Det bedste af singapore og bali

Det bedste af Singapore og Bali

Oplev Singapore og Balis højdepunkter på denne rejse og oplev en smeltedigel af kulturer, ældgamle traditioner og moderne storby.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

14 dage fra kr 27.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Rejsen starter i Singapore, hvor en sand smeltedigel af kultur, moderne storby og fascinerende botanik venter. Med 3 nætter i denne ø-nation, vil der blive rig mulighed for at udforske byen inden du fortsætter din rejse til gudernes ø, Bali. Her starter du med et ophold i øens kulturelle centrum, den lille kunstnerby Ubud, der ligger smukt omgivet af grønnes rismarker og er kendt for sine smukke templer, muséer og ikke mindst butikker, der sælger lokalt håndværk. Rejsen afsluttes med badeferie i Sanur, hvor du kan slappe af på stranden, nyde det lækre indonesiske køkken og ikke mindst din egen private pool fra din suite på det lækre Maya Sanur Resort & Spa.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Rejsen dag for dag

Oplev Singapore og Balis højdepunkter på denne rejse og oplev en smeltedigel af kulturer, ældgamle traditioner og moderne storby.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark til Singapore

Dag 2-5: Singapore

Ved ankomsten til Singapore bliver du mødt af den lokale repræsentant, der vil sørge for transporten til dit hotel, det 5-stjernede Pan Pacific.
Pan Pacific ligger med udsigt over Marina Bay og blot 5 minutters gang fra Promenade MRT station, hvor der er nem adgang til alle byens attraktioner. Hotellets værelser er alle lækkert og moderne indrettede. Hotellets pool er det idelle sted at slappe af og nyde en forfriskende dukkert oven på en dag med oplevelser i Singapore, og når sulten melder sig, er der adskillige restauranter at vælge imellem, der byder på alt fra japansk og kinesisk til indisk og lokalt cuisine.
Singapore er en sand smeltedigel af kulturer. Her står indiske templer side om side med moderne skyskrabere, Little India møder Arab Street og i Chinatown kan man gå på opdagelse i de små butikker, udforske de mange templer eller nyde et et-stjernet michelin måltid Tian Tian Hainanese Chicken Rice, der var den første streetfood bod i verden, som fik en michelinstjerne.
Singapore er stedet hvor historien møder den moderne verden og hvor nationaliteter fra øst og vest smelter sammen i et herligt mix af cuisine og kultur og tilsammen danner rammerne om en af Asiens vel nok mest multikulturelle og fascinerende hovedstæder. Her findes et væld af attraktioner og seværdigheder lige fra den berømte zoologiske have til alverdens forlystelser og universal studios på øen Sentosa og ikke at forglemme de mange shoppingcentre, restauranter og forskellige bydele, der alle er med til at afspejle byens rige kulturmix.

Udflugter:
Byrundtur og besøg i den botaniske have med privat guide.
Rejs tilbage i tiden og fordyb dig i Singapores multikulturelle livsstil. Gå en tur gennem byens kolonidistrikt og se den store Padang-græsplæne, der ligger omgivet af adskillige vigtige bygninger og monumenter, deriblandt den smukke Saint Andrew's Cathedral, de imponerende rådhusbygninger og den gamle højesteretsbygning. Hold øje med landemærket ’Esplanade - Theatres on the Bay’ som er et scenekunstcenter og ligger tæt ved ​​flodens udmunding. Du kan også beundre byens vartegn, den mytiske Merlion-statue som forestiller et mytisk væsen, der er halvt løve og halvt fisk. Besøg derefter Thian Hock Keng Temple, der er et af de ældste og vigtigste Hokkien-templer i Singapore. Turen går herfra til den 161 år gamle botaniske have, der er på UNESCO’s verdernarvsliste og fortsæt herefter til de pulserende bydele i Chinatown og Little India, hvor den britiske adskillelsespolitik under kolonitiden sikrede, at tamilske indvandrere boede. Afslut rundturen med en kop kaffe på en af​​ de livlige gadecaféer.

Dag 5-8: Ubud, Bali

I dag fortsætter rejsen til Bali og byen Ubud. Du bliver hentet på dit hotel i Singapore og kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver direkte til Bali. Ved ankomsten bliver du mødt i lufthavnen af den lokale repræsentant, der vil sørge for transporten til Ubud og dit hotel for de næste 3 nætter.
Ubud er Balis kulturelle hjerte og var i sin tid hjemsted for øens kongefamilie. Byen oser af kultur og kreativitet og mange kunstnere har bosat sig i og omkring byen, hvor der også findes et væld af gallerier og små håndværksbutikker.
I Ubud bor du 3 nætter på det læke Maya Ubud Resort & Spa, der ligger smukt hævet op over Petanu floden omgivet af grønne rismarker og frodige tropiske haver. Resortet er et idyllisk fredfyldt getaway men stadig i kort afstand til Ubud. Maya Ubud Resort & Spa er bygget i traditionel balinesisk stil og har 60 villaer og 48 suiter, der ligger spredt ud over den 10 hektar store tropiske have. De er alle elegant indrettede og udstyret med moderne faciliteter. Suiterne har desuden alle egen balkon, hvorfra der er en fantastisk udsigt over dalen eller de frodige rismarker. Skulle du have lyst til at forkæle dig selv lidt ekstra, er der også mulighed for at bo i egen poolvilla.
Resortet byder på et væld af faciliteter deriblandt 2 skønt beliggende infinity pools, spa, fitness center og en yoga pavilion. Middagen kan nydes i Mayasari Restaurant, der hver aften byder på et nyt tema med enten kulturelt fokus, traditionel ilddans eller akustisk musik. Resortet har desuden også en café, hvor du kan forkæle dig selv med sunde spa-inspirerede retter.
Dagene på resortet kan tilbringes med en eller flere af de mange aktiviteter, der tilbydes. Lær at lave traditionel indonesisk mad, tag på vandretur gennem rismarkerne eller gå på opdagelse ad skjulte stier gennem dalen.


Udflugter:
Opdag Ubuds historiske skatte med privat guide
Oplev det gamle Ubuds hemmeligheder på denne spændende udflugt til områdets berømte vartegn. Dagen starter ved Goa Gajah Elephant Cave, der i 800-tallet var et fristed for buddhistiske munke og er især kendt for sine udsmykkede udskæringer. Fortsæt til den lille landsby Pejeng, der ligger gemt væk i den frodige dal ved Petauan-floden. Du besøger Pura Penataran templet, der er hjemsted for verdens største pauke eller kedeltromme støbt af et stykke kobber. Herfra fortsættes til Purbakala Archaeological Museum, der huser en af de vigtigste samlinger inden for den balinesiske civilisation lige fra menneske fossiler og sarkofaer til smykker og keramik.
Der gøres også stop ved nogle af de mindre templer undervejs før turen fortsætter til de maleriske risterrasser ved Tegalalang, hvor frokosten venter. Der vil også blive tid til at gå på opdagelse på det lokale marked inden turen går tilbage til Ubud.

Dag 8-13: Sanur, Bali

Fra Ubuds frodige rismarker går turen idag sydpå til en af Balis mest populære strande ved Sanur, hvor de sidste 5 nætter tilbringes i egen pool suite på det lækre og 5-stjernede Maya Sanur Resort & Spa, der ligger lige til Sanur strandens gyldne sand.
Maya Sanur ligger i den rolige sydlige ende af Sanur tæt på både restauranter og shoppingmuligheder. Resortet er et moderne luksushotel, med 103 værelser fordelt på 5 forskellige kategorier. Du vil blive forkælet med en af stedets lækre og store lagoon suiter, hvor du har egen privat plunge pool på terrassen, men vil du endnu tættere på stranden kan du også opgradere til en ocean view suite, hvor du kan ligge og nyde udsigten over havet fra din egen private pool.
Resortet har ikke mindre end 4 swimmingpools, og der findes også både spa og fitness center. Når solen går ned over Bali, kan du nyde en kølig drink på Tree Bar, hvorfra der er en fantastisk udsigt over stranden og havet, inden du sætter dig til bords i en af resortets 2 restauranter eller få arrangeret en romantisk middag for to under den åbne stjernehimmel.
Hotellet tilbyder også forskellige aktiviteter lige fra Yoga og Pilates til madlavningskurser, hvor du vil inviet i det balinesiske køkkens hemmeligheder.

Dag 14: Ankomst til Danmark

Efter en spændende rejse til Singapore og Bali ankommer du til Danmark.

Vis alle dage

Priseksempel

14 dage fra kr 27.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Bali och Lomboks höjdpunkter

Bali & Lomboks højdepunkter

  • Ubud, kultur & smuk natur
  • Lombok, vandring & paradisstrande
  • Seminyak, smukke solnegange & natteliv

11 dage fra kr. 19.300

Dubai - ørken

Dubai, New Zealand og Bali

  • Storbyoplevelser i Dubai
  • New Zealands natur
  • Afslapning og kultur på Bali

24 dage fra kr. 29.900

Bali - Jimbaran - Intercontinental - Restaurant.jpg

Australien, Singapore og Bali

  • Kør-selv i Australien
  • Storbyferie i Singapore
  • Badeferie på Bali

18 dage fra kr. 19.900

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png