70125011 Få et tilbud
Julie rejsekonsulent

Julie – rejsekonsulent

Hver dag arbejder jeg med lige præcis det, jeg brænder allermest for - at opleve verden og smage på livet.

Det er både fedt og en stor ære at hjælpe andre eventyrlystne globetrottere med at planlægge deres drømmerejse, så de får én på opleveren. Jeg får det største smil på læben, hver gang jeg deler ud af min egen rejseerfaring, fordi jeg kan se, at det gør en forskel og har betydning for mine gæster, at jeg kender deres rejsemål.

Har tabt mit hjerte til Asien og Afrika, som har givet mig nogle af de bedste rejseminder

Der er flere, men at ankomme til Borneo og opleve regnskoven, som har været en stor drøm længe, kan slet ikke beskrives. Herfra er mit bedste minde, at en stor orangutan sad lige foran min altan og hyggede sig i træerne. På Bali var det helt klart at snorkel med store havskildpadder og dykke ved et skibsvrag. At svømme ved siden af disse smukke dyr, som helt fredfyldt og uforstyrret svømmer rundt i azurblåt vand, tog virkelig pusten fra mig. Fra min safari i Kenya er der mange wow-oplevelser, i særdeleshed da en flok med 20 store og små elefanter krydser vejen foran os – med Mt. Kilimanjaro i baggrunden – var det et perfekt “postkort” fra savannen. I Kina er der intet der kan måle sig med, at stå på “Den Kinesiske Mur”, det var en ud-af-kroppen-oplevelse, som jeg aldrig glemmer!

Mere vil ha’ mere!

At arbejde som rejsekonsulent, når man er globetrotter med kronisk rejsefeber, kan til tider være “svært”, da man hele tiden har lyst til at pakke rygsækken og tage på eventyr. Derfor har jeg ikke kun én “næste drømmerejse”, jeg har dog forkortet det ned til en “top 3”.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

Bestil Her