70125011 Få et tilbud
Kenya og Rwanda: Afrikas unikke natur

Kenya og Rwanda: Afrikas unikke natur

På denne eventyrlige rejse står du ansigt til ansigt med bjerggorillaer i Rwanda og oplever Afrikas dyreliv på safari i Kenyas vildtreservater, Masai Mara og Laikipia.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

12 dage fra 71.415 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Kenya og Rwanda: Afrikas unikke natur

Kenya og Rwanda: Afrikas unikke natur. Her har du rundrejsen, der byder på nogle af de mest unikke og spektakulære naturoplevelser i Afrika.

Gorilla trekking i Volcanoes National Park

Den starter ud i Rwanda og Volcanoes National Park, hvor du kommer helt tæt på en flok bjerggorillaer efter en spændende og til tider udfordrende trekking gennem den fugtige regnskov. Den professionelle stifinder fører dig frem til flokken, hvor du kan nyde de årvågne voksne og legesyge unger på mindre end 10 meters afstand i en lille times tid. Men du vil ikke være den eneste iagttager. Den store silverback patriark, en af de ældste og stærkeste hanner, vil konstant holder øje med dig, mens han beskytter gorillafamilien.

Karen Blixens Nairobi

Derefter går rejsen videre til Kenya og Østafrikas største by, den farverige og fascinerende hovedstad Nairobi, hvor du har et par dage. Her kan du for eksempel følge i Karen Blixens fodspor i udkanten af byen ved Ngong Hills, hvor den verdenskendte, danske forfatter boede, og som er rammerne om ”Mit Afrika”.

Safari i Kenya

Rundrejsen går fra kultur til mere natur, når næste stop er Laikipia og Rhino Watch Lodge, der er ligger mellem Aberdares Mountains og det pragtfulde, snedækkede Mount Kenya. Her skal du opleve den største og mest mangfoldige vildtbestand i Kenya, der naturligvis omfatter ’The Big Five’. De fem store i Afrika er løven, leoparden, det sorte næsehorn, elefanten og bøflen. Der er masser af muligheder for at komme på safari, og de gennemføres tidligt om morgenen, i dagtimerne og når solen er gået ned.

Vandreture i bushen

Særligt spændende er de guidede vandreture i bushen. Din rejse går videre til Masai Mara, der er det klassiske Afrika. Naturreservatet og nationalparken i den sydvestlige del af Kenya er opkaldt efter masaierne og Marafloden, der løber gennem området. Her opfyldes alle drømmene om endeløse, gyldne græsstepper, hvor du året rundt kan iagttage vildtet. Fra midten af juli måned til oktober vil du betages af den årlige vandring, hvor to millioner gnuer og zebraer søger mod grønnere græsgange. Og du oplever en af de mest dramatiske naturscenarier i verden, når de krydser den krokodillespækkede Maraflod.

Som med alle vores rejser kan du også skræddersy denne rejse til dine behov. Kontakt os for at modtage et skræddersyet tilbud – helt gratis og uforpligtende.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

På denne eventyrlige rejse står du ansigt til ansigt med bjerggorillaer i Rwanda og oplever Afrikas dyreliv på safari i Kenyas vildtreservater, Masai Mara og Laikipia.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark til Rwandas hovedstad, Kigali.

Dag 2 – 3: Kigali

Ved ankomsten til Kigali bliver du mødt af den lokale repræsentant, der vil sørge for transporten til dit hotel i de første tre nætter, det skønne og romantiske Heaven Restaurant & Boutique Hotel. Det charmerende hotel ligger særdeles centralt i hjertet af Kigali, og byder på en enkel, men meget komfortabel, indkvartering og fine gourmetoplevelser i den prisbelønnede restaurant. Du bor i et stort, farverigt og veludstyret værelse med omkransende veranda og et privat udendørsområde med udsigt over hotellets store have. Tag en dukkert i den solopvarmede saltvandspool, forkæl dig selv med lækre spabehandlinger eller snup en tur i saunaen. Udforsk derefter det lækre køkken, fyldt med lokale rwandiske og afrikanske smagsoplevelser, på den anerkendte Heaven Restaurant. Dette gourmetspisested er kendt i Kigali for en innovativ menu og friske råvarer, der er hentet i den tilhørende økologiske køkkenhave og på lokale gårde. Den romantiske middag kan du nyde på den udendørs terrasse med panoramaudsigt over Kigali. Hotellet rummer også et kunstgalleri, der støtter lokale kunstnere samt en fair trade butik. Som Rwandas hovedstad, og med en central geografisk beliggenhed, er Kigali et vigtigt forretningscentrum. Byen ligger på et højdedrag, bestående af fire bakker, med højeste punkt 1.645 meter over havet. Den kompakte bymidte rummer et travlt, farverigt marked og er fyldt med salgsboder med et stort udvalg af lokalt kunsthåndværk. Det muslimske kvarter er ligeledes et besøg værd, ligesom du kan bevæge dig ud og udforske de omkringliggende forstæder.

Dag 3 – 5: Volcanoes National Park

Her til morgen bliver du mødt af vores repræsentant, der har arrangeret transport til Volcanoes National Park, der ligger 3 – 4 timers kørsel fra Kigali. Her skal du i de næste 3 dage (2 nætter) bo på Five Volcanoes Boutique Hotel, der byder på et behageligt og afslappende ophold i Musanze. Hotellet ligger tæt på Volcanoes National Park på vejen til Kinigi. Dit værelse er udstyret med de fleste moderne bekvemmeligheder, blandt andet wi-fi. Nyd en forfriskende svømmetur i den udendørs swimmingpool, træk dig tilbage med en bog i en af havens hængekøjer, gå en afslappet tur i haven eller forkæl dig selv med en af de mange andre aktiviteter som lodgen tilbyder. Det kunne for eksempel være en af de guidede cykel- eller kanoture gennem det spændende landskab.

Udflugter:

Gorilla Trekking

Intet andet møde med Afrikas vilde dyreliv kan slå den enestående oplevelse at stå ansigt til ansigt med en udryddelsestruet bjerggorilla. På en gorillatrekking skal du være i god fysisk form til de fugtige og mudrede forhold i regnskoven. For selv uden for regntiden, er regnskoven et udfordrende miljø. Luftfugtigheden er høj, underlaget er glat med stejle skråninger og den frodige vegetation er tæt. Det er absolut besværet værd at spendere tid med gorillaerne i vildnisset, men vær som sagt forberedt på, at det er et krævende trek. Din professionelle guide og stifinder fører dig ad skovens skjulte stier, når målet er en gorillafamilie i dens naturlige omgivelser. Når I har fundet flokken, er det vigtigt at nærme sig helt stille og roligt. Derefter kan gorillaerne betragtes på 7 til 10 meters afstand. Du har op til en time sammen med gorillaerne, ser de voksne samle føde og pleje hinanden, mens de legesyge unger tumler rundt. Konstant vil du være under opsyn af den mægtige silverback patriark, hvis brune øjne konstant og beskyttende overvåger familien. Det er virkelig en betagende oplevelse, når de vilde gorillaer bevæger sig og udtrykker følelser på en typisk menneskelig måde.

Dag 5 – 7: Nairobi

I dag går rejsen videre mod Kenya. Du afhentes på hotellet og bliver kørt tilbage til Kigali og lufthavnen, hvorfra flyet afgår mod Nairobi. Flyveturen tager cirka 3 timer. Ved ankomsten mødes du af den lokale repræsentant, der sørger for privat transport videre til Fairview Hotel, hvor du skal bo i 2 nætter. Fairview i Nairobi er et klassisk landhotel omkranset af smukke haver på Nairobi Hill, og en verden fra bymidtens travlhed og trængsel. Dit værelse er hyggeligt indrettet i en klassisk stil, og har alle moderne bekvemmeligheder. Brug tiden på hotellet ved poolen eller i wellnesscentret, og nyd det fulde udvalg af internationale retter på en af de fire restauranter. Nairobi er den største by i Østafrika, og her kan du opleve den moderne, urbane livsstil på de farverige gademarkeder, i det autentiske afrikanske køkken og det pulserende natteliv. Udforsk National Museum og find tilbage til Kenyas historiske rødder med et besøg på Karen Blixen Museum. Du kan også fodre giraffer på Giraffe Center eller komme helt tæt på babyelefanter og geparder på David Sheldrick Centers dyrehjem. I udkanten af Nairobi nyder du den spektakulære solnedgang på en gåtur ved Ngong Hills, hvor Karen Blixen boede og ”Mit Afrika” udspiller sig. Og i Nairobi National Park kan du, som det eneste sted i verden, opleve vilde løver med en storbys skyline som bagtæppe.

Dag 6 – 8: Laikipia – Ol Pejeta/Solio

I dag går din rundrejse videre fra Nairobi til Laikipia. Det er en køretur på 4 - 5 timer. Du skal bo i et hyggeligt chalet på det autentiske Rhino Watch Lodge, der er beliggende mellem Aberdares Mountains og Mount Kenya. Lodgen er omgivet af tre vildtreservater: Ol Pejeta, Aberdares og Solio. Dit smagfuldt indrettede chalet ligger i en skøn have med vilde blomster og planter. Du har en privat veranda med udsigt over haven med Mount Kenya i baggrunden. Ol Pejeta er et privat naturfredningscenter mellem foden af Aberdarebjergene og det pragtfulde, snedækkede Mount Kenya. Her finder du den største og mest forskelligartede forekomst af vildt i Kenya, inklusiv ’Big Five’. Der tilbydes mange forskellige safarier, både om dagen og efter nattens frembrud, guidede vandreture i bushen og kamelridning på tværs af de dyrerige sletter. Det nærliggende chimpansehjem er et besøg værd for dem, der interesserer sig for menneskets nærmeste slægtninge. Ol Pejeta er desuden et godt udgangspunkt for udforskning af Aberdares, Mount Kenya og Solio Game Reserve. Sidstnævnte er hjemsted for omkring 250 sorte og hvide næsehorn, bøfler, zebraer og giraffer. På sletten kan du opleve elsdyrantiloper, oryxer, impalaer, vandbukke, gazeller og vortesvin.

Udflugter:

Game Drive i Ol Pejetas naturfredningsområde

Oplev den forbløffende udsigt til det vilde dyreliv med Afrikas Great Rift Valley i baggrunden på dette game drive i Kenyas centrale højland. De åndeløst smukke udsigtspunkter i Ol Pejeta ligger med Aberdarebjergene til den ene side, og Mount Kenya til den anden side. Området er ekstremt rigt på stort og småt vildt, inklusiv ’Big Five’, og eksotiske fugle. Her kan du få øje på næsehorn, elefanter, løver, bøfler, chimpanser, zebraer, giraffer, gnuer, strudse, ibiser, pelikaner, ørne og mange andre arter på dette interessante game drive. Det bedste tidspunkt for disse ture er tidligt om morgenen, når dyrene er specielt aktive, og sen eftermiddag, når solen maler ufattelige farver hen over horisonten. Du har også mulighed for spændende ture om natten, hvor du kan opleve vildt, som sjældent observeres i dagtimerne.

Game Drive på Solio Ranch

Mød de udryddelsestruede sorte og hvide næsehorn i næsehornsreservatet på din tur i firehjulstrækker. Og det er langt fra det hele. Du kan observere en mængde af andet vildt som eksempelvis bøfler, løver, zebraer, geparder, giraffer, leoparder, antiloper, vortesvin og mange andre i deres naturlige omgivelser. Intet kan sammenlignes med oplevelsen af at spotte de pragtfulde skabninger, når de strejfer frit gennem deres landområder. Grib en kikkert og betragt en mangfoldighed af fugle, der er enestående i dette vilde landskab. Du vil oven i købet kunne genkende dem på deres særegne kald med en smule hjælp fra din guides ekspertviden.

Dag 8 – 11: Masai Mara

Endnu flere fantastiske oplevelser i den vilde afrikanske natur venter, når du i dag sætter kursen mod Masai Mara. Der er arrangeret transport til den nærliggende flyveplads, hvorfra der er halvanden times flyvning. I Masai Mara bliver du mødt af vores repræsentant, og du bliver kørt til Encounter Mara, hvor du skal bo i 3 nætter. Den økovenlige og bæredygtige camp, der ligger tilbagetrukket i et skovområde inde i reservatet Mara Naboisho, er bygget og drives med en minimal påvirkning på det omkringliggende miljø. Du bor i et af de rummelige, moderne og specialdesignede telte, hvor du har din egen veranda. De vender, så du har det optimale udsyn til det vilde dyreliv på sletterne og i dalene. En saltforekomst på kanten af campen er en eftertragtet kilde til naturlige mineraler for en lang række dyr. Det er derfor et unikt sted at se dyrene på tæt hold ved loungen. Spise- og loungeteltene er perfekte mødesteder, og de giver ekstra plads til afslapning mellem aktiviteter og måltider. Her kan du trække dig tilbage med en god bog i en af de rustikke hvilestole. Masai Mara er det klassiske Afrika. Her opfyldes alle drømme med de ikoniske, endeløse gyldne græsstepper og de spredte akacietræer. Året rundt kan du iagttage vildt som blandt andet geparder, leoparder, løveflokke, elefanter, giraffer, hyæner, store nilkrokodiller og tumlende flodheste. Fra midten af juli måned til oktober kan du betragte den årlige vandring, når to millioner gnuer og zebraer søger mod nye og bedre græsgange. Og du vil være vidne til en af de mest spektakulære og dramatiske dyrelivsoplevelser i verden, når de krydser den krokodillespækkede Mara-flod.

Mødet med Mara: Game drive og bushwalks

Nyd de pragtfulde og forskelligartede game drives i Masai Mara og det tilstødende, eksklusive Naboisho reservat. Det bedste tidspunkt på dagen er tidlig morgen, hvor dyrene er særligt aktive, og sent på eftermiddagen, når solnedgangen skaber helt utrolige farvespil i horisonten. Der er også mulighed for spændende ture om natten, hvor du oplever de mere sjældent sete natdyr. Desuden kan du strække benene på en af de spændende bushwalks med erfaren guide, hvor du kommer helt tæt på det vilde dyreliv og opdager naturens helt små mirakler.

Aktiviteter i Angama Mara: Game drives og safarier til fods

Oplev nogle actionmættede dage på Angama Mara, der er beliggende på en frodig skråning med udsigt over Masai Mara. I Mara-trekanten har du mulighed for safarier og fuglekiggeri, og du kan observere den afrikanske ’Big Five’ i de naturlige omgivelser på Maras sletter, der i det hele taget vrimler med dyreliv. Ledsaget af lokale naturvejledere udforsker du Great Rift Valley til fods, inden du holder en velfortjent frokostpicnic med lokale specialiteter og en kop kenyansk kaffe. De maleriske, små klippeformationer, kaldet ’kopjes’, er som taget ud af et romantisk filmøjeblik i filmatiseringen af Karens Blixens berømte ”Mit Afrika”. Dagen i bushen afrundes med en privat gourmetmiddag eller barbecue ved lejrbålet

Dag 11: Nairobi

Rundrejsen i et af Afrikas mest spændende områder nærmer sig sin afslutning. Du bliver afhentet i campen og har transport til flyvepladsen, hvorfra turen går tilbage til Nairobi. Her har du en times kørsel til den internationale lufthavn og flyet mod Danmark.

Dag 12: Ankomst til Danmark

Efter en spændende rundrejse i Afrika ankommer du til Danmark.

Fotogalleri

Priseksempel

12 dage fra 71.415 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 71.415 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca 5.000 - 10.000 kr per person *

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer:
 • Flyrejse fra Danmark til Kigali og retur fra Nairobi
 • Lufthavnsskatter
 • 1 overnatning på Heaven Restaurant & Boutique Hotel (Deluxe King Room) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Five Volcanoes Boutique Hotel (Standard Room) inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på Fairview Hotel (Business Room) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Rhino Watch Lodge (Chalet) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Encounter Mara (Luxury Safari Tent) inkl. morgenmad
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • MyPlanets Concierge service (tilgængeligt 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2 kompensation
Ikke inkluderet i prisen:
 • Entréer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visum og turistskatter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Skræddersy din rejse

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejseformen og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Kenya og Rwanda: Afrikas unikke natur

Kenya og Rwanda: Afrikas unikke natur

 • Mød de vilde bjerggorillaer ansigt til ansigt
 • Følg i Karen Blixens historiske fodspor
 • Oplev ”The Big Five” på spændende safarier

12 dage fra 71.415 kr pr. person

Gorilla trekking i Rwanda

Gorilla trekking i Rwanda

 • Stå ansigt til ansigt med bjerggorillaer
 • Bo på luksuslodge midt i en teplantage
 • Udforsk Rwandas unikke bjergregnskove

7 dage fra 42.435 kr pr. person

Kenya langt fra alfarvej

Kenya langt fra alfarvej

 • Storbyen Nairobi
 • Unikke safarier i Masai Mara & Ol Pejeta
 • Safarier i verdensklasse

13 dage fra 40.158 kr pr. person

rejse til kenya

Safari og strandliv i Kenya

 • Safarioplevelser på Masai Mara
 • Unikke oplevelser
 • Strandliv og sol ved kysten

14 dage fra 40.262 kr pr. person

Eksklusiv safari i kenya og paradis på seychellerne

Eksklusiv safari i Kenya og paradis på Seychellerne

 • Eksklusiv safari i verdensklasse
 • Hoteller og lodger i toppklasse
 • Ø-ferie med forkælelse & afslapning

17 dage fra 120.474 kr pr. person