70125011 Få et tilbud
Bali: kulturelle oplevelser og natureventyr

Bali: kulturelle oplevelser og natureventyr

Oplev Balis kulturelle og naturskønne højdepunkter på denne spændende rundrejse, hvor du samtidig har god tid til at slappe af på stranden og snorkle på de smukke koralrev.

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

18 dage fra 23.805 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Bali: kulturelle oplevelser og natureventyr

Bali: kulturelle oplevelser og natureventyr. På denne rundrejse på Bali vil du opleve det bedste af de mange kulturelle og naturskønne højdepunkter, som den populære indonesiske ø byder på. Og mellem alle de spændende indtryk og oplevelser, vil der være god tid til at slappe af på stranden eller til at lade dig omgive af den frodige natur.

Regnskov i Ubud

Rejsen starter i Ubud, der er Balis kunstneriske og kulturelle centrum. Her kan du tage på cykeltur i små landsbyer og bestige Mount Batur, hvor du kan opleve solopgangen fra toppen af den aktive vulkan. Herfra går turen til Jembrana, hvis uberørte landskab både rummer frodig jungle og grønne rismarker. I Pemuteran har du masser af muligheder for nyde den karakteristiske, mørke sandstrand og det skønne vand. Du kan snorkle og dykke, og møde det fascinerende liv under havets overflade.

Bjergbyen Munduk

Fra Pemuteran bevæger du dig op i højlandet til bjergbyen Munduk, og her venter en oplevelse, du aldrig vil glemme: Du skal på en action-fyldt tur ud i det maleriske, kuperede højland i en lille, hurtig off-road buggy. Men der er også tid til et mere fredfyldt tempelbesøg og til at sejle i stammebåd. Rejsen går videre til den lille kystby Candi Dasa, der er et attraktivt og behageligt alternativ til det mere livlige Bali sydpå. Her er en skøn og afslappet atmosfære. Byen er samtidig en god base, hvis du vil opleve de spændende og autentiske centrale dele af det østlige Bali.

Smukke Seminyak

På turens sidste dage skrues der op for tempoet, når Seminyak står på programmet. Det er stranden her, med den betagende solnedgang, der fra starten lokkede besøgende til fra hele verden. Og det er her, at du i dag finder den største koncentration af fest og natteliv på Bali med flere hundrede barer, klubber og restauranter. Dit hotel ligger lidt tilbagetrukket fra stranden, så du kan vælge at nyde dagene i en liggestol ved poolen i den frodige, grønne have.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Oplev Balis kulturelle og naturskønne højdepunkter på denne spændende rundrejse, hvor du samtidig har god tid til at slappe af på stranden og snorkle på de smukke koralrev.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark til Denpasar på Bali.

Dag 2 - 5: Ubud

Ved ankomsten til lufthavnen i Denpasar bliver du mødt af den lokale repræsentant, der vil sørge for transporten til dit hotel i de første tre nætter, det enkle, men meget charmerende, Ubud Village Hotel. Beliggenheden er helt perfekt på en af Ubuds mest kendte gader, Monkey Forest Road, der strækker sig fra den populære Monkey Forest til City Palace. Her finder du de spændende små butikker, lokale restauranter og hyggelige caféer. Hotellet er en fredfyldt oase og et ideelt udgangspunkt, hvorfra du kan udforske den fascinerende by. Her kan du for eksempel se balinesisk arkitektur ved det nærliggende vandtempel, og opleve de traditionelle Legong- og Barong danse på paladset når mørket falder på. Din suite er smagfuldt og komfortabelt møbleret, og efter udforskning af byen, kan du slappe af ved swimmingpoolen eller forkæle dig selv i spa-området. Ubud, der er Balis kulturelle centrum, har nydt godt af, at den kongelige familie længe har støttet kunsten her. I 1936 var kongen af Ubud medstifter af kunstnerkooperativet Pitamaha, hvor traditionel balinesisk og vestlig billedkunst berigede hinanden. Selvom Ubud har udviklet sig til et vigtigt turistcenter med hundredvis af forretninger og butikker gennem de sidste 20 år, forbliver byen og de omkringliggende landsbyer øens ubestridte kulturelle hjerte. Og udviklingen har ikke påvirket den vidunderlige natur, og landskabet er stadig betagende skøn, hvor de majestætiske, flere hundrede år gamle træer omkranser de ikoniske risterrasser.

Udflugter:

Cykeltur til de balinesiske landsbyer

Du kan vælge mellem to forskellige ruter, når du skal udforske de skønne balinesiske landsbyer på en komfortabel mountainbike. Sammen med din guide cykler du gennem de smukke, maleriske landskaber, og du kan besøge landsbyen Kintamani, der er kendt for sin beliggenhed tæt på den aktive Batur-vulkan på bredden af Batursøen. Fra de mange udsigtspunkter kan du nyde det betagende panorama over vulkanen. Frokosten nydes i Ubuds håndværkerkoloni. På den alternative rute cykler du gennem Jatiluwihs rismarker, der er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste, og nyder den helt fantastiske udsigt. Her nydes frokosten i de frodige omgivelser, hvor du smager fristende delikatesser.

 Heldagstur med start kl. 08:00. Gruppe på maksimalt 20 personer. Transport, morgenmad og frokost er inkluderet. Let fysisk krævende.

Solopgang ved Mount Batur

Du begiver dig afsted til foden af den aktive vulkan Mount Batur i god tid til at opleve solopgangen. Vandreturen op, der tager cirka 2 timer, starter i 1.200 meters højde og ender på toppen i 1.717 meters højde. Belønningen for dette morgeneventyr er en fantastisk udsigt over krateret, og over det omkringliggende landskab, der lyses op af den opgående sol. Hvil et øjeblik, mens du nyder en bid morgenmad, før du starter på turen nedad. På vejen ned gøres der et kort stop, hvor du betragter tre yngre kratere og den seneste lavastrøm. Derefter går turen videre Toya Bungkah-regionen, der er kendt for de varme, geotermiske kilder, og landsbyen Penelokan. Her kan du tage en forfriskende dukkert i et af de to naturlige bassiner med det varme kildevand, der menes at have helbredende egenskaber. Herefter vender du tilbage til hotellet.

 Privat heldagstur. Let morgenmad og frokost er inkluderet. Let fysisk krævende.

 

Dag 5 – 7: Jembrana

I dag går rundrejsen på Bali videre til Jembrana, en køretur på 98 kilometer. Du skal bo 2 nætter på det smukke hotel Puri Dajuma. De smagfuldt indrettede hytter er yderst komfortable med de fineste, lokalt producerede træmøbler. Nyd den fantastiske havudsigt, mens du spiser middag på en af de tre restauranter på stranden.

Du kan også besøge en af de fire barer og nyde en drink eller et godt glas vin. Med hele to store infinity pools, tre børnebassiner, jacuzzi og fine, uberørte strande er Puri Dajuma et sandt paradis for vandelskere. I Balis Jembrana-region venter der en fredfyldt oase, langt væk fra masseturismen. Det uberørte landskab er fyldt med palmer, jungle og frodige, grønne rismarker. Nyd den afslappede idyl med vandreture på den mørke sandstrand, langs rismarkerne eller gennem det fascinerende jungleområde i West Bali National Park i det nordlige Jembrana. Shop i de charmerende, små butikker, fald i snak med de lokale og smag områdets delikatesser i de traditionelle restauranter. Dette er det ægte Bali, der venter på at blive opdaget af dig!

Udflugter:

Besøg i Tanah Lot Temple
I dag skal du opleve det spektakulære tempel Tanah Lot fra det 15. århundrede. Det er opført på en klippeø, beliggende ud for Balis vestkyst, der er blevet formet gennem millioner af år af Det Indiske Oceans tidevand. Den javanesiske hindupræst Nirartha kom til Bali under Majapahit-imperiet, og han opfordrede de lokale fiskere til at bygge denne helligdom. Tanah Lot er et ud af syv havtempler på den balinesiske kyst, der skal beskytte øen mod ondskab og fortræd. Templet har altid spillet en vigtig rolle i den lokale mytologi, og det er et af Balis mest berømte vartegn.

 

Dag 7 – 10: Pemuteran

Efter nogle skønne dage i Jembrana, skal du i dag videre mod Pemuteran, hvor du skal bo 3 nætter i en deluxe bungalow på Taman Sari Bali Resort & Spa. Det er en køretur på 2 timer. Det charmerende resort ligger på den rolige, mørke sandstrand Pemuteran i den nordvestlige del af Bali. Her kan du snorkle, dykke og møde det farverige dyreliv under vandoverfladen, eller tage en tur ud og besøge den maleriske ø Menjangan. Du kan også tage en forfriskende dukkert i poolen eller slappe af med en afstressende massage i spaen. Den smukke West Bali National Park ligger tæt på Taman Sari, og her er der masser af muligheder for lange vandreture i den frodige, uberørte natur. Pemuteran er den hengemte perle på den nordvestlige spids af øen, som Bali-kendere altid vælger, når de ønsker en rolig og fredfyldt badeferie. De fremhæver især stranden med det mørke lavasand.

 Udflugter:

Snorkleeventyr ved Menjangan-øen

Gør dig klar med et solidt morgenmåltid på hotellet inden du kaster dig ud i dette spændende snorkeleventyr ud for den ubeboede ø Menjangan. Stig ombord på båden og sejl med på den korte tur fra spidsen af Bali, og dyk ned og udforsk et af områdets bedst bevarede koralrev, oplev den fremragende sigtbarhed under vandet og bliv tryllebundet af de mange fiskearter som dværgsøheste, revhajer og stimer af snappere. Snorkling, svømning og ikke mindst afslapning opbygger en sund, naturlig appetit. Derfor skal du tilbage til båden og nyde en frokost, der er tilberedes på stedet, mens du betragter dyrelivet. Turen går derefter tilbage til hotellet, hvor du kan reflektere over en uforglemmelig dag.

Halvdagsudflugt på 4 timer fra kl. 08:00. Inklusiv privat transport. Moderat fysisk krævende.

 

Dag 10 – 13: Munduk

Du bliver mødt af din privatchauffør på Taman Sari, der kører dig til landsbyen Munduk i det nordlige Balsi-bjergområde. Det er en tur på 2 ½ time. Her skal du bo 3 nætter på Puri Lumbung Cottages, der bogstavelig talt ligger i de højere luftlag. Tag en dyb indånding, og føl den kølige, friske og rene luft. Det grønne og miljøbevidste hotel falder naturligt ind i omgivelserne, og de hyggelige hytter er enkelt indrettede med ægte, balinesisk charme og sans for detaljerne. Fra den åbne restaurant og baren har du en vidunderlig udsigt over junglen, bakkerne og terrasserne med rismarkerne.

Udflugter:

Buggy-eventyr i Munduks højland

Med start i Munduk Wilderness Basecamp skal du i dag opleve det maleriske højland i en lille, hurtig off-road buggy. Efter en sikkerhedsbriefing er det tid til at stige ind i det topersoners køretøj, og nyde den spændende tur til den fredfyldte Tamblingan Lake. På søbredden kan du udforske Ulun Danu Tamblingan-templet. Derefter padler du over kratersøen i en stammebåd og betragter den fortryllende, tropiske regnskov omkring dig. Tilbage i din buggy er det tid til endnu mere eventyr på de udfordrende skråninger, forbi mandarinplantagerne og de små agerbrug.

Tag en pause og udforsk de århundreder gamle træer i de omkringliggende skove til fods. Derefter går turen ned ad til en nærliggende kaffeplantage. Se, hvordan bønnerne ristes over åben ild og males til kaffepulver i hånden, og prøvesmag dampende, friskbryggede kopper kaffe med de lokale sorter.

Tilbage i Basecamp kan du betragte den fantastiske udsigt over Munduk-højlandet og Seririt-stranden fra terrassen, før du afrunder de eventyrlige timer med frokost og en indonesisk Bintang øl.

 Heldagsudflugt med privat transport. Frokost er inkluderet. Let fysisk krævende.

 

Dag 13 – 15: Candi Dasa

Her til morgen går rundrejsen videre fra højlandet og Munduk. Fremme i Candi Dasa bliver du indkvarteret på det stilfulde Ramayana Candidasa, der ligger lige ved stranden på Balis sydøstlige kyststrækning. Her kan du slappe af i de rummelige værelser, indrettet i moderne balinesisk stil med indigomøbler, marmorbadeværelse og lokalt kunsthåndværk. Fra den private balkon har du en flot udsigt over de omkringliggende, tropiske haver. Du kan også læne dig tilbage ved bredden af Lily Ponds og lytte til dyrelivet i den nærliggende Zen Gardens. Den lille kystby Candi Dasa ligger på hovedvejen mod Amlapura, og på trods af, at området kun har en relativt lille, mørk sandstrand, er det et attraktivt og behageligt alternativ til den hektiske, sydlige del af Bali. Det skyldes også den generelle, afslappede atmosfære, blandt andet på de mange hyggelige caféer og restauranter. Candi Dasa er samtidig et godt udgangspunkt for udforskning af den spændende centrale del af det østlige Bali.

Udflugter:

Vævning og den hellige kilde

Den 700 år gamle landsby Teganan er hjemsted for Bali Aga, der nedstammer fra det oprindelige folk og de første bosættere på Bali. Kvinderne i landsbyen væver et særligt stof, der skal beskytte sin bærer med magiske kræfter, og som derfor er særligt efterspurgt til begravelsesceremonier. Det er kun her, at der væves på denne måde, hvor kvinderne kan arbejde på en beklædningsdel i op til fem år. Tirta Gangga, der oversat betyder ”vand fra Ganges”, blev bygget i 1948 på kongelig befaling ved kilden, hvis vand lokalbefolkningen anser for helligt.

 

Dag 15 – 17: Seminyak

Du afhentes på hotellet, hvor der er arrangeret privat transport i bil videre til Seminyak, som ligger på sydspidsens vestkyst, cirka 2 ½ times kørsel fra Candi Dasa. Her skal du bo 2 nætter på Tonys Villas & Resort, der kun ligger en kort gåtur fra Petitenget Beach. Værelserne er dekoreret i afstemte farver, og med en blanding af moderne design og balinesisk tradition, mens omgivelserne består af store, rolige, grønne haver med springvand. Seminyak ligger lige nord for lufthavnen i Denpasar. Det er stranden, brændingen og de betagende solnedgange på denne kyststrækning, der har gjort Bali verdensberømt i løbet af de sidste 30 år. Nabobyerne Tuban, Kuta og Legian er vokset sammen til ét byområde med hundredvis af hoteller, klubber, restauranter og butikker.

Udflugter:

Uluwatu og Jimbaran – stemning og delikatesser

På den sydligste spids af Bali kan du få en fascinerende kulturel oplevelse ved Uluwatu, der er det berømte hinduistiske havtempel, beliggende på en 70 meter høj klippe. Som et af syv havtempler, der danner en kæde rundt om øen, er det et ideelt sted at nyde solnedgangen med den betagende udsigt over Det Indiske Ocean. Her er gammel balinesisk arkitektur, der eksempelvis tydeligt ses i templets traditionelle porte, og du kan opleve den traditionelle Kecak dans ved den nærliggende klippe. Her danner et hundrede mandlige dansere en cirkel, hvor de synger og svajer til næsten hypnotisk musik. Solnedgangen i baggrunden får hele seancen til at virke helt magisk. Efter at have hørt om områdets historie og overleveringer, for eksempel om abeguden Hanumans kamp mod kong Ravana, går turen til den halvmåneformede, hvide sandstrand ved Jimbaran Bay, hvor du kan nyde en lækker middag med friskfanget fisk og skaldyr, mens du lytter til bølgerne på stranden.

Halvdagstur med start 15:00 fra Kuta/Seminyak. Let fysisk krævende.

Dag 18: Ankomst til Danmark

Efter en spændende og indholdsrig rejse rundt på Bali ankommer du til Danmark.

Fotogalleri

Priseksempel

18 dage fra 23.805 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 23.805 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca 5.000 - 8.000 kr per person *

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Inkluderet i prisen:
 • Flyrejse fra Danmark til Denpasar tur/retur
 • Lufthavnsskatter
 • 3 overnatninger på The Ubud Village Hotel (Junior suite) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Puri Dajuma (Deluxe cottage) inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger på Taman Sari Beach Resort (Deluxe bungalow) inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger på Puri Lumbung Cottages (Standard cottage) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Ramayana Candidasa (Superior Garden) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Tonys Villas & Resort (Deluxe Pool View) inkl. morgenmad
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • MyPlanets Concierge service (tilgængeligt 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2 kompensation
Ikke inkluderet i prisen:
 • Opgradering til Business class
 • Entréer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visum og turistskatter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Skræddersy din rejse

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejseformen og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Det bedste af Java og Bali

Det bedste af Java og Bali

 • Udforsk de oldgamle templer på Java
 • Oplev kunsten og kulturen i Ubud
 • Stornyd livet på Balis paradisstrande

15 dage fra 25.358 kr pr. person

Bali: kulturelle oplevelser og natureventyr

Bali: kulturelle oplevelser og natureventyr

 • Oplev den autentiske kunstnerby Ubud
 • Bliv betaget af Munduks smukke højland
 • Udforsk livet under vandet ved Balis strande

18 dage fra 23.805 kr pr. person

Det bedste af singapore og bali

Det bedste af Singapore og Bali

 • Oplev multikulturelle Singapore
 • Bo på resort omgivet af Ubuds frodige rismarker
 • Bliv forkælet med egen pool suite i Sanur

14 dage fra 28.877 kr pr. person

Bali & Lomboks højdepunkter - MyPlanet Rejser

Bali & Lomboks højdepunkter

 • Ubud, kultur & smuk natur
 • Lombok, vandring & paradisstrande
 • Seminyak, smukke solnegange & natteliv

11 dage fra 21.500 kr pr. person