70125011 Få et tilbud
Oplev Singapore og den Malaysiske-halvø

Højdepunkter i Singapore og Malaysia

På denne rejse kommer du igennem alt hvad Singapore og Malaysia har at byde på. Utallige rigt udsmykkede buddhistiske templer og moskeer. Fascinerende natur i Cameron Highlands, et tropeparadis hvor du blandt andet kan se kødædende planter og talrige fuglearter. Slut rejsen af med ren afslapning i det malaysiske øhav.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

21 dage fra 28.800 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Denne rejse til Singapore og Malaysia kombinerer kulturskatte og naturlige vidundere med en afslappende pause på stranden. Først går turen til Singapore, her møder du et væld af diverse kulturer. Besøg den berømte botaniske have, og tag en spadseretur gennem Little India og Chinatown. Oplev Malacca, en arkitektonisk perle fyldt med smukke templer.Se den portugisiske fæstning Porta De Santiago og det malaysiske uafhængighedsmonument. Herefter går turen til Malaysiens hovedstad Kuala Lumpur. Her findes landets nationale moske Masjid Negara, og det berømte krigsmindesmærke Tugu Negara, der er dedikeret til de faldne soldater fra de to verdenskrige. Så starter en 3-dages tur til Taman Negara National Park, den bedst bevarede og mest biodiverse skov i hele Sydøstasien. Denne tur inkluderer blandt andet en nattevandring. Besøg også Cameron Highlands, i denne regnskov kan du tage på vandreture i en fascinerende skov kombineret med majestætiske bjerge og et rigt dyre- og planteliv.

Tag til Penang, og få en rundtur i byen George Town på en rickshaw. Se ”Den liggende Buddhas tempel” eller lær mere om Malaysiens koloniale fortid.

Slut ferien af med at par dage i Langkawi, et øparadis der også kendt som Kedah-regionens juvel.

 

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Glæd dig til at komme igennem alt det gode som Singapore og Malaysia har at byde på. Utallige rigt udsmykkede buddhistiske templer og moskeer. Fascinerende natur i Cameron Highlands, et tropeparadis hvor du blandt andet kan se kødædende planter og talrige fuglearter. Slut rejsen af med ren afslapning i det malaysiske øhav.

Dag 1: Afrejse fra Danmark til Singapore

Din rejse til Singapore og Malaysia begynder i dag.

Dag 2-4: Singapore

Singapore er en ø og en bystat og er samtidig en smeltedigel af kulturer. Der er moderne skyskrabere ved siden af​​indiske templer, indkøbscentre ved siden af ​​Chinatown. Hovedattraktionerne inkluderer adskillige shopping- og underholdningscentre samt Sentosa Island.

Udflugter:
Bytur og besøg i den botaniske have (privat)
Rejs tilbage i tiden og fordyb dig i Singapores multikulturelle sjæl! Gå en tur gennem byens kolonidistrikt og se den store Padang-græsplæne, der er omgivet af flere vigtige monumenter. Hold øje med landemærket ’Esplanade - Theatres on the Bay’ som er et scenekunstcenter og ligger i nærheden af ​​flodmundingen. Du kan også beundre byens mest populære attraktion, nemlig den tårnhøje Merlion-statue som forestiller et mytisk væsen, der er halvt en løve og halvt en fisk. Besøg derefter Thian Hock Keng Temple, et af de ældste og vigtigste Hokkien-templer i Singapore. Gå derefter til den 161 år gamle botaniske have, et UNESCOs verdensarvssted. Fortsæt til de pulserende distrikter i Chinatown og Little India. I kolonitiden sikrede den britiske adskillelsespolitik, at tamilske indvandrere boede i disse områder. Afslut rundturen med en kop kaffe på en af​​de livlige gadecaféer.

(Bedste rejsetid: November - februar. Tid: Fleksibel; Halvdagstur; Privat aktivitet; Privat transport; Måltid inkluderet: Nej; Fysisk belastning: Let. Bemærk venligst at nogle dele af turen foregår til fods; Medbring behageligt tøj og sko og tag dit kamera med.)

Dag 4-6: Malacca

Tag afsted og bliv fortryllet af Malaccas middelalderlige flair, dens fremragende køkken, dens kosmopolitiske charme og de maleriske gader og bygninger.

Udflugter:
Bytur og udflugt til en turbulent fortid - Privat halvdagstur
Oplev Malaccas middelalderlige charme, kulinariske mangfoldighed og kosmopolitiske karakter på denne halvdagstur. Besøg en række historiske steder såsom St. Paul's Hill, hvor Saint Francis Xavier er begravet, besøg også den imponerende portugisiske fæstning Porta De Santiago. Bestig St. Paul's Hill, hvor du i starten af ​​dagen vil blive belønnet med en betagende udsigt over byen. Tag derefter til uafhængighedsmonumentet, der vidner om Malaysias hårde kamp for uafhængighed. Gå ikke glip af et glimt af melakatræet og det storslåede Melaka Sultan's Palace. Når du rammer Harmony Street i det travle Chinatown, skal du tage en omvej til det hinduistiske Sri Poyyatha V. Moorthi-templet, Kampung Kling-moskeen og det kinesiske Cheng Hoon Teng-tempel. Der er også meget at opdage på den hollandske plads. Besøg det berømte Stadthuys, Tan Beng Swee Clock Tower og Queen Victoria's Fountain. Indimellem kan du prøve nogle af Malaccas lækre streetfood-specialiteter, inden du mod slutningen af dagen går mod den historisk vigtige bakke Bukit Cina. Som afslutning på ​​din tur skal du besøge Poh San Teng-templet og Hang Li Poh's springvand.

(Privat halvdagsudflugt; privat transport; varighed: ca. 4 timer; fysisk belastning: let)

Dag 6-9: Kuala Lumpur

I Kuala Lumpur, simpelthen kaldet "KL" af beboerne, åbnes porten til Sydøstasien. Langt uden for dets grænser er Kuala Lumpur frem for alt kendt for én ting: dets mangfoldige kulinariske tilbud og de næsten uendelige shoppingmuligheder.

Udflugter:
Den arkitektoniske perle Putrajaya - halvdagsudflugt
Udforsk Malaysias regerings- og administrationscenter, Putrajaya, en arkitektonisk perle kun omkring en halv times kørsel fra Kuala Lumpur. I midten af ​​den planlagte by er der en kunstig sø, der er omgivet af velplejede, åbne grønne områder. Kør langs de eksotiske boulevarder og grønne veje i den moderne by og se udover de mange imponerende bygninger. Gå en tur forbi premierministerens officielle bopæl, og besøg den majestætiske Putra-moske og Putra-broen, som er karakteristiske for den planlagte by. Nyd en fredelig og afslappende bådtur over Putraya-søen, og lad omgivelserne synke ind. (Halvdagsudflugt, 3,5 timers varighed)

Bytur i Kuala Lumpur (privat)
Oplev Kuala Lumpurs rige historie på denne guidede tur.
Start med et besøg i den nationale moske (Masjid Negara) med sin moderne konstruktion og det paraplyformede tag. Derefter går det til krigsmindesmærket Tugu Negara, der er dedikeret til de faldne soldater fra de to verdenskrige. Mindesmærket blev designet af Felix D. Warden, som også designede Iwo Jima Memorial i Arlington, Washington D.C. Tag derefter en pause for at tage billeder af cricketklubben der er bygget i Tudor-stil og den gamle togstation inspireret af muslimsk arkitektur.
Turen afsluttes med et besøg i det seks-etagers Thean Hou-tempel i Robson Heights. Det er dedikeret til den kinesiske havgudinde Thean Hou og en af ​​de største templer i Sydøstasien. Panoramaudsigten fra bakken i Kuala Lumpur er et særligt højdepunkt.

(Bemærk, at den nationale moske er lukket om fredagen; halvdagstur; privat aktivitet; fysisk belastning: let. Bemærk venligst at nogle dele af turen foregår til fods.)

Dag 9-11: Taman Negara National Park

Taman Negara er en af ​​de bedst bevarede og mest biodiverse skove i hele Sydøstasien. Med sin 130 millioner år gamle tropiske jungle er Taman Negara hjemsted for et af de ældste skovområder på jorden.

Udflugter:
2 nætter / 3 dages program i Taman Negara National Park
Dag 1: Oplev vildnisset på tæt hold i Malaysias berømte regnskov, Taman Negara. Efter check-in har du mulighed for at se dig omkring i fred og ro, alt imens du nyder det tropiske landskab. Om aftenen vil du blive forkælet med en lækker middag og lære mere om denne historiske park gennem en filmvisning. Med lidt held kan du muligvis opdage nogle dyr på en natvandring gennem regnskoven.
Dag 2: I højderne kommer du til at gå over hængebroer, alt imens du nyder det betagende panorama og holder øje med de forskellige dyrearter, der befinder sig i skoven. Tag en vandretur på en naturskøn rute forbi tordnende floder og skyhøje træer til Teresek Hill, hvor et vidunderligt panorama åbner sig over de tropiske grønne bakker og dale. Efter frokost tager du en sejltur til Lata Berkoh Cascades. Sæt dig på stenene og se ud over de flotte strømfald.
Dag 3: Efter morgenmaden er det tid til at sige farvel til den vidunderlige natur og vende tilbage til civilisationen.

(Varighed: 2 nætter / 3 dage; gruppeaktivitet, delt transport; alle måltider inkluderet; fysisk belastning: let til moderat, aktiviteter kan tilpasses dit fysiske niveau og interesser; medbring vandresko, insektmiddel, kikkert, lommelygte og en regnjakke.)

Dag 11-13: Cameron Highlands

De smaragdgrønne bakker i det malaysiske Cameron Highlands er en populær udflugt og rejsedestination. På grund af deres højde på omkring 1500 meter byder de på et behageligt køligt klima i ellers tropiske forhold.

Udflugter:
Halvdagstur til Cameron Highlands Forest Hike (Privat)
Tag på en vandretur gennem de tætte regnskove i Cameron Highlands for at opdage den særlige biodiversitet i deres naturlige habitat i selskab med en erfaren naturforsker. Den bjergrige regnskov ligger i Titiwangsa-bjergkæden, som blev dannet for mere end 130 millioner år siden. Klimaforholdene gør skovene til det perfekte levested for mange dyre- og plantearter. Området har årligt mellem 1.750 til 2.000 mm nedbør, med høje temperaturer året rundt.
Denne vandretur er velegnet til både begyndere og erfarne vandrere, turen tager dig dybt ind i hjertet af skovene. Din naturguide bringer dig tættere på regnskovens mystik og viser dig fantastiske planter såsom kødædende kandeplanter, vilde orkideer, epifytter - der vokser på træstammer samt kæmpe træbregner. Mere end halvfjerds arter af farverige fugle kan ses i dette tropiske paradis, herunder trogoner og sangdrosler.

(Start: 9:00; varighed: 3,5 timer; privat aktivitet; ingen transport inkluderet; fysisk belastning: moderat. Bemærk venligst at personer med fysiske handicap kan deltage, så længe de har nogen med sig til at hjælpe dem.)

Dag 13-16: Penang

Det fortryllende område Penang, som er en stat i Malaysia, ligger direkte ved Malaccastrædet og inkluderer en lang kyststrækning og øen Penang med samme navn, hvor George Town, hovedstaden i Penang, også ligger.

Udflugter:
Udforsk George Towns arv af Pedicab Pedicab (Privat)
Rejs tilbage i tiden, når du udforsker George Town på en cykel-rickshaw, byens ældste transportform. Denne fem timers tur begynder ved Fort Cornwallis, det største fort i Malaysia. Når du slingrer dig gennem byens smalle gader, passerer du Jubilee-klokketårnet. Dette blev doneret til Penang af den lokale millionær Cheah Chen Eok i 1897 for at fejre dronning Victorias diamantjubilæum. Kør gennem Little India, fuld af farverige sari butikker og duftende krydderier. Besøg St. George's, den ældste anglikanske kirke i Sydøstasien. Din tur slutter ved 'The Blue Mansion', den mest fotograferede bygning i George Town. Dette palæ med 38 værelser og 220 vinduer blev bestilt af Cheong Fatt Tze. Han var også kendt som 'Rockefeller of the East' og fik bygget bygningen til sin syvende mest elskede kone. En indigo-baseret kalkmaling giver bygningen sin karakteristiske blå farve.

(Halvdagstur; privat aktivitet; turen med cykel-rickshaw tager 2 timer; fysisk belastning: let. Bemærk venligst at nogle dele af turen foregår til fods.)

Penang City Tour (Privat)
Dit første stop på denne fem timers tur er Wat Chayamangkalaram. Også kendt som 'Den liggende Buddhas tempel', komplekset huser en af ​​de længste liggende Buddha-statuer i verden. Gå derefter tilbage i tiden med et besøg på Penang's Colonial Museum. Gennemse derefter en kakaobutik, inden du går til det historiske centrum, hvis hjerte er Fort Cornwallis. Det blev bygget af British East India Company i slutningen af ​​det 18. århundrede og skinner stadig i fuld pragt med sine kanoner. Tag en spadseretur langs bådebroen og kig på de traditionelle huse bygget på pæle. Afslut din tur med en langsom køretur ned ad 'Road of Harmony'. Her finder du hellige steder for alle de fire hovedreligioner: St. George's Church, Temple of the Goddess of Mercy (Kuan Yin Temple), Sri Mahamariamman Temple og Kapitan Keling Mosque.

(Halvdagstur privat aktivitet; fysisk belastning: let. Bemærk venligst at nogle dele af turen foregår til fods.)

Dag 16-20: Langkawi

Langkawi, juvelen i Kedah-regionen, er en gruppe af tropiske øer, der stadig er relativt ukendte for turister. Himlen afspejles i det klare azurblå vand og ensomme strande grænser op til tætte urskove. Nyd roen og lad dig forkæle med eksotiske spa-behandlinger og oplev de kulinariske tilbud fra de autentiske fiskerestauranter og afslappede strandbarer. Lidt væk fra strandene i den indre del af øen finder du traditionelle landsbyer og landlige idyl. Kom i kontakt med de lokale og lad deres sindsro og afslappede livsstil smitte af på dig. Velkommen til ø-paradiset!

Ophold på Casa del Mar:
Den intime Casa del Mar ligger smukt ved stranden. Nyd fredeligheden midt i naturen uden at gå ned på moderne komfort. Hotellets 34 rummelige værelser med naturlige trægulve og kærlig dekoration er inspireret af lokalt håndværk. Suiterne har også en privat balkon med en vidunderlig udsigt over det betagende hav. Tag på lange gåture langs stranden og nyd en tur i det krystalklare vand. Læs en bog, eller oplev utallige timers uforstyrret samvær under en picnic på en øde ø. Nyd den lækre gastronomi med innovative middelhavskøkkener, frisk fisk og skaldyr og asiatiske delikatesser. Du kan sidde i restauranten eller nyde en romantisk solnedgang på stranden.

Dag 21: Hjemkomst til Danmark

Efter en lang fantastisk tur med masser af oplevelser er du nu tilbage i Danmark. Velkommen hjem!

Fotogalleri

Priseksempel

21 dage fra 28.800 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

Lavsæson: fra kr. 28.800 pr. person ved 2 voksne

 

Tillæg i højsæson: ca. 2.000 - 5.000 kr. pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Danmark til Singapore og Malaysia tur/retur
 • Flyskatter
 • 2 overnatninger på Park Regis (Park Room) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Hotel Puri Melaka (Superior Room) inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger på Anggun Boutique Hotel (Classic Room) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Mutiara Taman Negara (Chalet)  inkl. helpension og udflugter
 • 2 overnatninger på Strawberry Park Resort (Studio Room)  inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger på The Wembley – A St.Giles Hotel (Superior Room)  inkl. morgenmad
 • 4 overnatninger på Casa Del Mar (Seaview Studio Suite)  inkl. morgenmad
 • Udflugter og transport som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationer, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • CO2 kompensation
 • Din personlige Concierge Service (tilgængelig 24 timer i døgnet)

 

Tilkøb til rejsen
 • Indgangsgebyrer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 •  Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visa og turistskatter
 • Afbestilling af rejsen, rejseafbrydelse, afbestillings-og rejseforsikring

 

Skræddersy din rejse

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejseformen og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Borneos regnskove og strande

Borneos regnskove og strande

 • Orangutanger og pygmæelefanter i Sukau
 • Uberørt regnskov i Danum Valley
 • Luksusbadeferie på Gaya Island

12 dage fra 38.700 kr pr. person

Det bedste af singapore og bali

Det bedste af Singapore og Bali

 • Oplev multikulturelle Singapore
 • Bo på resort omgivet af Ubuds frodige rismarker
 • Bliv forkælet med egen pool suite i Sanur

14 dage fra 28.877 kr pr. person

Oplev Singapore og den Malaysiske-halvø

Højdepunkter i Singapore og Malaysia

 • Oplev det multikulturelle Singapore
 • Bjergfyldte regnskove med et rigt dyreliv
 • Se ”Den liggende Buddha” eller opdag den malaysiske kolonihistorie

21 dage fra 28.800 kr pr. person