70125011 Få et tilbud
rejse till Cook-øerne

Romantik på Cook-øerne

Hvide sandstrande, magiske solnedgange og romantik venter dig på de idylliske Cook-øer Rarotonga og Aitutaki. Denne rejse er perfekt som bryllupsrejse.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

16 dage fra 35.820 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Dette er en vidunderlig rejse i kærlighedens tegn, som tager dig til to af Cook-øernes smukkeste øer Rarotonga og Aitutaki. Her venter hvide paradisstrande, sol, varme og en gæstfri befolkning. De første syv nætter tilbringer du på Rarotonga, hvor du skal bo på resortet Palm Grove. Her bor du i en Beachfront Studio Bungalow, der også er kendt som ”The honeymoon favourite”. Fra bungalowen har du en fantastisk udsigt over stranden og lagunens turkisblå vand. Nyd solen, tag en dukkert, og kom helt ned i gear. Eller hvad med en tur i kajak? På Palm Grove er valget dit. En aften kan du se frem til et show, der præsenterer forskellige aspekter af den lokale kultur, samt en god middag.

Andet stop på rejsen er paradisøen Aitutaki, som ligger en kort flyvetur fra Rarotonga. Her bor du ved en af øens smukkeste strande i en One Bedroom Lagoon Bungalow på resortet Tamanu Beach. Nyd roen på din private terrasse, eller forkæl dig selv med en behandling i resortets spa-afdeling. Tamanu Beach er det perfekte sted at nyde hinanden og de smukke omgivelser. Inkluderet i opholdet er en sejltur med snorkling og en barbecue-frokost på skibet omgivet af det klare vand.

Cook-øerne lever på mange måder op til folks forestilling om det perfekte romantiske rejsemål, og her findes da også alt, hvad du skal bruge for at få en romantisk og intim rejse med din kære.

Du flyver med Air New Zealand og mellemlander i Los Angeles på både ud- og hjemrejsen. Så hvorfor ikke udnytte muligheden for at blive et par dage i Los Angeles, hvor der er et væld af spændende seværdigheder og god shopping. Spørg din rejsekonsulent om de mange muligheder.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Hvide sandstrande, magiske solnedgange og romantik venter dig på de idylliske Cook-øer Rarotonga og Aitutaki. Denne rejse er perfekt som bryllupsrejse.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag flyver du mod varme, hvide sandstrande og svajende palmetræer på Cook-øerne Rarotonga og Aitutaki. Måske skal du på en bryllupsrejse eller én romantisk par-ferie? Uanset hvad, så er du sikret et romantisk paradis, der indbyder til afslapning og forkælelse.

Dag 2: Ankomst Rarotonga

Efter et flyskifte i Los Angeles lander du i dag på Rarotonga på Cook-øerne. Du bydes velkommen i lufthavnen og tager den korte køretur til dit hotel Palm Grove, hvor du skal bo de kommende syv nætter. Du tjekker ind og vælger herefter selv, om du vil hvile dig oven på rejsen eller udforske de smukke omgivelser.

Dag 3-8: Rarotonga/Palm Grove

Du har nu hele syv dage til at nyde det fantastisk Palm Grove og det smukke område. Resortet har en skøn beliggenhed på Rarotongas sydlige kyst, hvor både smukke strande og frodige tropiske haver venter. Du bor i en Beachfront Studio Bungalow, som også er kendt som ”The honeymoon favourite”, hvilket siger det hele. Bungalowen ligger for sig selv med stranden lige uden for døren. Du har egen terrasse, hvor du uforstyrret kan slappe af på en solstol med udsigt til det turkisblå vand. Eller nyd nogle timer ved poolen, hvor der er liv og aktivitet. Du kan desuden gratis benytte resortets snorkleudstyr og kajakker. Hver morgen kan du sætte dig til bords i restauranten til en tropisk morgenmad, og hvis du slet ikke har lyst til at forlade det skønne resort, kan frokost og aftensmad tilkøbes. Om fredagen er der happy hour med live musik og drinks i baren. En anden aften venter et show, som gør dig klogere på øernes kultur og historie, samt en god middag.

Dag 9: Rarotonga - Aitutaki

I dag er det blevet tid til at tage afsked med Palm Grove og Rarotonga. Men der er flere gode ting i vente, når du flyver mod øen Aitutaki, hvor du indlogerer dig på det luksuriøse Tamanu Beach. Her skal du bo de kommende fem nætter.

Dag 10-13: Aitutaki/Tamanu Beach

Tamanu Beach er et luksuriøst boutique-resort, som ligger i Amuri Village ved en af Aitutakis bedste strande. Beliggenheden for foden af et bjerg omgivet af frodige haver og med udsigt til den smukke turkisblå lagune gør Tamanu Beach til det perfekte sted til en romantisk ferie. Du bor i en One Bedroom Lagoon Bungalow, hvor du har stranden og de høje slanke palmer lige uden for vinduet. Alle 23 bungalower og villaer er moderne indrettet med reference til polynesisk kultur og stil. Resortet er familieejet. Her bliver det taget godt hånd om dig, men du kan samtidig se frem til et ophold med fred og ro. Resortet er nemlig forbeholdt voksne og børn over 12 år. Er du til vandsport, er der rig mulighed for at prøve kræfter med både snorkling og kajak. Men du kan også vælge at lade dig forkæle i resortets spa-afdeling. En af dagene byder også på et Lagoon Cruise med barbecue-frokost, som er inkluderet i rejsen. Her får du mulighed for at udforske det marine liv under vandoverfladen. En tropisk morgenmad er inkluderet i rejsen, men også frokost og aftensmad kan nydes i resortets restaurant mod betaling. Torsdag aften har du desuden mulighed for at deltage i Island Night Dinner og Show (ikke inkluderet).

Et ophold på Tamanu Beach har alt, hvad der hører sig et romantisk ophold til. Her kan du nyde roen, men også opleve den polynesiske kultur på tæt hold.

Dag 14: Afrejse Aitutaki og Rarotonga

Det er i dag blevet tid til at forlade Cook-øerne for denne gang. Nyd en sidste morgenmad på Tamanu Beach, og sug de sidste tropiske indtryk til dig. Du bliver kørt til lufthavnen og rejsen mod Rarotonga og derefter Los Angeles begynder.

Dag 15: Mellemlanding i Los Angeles

Ligesom på udrejsen mellemlander du i Los Angeles. Det er muligt at forlænge rejsen med et par dage i Los Angeles, en kør-selv ferie ad Highway 1 eller noget helt andet, inden turen går tilbage til Danmark. Snak med din rejsekonsulent om mulighederne.

Dag 16: Ankomst Danmark

Du lander i Danmark ingen efter en skøn ferie med sol, strand og afslapning i paradiset Cook-øerne.

Fotogalleri

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg

CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet “Jacundá REDD+” giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år.

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien – 24 dage – 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand – 24 dage = 7,4 ton CO2
USA – 20 dage – 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada – 17 dage – 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika – 12 dage – 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Kort

Priseksempel

16 dage fra 35.820 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Højsæson og lavsæson

Lavsæson: fra kr. 35.820 pr. person ved 2 voksne

 

Tillæg i højsæson: ca. 2.000 - 5.000 kr. pr. person*

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse Danmark - Rarotonga t/r
 • Flyrejse Rarotonga - Aitutaki t/r
 • 7 nætter i Studie Beachfront på Palm Grove på Rarotonga inkl.:
 • Morgenmad alle dage
 • Transport fra og til lufthavnen
 • Modtagelse i lufthavnen
 • Aftenshow og middag en aften
 • 5 nætter i One Bedroom Lagoon Bungalow på Tamanu Beach på Aitutaki inkl.:
 • Morgenmad alle dage
 • Transport fra og til lufthavnen
 • Dagstur Lagoon Cruise inkl. barbecue-frokost
 • Fuld CO2-kompensation 
Tilkøb til rejsen
 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

rsz_aitutaki_0746_DK

Rarotonga, Atiu og Aitutaki

 • 3 øer på én rejse
 • Sol, strand og afslapning
 • Smukke naturoplevelser

16 dage fra 44.910 kr pr. person

New Zealand og Cookøerne

New Zealand og Cookøerne

 • Autocamper i New Zealand
 • Sol og strand på Cook Islands
 • Perfekt for familien

26 dage fra 44.910 kr pr. person

pacific_resort_aitutaki_beach DK

Cook-øerne med stil

 • Luksus og romantik
 • ​Bryllupsrejse med stil
 • Magiske solnedgange

16 dage fra 58.500 kr pr. person

rejse till Cook-øerne

Romantik på Cook-øerne

 • Den perfekte bryllupsrejse
 • Romantik, sol og varme
 • Besøg to smukke øer

16 dage fra 35.820 kr pr. person

Vy över Rarotonga och Stilla Havet, Cook

Cook-øernes perler

 • Hvide paradisstrande
 • Besøg to fantastiske Cook-øer
 • Afslapning og aktiviteter

16 dage fra 37.080 kr pr. person