70125011 Få et tilbud
Sri Lankas højdepunkter

Sri Lankas højdepunkter

Tag til fantastiske Sri Lanka, en naturskøn ø i det Indiske Ocean lige ud for Indiens sydspids. Højdepunkterne på denne tur indebærer alt fra sandstande til safari. Derudover kan du også opleve buddhistiske templer i den gamle kongelige by Kandy.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

17 dage fra 29.610 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Sri Lankas højdepunkter

Sri Lankas højdepunkter. På denne intensive rejse til Sri Lanka opdager du alle højdepunkterne på den smaragdgrønne ø i det Indiske Ocean!

Negombo & Fort Galle

Turen begynder i Negombo og fortsætter til UNESCOs verdensarvsstedet Galle Fort, der tilbyder en unik indsigt i landets koloniale fortid med sin kunst, arkitektur og kultur.

Yala National Park

Udforsk Galle Fort, bygget af hollænderne, og rejs derefter vestpå til Yala National Park for spændende safari! Udforsk dernæst højlandet i Nuwara Eliya, gå på vandreture i de smukke landskaber og prøv den berømte Ceylon-te lige hvor den dyrkes. Udforsk det berømte ”Tandens Tempel” der befinder sig i den nærliggende by Kandy og bliv fortryllet af synet af den glitrende Kandy-sø.

Sigiriya Roc & Dambulla Cave

Gå dybere ned i Sri Lankas fortid, mens du udforsker den fantastiske Sigiriya Rock og Dambulla Rock Cave i Sigiriya. Bliv helt fri fra hverdagens stress og jag på Trincomalees uberørte bredder, svøm i det azurblå vand og smag på friskfanget fisk og skaldyr. På vej tilbage skal du besøge den hellige by Anuradhapura og træet, hvorunder Buddha blev oplyst.

Skræddersy denne Sri Lanka-rejse efter dine ønsker – lad vores eksperter rådgive dig om dette. Kontakt os for et uforpligtende rejsetilbud.

 

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Tag til fantastiske Sri Lanka, en naturskøn ø i det Indiske Ocean lige ud for Indiens sydspids. Højdepunkterne på denne tur indebærer alt fra sandstande til safari. Derudover kan du også opleve buddhistiske templer i den gamle kongelige by Kandy.

Dag 1: Afrejse fra Danmark til Sri Lanka

I dag starter din rejse til Sri Lanka når du tager afsted fra Danmark.

Dag 2-3: Negombo/Goldi Sands Hotel

I dag lander du i byen Negombo, en populær badeby på Sri Lankas vestkyst som ligger ved mundingen af ​​Negombo-lagunen. Brede, fine sandstrande, foret med palmer samt beliggende ud til det rolige hav er byen perfekt til afslapning, strandferie og vandsport. Den traditionelle fiskerby med sin lille havn byder på gourmet oplevelser med frisk fisk og skaldyr i overflod.

Dag 3-4: Galle Fort

Byen Galle indeholder Sri Lankas levende historie.

Udflugter:
Højdepunkter i havnebyen
Når du besøger den historiske havneby Galle, er det første, du vil bemærke, det kolossale fort. Historien om dette UNESCOs verdensarvssted går tilbage til det 16. århundrede. Nyd udsigten over kysten med det blå vand og koralrev, lyt til historier og se på spændende arkæologiske artefakter. (Varighed: 2 timer; privat aktivitet; BEMÆRKNINGER: Aktiviteten er inden for gåafstand. Undgå eftermiddagen, da det bliver meget varmt.)

Dag 4-5: Yala National Park/Chaarya Resort and Spa

Udflugter:
Halvdags privat jeepsafari i Yala National Park
En jeepsafari om morgenen eller aftenen gennem Yala National Forest er et uforglemmeligt eventyr. Her kan du støde på over 30 arter af pattedyr, 125 fuglearter og et stort antal krybdyr og andre dyr fra lagunernes verden. Med lidt held kan du få øje på den truede srilankanske leopard (Panthera pardus kotiya). Ikke underligt, at parken er blevet erklæret en nationalpark.

(Varighed: 5 timer; REJSETID TIL AKTIVITET: 3-4 timer kun til safari; privat aktivitet; TIMING: bedst tidligt om morgenen (før morgenmaden) eller ved solnedgang; LUKKET: September til oktober; BEMÆRKNINGER: kun en Safari pr. dag.)

Dag 5-7: Nuwara Eliya

Feriestedet Nuwara Eliya ligger næsten 2.000 meter over havets overflade ved foden af ​​Sri Lankas højeste bjerg, Pidurutalagal.

Udflugter:
Besøg Pedro-fabrikken
Har du lyst til en kop duftende Ceylon-te? På denne interessante og lærerige udflugt til Pedro-tefabrikken i Nuwara Eliya får du fascinerende indsigt i te-produktionen på denne forskelligartede ø. Den sorte te fra Sri Lanka er en af ​​de mest berømte sorter verden over. Ledsaget af en lokal guide vil du besøge plantagen og fabrikken og lære, hvordan teblade plukkes og forarbejdes til den bedste kop te. Lær de subtile forskelle mellem sorterne fra forskellige højder at kende, og se hvordan plantagearbejdere plukker de sarte teblade fra de utallige buske mod den frodige grønne baggrund af bølgende bakker.

(Varighed: 20-30 min. Gåtur på plantagen / 20 min. Besøg på tefabrikken inklusive en kop te; det bedste tidspunkt at besøge er efter kl. 10.30 og før kl. 16.00; gruppeaktivitet.)

Vandretur i Horton Plains
Hvis du leder efter eventyr, skal du tage på en vandretur til 'verdens ende', 2134 meter over havets overflade, hvor en 300 m høj stejl skråning venter på dig, en unik formation ved navn Horton-sletten. Vandringen fører dig forbi Baker-vandfaldene. Udsigten derfra og den vilde fauna imponerer selv erfarne rejsende.

(Varighed: 6 timer; ankomsttid: 1,5 timer; tider: 5:30 - 10:30 Bemærk: det bedste tidspunkt at besøge er om morgenen / vandreturen er inkluderet.)

Dag 7-9: Kandy/Hotel Suisse

Det sidste uafhængige imperium af de singalesiske konger. Med sine koloniale bygninger og den anlagte sø er Kandy en af ​​de smukkeste byer i Sri Lanka. Kandys mest berømte begivenhed er 'Esala Perahera' - en imponerende parade og en af ​​de mest berømte i Asien.

Udflugter:
Duftende timer i hjertet af den gamle hovedstad
Den tidligere kongelige hovedstad Kandy er nu en af ​​de vigtigste byer i Sri Lanka. Kandy ligger omkring 500 meter over havets overflade direkte ved en sø og har en fantastisk beliggenhed i dalen. Under dit besøg er du derfor omgivet af imponerende bjerge og teplantager, der udstråler en vidunderlig aromatisk duft. Sørg for at besøge "Tandens tempel" (Dalda Maligawa) med dets gyldne tag. I dette tempel findes buddhisternes mest hellige relikvie: En tand, der tilhørte Buddha. Hvis du vil tilbringe et par behagelige timer, kan du gå rundt om Kandy Lake, som er et beskyttet naturreservat, og fiskeri er forbudt her. Hvis du har lyst til lidt mere action, kan du også nyde traditionelle danseforestillinger. Med disse danse får du en direkte og autentisk adgang til dansernes rødder.

(Varighed: 5 timer; Privat aktivitet; Kørselsvejledning: 30 minutter; 8.30 - 16.30; Under Kandy Perhera Festival er templerne lukket om aftenen (juli / august))

Pinnawela - et børnehjem til elefanter
Du vil tilbringe en halv dag på børnehjemmet for elefanter i Pinnawela. Hjememt befinder sig cirka 45 kilometer (halvanden times kørsel) fra Kandy. Her lever verdens største flok af tykhuder i fangenskab. De tager ned til floden to gange om dagen for at bade. Pinnawela er under ledelse af Wildlife Department i Sri Lanka og instrueres i at tilskynde elefanterne til at reproducere og frigiver sårede elefanter tilbage i skoven når de er blevet raske igen. De små elefanter, hvis forældre blev dræbt i ulykker eller af krybskytter, løber frit rundt i området. Lær hvordan du kan tæmme og træne dem af deres brugere (kendt som mahouts), som endda flaskefodrer og bader dem!
(Elefanterne får mælk to gange dagligt kl: 9.15 - 9.45 / 13.15 - 13.45, Badning: hver dag kl.10.00 - 12.00 / 14.00 - 16.00, Frugtfodring mellem: 9.00 - 21.45 / 12.00 - 13.45; Hjemmet har åbent mellem 8.30 og 18.00; delt aktivitet; privat transport.)

Dag 9-10: Sigiriya

Historien om den gamle by og verdensarvstedet Sigiriya går over 5000 år tilbage, og starter ved den ældre stenalder. Sigiriya ('Lion Rock') ligger på den stejle skråning og toppen af​​en 180 meter høj granitsten ('Lion Rock-stenen’ dominerer junglen). Se klippemalerierne og freskerne ’Sigiri Damsels’, der her kaldes 'Sigiri Apsaras', som blev malet på den vestlige klippe 100 meter over jorden. Hold her øje med den spejlede væg, som er fuld af graffiti fra det syvende til det tiende århundrede.

Udflugter:
Dambulla: Huler og stenstempler
De fascinerende Dambulla-sten templer udgør det største og bedst bevarede kompleks af sin art i Sri Lanka. De går tilbage til det første århundrede e.Kr. og bruges som et buddhistisk tempel. Fem huler under en massiv klippekant - omdannet til helligdomsrum - indeholder billeder af Buddhaer, Bodhisattvas og andre guddomme. Dette vigtige buddhistiske pilgrimssted i Sri Lanka er et UNESCOs verdensarvssted

(Varighed: 1 time foruden rejsetid; privat aktivitet; privat transport.)

Sigiriya: Udflugt i den fjerne fortid
Historien om den antikke by og UNESCOs verdensarvstedet Sigiriya går over 5000 år tilbage, og starter ved den ældre stenalder. Sigiriya, på engelsk: Lion Rock, ligger på den stejle skråning og toppen af ​​en 180 meter høj granitsten ("Lion Rock-stenen" dominerer junglen). I det femte århundrede forlod kong Kassapa I Anuradhapura for at bygge et palads og en by i Sigiriya. Det blev bygget efter den mytiske Kuvera velstandsgud Kuveras bolig. Du besøger klippefæstningen Sigiriya, som kan genkendes på lang afstand på grund af sin form. Du vil også besøge klippemalerierne og freskerne af Sigiri Damsels, der kaldes "Sigiri Apsaras" og blev malet på de vestlige klipper 100 meter over havets overflade. Hold her øje med den spejlede væg, den er fuld af graffiti fra det syvende til det tiende århundrede.

(Varighed: 5 timer; Rejse: 1 time; 8.30 - 16.30; opstigningen er vanskelig med mange trin og er meget stejl.)

Dag 10-14: Trincomalee

Byen er hjemstavn til en af ​​verdens største naturlige havne, Trincomalee er fantastisk til snorkling, windsurfing, surfing og dykning.

Det er blevet tid til at slappe af, nyde solen og svømme! Du befinder dig nu i Trincomalee, hvor du også finder en af verdens største, naturlige havne. Her bor du på feriestedet Trico Blue ved Cinnamon, der ligger lige ved stranden, og du har god tid til bare at nyde de lange sandstrande og indbydende blå hav. Der er en række vandsportsaktiviteter såsom snorkling, windsurfing, surfing og dykning for dem, der ønsker at være mere aktive. Her er der også mulighed for at tage på hvalsafari.

Dag 14-15: Anuradhapura

Dette er hjertet af de gamle Sri Lankas civilisationer. I løbet af civilisationens guldalder byggede de singalesiske konger, der konstant kæmpede mod de sydindiske invasioner, den storslåede by: Anurdhapura. De byggede også en hyldester til ære for buddhistisk kultur i form af templer og klostre i Dambulla, Kurunegala og Yapahuwa.

Udflugter:
Udforsk den hemmelige by
Anuradhapura er et UNESCOs verdensarvssted, det er en hellig by med over 1000 års strålende historie. Engang var dette sted endda hovedstaden i Sri Lanka. Når du udforsker denne hemmelige by, tegner der sig et fascinerende billede af Sri Lankas gamle civilisation. Fordi byen er et vigtigt mål for buddhistiske pilgrimsfærde, kan nogle af de største dagabaer i landet findes her. Besøg det hellige træ Bo (Bodhi), som siges at være vokset fra et skud af træet, hvorunder Buddha fandt oplysning for 2500 år siden - det anses for at være det ældste træ i historien. Se kæmpe klokkeformede stupaer bygget af små soltørrede mursten samt templer, skulpturer, paladser og gamle drikkevandsreservoirer. Du vil også besøge Isurumuniya Vihara-templet og stenbilledet af af Isurumuniya elskerne hugget ind imellem to klipper. Gå ikke glip af Image House, hvor en liggende Buddha er hugget ind i klippen. Som naturelsker vil du især elske dette sted. Området er fyldt med fantastisk flotte søer, rismarker og klipper.

(Varighed: 4 timer; AFSTAND: 205 km nord for Colombo; Privat aktivitet; REJSETID TIL Aktivitet: 20 minutter; TIDER: 8:00 - 16:00)

Dag 15-16: Negombo

Byen Negombo er en populær badeby på Sri Lankas vestkyst og ligger ved mundingen af ​​Negombo-lagunen. Brede, fine sandstrande foret med palmer og det rolige hav er perfekte til afslapning, strandferie og vandsport. Den traditionelle fiskerby med sin lille havn står for gourmetnydelse med frisk fisk og skaldyr og fisk i overflod.

I dag slutter din ferie på den flotte naturskønne ø, og det er tid til at rejse hjem til Danmark.

Dag 17: Ankomst til Danmark

I dag lander du på dansk jord igen med en masse fantastiske minder, fra Sri Lanka, i bagagen.

Fotogalleri

Priseksempel

17 dage fra 29.610 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

Lavsæson: fra kr. 29.610 pr. person ved 2 voksne

 

Tillæg i højsæson: ca. 2.000 - 5.000 kr. pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Skandinavian til Sri Lanka tur/retur
 • 1 nat på Goldi Sands Hotel (Standard Room) inkl. morgenmad
 • 1 nat på Yara Galle Fort (Deluxe Room) inkl. morgenmad
 • 1 nat på Chaarya Resort and Spa (Deluxe Room) inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Araliya Green Hills (Deluxe Room) inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Hotel Suisse (Standard Room) inkl. morgenmad
 • 1 nat på Sigiriana Resort by Thilanka (Deluxe Room) inkl. morgenmad
 • 4 nætter på Trinco Blu by Cinnamon (Chaaya Blue Superior Rooms) inkl. halvpension (morgenmad og aftensmad)
 • 1 nat på Forest Rock Garden (Forest Rock Deluxe) inkl. halvpension (morgenmad og aftensmad)
 • 1 nat på Goldi Sands Hotel (Standard Room) inkl. morgenmad
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • Concierge Service (tilgængelig 24 timer i døgnet)
Tilkøb til rejsen

• Indgangsgebyrer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen

• Personlige udgifter og drikkepenge

• Visa og turistskatter

• Afbestilling af rejsen, rejseafbrydelse, afbestillings-og rejseforsikring

 

Skræddersy din rejse

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejseformen og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Rejsekonsulenter & det øvrige team

Sri Lankas højdepunkter med Uga Escapes

 • Gå på opdagelse i Colombos spændende gader
 • Udforsk det maleriske Anuradapura
 • Nyd strandlivet ved vidunderlige Trincomalee

13 dage fra 27.000 kr pr. person

sri lankas regnskov vilde dyr og historiske templer

Sri Lankas regnskov, vilde dyr og historiske templer

 • Safari i Sri Lankas nationalparker
 • Kongebyen Kandy og dens templer
 • Vær te-plukker for en dag i Hatton

17 dage fra 35.910 kr pr. person

Sri Lankas højdepunkter og badeferie på Maldiverne

Sri Lankas højdepunkter og badeferie på Maldiverne

 • Sri Lankas natur & historie
 • Fantastiske Maldiverne
 • Azurblåt hav og strand

13 dage fra 42.953 kr pr. person

Sri Lankas højdepunkter

Sri Lankas højdepunkter

 • Teplantager og en vandretur til ’verdens ende’
 • Safari og naturoplevelser
 • Buddhistisk kultur og statuer af sten

17 dage fra 29.610 kr pr. person