Bali och Lomboks höjdpunkter

Bali & Lomboks højdepunkter

Besøg to af Indonesiens mest spændende og smukke øer, Bali og Lombok. Kombiner Ubuds kulturelle centrum og charme med Lomboks hvide og sorte paradisstrande.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

11 dage fra kr. 19.300

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Hvorfor vælge bare en ø, når du kan vælge to? Dette skræddersyede rejseforslag fører dig til to af Indonesiens smukkeste øer, Bali og Lombok. Du starter med fire nætter i den smukke bjergby Ubud, det kulturelle centrum af Bali. Selvom byen er vokset i takt med den øgede turisme, er dette uden tvivl et af de smukkeste steder på Bali. Bo på det dejlige Kori Ubud Resort & Spa i en Superior-suite med morgenmad inkluderet. Efter fire nætter i dejlige Ubud er det tid til at flyve til søsterøen Lombok. Charmerende, smukke hvide og sorte strande, surfing, frodige skove, fantastiske vandrestier gennem tobaksplantager og rismarker. Lombok tilbyder charmerende oplevelser i et vidunderligt miljø. Bo på Quinci Villas i et værelse med havudsigt med morgenmad inkluderet. Tid til at flyve tilbage til Bali og feriestedet Seminyak i den sydvestlige del af Bali. Seminyak er indbegrebet af smukke solnedgange, paradisstrande og har sat Bali på kortet som et af de smukkeste steder i verden. Her har du en nat på Tony Villas & Resort, inden det er tid til at forlade Bali for at rejse hjem igen.

Rejsen dag for dag

Besøg to af Indonesiens mest spændende og smukke øer, Bali og Lombok. Kombiner Ubuds kulturelle centrum og charme med Lomboks hvide og sorte paradisstrande.

Dag 1: Afrejse Skandinavien

Det er blevet tid til afrejse fra Skandinavien og din flyrejse til Bali.

Dag 2-6: Ubud, Bali

Efter ankomst til Denpasar lufthavn, kører du med privat transport til Ubud ca. 45 km / 2 timer kørsel. Check-in på dit valgte hotel. Her bliver du fire nætter og har masser af tid til at nyde og opdage dette kulturelle centrum af Bali.

I landsbyen Ubud finder du mange butikker og udskårede skulpturer i forskellige formater samt et stort udvalg af restauranter og caféer. Hvis du søger aktiviteter kan du tage en raftingtur på Ayung-floden eller udforske en af ​​alle de fantastiske vandrestier.

Inkluderede aktiviteter:
Oplev hemmelighederne i det gamle Ubud på denne spændende udflugt til områdets berømte vartegn. Gå til Goa Gajah Elephant Cave, et fristed fra 800-tallet for buddhistiske munke kendt for sine udsmykkede udskæringer. Fortsæt til den lille bosættelse af Pejeng, beliggende i den frodige dal ved Petauan-floden. Her kan du se den kæmpe statue, der er støbt i bronze i ét stykke.

På dag 5 check-ud, og transport til lufthavnen og flyvningen til Lombok.

Dag 6-9: Lombok

Ved ankomsten til Lombok, Balis charmerende nabo, vil du blive transporteret til dit valgte hotel. På Lombok kan du nyde de smukke strande og kombinere det med vidunderlige gåture gennem rismarker og tobaksplantager. Her bor du de næste tre nætter.

Inkluderede aktiviteter: Dragebåd ved solnedgang
Nyd frisk luft og fantastiske solnedgange på en gammel, smuk dragebåd på det smukke hav omkring Lombok. Her glider du stille fremad mellem Gilli-øerne mens solen langsomt går ned over horisonten. Turen starter fra den smukke strand i Sire. Præcist tidspunkt for turens afgang, får du ved ankomsten til Lombok.

Efter den tredje dag er det tid til at flyve tilbage til Bali, privat transfer til lufthavnen.

Dag 9-10: Seminyak, Bali

Efter ankomst til Denpasar lufthavn bliver du transporteret til dit valgte hotel i Seminyak. Her nyder du en sidste nat på en af ​​Balis smukkeste strande med vidunderlige solnedgange. Spis middag på en af ​​de fantastiske restauranter, før du nyder en god drink på stranden ved solnedgang, måske den bedste på hele Bali.

Inkluderet aktivitet:
Nyd en fascinerende kulturel oplevelse i Uluwatu på den sydligste spids af Bali. Besøg det berømte hinduistiske havtempel i Uluwatu, der ligger på en 70 meter høj klint. Som et af de syv søtempler eller åndelige søjler, der danner en kæde rundt om øen, er det et ideelt sted at beundre solnedgangen med en fantastisk udsigt over Det Indiske Ocean.

Efter en nat i Seminyak, privat privat transfer til Denpasar lufthavn og tid til at forlade Bali for at rejse hjem.

Dag 10: Afrejse Bali

I dag forlader du denne fantastiska destination, og rejser hjem. Du checker ud fra hotellet og bliver transporteret til lufthavnen.

Dag 11: Ankomst Skandinavien

Velkommen hjem

Vis alle dage

Priseksempel

11 dage fra kr. 19.300

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Det bedste af singapore og bali

Det bedste af Singapore og Bali

  • Oplev multikulturelle Singapore
  • Bo på resort omgivet af Ubuds frodige rismarker
  • Bliv forkælet med egen pool suite i Sanur

14 dage fra kr 27.900

Dubai - ørken

Dubai, New Zealand og Bali

  • Storbyoplevelser i Dubai
  • New Zealands natur
  • Afslapning og kultur på Bali

24 dage fra kr. 29.900

Bali - Jimbaran - Intercontinental - Restaurant.jpg

Australien, Singapore og Bali

  • Kør-selv i Australien
  • Storbyferie i Singapore
  • Badeferie på Bali

18 dage fra kr. 19.900

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png