70125011 Få et tilbud
Det bedste af Java og Bali

Det bedste af Java og Bali

Denne rejse byder på magisk kultur og naturskønne landskaber, fra imponerende templer på Java, til risterrasser, højland og drømmeagtige strandoplevelser på Bali.

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

15 dage fra 25.358 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Det bedste af Java og Bali

På rejsen Det bedste af Bali og Java oplever du noget af det bedste, som Indonesien har at byde på. Det er magisk kultur og naturskønne landskaber på Java, og det er de ikoniske risterrasser, højlandet og de utallige, paradisagtige strandoplevelser – både over og under vandoverfladen – som Bali er så kendt for i hele verden.

Traditioner og tempel på Java

På Java starter turen i Yogyakarta, der er en interessant blanding af ældgamle traditioner og alt det nyeste og mest moderne. Byen, der er også kendt som det mere mundrette Yogya, anses som Indonesiens kunstneriske og intellektuelle hjerte. Samtidig har den en ungdommelig atmosfære i kraft af universitetet, der er Indonesiens største og mest prominente. I turen videre skal du opleve Borobudur-templet, der er et af de vigtigste monumenter i buddhismen. Det står som en pyramidestub på den grønne og frodige slette, omgivet af to vulkaner.

Rismarker og strande på Bali

På Bali starter rundrejsen ud i Ubud, der er ligger mellem rismarker og stejle kløfter. På trods af, at byen har gennemgået en stor forvandling gennem de sidste par årtier, forbliver Ubud øens ubestridte centrum, når der tales kunst og kultur. Herfra kan du cykle ud til de små, omkringliggende landsbyer og efterfølgende bestige Mount Batur, der er kendt for den smukke solopgang fra den aktive vulkans top. I Nusa Dua venter dig et imponerende kystlandskab, beliggende på det yderste af Bukit-halvøens sydlige spids. Det skønne og krystalklare vand indbyder til snorkling og dykning, mens du på land kan læne dig tilbage og slappe af i fred og ro på de næsten endeløse sandstrande. Her skal du også opleve det fascinerende og enestående hinduistiske havtempel Uluwatu, der ligger højt på en klippe, 70 meter over vandoverfladen. Det er et af de syv havtempler, der ligger rundt om Bali, og det er det ideelle sted at nyde solnedgangen med den betagende udsigt over Det Indiske Ocean.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Denne rejse byder på magisk kultur og naturskønne landskaber, fra imponerende templer på Java, til risterrasser, højland og drømmeagtige strandoplevelser på Bali.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark til Yogyakarta på Java.

Dag 2 – 5: Yogyakarta

Ved ankomsten til Java bliver du mødt af den lokale repræsentant, der vil sørge for transporten til hotellet, hvor du skal bo de 3 første nætter, Royal Ambarrukmo. Det ligger i hjertet af Yogyakarta, og dermed tæt på byens historiske distrikter og kulturelle hotspots. De rummelige, moderne værelser med smagfuldt interiør og privat balkon, har en storslået udsigt over den centrale del af byen. Her kan du forkæle dig selv med en afstressende massage på Nurkadhatyan Spa, eller tage en forfriskende dukkert i den olympiske swimmingpool. Yogyakarta, der er et spændende miks af tradition og modernitet, betragtes som hele Indonesiens kunstneriske og intellektuelle hjerte. Byen, der i daglig tale er kendt som Jogia, er det eneste sultanat i Indonesien, og derfor er der en udtalt bevidsthed om en særlig status og om beskyttelse af de gamle skikke. Som besøgende fascineres man af blandingen af traditionel livsstil, en moderne hverdag og en ungdommelig charme, der skyldes de mange studerende på byens universitet, der er Indonesiens største og mest prominente. Yogyakarta er også kendt for de to historiske templer fra det 9. århundrede: Borobudur-templet, der er et buddhistisk monument, og Prambanan-templet, der er dedikeret til Trimurti, den hinduistiske treenighed af guderne Brahma, Shiva og Vishnu.

 Udflugter:

Royal overdådighed og hellig hengivenhed

 Dagen starter med et besøg i Sultanens palads, kendt som Kraton, der ligger mellem Mount Merapi og strandene i Prangtritis. Den royale bygning blev bygget mellem 1756 og 1790, og er et fint eksempel på den traditionelle, javanesiske kultur omkring tronen. Det er stadig sultanens residens, men samtidig fungerer paladset som et levende museum med skiftende kulturelle tilbud og javanesiske relikvier. Bagefter besøger du området omkring slottet Taman Sari, som direkte kan oversættes til "dufthave". Dens arkitektur kombinerer den javanesiske og portugisiske indflydelse på en meget fascinerende facon. Turen fortsætter til det hinduistiske tempelkompleks Prambanan. Denne imposante samling af templer har været optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste siden 1991.

Dag 5 – 7: Borobudur

I dag går turen mod det centrale Java og Borobudur, der ligger små 50 km. nordøst for Yogyakarta. Du skal bo 2 nætter på Plataran Heritage, der ligger i nærheden af det berømte Borobudur-tempel. Resortet byder på et stilfuldt ophold med sit førsteklasses design og interiør. De luksuriøse værelser er rummelige, lyse og indrettet med gulv-til-loft-vinduer og store private balkoner, hvor du kan nyde udsigten over det fascinerende landskab. Om aftenen kan du slappe af med en drink på den hyggelige loungebar ved poolen, inden du skal nyde et lækkert, indonesisk måltid under åben himmel på den udendørs restaurant Stupa, der har udsigt over de frodige grønne rismarker. Områdets absolutte højdepunkt er Borobudur-templet, der ligger mellem de to vulkaner Sundoro-Sumbing og Merbabu-Merapi, og tæt på floden Progo. Den grønne, frodige og meget frugtbare vulkanske slette omkring templet er kendt som Kedu Plain, og betragtes som hellig for lokalbefolkningen. Sletten er også kendt som "Javahaven" og Progo River Valley.

Udflugter:

De små handlende og det mægtige tempel

 

Turen starter med et besøg i Jowahan, hvor der fremstilles og handles med javanesiske riskiks, tofu og keramik. Derefter cykler du videre og har et stop, hvor du skal have en forfriskning, inden du skal opleve Borobudur. Det er et af de vigtigste monumenter i buddhismen, og så betydeligt, at det sidestilles med Angkor Wat i Cambodia. Sailendra-dynastiet indførte Mahayana-buddhisme i begyndelsen af det 9. århundrede, og i gamle dokumenter fremgår det, at templet her stod færdigt i 824. Det har siden stået som en pyramidestub på den grønne slette, omgivet af vulkaner. Templets grundareal er 14.000 kvadratmeter, der er seks niveauer, som du skal bestige før du når toppen. Øverst finder du 72 stupaer, der er små, halvkugleformede monumenter.

Dag 2 - 5: Ubud

I dag går rejsen videre fra Borobudur til Ubud på Bali. Du afhentes på hotellet og bliver kørt til lufthavnen i Yogyakarta, hvorfra flyet afgår mod Denpasar. Ved ankomsten mødes du af den lokale repræsentant, der sørger for privat transport videre til dit hotel i de næste tre nætter. Det er det enkle, men meget charmerende, Ubud Village Hotel, der ligger helt perfekt på Ubuds mest berømte gade, Monkey Forest Road, der løber mellem den populære Monkey Forest og City Palace. Her er der fyldt med spændende små butikker, lokale restauranter og hyggelige caféer. Hotellet er en fredfyldt oase og det ideelle udgangspunkt, når du skal udforske den fascinerende by. Her kan du for eksempel se balinesisk arkitektur ved det nærliggende vandtempel, og opleve de traditionelle Legong- og Barong danse på paladset når det bliver aften. Din suite er smagfuldt og komfortabelt møbleret, og når du er tilbage fra byen, kan du slappe af ved swimmingpoolen eller forkæle dig selv i spa-området. Ubud, der er Balis kulturelle centrum, har nydt godt af, at den kongelige familie altid har støttet den lokale kunst. I 1936 var kongen af Ubud medstifter af kunstnerkooperativet Pitamaha, hvor traditionel balinesisk og vestlig billedkunst berigede hinanden. På trods af, at Ubud har udviklet sig til et vigtigt turistcenter med hundredvis af forretninger og butikker gennem de sidste 20 år, forbliver byen og de omkringliggende landsbyer øens ubestridte kulturelle hjerte. Udviklingen har ikke påvirket den fantastiske natur, og landskabet er stadigt betagende skøn, hvor de majestætiske, flere hundrede år gamle træer omkranser de ikoniske risterrasser.

Udflugter:

Cykeltur til de balinesiske landsbyer

Du kan vælge mellem to forskellige ruter, når du skal udforske de skønne balinesiske landsbyer på en komfortabel mountainbike. Sammen med din guide cykler du gennem de smukke, maleriske landskaber, og du kan besøge landsbyen Kintamani, der er kendt for sin beliggenhed tæt på den aktive Batur-vulkan på bredden af Batursøen. Fra de mange udsigtspunkter kan du nyde det betagende panorama over vulkanen. Frokosten nydes i Ubuds håndværkerkoloni. På den alternative rute cykler du gennem Jatiluwihs rismarker, der er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste, og nyder den helt fantastiske udsigt. Her indtages frokosten i de frodige omgivelser, hvor du smager fristende delikatesser.

Heldagstur med start kl. 08:00. Gruppe på maksimalt 20 personer. Transport, morgenmad og frokost er inkluderet. Let fysisk krævende.

Oplev det centrale Balis højdepunkter

På denne eftermiddagstur besøger du den fascinerende by Mengwi, der er kendt for de tætte bånd til den kongelige balinesiske familie, og det smukke Taman Ayun-tempel, der stammer fra det 17. århundrede. Du skal også opleve Alas Kedaton Monkey Forest, hvor hundredvis af makakaber boltrer sig mellem de tårnhøje muskatnødtræer. Herefter køres du til Tanah Lot, hvor du skal se Balis mest berømte tempel, der står på sin helt egen klippeformation ude i Det Indiske Ocean. Nyd den vidunderlige udsigt over helligdommen og hør om sammenhængen med den balinesiske mytologi. Og her er der mulighed for at tage nogle smukke billeder af templet med den glødende solnedgang i baggrunden, før du vender tilbage til hotellet.

Privat halvdagsudflugt (eftermiddag) med transport. Let fysisk krævende.

Dag 10 – 14: Nusa Dua

I dag går turen rundt på Bali videre til Nusa Dua, en køretur på 55 kilometer. Du skal bo 4 nætter på Nusa Dua Beach Hotel & Spa, der ligger på et fortryllende grønt område ned til stranden med stier, velplejede græsplæner, pavilloner, blomstrende buske og vandfald. Værelserne er indrettet i moderne, balinesisk stil med håndvævede tekstiler og med private terrasser med udsigt over haven. Som gæst kan du nyde lokale og internationale retter i den elegante restaurant ved poolen eller i restauranten på stranden med den betagende havudsigt. Under middagen kan du opleve Kecak- og Legong-dansere med levende musik. Nusa Dua betyder ”to øer” på balinesisk, og navnet er en henvisning til de to smalle forbjerge til byen, hvor der ligger flere historiske templer. Her venter dig et imponerende kystlandskab med beliggenheden på det yderste af Bukit-halvøens sydlige spids. Det krystalklare havvand er en ren invitation til snorkling, hvor du kan udforske den mangfoldige verden under vandoverfladen. På land kan du slappe af i fred og ro på de næsten endeløse sandstrande, og ved Water Blow kan du betragte, hvordan vandet sprøjter flere meter op i luften, når det rammer de spidse klipper.

Uluwatus og Jimbarans seværdigheder, klange og delikatesser

På Balis sydligste spids får du en fascinerende og enestående kulturel oplevelse, når du besøger det berømte hinduistiske havtempel Uluwatu, der ligger på en 70 meter høj klippe. Som et af de syv havtempler (eller åndelige søjler), der ligger placeret rundt om øen, er det et ideelt sted at nyde solnedgangen med den betagende udsigt over Det Indiske Ocean.

Her kan du udforske den traditionelle, balinesiske arkitektur, templets imponerende udsmykkede porte, og du kan se den traditionelle Kecak dans blive opført ved den nærliggende klippe. Her danner et hundrede mandlige dansere en cirkel, hvor de synger og svajer til næsten hypnotisk musik. Solnedgangen i baggrunden får seancen til at virke helt magisk. Efter at have hørt om områdets historie og overleveringer, for eksempel om abeguden Hanumans kamp mod kong Ravana, går turen til den halvmåneformede, hvide sandstrand ved Jimbaran Bay, hvor du kan nyde en lækker middag med friskfanget fisk og skaldyr, mens du lytter til bølgerne på stranden.


Halvdagstur med start 15:00 fra Kuta/Seminyak. Let fysisk krævende.

 

Dag 15: Ankomst til Danmark

Efter en spændende og indholdsrig rejse til Java og Bali ankommer du til Danmark.

Fotogalleri

Priseksempel

15 dage fra 25.358 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 25.358 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca 5.000 - 10.000 kr per person *

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer:
 • Flyrejse fra Danmark til Yogyakarta og retur fra Denpasar
 • Lufthavnsskatter
 • 3 overnatninger på Royal Ambarrukmo Yogyakarta (Deluxe room) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Plataran Heritage Borobudur inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger på The Ubud Village Hotel (Junior suite) inkl. morgenmad
 • 4 overnatninger på Nusa Dua Beach & Spa (Deluxe) inkl. morgenmad
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • MyPlanets Concierge service (tilgængeligt 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2 kompensation
Ikke inkluderet i prisen:
 • Opgradering til Business class
 • Entréer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visum og turistskatter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Skræddersy din rejse

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejseformen og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Det bedste af Java og Bali

Det bedste af Java og Bali

 • Udforsk de oldgamle templer på Java
 • Oplev kunsten og kulturen i Ubud
 • Stornyd livet på Balis paradisstrande

15 dage fra 25.358 kr pr. person

Det bedste af Java og Bali

Bali: kulturelle oplevelser og natureventyr

 • Oplev den autentiske kunstnerby Ubud
 • Bliv betaget af Munduks smukke højland
 • Udforsk livet under vandet ved Balis strande

18 dage fra 23.805 kr pr. person

Det bedste af singapore og bali

Det bedste af Singapore og Bali

 • Oplev multikulturelle Singapore
 • Bo på resort omgivet af Ubuds frodige rismarker
 • Bliv forkælet med egen pool suite i Sanur

14 dage fra 28.877 kr pr. person

Bali & Lomboks højdepunkter - MyPlanet Rejser

Bali & Lomboks højdepunkter

 • Ubud, kultur & smuk natur
 • Lombok, vandring & paradisstrande
 • Seminyak, smukke solnegange & natteliv

11 dage fra 21.500 kr pr. person