70125011 Få et tilbud
Vy över Rarotonga och Stilla Havet, Cook

Cook-øernes perler

Nyd solen, paradisstrandene og den gæstfrie befolkning på Cook-øernes perler Rarotonga og Aitutaki.

16 dage fra 37.080 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Denne rejse tager dig til nogle af Cook-øernes fineste øer Rarotonga og Aitutaki. Her venter hvide sandstrande, sol, varme og en imødekommende befolkning. Rejsen starter med syv nætter på resortet Muri Beachcomber, som ligger lige ved Muri Lagoon på øen Rarotonga. Her skal du bo i et Sea View-værelse med det turkisblå hav lige uden for døren. Start dagen med en morgendukkert eller en slentretur langs den smukke, hvide sandstrand, inden en lækker morgenmad venter på dig tilbage på hotellet. Der indgår også en udflugt, hvor du lærer meget mere om den lokale kultur.

Efter nogle skønne dage på Rarotonga, flyver du videre til den noget mindre ø Aitutaki, hvor Aitutaki Village bliver dit hjem for de kommende fem nætter. Her bliver du mødt af det imødekommende personale og en moderne og komfortabel indretning. Dagene er frie til ren afslapning i de skønne omgivelser, men inkluderet i rejsen er også en sejltur med en lækker barbecue-frokost samt rig mulighed for at snorkle og udforske livet under havoverfladen. Mødet med Cook-øerne gør indtryk, og du vil uden tvivl få lyst til mere.

Du flyver med Air New Zealand og mellemlander i Los Angeles på både ud- og hjemrejsen. Så hvorfor ikke udnytte chancen for at blive et par dage i Los Angeles, hvor der er et væld af spændende seværdigheder og fantastisk shopping. Spørg din rejsekonsulent om, hvilke muligheder der er.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Nyd solen, paradisstrandene og den gæstfrie befolkning på Cook-øernes perler Rarotonga og Aitutaki.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag forlader du Danmark og begiver dig mod sol, varme og hvide sandstrande på Cook-øerne Rarotonga og Aitutaki. Eventyret kan begynde!

Dag 2: Ankomst Rarotonga

Efter en mellemlanding i Los Angeles når du på dag to Rarotonga på Cook-øerne. Du bydes velkommen i lufthavnen og bliver kørt de cirka 20 minutter til resortet Muri Beachcomber, hvor du skal bo de kommende syv nætter. Efter du har tjekket ind, kan du i ro og mag udforske omgivelserne og nyde de smukke udsigter på dette skønne sted.

Dag 3-8: Rarotonga/Muri Beachcomber

Du har nu en hel uge med sol, badning og skøn afslapning foran dig. Muri Beachcomber ligger ved Muri Lagoon og er omgivet af en smuk frodig have. Resortet er familieejet og har kun 22 værelser, der bidrager til den intime og private stemning på stedet. Fra dit Sea View værelse har du det turkisblå hav, stranden og de svajende palmer som nærmeste nabo. På hotellet finder du også et dejligt pool-område, og du kan deltage i aktiviteter som kajaksejlads, snorkling og paddleboarding. Der er med andre ord alle muligheder for at kombinere både skøn afslapning med sjove aktiviteter i de eksotiske omgivelser. Morgenmad indgår i prisen under hele besøget, og en aften kan du også opleve resortets show, hvor du lærer om Rarotongas kultur og historie på en interessant og underholdende måde. Samtidig kan du nyde en god middag, som består af lokale delikatesser. Familier med børn er naturligvis også velkomne på Muri Beachcomber.

Dag 9: Rarotonga - Aitutaki

I dag er det blevet tid til at forlade ét paradis og opleve et nyt, når du flyver fra Rarotonga til den noget mindre ø Aitutaki. Flyrejsen tager cirka 50 minutter, så snart er du fremme ved smukke Aitutaki Village, hvor du kan se frem til at tilbringe de kommende fem nætter.

Dag 10-13: Aitutaki/Aitutaki Village

Med kun 12 bungalows lige ved den smukke, hvide sandstrand flankeret af høje slanke palmer, tilbyder Aitutaki Village ægte idyl. Her kombineres dybtfølt gæstfrihed med moderne komfort, og resortet er det ideelle sted at koble af og bare nyde dette skønne sted. Morgenmad er inkluderet hver dag, og du vil hurtigt opleve, hvordan maden bare smager bedre i så smukke omgivelser. Der venter dig også et Lagoon Cruise, hvor du kan snorkle i det turkisblå hav og nyde en barbecue-frokost ombord på båden.

Dag 14: Afrejse Aitutaki og Rarotonga

I dag er det blevet tid at forlade Cook-øerne for denne gang. Nyd en sidste morgenmad på resortet, inden det er tid til at køre mod lufthavnen. Herfra flyver du tilbage til Rarotonga, videre til Los Angeles og hjem til Danmark.

Dag 15: Mellemlanding i Los Angeles

Ligesom på udrejsen mellemlander du i Los Angeles. Det er muligt at forlænge rejsen med et par dage i Los Angeles, en kør-selv ferie i Californien eller noget helt andet, inden turen går tilbage til Danmark. Snak med din rejsekonsulent om mulighederne.

Dag 16: Ankomst Danmark

Du lander i Danmark ingen efter en skøn ferie med sol, strand og afslapning i paradiset Cook-øerne.

Fotogalleri

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg

CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet “Jacundá REDD+” giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år.

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien – 24 dage – 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand – 24 dage = 7,4 ton CO2
USA – 20 dage – 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada – 17 dage – 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika – 12 dage – 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Kort

Priseksempel

16 dage fra 37.080 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Højsæson og lavsæson

Lavsæson: fra kr. 37.080 pr. person ved 2 voksne

 

Tillæg i højsæson: ca. 2.000 - 5.000 kr. pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse Danmark - Rarotonga t/r
 • Flyrejse Rarotonga - Aitutaki t/r
 • 7 nætter i Sea View-værelse på Muri Beachcomber på Rarotonga inkl.:
 • Morgenmad alle dage
 • Transport fra og til lufthavnen
 • Modtagelse i lufthavnen
 • Aftenshow og middag en aften
 • 5 nætter i Tipani Bungalow på Aitutaki Village på Aitutaki inkl.:
 • Morgenmad alle dage
 • Transport fra og til lufthavnen
 • Dagstur Lagoon Cruise inkl. barbecue-frokost
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her
Tilkøb til rejsen
 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

rsz_aitutaki_0746_DK

Rarotonga, Atiu og Aitutaki

 • 3 øer på én rejse
 • Sol, strand og afslapning
 • Smukke naturoplevelser

16 dage fra 44.910 kr pr. person

New Zealand og Cookøerne

New Zealand og Cookøerne

 • Autocamper i New Zealand
 • Sol og strand på Cook Islands
 • Perfekt for familien

26 dage fra 44.910 kr pr. person

pacific_resort_aitutaki_beach DK

Cook-øerne med stil

 • Luksus og romantik
 • ​Bryllupsrejse med stil
 • Magiske solnedgange

16 dage fra 58.500 kr pr. person

rejse till Cook-øerne

Romantik på Cook-øerne

 • Den perfekte bryllupsrejse
 • Romantik, sol og varme
 • Besøg to smukke øer

16 dage fra 35.820 kr pr. person

Vy över Rarotonga och Stilla Havet, Cook

Cook-øernes perler

 • Hvide paradisstrande
 • Besøg to fantastiske Cook-øer
 • Afslapning og aktiviteter

16 dage fra 37.080 kr pr. person