Sydafrika - Amakhala - Woodbury Lodge (23)

Familieeventyr i Sydafrika

Den perfekte ferie til Sydafrika for hele familien, med storbyferie i spændende Cape Town og malariafri safari med The Big 5.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

11 dage fra kr. 17.800

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Du starter rejsen i skønne Cape Town, hvor tid på egen hånd på afslappende vis kombineres med en udflugt til det berømte Two Oceans Aquarium, hvor hele familien kan lære om de "mystiske væsner", der huserer vandene omkring Cape Town. Derudover venter også en tur på sandboard i sandklitterne nord for Cape Town samt en tur på firhjulstrukken motorcykel. Herfra fortsætter du med safari i det malariafrie Amakhala Game Reserve nær Port Elizabeth. Her bor du på den 4-stjernede familievenlige Woodbury Lodge, hvorfra der vil blive rig mulighed for at opleve Afrikas vilde dyr på tæt hold, inden du atter vender tilbage til Danmark.

Vi CO2-kompenserer for din rejse

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser med MyPlanet

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Kort

Rejsen dag for dag

Den perfekte ferie til Sydafrika for hele familien, med storbyferie i spændende Cape Town og malariafri safari med The Big 5.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Der er afrejse fra Danmark mod Sydafrika.

Dag 2: Ankomst Sydafrika

Her bliver du hentet og kørt til dit hotel, hvor de næste 5 nætter tilbringes.

Du har resten af dagen til at gå på opdagelse i den interessante by på egen hånd. Der er lækre restauranter lige omkring hotellet og en af byens største turistattraktioner, havnefronten Victoria & Albert Waterfront, ligger ikke langt derfra. Havnefronten byder blandt andet på god spisning, interessante markeder og masser af byliv.

Dag 3: Halvdagstur til Kap Det Gode Håb

Dagen byder på en halvdagstur til Kap Det Gode Håb. Du bliver hentet på hotellet og turen går nu langs den smukke kyststrækning ned langs Kap Halvøen til Kap Det Gode Håb. Undervejs passerer du de glamorøse huse i forstæderne Camps Bay og Clifton indtil du når den charmerende lille kystby Hout Bay. Herefter snor vejen sig videre langs den dramatiske Chapmans Peak Drive ned til Kap Det Gode Håb med dets barske men også fascinerende og smukke landskab. På vejen tilbage til Cape Town gøres der stop ved pingvinkolonien ved Boulders Beach inden du når den lille og hyggelige by Simons Town, der er sidste stop på turen, inden du atter er tilbage i Cape Town.

Dag 4: Cape Town

I dag har du mulighed for selv at bestemme programmet, og der er masser af muligheder. Hvorfor ikke tage svævebanen op på toppen af Table Mountain, hvor fra du har en enestående udsigt over Cape Town, bjergene og havet? Du kan også vælge at besøge Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet. Der venter desuden gode madoplevelser i Cape Town. Smag på de lokale vine og den lækre seafood på nogle af byens hyggelige restauranter, eller tag familien med ud og oplev ægte afrikansk cuisine.

Dag 5: Sandboard og quadbike tur

I dag venter der dig en spændende udflugt med fart over feltet. Du bliver hentet ved dit hotel om morgenen og sætter kursen mod de smukke hvide Atlantis-sandklitter, som ligger nord for Cape Town. Her har du hele dagen til at stå på sandboard, som man kan suse ned over klitterne på. Midt på dagen holder du en pause fra aktiviteterne og nyder din frokost. Forude venter en guidet tur på quadbike gennem det smukke hvide sandlandskab, inden turen tager sin afslutning og du venter tilbage til dit hotel.

Dag 6: Cape Town

Sidste dag i Cape Town er på egen hånd og der er masser at vælge imellem for hele familien. Besøg eks. Cool Runnings Toboggan Park i Durbanville, hvor I kan køre i bobslæde ned af en 1,2 km lang bakke. Er du til indendørs aktiviteter kan Cape Town Science Centre også anbefales eller hvorfor ikke nyde en sjov dag for hele familien i Planet Kids i Muizenberg. Mulighederne er mange.

Dag 7: Mod malariafri safari

Efter en dejlig morgenmad bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver til byen Port Elizabeth. Her bliver du modtaget i lufthavnen og kørt til nationalparken, Amakhala Private Game Reserve, hvor du skal tilbringe de næste tre dage. Du bor på det hyggelige Woodbury Lodge, som ligger smukt omgivet af grønne bakker. Med en helt unik placering på en klippeside, er der fra Lodgen en helt forrygende udsigt over den smukke Bushmans River Valley. Du bor uforstyrret i en af de kun seks lodges, hvorfra du har udsigt over det flotte område fra din egen terrasse og sågar fra dit badeværelse.

Om eftermiddagen kan du slappe af på terrassen og med lidt held se elefantflokke bevæge sig igennem landskabet. Der er både mulighed for bushwalks, rivercruises og natsafari ved Woodbury Lodge, men du kan også vælge bare at slappe af ved poolen og nyde de rolige omgivelser.

Woodbury Lodge er specielt børnevenlig og det perfekte sted for familier at opleve safari sammen.

Dag 8-9: Safari i Amakhala

De følgende dage tager du fra morgenstunden ud på safari for at spotte løver, elefanter, næsehorn, geparder, og hvad der ellers måtte gemme sig i det smukke landskab. Om formiddagen kommer du tilbage til lodgen for at spise morgenmad og slappe af lidt af.

Efter frokost går turen igen ud på safari, og du vender først tilbage til lodgen om aftenen efter en eftermiddag fyldt med spændende dyreoplevelser. Hjemme på lodgen venter en lækker middag og afslapning i de hyggelige omgivelser.

Dag 10: Afrejse fra Sydafrika

Det er blevet tid til at tage afsked med Sydafrika. Der er tid til en sidste morgensafari inden morgenmaden og herefter bliver I hentet og kørt til lufthavnen, hvorfra turen går tilbage mod Danmark.

Dag 11: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark efter et rigtigt familieeventyr i Sydafrika.

Vis alle dage

Priseksempel

11 dage fra kr. 17.800

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
Sydafrika - Atlantis - sandklitter

Sandboard og quadbike tur

Du kan se frem til en hel dag fyldt med fart over feltet på denne tur til Atlantis-sandklitterne.

1 dag fra kr. 950

Sydafrika - Cape Town - Udsigt (2) (Custom).jpg

Cape Town med helikopter

Oplev smukke Cape Town fra luften på denne 30 minutter lange helikoptertur.

30 minutter fra kr. 2.100

sydafrika - victoria falls.jpeg

Sejltur i solnedgang på Zambezi River

Tag med på en sejltur ved solnedgang på Zambezi River med mulighed for at se dyreliv undervejs. 

2 timer fra kr. 400

Sydafrika - Johannesburg - Soweto Township_0

Soweto og Apartheid Museum

Denne heldagstur til Soweto tager dig til alle de steder, der har haft en særlig politisk betydning samt Apartheid Museum.

1 dag fra kr. 750

Sydafrika - Vinlandet.jpg

På cykel gennem vinlandet

Kom på cykeltur i den historiske og charmerende by Stellenbosch i hjertet af Sydafrikas Vinland.

5 timer fra kr. 450

Sydafrika - Vin - Vinmark - Stellenbosch.jpg

Heldagstur til Vinlandet

Oplev det smukke Vinland på denne heldagstur med vinsmagninger og fantastisk natur.

1 dag fra kr. 600

Sydafrika - Atlantis - sandklitter

Sandboard og quadbike tur

Du kan se frem til en hel dag fyldt med fart over feltet på denne tur til Atlantis-sandklitterne.

1 dag fra kr. 950

Sydafrika - Cape Town - Udsigt (2) (Custom).jpg

Cape Town med helikopter

Oplev smukke Cape Town fra luften på denne 30 minutter lange helikoptertur.

30 minutter fra kr. 2.100

sydafrika - victoria falls.jpeg

Sejltur i solnedgang på Zambezi River

Tag med på en sejltur ved solnedgang på Zambezi River med mulighed for at se dyreliv undervejs. 

2 timer fra kr. 400

Sydafrika - Johannesburg - Soweto Township_0

Soweto og Apartheid Museum

Denne heldagstur til Soweto tager dig til alle de steder, der har haft en særlig politisk betydning samt Apartheid Museum.

1 dag fra kr. 750

Sydafrika - Vinlandet.jpg

På cykel gennem vinlandet

Kom på cykeltur i den historiske og charmerende by Stellenbosch i hjertet af Sydafrikas Vinland.

5 timer fra kr. 450

Sydafrika - Vin - Vinmark - Stellenbosch.jpg

Heldagstur til Vinlandet

Oplev det smukke Vinland på denne heldagstur med vinsmagninger og fantastisk natur.

1 dag fra kr. 600

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
rrsl_-_swimming_pool_1_guy_upfold

Safari, Zululand og Drakensberg

 • Safari i Hulhuluwe-Imfolozi
 • Zulu-kulturen i Battlefields
 • Udforsk Drakensberg bjergene

14 dage fra kr. 25.900

Zimbabwe - Victoria Falls

Cape Town, Victoria Falls og safari

 • Oplev farverige Cape Town
 • Det buldrende Victoria Falls
 • Safari i Chobe National Park

14 dage fra kr. 26.900

IMG_2141-1

Rovos, Vandfald og Safari

 • Nyd luksustoget Rovos Rail
 • Bo på Victoria Falls Hotel
 • Safari i Chobe National Park

12 dage fra kr. 38.900

Afrika - dyr - elefant (10)

Kruger og Cape Town

 • Safari med game drives og dyreliv
 • God tid til at opleve Cape Town
 • Minimal transporttid

11 dage fra kr. 18.200

Mauritius beaches.jpeg

Sydafrika og Mauritius

 • Storby og vin i Cape Town
 • Safari i Kruger National Park
 • Badeferie på Mauritius

16 dage fra kr. 35.500

kwa_maritane_restaurant_terrace.jpg

Malariafri safari i Pilanesberg

 • 2 daglige safaris inkluderet
 • Alle måltider inkluderet
 • Malariafrit og hyggeligt

10 dage fra kr. 11.600

rrsl_-_swimming_pool_1_guy_upfold

Safari, Zululand og Drakensberg

 • Safari i Hulhuluwe-Imfolozi
 • Zulu-kulturen i Battlefields
 • Udforsk Drakensberg bjergene

14 dage fra kr. 25.900

Zimbabwe - Victoria Falls

Cape Town, Victoria Falls og safari

 • Oplev farverige Cape Town
 • Det buldrende Victoria Falls
 • Safari i Chobe National Park

14 dage fra kr. 26.900

IMG_2141-1

Rovos, Vandfald og Safari

 • Nyd luksustoget Rovos Rail
 • Bo på Victoria Falls Hotel
 • Safari i Chobe National Park

12 dage fra kr. 38.900

Afrika - dyr - elefant (10)

Kruger og Cape Town

 • Safari med game drives og dyreliv
 • God tid til at opleve Cape Town
 • Minimal transporttid

11 dage fra kr. 18.200

Mauritius beaches.jpeg

Sydafrika og Mauritius

 • Storby og vin i Cape Town
 • Safari i Kruger National Park
 • Badeferie på Mauritius

16 dage fra kr. 35.500

kwa_maritane_restaurant_terrace.jpg

Malariafri safari i Pilanesberg

 • 2 daglige safaris inkluderet
 • Alle måltider inkluderet
 • Malariafrit og hyggeligt

10 dage fra kr. 11.600

Sådan bliver din unikke drømmerejse til

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.
1.png

Du kontakter os

Ring til os på 70125011 , send en forespørgsel, eller aftal et personligt møde.

2.png

Sammen skræddersyer vi din rejse

Tal med en rejsekonsulent om dine ønsker, og få sammensat din personlige rejse.

3.png

Du får et rejseforslag

Du modtager et uforpligtende tilbud på din skræddersyede rejse, som rettes til efter dine ønsker.

4.png

Du bestiller rejsen

Når rejsen er helt, som du drømmer om, bestilles rejsen, og du kan begynde at glæde dig.

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011

Telefonen er åben på hverdage kl. 9-17 og i weekenden kl. 10-15.

staff-dk.png