70125011 Få et tilbud
Rejsekonsulenter & det øvrige team

Sri Lankas højdepunkter med Uga Escapes

Oplev alt det bedste af den farverige kultur, det vilde dyreliv og de skønne strande i Sri Lanka på denne 13-dages individuelle rundrejse. Besøg blandt andet den travle hovedstad, Colombo, UNESCO-stederne Sigiriya og Anuradhapura, og Wilpattu-nationalparken.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

13 dage fra 27.000 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Sri Lankas højdepunkter med Uga Escapes

Sri Lankas højdepunkter med Uga Escapes. Oplev alt det bedste ved Sri Lankas kultur, natur, dyreliv og strande på denne spændende og luksuriøse 13-dages individuelle rejse.

I den pulserende og kosmopolitiske hovedstad, Colombo, bor du på et helt unikt boutiquehotel, der er indrettet i en villa fra den britiske kolonitid. Herfra kan du udforske den strategisk vigtige havneby på den gamle krydderirute, kendt som havets Silkevej. Det er et spændende potpourri af kolonial indflydelse, righoldig arkitektur og farverig kultur, der venter dig.

Sigiriya & Anuradhapura

Rundrejsen fortsætter til Sigiriya og Anuradhapura, der er to steder, som begge er optaget på UNESCO’s liste over verdensarvssteder. Sigiriya er det ideelle sted, hvis du vil gå på opdagelse i fortiden. I resterne af den historiske by og paladset, er du vidne til Sri Lankas arkitektoniske tradition, når du bevæger dig rundt i det gamle centrum, der er bemærkelsesværdigt velbevaret. I den hellige by Anuradapura, der betragtes som Sri Lankas første kendte kongerige, og derfor også øens hovedstad gennem mange århundreder, vandrer du mellem de maleriske og fascinerende ruiner, de enorme klokkeformede stupaer, templerne og paladserne, og nyder det pulserende liv, arkitekturen og historien.

Safari i Wilpattu National Park

I Wilpattu National Park, der er en af Sri Lankas ældste dyreparker, skal du ud på en fantastisk jeepsafari, hvor du får mulighed for at spotte en lang række spændende dyrearter. Parken er levested for blandt andet elefanter, leoparder, varaner, sumpkrokodiller, samt utallige fugle- og sommerfuglsarter.

Strandliv i Tricomalee

Der er også tid til strandliv og total afslapning, når turen går til Tricomalee på østkysten ud til Den Bengalske Bugt. Du bor i grønne, frodige og luksuriøse omgivelser ved den vidunderlige strand, hvor du kan fordrive dagen med at fiske og snorkle med de farverige stimer af fisk, der lever på revet, og betragte hvaler, der boltrer sig på det åbne hav. Denne rundrejse i Sri Lanka appellerer til alle typer af rejsende, uanset om du vil dase på palmeomkransede strande eller bevæge dig tilbage i tiden for at udforske den spændende historie.

 Som med alle vores rejser kan du også skræddersy denne rejse til dine behov. Kontakt os for at modtage et skræddersyet tilbud – helt gratis og uforpligtende.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Oplev alt det bedste af den farverige kultur, det vilde dyreliv og de skønne strande i Sri Lanka på denne 13-dages individuelle rundrejse. Besøg blandt andet den travle hovedstad, Colombo, UNESCO-stederne Sigiriya og Anuradhapura, og Wilpattu-nationalparken.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark til Sri Lankas hovedstad, Colombo.

Dag 2 – 3: Colombo

Ved ankomsten til Colombo bliver du mødt af vores lokale repræsentant, der vil sørge for transporten til dit hotel den første nat, det centralt beliggende Residence by Uga Escapes, der ligger kun fem minutter til fods fra buddhisttemplet Gangaramaya, og meget tæt på Beira-søen. Det unikke boutiquehotel, der er indrettet i en villa fra den britiske kolonitid i det 19. århundrede, har klassiske kendetegn som private gårdhaver og store, frodige haver omkring ejendommen. Du kan fornemme, hvordan livet har været, da adelen, de britiske guvernører og indiske maharajaer (konger) besøgte de mange store stuer og balsale i byhuset, som tidligere var ejet af en velhavende sagfører. Slap af i din luksussuite, der er udstyret med udsmykkede møbler og trægulve, og som byder på wi-fi, fladskærm og privat udendørs siddegruppe. Når du ikke er ude og udforske Colombo, kan du trække dig tilbage til den udendørs swimmingpool, til den hyggelige bar med dybe lædermøbler eller nyde det delikate køkken i gourmetrestauranten.

Colombo, Sri Lankas travle og pulserende hovedstad, har noget at byde på for enhver. Som en strategisk vigtig havneby på den gamle krydderirute – også kendt som havets Silkevej – er den et spændende potpourri af kolonial indflydelse, der spænder fra den britiske til den portugisiske og hollandske. Smukke, grønne udsigter, maleriske gamle butikker og hippe barer kappes om din opmærksomhed i konkurrence med arkitekturen fra kolonitiden og nogle af de mest stilfulde, luksuriøse og dyre hoteller i denne del af verden. Det travle Pettah Market er en guldgrube for både besøgende og lokalbefolkningen, mens fortet byder på indblik i byens rige historie. Frodige haver, designerbutikker og den rituelle high tea er kendetegnende for det lokale liv, ligesom cricket, Sri Lankas mest populære sport, er det.

 

Udflugter: 

Colombos højdepunkter

Oplev den kosmopolitiske hovedstad på denne afslappede gåtur gennem de skyggefulde boulevarder, mens du betragter de historisk interessante bygninger og ikoniske vartegn. Du kan besøge de forskellige dele af Colombo i det omfang, der er tid til det i dit program. Udforsk fortet med sin karakteristiske koloniale arkitektur, før du bevæger dig videre ned til de livlige lokale markeder i Pettah. Hvis gaderne er travle og overfyldte er alt bare, som det skal være. Din chauffør vil køre dig rundt til de forskellige seværdigheder, så du kan undgå mylderet. Du kan slentre langs Sea Street eller stoppe op ved hinduistiske templer og muslimske moskeer, der står side om side i dette kvarter. Der er også mulighed for at besøge byens historiske rådhus og de gamle parlamentsbygninger, som ligger nær Lipton Circle og Independent Square. Alt sammen vil give dig en bedre forståelse af denne østats historie. Og tag til sidst ind til byens fine kvarterer omkring Cinnamon Gardens, hvis du har tid, eller kør direkte mod strandene langs havnefronten ved Galle Face Green.

Halvdagsudflugt på 3 1/2 time med 1 times transporttid.

Dag 3–5: Anuradapura

Du afhentes på hotellet, hvorefter der er arrangeret privat transport i bil videre til Anuradapura, som ligger centralt i den nordlige del af Sri Lanka. Turen er på et par hundrede kilometer og tager fem timer. Her skal du bo i to nætter på Ulagalla by Uga Escapes, der ligger tre kvarter fra byen Anuradhapura. Hotellet er et omhyggeligt restaureret palæ fra det 19. århundrede, der tidligere tilhørte et af områdets overhoveder. Det luksuriøse resort, der åbnede for gæster i 2020, ligger midt mellem de store, frodige skove, rismarkerne og Anuradhapura-reservoiret. Du bor i en af de charmerende hytter, der ligger i det frodige naturparadis. Læn dig tilbage i dit private bassin, og betragt den naturskønne udsigt over de grønne landskaber, og bagefter kan du dase i solen i liggestolene på din terrasse. Måltiderne byder på dejlige gourmetretter, der er tilberedt med de mest friske, lokale råvarer. Den hellige by Anuradapura er udnævnt til at være verdensarvsby af UNESCO, og betragtes som Sri Lankas første kendte kongerige, og dermed øens hovedstad gennem mange århundreder. Byen er præget af de maleriske og fascinerende ruiner, de enorme klokkeformede stupaer, templerne, skulpturerne, paladserne, de ældgamle drikkevandsreservoirer, det pulserende liv, kunsten og arkitekturen – alt sammen noget, der gør den gamle, hellige by til et trækplaster for buddhistiske pilgrimme og tilrejsende. Og her har monumenter overlevet, så de kan fortælle den glorværdige storhedstids historie. Det er også her, at du finder verdens ældste Bo-træ, Sri Maha Bodi, der er groet fra en stikling fra et træ, som selveste Buddha har siddet under. 

Udflugter: 

Jeep Safari i Wilpattu National Park

Wilpattu National Park er en af Sri Lankas ældste dyreparker. Nyd en jeepsafari gennem de forskellige, naturlige levesteder med gode muligheder for at spotte dyr som elefanter og leoparder, ligesom du kan opleve de mere usædvanlige og ukendte dyrearter som for eksempel det asiatiske gabenæb, skestorken, isfuglen og varanen. Og er du rigtig heldig, kan du opleve sumpkrokodiller og farverige sommerfugle som den store æggeflue, blå mormoner og Crimson Rose-sommerfuglen.

Private halvdagsudflugter på 3 – 4 timers varighed, der gennemføres morgen, middag og aften. Faste afgangstidspunkter og med privat transport. 

Højdepunkter i Anuradhapura

Få forståelse for en ældgammel verden med en rundvisning i det, der engang, for over tusind år siden, var den hellige hovedstad, og betragt landets største klokkeformede dagoba, en buddhistiske stupa, der er bygget af små byggesten af ler, som er tørret i solen. Desuden er der ældgamle drikkevandsreservoirer, adskillige skulpturer, paladser og templer, der også skal udforskes. Besøg også det hellige Bo (Bodhi) træ, der er groet fra en stikling fra det træ, som Buddha sad under, da han opnåede sin store indsigt for 2.500 år siden. I dag er det registreret som det ældste træ i historien. Besøg Isurumuniya Vihara, et tempel og kloster, hvor du kan beundre de fascinerende stenudskæringer af forelskede par, elefanter og den kongelige familie. Der er også en liggende Buddha, der er udhugget i klippen. Al denne kulturelle rigdom er generøst omkranset af søer, rismarker og bølgende klipper. Denne privat tur er ideel for kultur- og historieinteresserede.

Halvdagstur på 4 timer i tidsrummet 08:00 – 16:00 med 20 minutters transport

Dag 5–7: Tricomalee

Fra morgenstunden bliver du mødt af din chauffør på hotellet, der vil køre dig fra Anuradapura til Tricomalee, som ligger på østkysten ud til Den Bengalske Bugt. Turen er lidt over 100 kilometer og tager et par timer. Her skal du bo de to næste nætter på Jungle Beach by Uga Escapes, der ligger i grønne, frodige omgivelser ved den vidunderlige strand ved Trincomalee. Resortet er en stor oplevelse, hvor du bor i moderne, luksuriøse trævillaer, der er bygget i oprindelige materialer, er indrettet med moderne møbler og udstyret med et stort vindue mod bugten, der sikrer en fantastisk udsigt. Fordriv dagen med at fiske, at snorkle med de farverige stimer af fisk, der lever på revet, eller betragte hvalerne, der boltrer sig på det åbne hav. Du kan også træne i fitnesscentret eller få en lindrende, ayurvedisk massage i spaen. Din indre gastronom vil blive henrykt over det friske og lækre køkken i restauranten, eller de eksotiske retter på en hyggelig strandpicnic. Tricomalee er hjemsted for en af verdens største, naturlige havne og er et overflødighedshorn af muligheder for snorkling, surfing, windsurfing og dykning. Byen ligger på Sri Lankas nordøstlige kyststrækning, og har udover den naturlige havn og de betagende strande, også den mest komplicerede koloniale historie af alle steder i Sri Lanka. Gennem tiderne har øen været besat af indere, portugisere, franskmænd, hollændere og briter. Og her har også været danskere. I 1618 indgik Danmark og Ceylon (som landet hed før selvstændigheden) en aftale, der betød, at Danmark skulle støtte kejseren med et krigsskib med hjemhavn i Tricomalee. Til gengæld fik vi eneret på al europæisk handel på Ceylon i 12 år. 

Udflugt: 

Besøg i Thiriyaya

Tæt på landsbyen Thiriyaya skal du opleve Girihadu Seya, der er den første stupa i verden, og angiveligt bygget mens Buddha stadig levede. Under besøget går du de 300 trin op til punktet, hvor du har den flotteste udsigt over dette gamle område.

Dag 7–9: Pasikudah

I dag går turen fra Tricomalee mod Pasikudah. Du bliver mødt af chaufføren i resortets reception, der sørger for din private transport. Køreturen på små 115 kilometer tager cirka tre timer. Du bliver kørt direkte til Uga Bay Resort, hvor du skal bo de to næste nætter. Det ligger på Pasikudha Bays sandede kyststrækning ved den mest fantastiske strand. Uga Bay vil henrykke dig med de luksuriøse og velindrettede værelser, der byder på aircondition, siddearrangement med sofa, TV, minibar, kaffemaskine og elkedel, samt badeværelse med kar og bruser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet og de kan være behjælpelige med tøjvask, cykelleje og mødefaciliteter, hvis det skulle være nødvendigt. Feriekystbyen Pasikudah – også kaldet Pasikuda – ligger cirka 35 kilometer nordvest for byen Batticaloa, der er nem at nå fra Trincomalee. Navnet er tamilsk og betyder ”Grønalgebugten”. Den betragtes som en af de mest sikre strande for badende på Sri Lankas østkyst. Her er relativt lavvandet og strømforholdene er gode, når man sammenligner med andre srilankanske strande. Før tsunamien i det Indiske Ocean i 2004, og borgerkrigen i Sri Lanka, var Pasikudah en af de mest populære turistdestinationer for både lokale og tilrejsende. Udviklingen går igen hurtigt hen mod at være et internationalt hotspot og rejsemål. Pasikuda er kendt for at have en af de længste lavvandede kystlinjer i verden, der er naturligt afskærmet af koralrevet. Du kan sagtens begive dig meget langt ud i vandet, og stadig bunde på den sandede havbund. De uberørte strande, det hvide sand, det krystalklare og rolige vand, og det betagende liv i havet, gør Pasikudah til en fantastisk stranddestination med en helt uovertruffen skønhed.

Dag 9–11: Sigiriya

Du afhentes på hotellet, og din rundrejse går videre fra kystbyen Pasikudah til Sigiriya, der ligger i højlandet i den centrale del af Sri Lanka. Turen er på 125 kilometer og det tager små tre timer. De to næste nætter bor du på Water Garden Sigiriya, der byder på et afslappet ophold midt i et frodigt landskab.Her finder du en kunstnerisk sammensmeltning af luksuriøse og naturlige elementer, hvor du kan koble af i din eksklusive villa, der er omgivet af en overflod af blomster og grønne planter, beroligende vandløb og søer. Samtlige villaer har et rummeligt opholdsområde, hvor du kan nyde komforten og de moderne bekvemmeligheder, såsom wi-fi og TV på dit værelse. Betragt landskabet gennem de store vinduespartier med din favorit drink ved siden fra minibaren. Og ud på den lune eftermiddag kan du tage en forfriskende dukkert i den udendørs swimmingpool. Alternativt kan du, efter at have tilbragt dagen ved de smukke seværdigheder i Sigiriya, forkæle dig selv med en afslappende massage i spaen. Ved spisetid har du en overflod af valgmuligheder på resortet, hvor du kan nyde de delikate retter i en spektakulær atmosfære. Her er lækre køkkener fra hele verden repræsenteret, men du kan også nyde traditionel srilankansk mad, serveret med et spændende nyt twist. Sigiriya er det ideelle sted, hvis du vil gå på opdagelse i fortiden. Stedet, der dateres 5.000 år tilbage til den mesolitiske periode, er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Det blev bygget af kong Kassapa d.1. i det 5. århundrede, der besluttede sig for at forlade Anuradhapura til fordel for denne paladsagtige by, som er inspireret af den mytiske Kuveras bolig. Han var rigdommens gud. Her er du vidne til Sri Lankas arkitektoniske tradition, når du bevæger dig rundt i det gamle centrum, som er bemærkelsesværdigt velbevaret, og som skildrer kompleksiteten og finessen i den tidlige byplanlægning. Symmetriske og asymmetriske elementer er gennemgående i udsmykningen af husene, templerne, vandhaverne og på de træbelagte stier – alt sammen med den verdensberømte klippefæstning som et naturligt centrum. 

Udflugt: 

Dagstur til Polonnaruwa (fra Sigiriya) 

Sri Lankas middelalderlige hovedstad, Polonnaruwa, var landets anden hovedstad i landet efter ødelæggelsen af den antikke by Anuradhapura i år 993 (fra det 10. -12. århundrede e.Kr.). Her skal du se den gamle srilankanske arkitektur fra det 12. århundrede, betragte de brahmanske monumenter, bygget af Cholas, og de monumentale ruiner af havebyen, der blev skabt af Parakramabahu d. 1. Desuden skal du besøge ruinerne af kongens rådskammer, det kongelige citadel, Kumara Pokuna, den kongelige pavillon, Vatadage Relic House, Kiri Vehera og Gal Vihare, samt se kunst, arkitektur og skulpturer på Gal Viharaya, Thuparamaya Image House og Lankatilaka Image House. 

Halvdagstur på 3 timer med 1 times transport i tidsrummet 08:00 og 16:00. 

Halvdags elefantsafari med jeep i Minneriya Park (fra Sigiriya)

Tag med ud på jeepsafari, og oplev elefanter og fugle på deres naturlige levesteder i Minneriya Park. Den ligger i Sri Lankas North Central Province i et område, der er afgrænset af fire historiske byer. Parken spænder over næsten 9.000 hektar og giver de besøgende mulighed for at observere dyrene fra en sikker og passende afstand, uden at forstyrre det naturlige miljø. Her kan du se store flokke med mere end 100 elefanter, adskillige fuglearter som for eksempel junglehøns og flagermuspapegøjer, samt pattedyr som sambarhjorte, chitalhjorte, leoparder og dovendyr. Her er også endemiske arter som Toque Macaque-aberne og Sri Lanka languren. 

Safarien er en udflugt på vejen mellem Sigiriya og Polonnaruwa

Sigiriya Rock

Sigiriya, der meget passende betyder Løvens Klippe, har med sin højde på 180 meter en meget dominerende fremtoning i den omkringliggende, tætbevoksede jungle. Besøg fortet, Sigiriya Rock, med den unikke udformning, og som er synlig på stor afstand. Du kan betragte de fascinerende klippemalerier og fresker med mytiske, dansende ungmøer, der dekorerer hulrummet ved den vestlige klippevæg. Og oplev “graffiti”, der stammer fra det 7. til 10. århundrede, når du besøger spejlvæggen. Bemærk venligst, at denne aktivitet kræver god fysisk form på grund af stejle trapper op til fortet. 

Privat halvdagsudflugt på 5 timer med 1 times transporttid.

Dag 11–12: Kandy

Din private chauffør kører dig i dag videre fra Sigiriya til Kandy. Turen er lige under 100 kilometer og tager små tre timer. Den sidste nat på rundrejsen skal du bo på Kings Pavilion, som ligger afsides i den vidunderlige bjergby Kandy, kun få kilometer fra den travle bymidte. Den udsøgte boutique-ejendom byder på et roligt og luksuriøst ophold i det singalesiske højland, hvor du kan nyde hotellets rustikke stil, der komplimenteres af den frodige, grønne have og alle de traditionelle designelementer. Du bor i en af de luksuriøse juniorsuiter, der er indrettet i en afdæmpet stil, og med en fin balance mellem klassiske og moderne detaljer. Samtlige værelser har moderne faciliteter, blandt andet wi-fi og boblebad, og ikke mindst kan du nyde den fredfyldte udsigt over bjergene fra den grønne bjergskråning, der omkranser den skønne ejendom. Snup et par afslappede baner i den udendørs infinity-pool, der ligger højt på toppen af en bakke, eller forkæl dig selv med forfriskende spa- og saunabehandlinger. Til aften kan du nyde de lækre singalesiske retter, der serveres på hotellets restauranter. Kandy blev grundlagt i det 14. århundrede, og var den sidste uafhængige by og hovedstad i det singhalesiske rige. På trods af, at det lykkedes at modstå adskillige angribere i over 300 år, der blandt andet omfattede portugisiske og hollandske kolonialister, faldt byen til briterne i det 19. århundrede. I dag fremstår Kandy som en stolt by med sin blanding af kolonial, buddhistisk og post-uafhængig Bawa-arkitektur, der pryder gaderne og omslutter den menneskeskabte sø. Byens udkant er mere provinsiel og utrolig naturskøn med de bugnende gummi- og teplantager og rismarker. Hvert år er Kandy vært for den storslåede og verdensberømte kongelige parade, Esala Perahera, der er så karakteristisk med flot dekorerede elefanter, farverigt udklædte trommeslagere og lyden af trompetfanfarer.

 

Kandys højdepunkter

Kom i kongelig stemning, når du udforsker den sidste royale hovedstad. Begiv dig til Dalda Maligawa, det gulddækkede tandtempel, der rummer det helligste, buddhistiske relikvie: en af Buddhas tænder. Betragt de mange pilgrimme, der fremfører deres ”pujas” (bønner) gennem hele tempelkomplekset. Omgivet af velduftende teplantager, storslåede bakker og med beliggenheden ved søen, kan du også nyde nogle vidunderlige, naturskønne udsigter. Gå en afslappet tur rundt om den fredede Kandy-sø, hvor fiskeri er forbudt, og bliv klogere på historien om tedyrkende pionerer som Lipton og Taylor på Ceylon Tea Museum, der er indrettet i en vintage tefabrik fra 1920’erne. Nyd også de traditionelle danseforestillinger, der pirrer din fantasi og etablerer en forbindelse til kunstnernes rødder.

Privat dagsudflugt på 5 timer med 45 minutters transport i tidsrummet 08:30 til 16:30. Under Kandy Perhera Festival vil templerne være lukket i aftentimerne (juli – august).

Dag 12: Negombo / Afrejse fra Sri Lanka

Fra morgenstunden bliver du afhentet af din chauffør, der kører dig fra Kandy til Negombo. Turen tager 3 ½ time. Negombo er en travl strandby med masser af muligheder for afslapning. Byen ligger på bredden af Negombo-lagunen, og kan prale af en lang kyststrækning med livlig og smuk strand, der ligger tæt på Colombo.

Du bliver kørt til lufthavnen i Colombo. Det er tid til at forlade Sri Lanka.

Dag 13: Ankomst Danmark

Velkommen hjem, rig på utallige oplevelser og minder om smukke strande, en vidunderlig natur og spændende kultur.

Fotogalleri

Kort

Priseksempel

13 dage fra 27.000 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 27.000 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca. 2.000 - 5.000 kr. pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Danmark til Sri Lanka tur/retur
 • Lufthavnsskatter
 • 1 overnatning på Residence by Uga Escapes (Park Suite) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Ulagalla by Uga Escapes (Ulagalla Pool Villa) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Jungle Beach by Uga Escapes (Beach Cabin) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Uga Bay Resort (Beach Studio) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Water Garden Sigiriya (Deluxe Villa) inkl. halvpension (morgenmad og middag)
 • 1 overnatning på The Kings Pavilion (Junior Suite) inkl. morgenmad
 • Flere udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Privat transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • MyPlanets Concierge service (tilgængeligt 24 timer i døgnet på rejsen)
 • Fuld CO2 kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Opgradering til Business class
 • Indgangsgebyrer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visa og turistskatter
 • Afbestilling af rejsen, rejseafbrydelse, afbestillings-og rejseforsikring
Skræddersy din rejse

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejseformen og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Rejsekonsulenter & det øvrige team

Sri Lankas højdepunkter med Uga Escapes

 • Gå på opdagelse i Colombos spændende gader
 • Udforsk det maleriske Anuradapura
 • Nyd strandlivet ved vidunderlige Trincomalee

13 dage fra 27.000 kr pr. person

sri lankas regnskov vilde dyr og historiske templer

Sri Lankas regnskov, vilde dyr og historiske templer

 • Safari i Sri Lankas nationalparker
 • Kongebyen Kandy og dens templer
 • Vær te-plukker for en dag i Hatton

17 dage fra 35.910 kr pr. person

Sri Lankas højdepunkter og badeferie på Maldiverne

Sri Lankas højdepunkter og badeferie på Maldiverne

 • Sri Lankas natur & historie
 • Fantastiske Maldiverne
 • Azurblåt hav og strand

13 dage fra 42.953 kr pr. person

Sri Lankas højdepunkter

Sri Lankas højdepunkter

 • Teplantager og en vandretur til ’verdens ende’
 • Safari og naturoplevelser
 • Buddhistisk kultur og statuer af sten

17 dage fra 29.610 kr pr. person