvsliste og er kendt for sine smukke strande med palmer, som ligger som perler på en snor omgivet af store sandslebne granitblokke. Fem nætter har du her på dette helt særlige sted før, at du rejser hjem igen. Du skal bo på det stifulde Coco der Mer Hotel & Black Parrot Suites, hvor du bliver indkvarteret i et superior room. Med egen balkon, stort badeværelse og alle moderne bekvemmeligheder er der forkælelse for både krop og sind. De skønne poolområder byder på en fabelagtig udsigt over havet, og restauranten lokker med indbydende international og kreolsk gastronomi. Morgenmad er inkluderet.
Tag en tur ind i den tropiske jungle, hvor du finder Vallée de Mai Naturreservat, som bl.a. er kendt for sine orkidéer, den sjældne palme Coco de Mer samt det rige fugleliv. Tag en slentretur langs de kridhvide strande med udsigt til det azurblå hav. Aktiviteterne kan passende rundes af med velfortjent wellness på et udvalgt sted.

Privat transfer til færgeterminal
Færgeoverfart til Mahe
Transfer til lufthavnen

Dag 13: Afrejse mod Danmark

Transfer til lufthavn og check-in. Det er blevet tid til at sige farvel til Seychellerne for denne gang og flyve hjem igen.

Dag 14: Danmark

Du ankommer til Danmark fyldt med oplevelser og skønne minder fra Seychellerne

Fotogalleri

Priseksempel

14 dage fra 34.854 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

Lavsæson: fra kr. 34.854 pr. person ved 2 voksne

 

Tillæg i højsæson: ca. 2.000 - 5.000 kr. pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse til Mahe, Seychellerne
 • Transfer fra lufhavn til hotel/resort på Mahe
 • 3 overnatninger på hotel/resort på Mahe
 • Transfer til færgeterminal på Mahe
 • Færgeoverfart mellem Mahe og La Digue via Praslin
 • Privat transfer til hotel/resort på La Digue
 • 3 overnatninger på hotel/resort på øen La Digue Island 
 • Privat transfer til færgeterminal på La Digue
 • Færgeoverfart mellem La Digue og Praslin
 • Privat transfer til hotel/resort på Praslin
 • 5 overnatninger på hotel/resort på øen Praslin
 • Privat transfer til færgeterminal på Praslin
 • Færgeoverfart mellem Praslin og Mahe
 • Transfer til lufhavn
 • 24 timers Concierge Service
 • Fuld CO2-kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visa
Skræddersy din rejse

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejseformen og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Rejse Carana Beach Hotel Seychellerne

Rejse Carana Beach Hotel Seychellerne

 • Charmerende boutiquehotel
 • Smuk strande
 • Halvpension

9 dage fra 23.288 kr pr. person

TILBUD Rejse til Constance Lemuria Praslin

Rejse til Constance Lemuria Praslin

 • Paradisstrande
 • Spa & golf
 • Halvpension

9 dage fra 26.393 kr pr. person

TILBUD Rejse til Constance Ephelia Seychellerne

Rejse til Constance Ephelia Seychellerne

 • 2 smukke paradisstrande
 • Luksuriøse suiter
 • Fantastisk mad & spa

9 dage fra 22.253 kr pr. person

Eksklusiv safari i kenya og paradis på seychellerne

Eksklusiv safari i Kenya og paradis på Seychellerne

 • Eksklusiv safari i verdensklasse
 • Hoteller og lodger i toppklasse
 • Ø-ferie med forkælelse & afslapning

17 dage fra 120.474 kr pr. person

Rejse til Seychellerne - Ø-paradis på Seychellerne

Ø-paradis på Seychellerne

 • Strande & dyreliv
 • Luksus & forkælelse
 • Velegnet til børnefamilier

14 dage fra 34.854 kr pr. person