staff-anders-ski-2.jpg

Anders - General Manager

Mit første job i rejsebranchen var som skiguide i Norge i 1997. Efter mange år med studier og job kom jeg tilbage til branchen i 2016 hos MyPlanet, hvor jeg har det overordnede ansvar for forretningen i Danmark og Sverige.

Min familie og jer er meget rejselystne og forsøger at bruge alle vores ferier på at udforske verden. Jeg er også en meget entusiastisk skiløber og i mine yngre dage var jeg en meget habil telemark’er.

Jeg har været 2 gange i Australien og 5 gange i USA, men mangler desværre stadig at besøge vores andre fantastiske destinationer.

Florida i USA

En af de mest fantastiske rejseoplevelser jeg har haft, var da vi snorklede med søkøer ved Crystal River i Florida, USA. At opleve de store rolige dyr helt tæt på i den fri natur var en helt speciel oplevelse. I det hele taget er jeg stor fan af Florida, Georgia og South Carolina, hvor kombinationen af fantastiske strande, gamle sydstatsbyer, rigt dyreliv, godt vejr og god mad har næsten alt hvad hjertet kan begære.

Sydney i Australien

En anden stor oplevelse var da jeg for mange år siden på forretningsrejse til Sydney vågnede meget tidligt søndag morgen pga. jetlag og gik byen tyndt i 6 timer. At opleve storbyen vågne på en solrig formiddag, hvor man har god tid til at gå rundt og se seværdighederne og byen er for mig en fremragende måde at være turist på.

Anders Ulsøe
General Manager

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.
1.png

Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.

2.png

Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.

3.png

Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.

4.png

Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.

5.png

Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.