70125011 Få et tilbud
Bali & Lomboks højdepunkter - MyPlanet Rejser

Bali & Lomboks højdepunkter

Besøg to af Indonesiens mest spændende og smukke øer, Bali og Lombok. Kombiner Ubuds kulturelle centrum og charme med Lomboks hvide og sorte paradisstrande.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

11 dage fra 21.500 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Bali & Lomboks højdepunkter

Bali & Lomboks højdepunkter: Hvorfor vælge bare en ø, når du kan vælge to? Dette skræddersyede rejseforslag fører dig til to af Indonesiens smukkeste øer, Bali og Lombok.

Ubud

Du starter med fire nætter i den smukke bjergby Ubud, det kulturelle centrum af Bali. Selvom byen er vokset i takt med den øgede turisme, er dette uden tvivl et af de smukkeste steder på Bali. Byen er kendt for sin smukke natur, kultur og kunstscene og er et populært rejsemål for turister fra hele verden. Ubud ligger i en dal omgivet af rismarker og skove, og byen har en afslappet og rolig atmosfære. Der er masser af muligheder for at opleve den smukke natur i området, og der er mange vandrestier, hvor man kan udforske de omkringliggende rismarker og jungler.

Lombok

Efter fire nætter i dejlige Ubud er det tid til at flyve til søsterøen Lombok. Charmerende, smukke hvide og sorte strande, surfing, frodige skove, fantastiske vandrestier gennem tobaksplantager og rismarker. Lombok tilbyder charmerende oplevelser i et vidunderligt miljø. Lombok er en smuk og eksotisk ø beliggende i det vestlige Indonesien. Øen er kendt for sine smukke strande, krystalklare vand og betagende natur. En af de største attraktioner på Lombok er Mount Rinjani, en aktiv vulkan, der strækker sig over 3700 meter over havets overflade. En trek til toppen af Mount Rinjani er en udfordring, men det er absolut værd at besværet. Fra toppen kan du nyde en betagende udsigt over hele øen og de omkringliggende øer. Du kan også tage en dykkertur for at udforske de smukke koralrev i området, eller tage en tur til en af øens mange vandfald og nyde naturen. Lombok er også kendt for sin traditionelle kultur, og du kan besøge nogle af de mange landsbyer og se de lokale skikke og traditioner i aktion.

Afslapning i Seminyak

Tid til at flyve tilbage til Bali og feriestedet Seminyak i den sydvestlige del af Bali. Seminyak er indbegrebet af smukke solnedgange, paradisstrande og har sat Bali på kortet som et af de smukkeste steder i verden. Her har du en nat, inden det er tid til at forlade Bali for at rejse hjem igen.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Besøg to af Indonesiens mest spændende og smukke øer, Bali og Lombok. Kombiner Ubuds kulturelle centrum og charme med Lomboks hvide og sorte paradisstrande.

Dag 1: Afrejse Skandinavien

Det er blevet tid til afrejse fra Skandinavien og din flyrejse til Bali.

Dag 2-6: Ubud, Bali

Efter ankomst til Denpasar lufthavn, kører du med privat transport til Ubud ca. 45 km / 2 timer kørsel. Check-in på dit valgte hotel. Her bliver du fire nætter og har masser af tid til at nyde og opdage dette kulturelle centrum af Bali.

I landsbyen Ubud finder du mange butikker og udskårede skulpturer i forskellige formater samt et stort udvalg af restauranter og caféer. Hvis du søger aktiviteter kan du tage en raftingtur på Ayung-floden eller udforske en af ​​alle de fantastiske vandrestier.

Inkluderede aktiviteter:
Oplev hemmelighederne i det gamle Ubud på denne spændende udflugt til områdets berømte vartegn. Gå til Goa Gajah Elephant Cave, et fristed fra 800-tallet for buddhistiske munke kendt for sine udsmykkede udskæringer. Fortsæt til den lille bosættelse af Pejeng, beliggende i den frodige dal ved Petauan-floden. Her kan du se den kæmpe statue, der er støbt i bronze i ét stykke.

På dag 5 check-ud, og transport til lufthavnen og flyvningen til Lombok.

Dag 6-9: Lombok

Ved ankomsten til Lombok, Balis charmerende nabo, vil du blive transporteret til dit valgte hotel. På Lombok kan du nyde de smukke strande og kombinere det med vidunderlige gåture gennem rismarker og tobaksplantager. Her bor du de næste tre nætter.

Inkluderede aktiviteter: Dragebåd ved solnedgang
Nyd frisk luft og fantastiske solnedgange på en gammel, smuk dragebåd på det smukke hav omkring Lombok. Her glider du stille fremad mellem Gilli-øerne mens solen langsomt går ned over horisonten. Turen starter fra den smukke strand i Sire. Præcist tidspunkt for turens afgang, får du ved ankomsten til Lombok.

Efter den tredje dag er det tid til at flyve tilbage til Bali, privat transfer til lufthavnen.

Dag 9-10: Seminyak, Bali

Efter ankomst til Denpasar lufthavn bliver du transporteret til dit valgte hotel i Seminyak. Her nyder du en sidste nat på en af ​​Balis smukkeste strande med vidunderlige solnedgange. Spis middag på en af ​​de fantastiske restauranter, før du nyder en god drink på stranden ved solnedgang, måske den bedste på hele Bali.

Inkluderet aktivitet:
Nyd en fascinerende kulturel oplevelse i Uluwatu på den sydligste spids af Bali. Besøg det berømte hinduistiske havtempel i Uluwatu, der ligger på en 70 meter høj klint. Som et af de syv søtempler eller åndelige søjler, der danner en kæde rundt om øen, er det et ideelt sted at beundre solnedgangen med en fantastisk udsigt over Det Indiske Ocean.

Efter en nat i Seminyak, privat privat transfer til Denpasar lufthavn og tid til at forlade Bali for at rejse hjem.

Dag 10: Afrejse Bali

I dag forlader du denne fantastiska destination, og rejser hjem. Du checker ud fra hotellet og bliver transporteret til lufthavnen.

Dag 11: Ankomst Skandinavien

Velkommen hjem

Fotogalleri

Priseksempel

11 dage fra 21.500 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 21.500 pr. person ved 2 voksne*

*Vores priser er vejledende, og de er baseret på midtersæsonen. Derfor afhænger priserne af, hvilken sæson du rejser i, samt udbuddet af fly og hoteller. Tal med din rejsekonsulent og få mere information. Højsæsonen omfatter rejsemålets mest efterspurgte perioder på året, eksempelvis ferier og når vejret er mest behageligt.

Prisen inkluderer
 • Transport fra Denpasar lufthavn til hotel
 • 4 nætter i 'superior suite' på Kori Ubud inkl:
 • - Morgenmad
 • - Halvdagstur  i Ubud
  - Transport til og fra hotellet til Denpasar lufthavn
 • Transport fra Lombok lufthavn til hotel
 • 3 nætter i 'Ocean view room' på Qunci Villas, Lombok inkl:
  - Morgenmad
  - Dagstur 'Sejltur i solnedgangen med dragebåd'
  - Transport fra hotel til Lombok lufthavn
 • Transport fra Denpasar lufthavn til hotel
 • 1 nat i 'Deluxe Pool View room' på Tonys Villas & Resort inkl:
  - Morgenmad
  - Halvdagstur 'The sights, sounds and delicacies of Uluwatu and Jimbaran'
  - Transport fra hotel til Denpasar lufthavn
Tilkøb til rejsen
 • Internationalt fly T/R
 • Entréafgifter som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge
 • Eventuel visumafgift + turistskatter
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Skræddersy din rejse

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejseformen og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Det bedste af Java og Bali

Det bedste af Java og Bali

 • Udforsk de oldgamle templer på Java
 • Oplev kunsten og kulturen i Ubud
 • Stornyd livet på Balis paradisstrande

15 dage fra 25.358 kr pr. person

Bali & Lomboks højdepunkter

Bali: kulturelle oplevelser og natureventyr

 • Oplev den autentiske kunstnerby Ubud
 • Bliv betaget af Munduks smukke højland
 • Udforsk livet under vandet ved Balis strande

18 dage fra 23.805 kr pr. person

Det bedste af singapore og bali

Det bedste af Singapore og Bali

 • Oplev multikulturelle Singapore
 • Bo på resort omgivet af Ubuds frodige rismarker
 • Bliv forkælet med egen pool suite i Sanur

14 dage fra 28.877 kr pr. person

Bali & Lomboks højdepunkter - MyPlanet Rejser

Bali & Lomboks højdepunkter

 • Ubud, kultur & smuk natur
 • Lombok, vandring & paradisstrande
 • Seminyak, smukke solnegange & natteliv

11 dage fra 21.500 kr pr. person