70125011 Få et tilbud
Rejse til Constance Ephelia Seychellerne

Rejse til Constance Ephelia Seychellerne

Velkommen til vidunderlige Mahé i Seychellerne og fantastiske Constance Ephelia Mahé Seychelles, der har en skøn beliggenhed mellem to af Mahés smukkeste strande.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

9 dage fra 21.500 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Rejse til Constance Ephelia Seychellerne

Rejse til Constance Ephelia Seychellerne. Velkommen til Seychellernes hovedø, Mahé, og skønne Constance Ephelia. Et fortryllende hotel, der spreder sig over 120 hektar tropisk mangroveskov, bakker og uberørte strande. Constance Ephelia er et sted, hvor Seychellerne virkelig viser sin charme. Suiterne og villaerne er moderne, men i traditionelt design, og de fem restauranter og seks barer byder på et væld af valgmuligheder – lige fra det moderne fusionskøkken til overdådige buffeter og klassisk barbecue på stranden. Oplev ziplining i bjergene, tag på cykeltur, dyk i det azurblå ocean eller slap af ved poolen med en signaturcocktail. Oplev også den luksuriøse U Spa by Constance, hvor du virkelig kan finde den indre ro.

Luksuriøse suiter

Hotellets værelser spænder fra luksuriøse juniorsuiter til den 1.000 m2 store præsidentsuite med privat pool og fitness center. Det relativt store resort rummer mere end 220 værelser. Her er alt til gourmeten, der gerne vil spise og drikke godt på ferien. Der er hele fem forskellige restauranter med hvert sit tema, så der er noget for enhver smag, hvilket gør den kulinariske oplevelse så fuldendt som overhovedet tænkeligt.

Flere swimmingpools

Hotellet har fire pools, der ligger spredt på området og tæt på størstedelen af suiterne og villaerne. Tre af dem har tilstødende barer og restauranter, så der er sikret nem adgang til forfriskninger og snacks i løbet af dagen.

Anerkendt spa 

Hvis du elsker at slappe af og forkæle din krop, byder hotellet på en fantastisk spa, hvor du kan koble fra og lade op. Naturligvis er de yngste gæster heller ikke glemt. Hotellet har en populær børneklub med sjove aktiviteter, og restauranterne byder på velassorterede børnemenuer. Hotellet ligger cirka 40 minutters kørsel fra lufthavnen. Hvis du er på udkig efter et godt hotel, hvor der både er mulighed for afslapning og aktiviteter, er Constance Ephelia et meget fint valg.

Kontakt vores rejseeksperter for et uforpligtende tilbud på din rejse til Seychellerne.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Velkommen til vidunderlige Mahé i Seychellerne og fantastiske Constance Ephelia Mahé Seychelles, der har en skøn beliggenhed mellem to af Mahés smukkeste strande.

Dag 1: Afrejse fra Danmark til Seychellerne

Afrejse fra Danmark mod Mahé

Dag 2–9: Mahé, Constance Ephelia

Velkommen til Mahé, der er hovedøen i Seychellerne, og det skønne Constance Ephelia. Det 4,5-stjernede resort er højt beliggende mellem to af de skønneste strande på Mahé, lige der, hvor det turkise hav møder de grønne bakkelandskaber. Hotellet ligger lige ved siden af den smukke nationalpark Port Launay, og hotelområdet er fyldt med en fantastisk fauna, både flotte træer og fine blomster. Hotellets værelser spænder fra luksuriøse juniorsuiter til den 1.000 m2 store præsidentsuite med privat pool og fitness center. Det relativt store resort rummer mere end 220 værelser. Her er alt til gourmeten, der gerne vil spise og drikke godt på ferien. Der er hele fem forskellige restauranter med hvert sit tema, så der er noget for enhver smag, hvilket gør den kulinariske oplevelse så fuldendt som overhovedet tænkeligt. Hvis du elsker at slappe af og forkæle din krop, byder hotellet på en fantastisk spa på mere end 5.000 m2, hvor du kan koble fra og lade op. Naturligvis er de yngste gæster heller ikke glemt. Hotellet har en populær børneklub med sjove aktiviteter, og restauranterne byder på velassorterede børnemenuer.

Dag 9: Afrejse fra Seychellerne

Det er tid til at forlade paradiset og starte hjemrejsen mod Danmark. Vil du blive nogle ekstra dage? Du kan for eksempel kombinere opholdet med nogle af de andre fantastiske øer. Tal med din rejsekonsulent om mulighederne. Ovenstående er kun et forslag.

Fotogalleri

Priseksempel

9 dage fra 21.500 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 21.500 pr. person ved 2 voksne*

*Vores priser er vejledende, og de er baseret på midtersæsonen. Derfor afhænger priserne af, hvilken sæson du rejser i, samt udbuddet af fly og hoteller. Tal med din rejsekonsulent og få mere information. Højsæsonen omfatter rejsemålets mest efterspurgte perioder på året, eksempelvis ferier og når vejret er mest behageligt.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Danmark – Mahe t/r
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Transport fra lufthavn til Constance Ephelia Mahe
 • 7 nætter i 'Junior suite' på Constance Ephelia Mahe (4,5*) med halvpension
  - Udvalgte aktiviteter
 • Transport fra Constance Ephelia Mahe til lufthavn
 • Vores Concierge Service 24/7 – din egen personlige Trip Coordinator på rejsen
 • Fuld klimakompensation
Tilkøb til rejsen
 • Opgradering til Business class
 • Entréer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visum og turistskatter
 • Sygdoms- afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Rejse Carana Beach Hotel Seychellerne

Rejse Carana Beach Hotel Seychellerne

 • Charmerende boutiquehotel
 • Smuk strande
 • Halvpension

9 dage fra 23.288 kr pr. person

TILBUD Rejse til Constance Lemuria Praslin

Rejse til Constance Lemuria Praslin

 • Paradisstrande
 • Spa & golf
 • Halvpension

9 dage fra 26.393 kr pr. person

TILBUD Rejse til Constance Ephelia Seychellerne

Rejse til Constance Ephelia Seychellerne

 • 2 smukke paradisstrande
 • Luksuriøse suiter
 • Fantastisk mad & spa

9 dage fra 21.500 kr pr. person

Eksklusiv safari i kenya og paradis på seychellerne

Eksklusiv safari i Kenya og paradis på Seychellerne

 • Eksklusiv safari i verdensklasse
 • Hoteller og lodger i toppklasse
 • Ø-ferie med forkælelse & afslapning

17 dage fra 120.474 kr pr. person

Rejse til Seychellerne - Ø-paradis på Seychellerne

Ø-paradis på Seychellerne

 • Strande & dyreliv
 • Luksus & forkælelse
 • Velegnet til børnefamilier

14 dage fra 34.854 kr pr. person