Vinodling med berg i bakgrund i Franschhoek, Sydafrika

Kaplandets Bedste

Oplev det bedste af Kaplandet! Kør langs smukke Garden Route, smag på delikatesser i Vinlandet og få spændende safarioplevelser.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

14 dage fra kr. 19.600

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Oplev Kaplandets bedste seværdigheder. Fra malariafri safari i private vildtreservater og skøn natur langs Garden Route til fantastiske vine og delikatesser i vinlandet. Derudover har Kaplandet ikke mindst en af verdens smukkest beliggende byer, Cape Town.

Særligt udvalgte overnatningssteder
Hele vejen gennem Kaplandet bor du på små intime overnatningssteder, der alle har hver deres unikke charme. Ægte safaritelte og stemning i Quartermains Camp, stilren luksus på Robberg Beach Lodge i Plettenberg Bay, historisk charme på Avondrood House i Franschhoek og ikke mindst moderne elegance på Cloud Nine Boutique Hotel i Cape Town.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Vi CO2-kompenserer for din rejse

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

Sydafrika - Cape Town - Havn (5).jpg
Rejser til Cape Town og Vinlandet

Oplev Cape Towns mange interessante seværdigheder, og tag på udflugt i Vinlandet.

 

Både Cape Town og Vinlandet er populære seværdigheder på rejser til Sydafrika. Med sin beliggenhed mellem Atlanterhavet og dramatiske fladtoppede bjerge er Cape Town blandt verdens smukkeste storbyer. Det er også en meget spændende by med interessant shopping og et rigt folkeliv, der giver et indblik i det moderne Afrika. Besøg blandt andet en af Cape Towns fascinerende townships eller Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet i 27 år.

Naturoplevelser nær Cape Town

I Cape Town er du aldrig langt fra naturen. Tag turen langs den bjergfyldte halvø til Kap Det Gode Håb, og oplev hyggelige fiskerbyer, populære strande og et rigt dyreliv, der tæller både bavianer, antiloper, sæler og pingviner. Også hvaler kan ses nær Cape Town, og inde i landet indbyder bjergene til vandreture med en spektakulær udsigt over byen og havet.

Besøg Vinlandet fra Cape Town

En kort køretur fra Cape Town venter Vinlandet. Her strækker vinstokkene sig mod horisonten, og på de smukke, historiske vingårde bliver der delt smagsprøver ud fra den seneste høst. Til vin hører god mad, og du spiser fantastisk godt i Vinlandet, der også er kendt for sine mange hyggelige Bed & Breakfasts. 

Det praktiske vedr. rejser til Cape Town

Cape Town er en helårsdestination, hvor det er muligt at få gode rejseoplevelser hele året rundt. December, januar og februar er højsæson og sommer med gennemsnittemperaturer over 20 grader. Juni , juli og august er vinter og den mest regnfulde periode,men stadig med gennemsnittemperaturer omkring 14 grader, så på mange måder et meget godt tidspunkt, hvis du eksempelvis vil kombinere rejsen til Cape Town med safari.

 

De bedste måneder at rejse til Cape Town er marts, april, maj samt september, oktober og november. Her er der færre besøgende og vejret er lunt og mindre regnfuld. Afhængig af dine ønsker til oplevelser, så kan rejser til Cape Town foretages hele året.

Rejser til Garden Route, Sydafrika
Rejser til Garden Route

Tag på en uforglemmelig køretur langs Sydafrikas sydkyst, som går under navnet Garden Route.

 

En kør-selv-tur ad Garden Route i bil er den perfekte måde at opleve den smukke kyststrækning fra Cape Town til Port Elizabeth på. Her ligger hyggelige kystbyer som perler på en snor, og mellem byerne er der rig mulighed for at udforske den frodige natur. Spis østers på havnen i Knysna, se hvaler ved Hermanus, udforsk historiske småbyer, og kig en struds i øjnene i Oudtshoorn. Undervejs kan du overnatte på charmerende Bed & Breakfast, inden turen fuldendes med luksussafari ved Port Elizabeth. Dette er blot nogle få af de mange seværdigheder på Garden Route.

Kort

Rejsen dag for dag

Oplev det bedste af Kaplandet! Kør langs smukke Garden Route, smag på delikatesser i Vinlandet og få spændende safarioplevelser.

Dag 1: Afrejse fra København

Du flyver via London og Johannesburg til Port Elizabeth på Sydafrikas smukke sydkyst. Da der ikke er nogen tidsforskel mellem Danmark og Sydafrika, vil du sandsynligvis lande uden jetlag.

Dag 2: Port Elizabeth til Amakhala

Ved ankomsten til Port Elizabeth begynder eventyret. Du får udleveret din lejebil, og kursen kan nu sættes mod det private Amakhala Game Reserve - en tur på ca. 1 time. Her skal du tilbringe de to første nætter på Quartermains Camp, hvor der venter dig en ægte safarioplevelse. Quartermains Camp er en tro kopi af en safaricamp fra 1920'ernes Afrika. De originale hvide safaritelte er alle indrettet i kolontidens stil, men har dog fået tilført eget bad og toilet. Der findes ingen elektricitet i lejren, og maden tilberedes over åben ild. Måltider serveres i den hyggelige, fælles boma under åben himmel, så du om aftenen kan nyde lyden af den afrikanske nat og synet af det funklende stjernetæppe højt over dig. Campen har blot 3 telte med plads til i alt 6 personer, så den intime stemning forbliver intakt. Dine værter er med til at gøre opholdet helt specielt, og de øser gerne ud af deres enorme viden om den afrikanske bush. Allerede første eftermiddag tager du på safari for at opleve Afrikas vilde dyr i Amakhala Game Reserve. Imellem safariaktiviteterne er der rig mulighed for at slappe af i bomaen eller på din egen private terrasse omgivet af naturen. Med held ser du måske den sky bush-buck, der holder til omkring campen.

Dag 3: Amakhala og Quartermain's Camp

Du starter morgenen tidligt med endnu et game drive i enten det prisvindende Amakhala Game Reserve, hvor der er rig mulighed for at opleve Afrikas vilde dyr fra det åbne køretøj. Undervejs gøres der stop for at nyde morgenkaffen, og efter ca. 3-4 timer på safari vender du tilbage til campen, hvor morgenmaden venter. Herefter er der tid til at slappe af og nyde de skønne omgivelser inden frokosten serveres.

Om eftermiddagen begiver du dig atter ud på safari i søgen efter de vilde dyr. I Amakhala er der mulighed for at opleve bl.a. elefanter, næstehorn, giraffer, zebraer og adskillige antilope-arter. Heriblandt den største antilope af slagsen, Eland, der kan veje op til et ton. Også løver og leoparder findes i området. Når mørket falder på, vender du atter tilbage til campen, hvor lejrbålet kaster sit flammeskær over bomaen. Du nyder en lækker middag under den åbne afrikanske stjernehimmel.

Dag 4: Quartermains til Woodbury Lodge

Morgenen starter igen tidligt i Quartermains Camp med en vandresafari i den afrikanske bush. Du får selskab af en ranger og ikke mindst Tumi, der er lejrens lille foxterrier. Du vil sammen med dem begive dig ud i området omkring campen for at lede efter dyrespor og få et større indblik i den rige afrikanske flora og fauna. En vandresafari er en helt anden oplevelse end safari i bil, og du vil opleve en lang række små detaljer, man kun opdager til fods. Efter vandresafarien venter endnu en lækker morgenmad tilbage i campen.

Efter morgenmaden bliver du kørt tilbage til din lejebil, så du selv kan køre videre til Woodbury Lodge i Amakhala. Du bliver budt varmt velkommen, og mens der bliver sørget for din bagage og din lejebil, kan du nyde en drink ved poolen, hvorfra der er en fantastisk udsigt over et nærliggende vandhul, som ofte besøges af bøfler. Lodgen byder på smukke værelse med gode faciliteter. To år i træk har lodgen vundet The Luxury Travel Guide, Africa and Middel East Awards, både på grund af sin indretning, service og bæredygtighed. Lodgens mad og drikke skuffer heller ikke, og du kommer til at nyde en række fantastiske måltider under dit ophold. Woodbury Lodge tilbyder guidede safarier i Amakhala Game Reserve to gange om dagen. Guiderne kender området indgående, og der er gode chancer for at se The Big Five og lære meget mere om områdets flora. Der er også mulighed for at tage en ridetur i de smukke omgiveler, eller hvad med en sejltur, der giver mulighed for at se et anderledes dyreliv.

Dag 5: Amakhala til Plettenberg Bay

Der er i dag tid til et sidste game drive i Amakhala, inden du starter bilen og sætter kursen mod kystbyen, Plettenberg Bay, der også er kendt som millionærernes legeplads. Her tjekker du ind på den 5-stjernede Robberg Beach Lodge for de kommende tre nætter. Stedet ligger lige ned til den mest fantastiske sandstrand, og Robberg Beach Lodge har ikke mindre end 2 swimmingpools samt en hyggelig lounge, hvor du kan slappe af med en god bog og en kølig drink efter en dag på stranden. Værelserne er alle store og lækkert indrettede i lyse farver og ægte "strand-stil". Der er derfor rig mulighed for at komme helt ned i gear og tage strandlivet til sig.

Dag 6-7: Plettenberg Bay

Du har dagene fri til oplevelser i Plettenburg Bay, der også kaldes Plet Bay. Plet Bay er kendt for sine lækre strande og laguner, og i byen finder du et væld af restauranter, caféer, specialbutikker og gallerier. Skulle tiden på stranden falde dig for lang, byder området også på mange andre aktiviteter. Tag på vandretur i det nærliggende Robberg Nature Reserve, eller besøg den hyggelige by, Knysna, der ligger i hjertet af Garden Route. Knysna er også kendt som Sydafrikas østers-hovedstad, og her findes et væld af butikker og restauranter med alt godt fra havet. For de mere aktive er der også mulighed for mountainbiking, kanosejlads eller vandreture i den naturskønne Tsitsikamma National Park.

Dag 8: Plettenberg Bay til Franschhoek

I dag går turen videre mod byen Franschhoek i Vinlandet. Du kan vælge den direkte rute, der går igennem Knysna, Mossel Bay og Swellendam. Eller du kan føje lidt ekstra kilometer til turen og køre langs den maleriske Route 62 via byen Oudtshoorn, der er kendt for sine mange strudse. Denne rute fører dig gennem smukke bjerglandskaber med enorme drypstenshuler og spredte småbyer omgivet af vidtstrakte vinmarker. Du skal bo på det skønne Avondrood House, som ligger midt i den fabelagtige natur i nærheden af Franschhoek. Med kun otte suiter er Avondrood House personligt, men tilbyder dog samtidig alle ønskelige facilieteter. Tag et dyp i poolen, eller nyd roen i den smukke have med udsigt til bjergene. En kort gåtur væk finder du små spændende butikker og alle Franschhoeks berømte restauranter.

Dag 9: Franschhoek

Du har dagen til at udforske vinlandet og smage på nogle af de mange udsøgte vine, der produceres her. Vingårdene ligger som perler på en snor, og langt de fleste er åbne for besøgende. Snyd heller ikke dig selv for et besøg i Stellenbosch, der blev grundlagt i 1679. Det gør byen til den næstældste by i Sydafrika, og med sine gamle stråtækte huse opført i kap-hollandsk stil og majestætiske egetræer regnes Stellenbosch for at være blandt de mest idylliske og bedst bevarede historiske byer i landet.

Dag 10: Franschhoek til Cape Town

I dag går turen mod dit sidste stop på rejsen rundt i Kaplandet; Cape Town. Cape Town ligger blot en lille times kørsel fra Franschhoek og er en af verdens vel nok smukkeste byer. Her tilbringer du de næste tre nætter på et hyggeligt B & B.

Dag 11-12: Cape Town

Dagene er fri til opdagelser på egen hånd i Cape Town. Byen byder på mange turistattraktioner, hvoraf en af de mest kendte er havnefronten, Victoria & Alfred Waterfront. Her ligger nogle af Cape Towns bedste og dyreste hoteller samt restauranter side om side med specialforretninger, shoppingcentre, markeder, biografer og trendy caféer. Stemningen på Victoria & Alfred Waterfront er især om aftenen en oplevelse for sig.

I centrum af Cape Town ligger også Greenmarket Square, der nok er byens dejligste plads. Her kan du købe alt fra modetøj, sko og smykker til afrikansk kunsthåndværk. Du kan også tage svævebanen op til toppen af Table Mountain og nyde udsigten over byen eller besøge den berygtede fængselsø, Robben Island, hvor Nelson Mandela tilbragte 27 år af sit liv. Kombiner det eventuelt med et besøg i Langa Township, og oplev en anden side af Sydafrika. Mulighederne er mange, og MyPlanet hjælper gerne med at arrangere udflugterne for dig.

Dag 13: Afrejse fra Cape Town

Det er blevet tid til at tage afsked med Cape Town og Sydafrika. Du har det meste af dagen til rådighed til at få de sidste oplevelser med, inden du hen på eftermiddagen bevæger dig mod lufthavnen. Her afleverer du din lejebil og flyver tilbage til Danmark.

Dag 14: Ankomst til København

Du ankommer til København hen på formiddagen med kufferten fuld af minder.

Vis alle dage

Priseksempel

14 dage fra kr. 19.600

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
Sydafrika - Atlantis - sandklitter

Sandboard og quadbike tur

Du kan se frem til en hel dag fyldt med fart over feltet på denne tur til Atlantis-sandklitterne.

1 dag fra kr. 950

Solnedgång över taffelberget och hus i Kapstaden, Sydafrika

Cape Town med helikopter

Oplev smukke Cape Town fra luften på denne 30 minutter lange helikoptertur.

30 minutter fra kr. 2.100

Forsande vattenmassor i Victoriafallen genom regnskog, Zimbabwe

Sejltur i solnedgang på Zambezi River

Tag med på en sejltur ved solnedgang på Zambezi River med mulighed for at se dyreliv undervejs. 

2 timer fra kr. 400

Sydafrika - Johannesburg - Soweto Township_0

Soweto og Apartheid Museum

Denne heldagstur til Soweto tager dig til alle de steder, der har haft en særlig politisk betydning samt Apartheid Museum.

1 dag fra kr. 750

Sydafrika - Vinlandet.jpg

På cykel gennem vinlandet

Kom på cykeltur i den historiske og charmerende by Stellenbosch i hjertet af Sydafrikas Vinland.

5 timer fra kr. 450

Sydafrika - Vin - Vinmark - Stellenbosch.jpg

Heldagstur til Vinlandet

Oplev det smukke Vinland på denne heldagstur med vinsmagninger og fantastisk natur.

1 dag fra kr. 600

Sydafrik a- Panoramaruten - Gods window (2)

Heldagstur ad Panoramaruten

Nyd Panoramarutens skønne natur på denne private heldagstur med guide ad en af Sydafrikas smukkeste ruter. 

5 timer fra kr. 1.350

Sydafrika - Franschhoek Wine Tram

Vintur i Franschhoek

Tag med Franschhoek Wine Tram, der fører dig gennem vinområdet Franschhoek Valley i Sydafrika.

5 timer fra kr. 220

Färgglad regnbåge som går ner över Victoriafallen, Zimbabwe

Guidet tur ved Victoria Falls

Tag med på en guidet tur til Victoria Falls og oplev de enorme vandmasser der buldrer mod afgrunden.

5 timer fra kr. 400

Afrika - dyr - surikater (3)2.jpg

Surikat-safari

Tag med på en morgensafari, og oplev surikattene kigge frem fra deres skjul for at suge solen første stråler til sig.

2 timer fra kr. 360

Australien - victoria - Yarra Valley - vindruer 1.jpg

Smag på Vinlandet

Nyd en fantastisk heldagstur i Vinlandet fyldt med skønne smagsprøver og oplevelser.

1 dag fra kr. 600

Par som tittar på vyn över havet och Hermanus från utsiktsplats, Sydafrika

Vin og hvaler

Oplev hvalerne langs Sydafrikas sydkyst, og nyd områdets gode vine på denne heldagstur.

1 dag fra kr. 1.250

Sydafrika - Cape Town - Bo Kaap (2).jpg

Robben Island og Cape Town byrundtur

Oplev Robben Island og fængslet, hvor Nelson Mandela sad fængslet, og tag på en guidet rundtur i Cape Town.

5 timer fra kr. 740

Sydafrika - Cape Town - sæler

Hvaler og sæler i Sydafrika

Glæd dig til en dag på havet, hvor du har mulighed for at opleve både hvadler, sæler og måske endda hvidhajer.

3 timer fra kr. 1.150

Sydafrika - Stellenbosch (5)_0

Vinlandet for de eventyrlystne

Forude venter en privat guidet heldagstur gennem vinlandet, som byder på både skøn natur, historie og ikke mindst lækre vine på stribe.

5 timer fra kr. 2.000

Barn i skoluniform i Kapstaden, Sydafrika

Walk to Freedom

Tag med på denne rejse gennem nyere Sydafrikas historie med et besøg på Robben Island og i to townships.

1 dag fra kr. 600

Sydafrika - Cape Town - haj

Dykning i hajbur ved Cape Town

I dag får du mulighed for at opleve de store smukke hvidhajer ud for kysten ved Cape Town.

5 timer fra kr. 1.600

Sydafrika - Johannaesburg - Soweto_1

Besøg Soweto

Denne tur til Soweto tager dig til flere steder af historisk betydning samt Mandela Family Museum. 

5 timer fra kr. 400

Sydafrika - soweto.jpeg

Cykeltur til Soweto

Denne guidede halvdags cykeltur til Soweto er for dig, som vil opleve og ikke bare se en township.

6 timer fra kr. 1.100

New_Boma_Sept_2013_21[1]

Boma-middag og underholdning

Tag med til en festlige boma-middag, der giver dig indblik i den lokale zimbabwiske kultur.

3 timer fra kr. 450

Sydafrika - Boulders Beach - pingvin

Havkajak og Cape Point-tur

Der venter dig en privat guidet heldagstur, hvor du padler i kajak til Boulders Beach efterfulgt af en tur til Kap det Gode Håb.

1 dag fra kr. 1.800

Vy över forsande Victoriafallen och regnbåge, Zimbabwe

I helikopter over Victoria Falls

Oplev det smukke Victoria Vandfald fra luften på en tur i helikopter.

12 minutter fra kr. 1.300

Sydafrika - Cape Town - Pingviner (3).jpg

Kap Det Gode Håb

Et af de helt store højdepunkter under et besøg i Cape Town er en heldagstur til Kap Det Gode Håb.

1 dag fra kr. 600

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Pool och solstolar med utsikt över skog, Sydafrika

Safari, Zululand og Drakensberg

 • Safari i Hulhuluwe-Imfolozi
 • Zulu-kulturen i Battlefields
 • Udforsk Drakensberg bjergene

14 dage fra kr. 25.900

Vy över forsande Victoriafallen och regnbåge, Zimbabwe

Cape Town, Victoria Falls og safari

 • Oplev farverige Cape Town
 • Det buldrende Victoria Falls
 • Safari i Chobe National Park

14 dage fra kr. 26.900

Utsiktsplats på Woodbury Lodge i Amakhala, Sydafrika

Familieeventyr i Sydafrika

 • Oplevelser for alle aldre
 • Guidet cykeltur i township 
 • Malariafri safari i Amakhala

11 dage fra kr. 17.800

Tåg som kör genom landskap i solnedgång, Sydafrika

Rovos, Vandfald og Safari

 • Nyd luksustoget Rovos Rail
 • Bo på Victoria Falls Hotel
 • Safari i Chobe National Park

12 dage fra kr. 38.900

Flock elefanter som släcker törsten i vattenhåla, Afrika

Kruger og Cape Town

 • Safari med game drives og dyreliv
 • God tid til at opleve Cape Town
 • Minimal transporttid

11 dage fra kr. 21.200

Vit sandstrand som möter turkost hav i soliga Mauritius

Sydafrika og Mauritius

 • Storby og vin i Cape Town
 • Safari i Kruger National Park
 • Badeferie på Mauritius

16 dage fra kr. 35.500

Fotograferande av elefant i Maritane i Pilanesberg, Sydafrika

Malariafri safari i Pilanesberg

 • 2 daglige safaris inkluderet
 • Alle måltider inkluderet
 • Malariafrit og hyggeligt

10 dage fra kr. 11.600

Leopard som ligger ner på marken och vilar i skuggan, Afrika

Sydafrika og Australien

 • Safari i Sydafrika
 • Rundrejse i Australien
 • Rigt dyreliv

21 dage fra kr. 31.900

Väg med utsikt över Kapstaden och Taffelberget i solnedgång, Sydafrika

Storby, sol & safari i Sydafrika

 • Oplev fascinerende Cape Town
 • Kør ad smukke Garden Route 
 • Safari med The Big 5

12 dage fra kr. 17.200

Solnedgång över taffelberget och hus i Kapstaden, Sydafrika

Klassiske Sydafrika

 • Oplev Sydafrika i bil
 • Vinsmagning i Stellenbosch
 • Safarioplevelser i verdensklasse

13 dage fra kr. 17.700

Elefant framför jeep på safari på grön savann, Sydafrika

Big Five safari i Madikwe

 • Safari blandt ’The Big Five’
 • Luksus og forkælelse
 • Fantastiske naturoplevelser

10 dage fra kr. 22.400

Lejonfamilj under träd på torr savann, Afrika

Sydafrikas højdepunkter

 • Udforsk Cape Town
 • Safari i Kruger National Park
 • Bestem selv ruten i egen lejebil

15 dage fra kr. 23.900

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png