70125011 Få et tilbud
Kenya langt fra alfarvej

Kenya langt fra alfarvej

Oplev det fascinerende Kenya i de både kendte og mindre kendte nationalparker i Kenya. Nyd udsigten over de langstrakte græsklædte vidder i Masai Mara og oplev spændingen ved at være i ét med naturen, hvor dyrene vandrer frit. Mød store elefantflokke i Meru, og lad dig overvælde af den store variation af dyreliv i Ol Pejeta´s beskyttede naturreservat.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

13 dage fra 40.158 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Kenya langt fra alfarvej

Kenya langt fra alfarvej. Denne 11-dages rejse starter i Kenyas farverige hovedstad Nairobi, hvor der venter nogle spændende oplevelser i både storbyen og i en traditionel Maasai landsby. Herefter følger fascinerende safariture og udeliv i nogle af Afrikas bedste og mest beskyttede naturreservater. Efter nogle indholdsrige og uforglemmelige dage i bushen går rejsen igen hjemad via Nairobi.

Safarier i Ol Pejeta Nature Reserve

Oplev de truede næsehorn i det fredede reservat “The Rhino Sanctuary”. Du køres i firehjulstrukket køretøj, hvilket er en nødvendig for at komme frem. Der er et væld af forskellige dyrearter her, såsom bøfler, løver, zebraer, geparder, giraffer, leoparder, antiloper, vildsvin og mange flere, som alle trives her under den afrikanske sol. Med kikkert kan du se en mangfoldighed af fugle. Intet kan måle sig med den ægte oplevelse af at se og høre de mange dyr i deres naturlige element.

iKweta Safari Camp / Meru National Park

Oplev det fantastiske syn af elefanter, flodheste, bøfler, store kattedyr og et væld af andre vilde dyr på safarier i Meru National Park i det nordlige Kenya. Nationalparken krydses af adskillige floder og skaber en række forskellige økosystemer, herunder savanne og bushland samt sumpe og flodskove. Kig især efter netgiraffer med deres smukke pelsmønster, Grevy´s zebraer og oryx, som Meru er kendt for. Morgen- og eftermiddagssafarier giver de bedste muligheder for at spotte dyr og fugle, herunder utallige eksotiske fuglearter, som flokkes i Meru. Tag på fisketur i floden, mens grupper af flodheste dovent kigger med og vadefuglene hviler ved flodbredden.

Masai Mara

Masai Mara er vidtstrakt savanne af gyldne græsarter med smukke akacietræer, som majestætisk bryder horisonten hist og pist. Dette imponerende område er hjem for et stort antal af Afrikas mange dyrearter. Du vil kunne spotte geparder, leoparder, løver, elefanter, giraffer, hyæner, kæmpe nilkrokodiller, flodheste og mange flere. Oplev det betagende landskab og de eksotiske vilde dyr i Masai Mara på de bedste safarier. Gennem guidens fortællinger får du baggrund og viden omkring både landskab og de vilde dyr. Det allerbedste tidspunkt til at spotte de mange dyr er enten tidligt om morgenen, hvor dyrene er særligt aktive, eller om eftermiddagen, hvor horisonten gløder i solens sene stråler.

Kontakt vores eksperter for et uforpligtende tilbud på din neste rejse til Kenya.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

En rejse, som byder på fantastiske naturoplevelser og et spændende møde med Afrika´s Maasaikultur og mange forskellige vilde dyrearter.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afrejse fra Danmark

Dag 2-4: Ankomst Kenya og Nairobi

Din rejse starter i storbyen Nairobi, som er Kenyas hovedstad. Byen er Afrikas 4. største by og stammer tilbage fra 1899-erne, hvor den oprindeligt blev etableret som efterforsyningsstation for den ugandiske jernbane. Byen byder på farverige markeder, hvor tiden næsten har stået stille, til kulturelle perler som Karen Blixens museum. Nairobi er rig på historisk stammekultur og dette afspejles i de mange kunst- og kulturmuseer, som ses rundt omkring i byen. Prøv ét af de mange autentiske cuisines som byder på farverige og eksotiske retter for enhver smag.

Udflugter

Oplev den ægte Maasai levemåde på denne udflugt til en traditionel Maasai landsby i udkanten af Nairobi. Efter tidlig morgenmad på hotellet køres du sammen med din engelsktalende guide til landsbyen, hvor du bliver budt velkommen af Maasai krigere, hvorefter du slår følge med dem på deres kvægdrivning. Her midt i det kenyanske landskab vil du opleve et typisk Maasai ritual ved slagtningen af et kvæg. En mindre gåtur bringer dig til landsbyen, som med sine autentiske mudder- og wattlehytter ligger smukt i dalen. Nyd de traditionelle Maasai danse og sange, som udføres af landsbyens kvinder og børn før, at du bliver budt på te af en ældre Maasai kriger, som vil indvie dig i Maasai folkets kultur og overbevisninger. Du får også chancen for at hjælpe med at bygge en ny manyatta hytte. En let Maasai frokost indtages ved det traditionelle ildsted og eftermiddagen benyttes til at lave egne Maasai smykker, som vil give dig et smukt minde om dit møde med Maasai folket. (Heldagsudflugt: Komfortabelt tøj, vandresko/sneakers, solhat og solcreme anbefales)

Transfer fra Nairobi lufthavn til dit hotel

Dag 4-6: Laikipia - Ol Pejeta/Solio

Ol Pejeta i Laikipia er et privatejet fredet dyrereservat beliggende smukt for foden af Aberdares bjergene og med det snedækkede bjergmassiv Mount Kenya i baggrunden. Området er et yndet tilflugtssted for et utal af dyrearter, og du har perfekte muligheder for at opleve Afrikas “Big Five”.

Udflugter

Safarier i Ol Pejeta Nature Reserve
Oplev de truede næsehorn i det fredede reservat “The Rhino Sanctuary”. Du køres i firehjulstrukket køretøj, hvilket er en nødvendig for at komme frem. Der er et væld af forskellige dyrearter her, såsom bøfler, løver, zebraer, geparder, giraffer, leoparder, antiloper, vildsvin og mange flere, som alle trives her under den afrikanske sol. Med kikkert kan du se en mangfoldighed af fugle. Intet kan måle sig med den ægte oplevelse af at se og høre de mange dyr i deres naturlige element.

Safarikøretøj inkl guide til disposition
Transport fra Nairobi til Laikipia Ol Pejeta/Solio (4-5 timer)

Dag 6-9: Meru National Park

iKweta Safari Camp: Safarier
Oplev det fantastiske syn af elefanter, flodheste, bøfler, store kattedyr og et væld af andre vilde dyr på safarier i Meru National Park i det nordlige Kenya. Nationalparken krydses af adskillige floder og skaber en række forskellige økosystemer, herunder savanne og bushland samt sumpe og flodskove. Kig især efter netgiraffer med deres smukke pelsmønster, Grevy´s zebraer og oryx, som Meru er kendt for. Morgen- og eftermiddagssafarier giver de bedste muligheder for at spotte dyr og fugle, herunder utallige eksotiske fuglearter, som flokkes i Meru. Tag på fisketur i floden, mens grupper af flodheste dovent kigger med og vadefuglene hviler ved flodbredden. Afrund gerne dagen med en forfriskende drink i det fri, mens solen går ned i sø af farver i det fjerne.

Safarikøretøj inkl guide til disposition
Transport til Meru (3-4 timer)

Dag 9-12: Masai Mara

Det absolut klassiske Afrika venter dig. Masai Mara er vidtstrakt savanne af gyldne græsarter med smukke akacietræer, som majestætisk bryder horisonten hist og pist. Dette imponerende område er hjem for et stort antal af Afrikas mange dyrearter. Du vil kunne spotte geparder, leoparder, løver, elefanter, giraffer, hyæner, kæmpe nilkrokodiller, flodheste og mange flere.

Inkluderede aktiviteter

Tipilikwani: Safarier
Oplev det betagende landskab og de eksotiske vilde dyr i Masai Mara på de bedste safarier. Gennem guidens fortællinger får du baggrund og viden omkring både landskab og de vilde dyr. Det allerbedste tidspunkt til at spotte de mange dyr er enten tidligt om morgenen, hvor dyrene er særligt aktive, eller om eftermiddagen, hvor horisonten gløder i solens sene stråler.

Transfer til landingsplads
Fly via Nairobi til Masai Mara (2-3 timer)
Transfer til overnatningssted

Dag 12: Nairobi

Tiden er inde til at forlade Afrika for denne gang og rejse hjem.

Transfer til landingsplads
Fly til Nairobi
Transfer til den internationale lufthavn

Dag 13: Danmark

Velkommen hjem!

Fotogalleri

Priseksempel

13 dage fra 40.158 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

Fra kr. 40.158 pr. person ved 2 voksne
Tillæg i højsæson: ca 2.000 - 4.000 kr per person *

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse Danmark - Nairobi, Kenya på økonomiklasse
 • Flyskatter
 • 2 overnatninger i 'standard room' på Macushla house inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger i 'Esclusive house' på Pelican House inkl. helpension og safarier
 • 3 overnatninger i 'classic safari tent' på iKweta Safari Camp inkl. helpension og safarier
 • 3 overnatninger i 'luxury tent' på Tipilikwani Mara Camp inkl. helpension og aktiviteter
 • Måltider som nævnt på rejseplan
 • Flybilletter på økonomiklasse:
  Meru - Masai Mara
  Masai Mara - Nairobi
 • Alle udflugter som nævnt:
  Nairobi: The Maasai Way, En dag i en lokal landsby
  Laikipia-Ol Pejeta/Solio: Safari i Solio Ranch
  Meru National Park: Udflugter i iKweta Safari Camp
  Masai Mara: Tipilikwani: Safarier
 • Safarier i høj kvalitet i et godt køretøj med engelsktalende guide. Skulle safarien blive booket direkte gennem lodge/camp deles turen med andre gæster, dog max 6 personer og garanteret vinduessæde til alle.
 • Gebyrer til national parker og dyrereservater
 • Transfers som nævnt
 • Skatter og gebyrer 
 • Velkomstpakke med alle vigtige dokumenter og information omkring landarrangementerne.
 • 24 timers Concierge Service
Tilkøb til rejsen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Kenya og Rwanda: Afrikas unikke natur

Kenya og Rwanda: Afrikas unikke natur

 • Mød de vilde bjerggorillaer ansigt til ansigt
 • Følg i Karen Blixens historiske fodspor
 • Oplev ”The Big Five” på spændende safarier

12 dage fra 71.415 kr pr. person

Kenya langt fra alfarvej

Kenya langt fra alfarvej

 • Storbyen Nairobi
 • Unikke safarier i Masai Mara & Ol Pejeta
 • Safarier i verdensklasse

13 dage fra 40.158 kr pr. person

rejse til kenya

Safari og strandliv i Kenya

 • Safarioplevelser på Masai Mara
 • Unikke oplevelser
 • Strandliv og sol ved kysten

14 dage fra 40.262 kr pr. person

Eksklusiv safari i kenya og paradis på seychellerne

Eksklusiv safari i Kenya og paradis på Seychellerne

 • Eksklusiv safari i verdensklasse
 • Hoteller og lodger i toppklasse
 • Ø-ferie med forkælelse & afslapning

17 dage fra 120.474 kr pr. person