70125011 Få et tilbud
Rejsekonsulent - Britta

Britta – rejsekonsulent

Da jeg var 19 år gammel, da jeg pakkede rygsækken og begav mig ud på min første rejse - til England. Efter at have boet der et år var jeg klar til at rejse længere væk.

Jeg købte en billet til USA og startede med at rejse fra nord til syd. Hvorefter jeg slog mig ned i Arizona og passede børn et års tid. Fritiden blev brugt til at udforske hele det sydvestlige område af USA.

Jeg har siden nået at besøge alle MyPlanets fire lande op til flere gange. Har fået 2 børn, men det forhindre ikke nye rejsemål, men kræver blot en anden planlægning.

Med autocamper i Canada

Jeg syntes at alle 4 “MyPlanet-lande” har store oplevelser at byde på, det er nemt, og man har mulighed for at få en snak med befolkningen. Jeg har svært ved at nævne den bedste oplevelse, da der har været mange… storslået natur i gennem forruden på en camper i Canada, et kram af en koala i Cairns, en vandretur på Harbour Bridge i Sydney, (måske verdens smukkeste vandretur) Tongario Crossing på New Zealand, vuggende på krydstogt, eller børnenes begejstring over Anders And i Disney.

I mit arbejde er det en stor tilfredstillelse at hjælpe andre til deres store oplevelser.

Med venlig hilsen

Britta Skov Eliesen

E-mail: bsn@myplanet.dk
Tlf: 87 34 93 12

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev. Du kan altid tilbagekalde din tilmelding.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

Bestil Her