70125011 Få et tilbud
rsz_aitutaki_0746_DK

Rarotonga, Atiu og Aitutaki

Besøg de tre fantastiske Cook-øer Rarotonga, Atiu og Aitutaki og kombinér sol og strand med afslapning og naturoplevelser i regnskoven og ved koralrevene.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

16 dage fra 44.910 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Hvorfor vælge én ø, når man kan besøge tre? Dette rejseforslag tager dig til Cook-øerne Rarotonga, Atiu og Aitutaki. Du starter med fem nætter på resortet Muri Beachcomber på Rarotonga, som ligger lige ved Muri Lagoon. Du bor i en seaview unit og har det turkisblå hav lige uden for døren. Morgenmad og en udflugt gennem øens skønne natur indgår i prisen.

Fra Rarotonga flyver du videre til øen Atiu, hvor der venter dig tre nætter på Atiu Villas. Atiu er en frodig vulkanø med spændende grotter og et rigt fugleliv. Der er naturligvis også skønne strande og et smukt koralrev, som du kan udforske med snokel. Med kun omkring 50 besøgende hver måned møder du her kun uberørt natur og små isolerede bugter, som du har helt for dig selv. På Atiu indgår en guidet udflugt i opholdet.

Efter Atiu venter Aitutaki, hvor du skal bo de sidste fire nætter på Pacific Resort Aitutaki. Her afslutter du din rejse med manér. Slap af under et palmetræ, tag en dukkert i den store turkise lagune, og tag på en skøn sejltur med frokost. Morgenmaden indgår på Pacific Resort.

Du flyver med Air New Zealand og mellemlander i Los Angeles. Så benyt muligheden for at gøre stop i Los Angeles et par dage på udrejsen eller hjemrejsen.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Besøg de tre fantastiske Cook-øer Rarotonga, Atiu og Aitutaki og kombinér sol og strand med afslapning og naturoplevelser i regnskoven og ved koralrevene.

Dag 1: Afrejse Danmark

I dag forlader du Danmark og rejser mod sol, varme og paradisstrande på Cook-øerne Rarotonga, Atiu og Aitutaki

Dag 2: Ankomst Rarotonga

Efter en mellemlanding i Los Angeles lander du på dag to på Rarotonga, Cook-øerne. Du bydes velkommen i lufthavnen, og bliver kørt de cirka 20 minutter til resortet Muri Beachcomber, hvor du skal bo de kommende fem dage. Efter at du har tjekket ind, kan du i ro og mag finde dig til rette på resortet og nyde de frodige og eksotiske omgivelser.

Dag 3-6: Rarotonga/Muri Beachcomber

Du har nu fire hele dage med sol, strand og afslapning forude. Muri Beachcomber ligger ved Muri Lagoon og er omgivet af tropiske haver. Resortet er familieejet og har kun 22 værelser, hvilket gør, at du får følelsen af at befinde dig i en lille privat oase. Fra din seaview unit har du det turkisblå hav, stranden og de svajende palmetræer som nærmeste nabo. På hotellet findes der også et skønt poolområde samt aktiviteter som snorkling, kajakture og paddleboard. Her er der alle muligheder for at kombinere både skøn afslapning og hyggelige aktiviteter i ubeskrivelig smuk natur. Morgenmad indgår under hele opholdet og nydes i de frodige omgivelser. En af dagene kan du tage på en guidet halvdagstur i firehjulstrækker, hvor du udforsker øens smukke natur og lære mere om den lokale historie og kultur. Børn er velkommen på Muri Beachcomber i resortets garden og family units.

Dag 7: Rarotonga til Atiu

Du forlader Rarotonga i dag for at flyve cirka 45 minutter til den lidt mindre ø Atiu, som også kaldes Enuamanu, hvilket betyder ”fugle-øen”. Der er et rigt fugleliv, som du ikke kan undgå at opleve under dit besøg. Kun omkring 50 besøgende finder vej til Atiu hver måned, og øen byder på uberørt natur og spektakulære udsigter, som kun få får mulighed for at opleve. Du bliver kørt den korte vej fra landingsbanen til Atiu Village, hvor du skal bo de kommende tre nætter.

Dag 8-9: Atiu/Atiu Villas

Atiu Villas ligger lidt for sig selv og er omgivet af en frodig, tropisk have. Her finder du fred og ro og har en fantastisk udsigt over et junglebeklædt landskab, som strækker sig helt ned til havet.
Du bor i en hytte som er bygget af træ fra tropiske træer som mango, kokos, jordnød, acacia og ceder. Alle hytter har egen terrasse, privat badeværelse, et lille køkken samt et fyldt køleskab, som du kan spise løs fra under dit ophold. Du betaler for maden, når du tjekker ud. Så prøv kræfter med de mange spændende lokale råvarer, som du normalt ikke finder i et dansk supermarked. På hotellet finder du også en pool, tennisbane, lejebiler og gratis wifi samt en restaurant og en bar, som serverer en to-retters middag om aftenen. I dit ophold indgår en halvdagstur, hvor du kan vælge mellem fire forskellige ture. De har fokus på øens spændende natur, kultur, rige og unikke fugleliv eller de fantastiske grotter, der findes på øen. Uanset hvilken tur du vælger, så venter der dig en spændende oplevelse. Du kan altid tilkøbe udflugter, hvis du gerne vil på flere af dem.

10: Atiu - Rarotonga - Aitutaki

Dit ophold på Atiu slutter for denne gang, og flyet tager dig videre via Rarotonga til Aitutaki. Denne magiske og smukke ø med sin turkisblå lagune indbyder til afslapning og romantik. Du bliver som på de to øvrige øer kørt fra lufthavnen til hotellet, og efter kun 10 minutter er du fremme ved Aitutakis vestkyst og det prisbelønnede luksusresort Pacific Resort Aitutaki, hvor du kan se frem til at nyde de kommende fire nætter.

Dag 11-13: Aitutaki/Pacific Resort Aitutaki

Som langvarigt medlem af gruppen ”small luxury hotels of the world” har det prisbelønnede resort Pacific Resort Aitutaki alle de faciliteter, som du kunne forvente af et luksusresort. Nyd nogle dejlige stunder i resortets spa eller fitnessrum, tag en dukkert i den smukke infinitypool, eller lån en cykel eller en kajak og udforsk omgivelserne. Du bor i en ultimate beachfront bungalow med stranden og den smukke turkisblå lagune lige uden for døren. Du kan også se frem til nogle fantastiske solnedgange, som du kan nyde direkte fra din terrasse.
Hver morgen serveres en delikat á la carte morgenmad, som indgår i prisen. Resortet har to forskellige restauranter. En af dem er The Rapae Bay Restaurant & Bar, som er kendt for sit Pacific Rim køkken, hvilket er en fusion af lokale og internationale køkkener og fyldt med friske råvarer, skalddyr og tropiske frugter. Du nyder de fantastiske måltider i det fri med en uforglemmelig udsigt som baggrundsbillede. En af dagene skal du på en sejltur på lagunen, hvor du kan nyde en barbecue frokost, snorkle, bade og nyde solen. På Pacific Resort Aitutaki er du garanteret romantik og luksus i særklasse.

Dag 14: afrejse Aitutaki og Cook-øerne

I dag er det blevet tid til at sige farvel til paradiset Cook-øerne for denne gang. Du nyder en sidste morgenmad i de skønne omgivelser på Pacific Resort Aitutaki og bliver så kørt til lufthavnen for at påbegynde rejsen mod Rarotonga og videre til Los Angeles.

Dag 15: Mellemlandning Los Angeles

Ligesom på udrejsen mellemlander du i Los Angeles og har mulighed for at gøre stop på USA’s vestkyst. Bliv et par dage for at opleve de mange seværdigheder, som byen har at byde på, eller tag en længere rundrejse i Californien i bil eller autocamper.

Dag 16: Ankomst Danmark

Du lander i Danmark efter en rejse med besøg på tre af Cook-øerne smukkeste og mest spændende øer.

Fotogalleri

Udvalgte højdepunkter

AdobeStock_94431259.jpeg

CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet “Jacundá REDD+” giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år.

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien – 24 dage – 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand – 24 dage = 7,4 ton CO2
USA – 20 dage – 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada – 17 dage – 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika – 12 dage – 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Kort

Priseksempel

16 dage fra 44.910 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Højsæson og lavsæson

Lavsæson: fra kr. 44.910 pr. person ved 2 voksne

 

Tillæg i højsæson: ca. kr. 3.000 - 5.000 pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i skoleferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Fly fra Danmark til Rarotonga
 • 5 nætter i seaview unit på Muri Beachcomber på Rarotonga inkl:
  • Morgenmad alle dage
  • Transport fra lufthavn til hotel og retur
  • Meet & Greet i lufthavnen
  • Halvdagstur med Raro Safari Tours inkl. frokost
 • Fly fra Rarotonga til Atiu
 • 3 nætter i dobbeltværelse på Atiu Villas på Atiu inkl:
  • Transport fra lufthavn til hotel og retur
  • Halvdagstur med guide. Vælg mellem: Island Eco Tour, Birdwatchers Tour, Aitu Punarea Cultural Tour eller Anatakitaki Cave Tour
 • Fly fra Atiu til Aitutaki
 • 4 nætter i premium beachfront bungalow på Pacific Resort Aitutaki på Aitutaki inkl:
  • A la carte morgenmad alle dage
  • Transport fra lufthavn til hotel og retur
  • Dagstur lagoon cruise inkl. BBQ-frokost
 • Fly fra Aitutaki til Danmark
Tilkøb til rejsen
 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

rsz_aitutaki_0746_DK

Rarotonga, Atiu og Aitutaki

 • 3 øer på én rejse
 • Sol, strand og afslapning
 • Smukke naturoplevelser

16 dage fra 44.910 kr pr. person

New Zealand og Cookøerne

New Zealand og Cookøerne

 • Autocamper i New Zealand
 • Sol og strand på Cook Islands
 • Perfekt for familien

26 dage fra 44.910 kr pr. person

pacific_resort_aitutaki_beach DK

Cook-øerne med stil

 • Luksus og romantik
 • ​Bryllupsrejse med stil
 • Magiske solnedgange

16 dage fra 58.500 kr pr. person

rejse till Cook-øerne

Romantik på Cook-øerne

 • Den perfekte bryllupsrejse
 • Romantik, sol og varme
 • Besøg to smukke øer

16 dage fra 35.820 kr pr. person

Vy över Rarotonga och Stilla Havet, Cook

Cook-øernes perler

 • Hvide paradisstrande
 • Besøg to fantastiske Cook-øer
 • Afslapning og aktiviteter

16 dage fra 37.080 kr pr. person