Eksklusiv safari i kenya og paradis på seychellerne

Eksklusiv safari i Kenya og paradis på Seychellerne

Oplev det fascinerende Afrika med safari i verdensklasse samt den kontrastfulde storby Nairobi, hvor farverige markeder, det autentiske cuisine og et traditionelt leben møder en moderne metropol. Tag videre til en skøn ø-ferie på Seyschellerne, hvor forkælelse og afslapning i paradisiske omgivelser er i højsædet.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

17 dage fra kr 116.400

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Denne 17-dages rejse i Kenya og på Seychellerne er spækket med uforglemmelige oplevelser.

Oplevelserne starter i Afrika, nærmere bestemt i storbyen Nairobi efterfulgt af spændende safariture og udeliv på skønne campsites i nogle af Afrikas bedste og mest beskyttede naturreservater. Efter en god uges tid med masser af aktivitet i bushen venter en afslappende uge i paradisiske omgivelser på to af Seychellernes smukke øer Mahe og Praslin.

Kontakta vores eksperter for et uforpligtende tilbud på din neste rejs til Kenya.

 

Rejsen dag for dag

Et nøje håndplukket udvalg af forskelligartede oplevelser. En rejse som byder på safari, storby og ø-liv i paradisiske omgivelser.

Dag 1: Afrejse fra Danmark til Nairobi

Afrejse fra Danmark til Nairobi

Dag 2: Ankomst Nairobi og fly til Lewa i Laikipia

Transfer fra Nairobi til indenrigslufthavn
Indenrigsflyvning til Lewa i Laikipia (en time)

Dag 2-5: Laikipia - Lewa

Lewa i Laikipia er et privatejet fredet dyrereservat beliggende smukt med det snedækkede bjergmassiv Mount Kenya i baggrunden. Her kommer du væk fra alfarvejen af dyrereservater, og du vil hurtigt fornemme, at der er langt færre turister og færre overnatningsmuligheder end andre populære steder, hvilket skyldes den strenge kontrol med antal besøgende. Området er et tilflugtssted for flere truede dyrearter, og du har perfekte muligheder for at opleve Afrikas “Big Five”.

Inkluderede udflugter


Lewa Safari Camp: Dyresafari i bil og til fods
Oplev det fantastiske syn af elefantflokke, næsehorn, zebraer, bøfler og mange andre vilde dyrearter på et ægte “game drive” - en safari i bil. Det allerbedste tidspunkt til at spotte de spændende dyr er enten tidligt om morgenen, hvor dyrene er særligt aktive, eller om eftermiddagen. Takket være den strenge kontrol med antal besøgende i reservatet vil du opleve den luksus, at safarien nærmest er eksklusiv, og du vil sjældent møde andre mennesker end dit selskab. Du kan også toppe safarioplevelsen med morgenmad i bushen eller måske en spændende natsafari, hvor natdyrene er aktive. Alle safarier i bil eller til fods er med professionelle wildlife rangers og erfarne ildsjæle med særlig viden om de truede dyrearter.
Den indholdsrige dag kan passende afsluttes med en drink i skæret fra den dybrøde aftenhimmel med udsigt til Mount Kenya, mens du fordøjer alle de fantastiske indtryk.

Dag 5-8: Masai Mara

Det absolut klassiske Afrika venter dig. Masai Mara er vidtstrakt savanne af gyldne græsarter med smukke akacietræer, som majestætisk bryder horisonten hist og pist. Dette imponerende område er hjem for et stort antal af Afrikas mange dyrearter. Du vil kunne spotte geparder, leoparder, løver, elefanter, giraffer, hyæner, kæmpe nilkrokodiller, flodheste og mange flere.

Inkluderede udflugter

Kicheche Bush Camp: Dyresafari i bil og til fods
Der venter spændende og forskelligartede safarier i Masai Mara og i det nærliggende eksklusive fredede dyrereservatet Olare Orok. Det allerbedste tidspunkt til at spotte de mange dyr er enten tidligt om morgenen, hvor dyrene er særligt aktive, eller om eftermiddagen, hvor horisonten gløder i solens sene stråler. Du kan også tage på anderledes natsafari for at opleve de sjældne natdyr. På en safari til fods sammen med en erfaren guide vil du opleve den fantastiske følelse af at være helt tæt på, mens I langsomt går gennem græsset og mærker varmen og duftene fra bushen.

Transfer fra overnatningssted til Masai Mara landingsplads
Indenrigsflyvning til Nairobi (en time)

Dag 8-9: Nairobi

Tilbage i Nairobi har du mulighed for at genopleve den mangfoldige storby med sin spændende historie og farverige kultur. Nationalmuseet og Karen Blixens Museum er absolut et besøg værd, og det samme er de mange livlige markeder, som byder på souvenirs og madoplevelser for enhver smag. Du har en overnatning i Nairobi før, at rejsen går videre til Seychellerne.

Transfer i privat vogn fra hotel til Nairobi lufthavn
Flyvning til Seychellerne (3-4 timer)
Transfer til overnatningssted (15 min)

Dag 9-12: Mahe

På Seychellernes største ø Mahe har du tre overnatninger.
Det giver dig rig mulighed for at opleve Mahes spektakulære frodige landskaber, de paradisiske strande samt hovedøens kultur og historie. Det er også her, at størstedelen af de lokale er bosiddende.

Privat transfer til færgeterminal (20 minutter)
Færgeoverfart til Praslin (1 time)
Privat transfer til dit hotel (20 min)

Dag 12-16: Praslin Island

Sidste stop på din rejse er Praslin Island. Praslin Island ligger på UNESCOs verdensarvsliste og er kendt for sine smukke strande med palmer, som ligger som perler på en snor omgivet af store sandslebne granitblokke. Fem nætter har du her på dette helt særlige sted før, at du rejser hjem igen. Tag en tur ind i den tropiske jungle, hvor du finder Vallée de Mai Naturreservat, som bl.a. er kendt for sine orkidéer, den sjældne palme Coco de Mer samt det rige fugleliv. Tag en slentretur langs de kridhvide strande med udsigt til det azurblå hav. Aktiviteterne kan passende rundes af med velfortjent wellness på et udvalgt sted.

Privat transfer til færgeterminalen (20 min)
Færgeoverfart til Mahe (1 time)
Transfer til Mahe lufthavn (15 min)

Dag 16: Afrejse fra Seychellerne

Afrejse fra Seychellerne

Dag 17: Danmark

Velkommen hjem!

Vis alle dage

Priseksempel

17 dage fra kr 116.400

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Kenya langt fra alfarvej

Kenya langt fra alfarvej

  • Storbyen Nairobi
  • Unikke safarier i Masai Mara & Ol Pejeta
  • Safarier i verdensklasse

13 dage fra kr 38.800

rejse til kenya

Safari og strandliv i Kenya

  • Safarioplevelser på Masai Mara
  • Unikke oplevelser
  • Strandliv og sol ved kysten

14 dage fra kr 38.900

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png