70125011 Få et tilbud
Svalbard: Arktis' dyr og natur

Svalbard: Arktis dyr og natur

På dette indholdsrige polarkrydstogt med Quark Expeditions oplever du de vestlige, nordlige og sydlige yderpunkter af den største ø i Svalbard-øhavet, Spitsbergen. Udforsk det barske landskab og den enestående flora og fauna, der hører hjemme her.

13 dage fra 75.000 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Svalbard: Arktis dyr og natur

Svalbard: Arktis dyr og natur. På dette indholdsrige polarkrydstogt med Quark Expeditions oplever du de vestlige, nordlige og sydlige yderpunkter af den største ø i Svalbard-øhavet, Spitsbergen. Udforsk det barske landskab og den enestående flora og fauna, der hører hjemme her.

Denne rejse byder på et polarkrydstogt, hvor du oplever de vestlige, nordlige og sydlige yderpunkter af den største ø i Svalbard-øhavet, Spitsbergen. Du sejler med skibet Ocean Adventurer, der er en favorit blandt gæster. Skibet er værdsat på grund af charmen, intimiteten og ikke mindst størrelsen. Der er kun plads til 128 passagerer. Men der er rigeligt med udendørs dæksplads og mange hyggelige steder, hvor man kan mødes med sine medrejsende, eksempelvis i den udendørs jacuzzi. Særligt populært er observationsdækket, hvor du har en fantastisk udsigt, når skibet glider gennem de isfyldte farvande.

Quark Expeditions

Fra Ocean Adventurer er der i det hele taget masser af muligheder for at udforske det barske landskab og ikke mindst den enestående flora og fauna, der hører hjemme her. Det er ikke uden grund, at Spitsbergen er kendt som centrum for Arktis’ dyreliv, og dette eventyr vil få dig til at forstår hvorfor. Polarkrydstogtet giver dig de optimale muligheder for at opleve den bemærkelsesværdige samling af dyrearter, der er hjemmehørende her. Det er blandt andet hvaler, hvalrosser, rensdyr, havfugle i tusindvis – og naturligvis den mest ikoniske og sagnomspundne af alle arktiske beboere, den majestætiske isbjørn. Ud over, at du kan observere denne unikke vifte af vildt dyreliv, giver programmet dig også tid til at udforske den vidtstrakte tundra, betragte den arktiske vildmarks naturlige og farverige skønhed samt deltage i de mange foredrag ombord. Her hjælper det mest kyndige, erfarne og passionerede team til, at du får det mest ekstraordinære arktiske eventyr på krydstogtet. 

Rejseperiode: 22. maj 2023 til 30. juli 2024

Eksklusivt tilbud:

Bestil denne rejse senest den 2. april 2023 og spar op til 20% på rejsens pris!

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Route: Danmark - Helsinki - Longyearbyen - Helsinki - Danmark

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark til Helsinki i Finland.

Dag 1-2: Helsinki

Vi byder dig velkommen til Helsinki, hvor vi sørger for, at du bliver indkvarteret på Hilton Helsinki Airport for en enkelt overnatning. Det stilfulde hotel er forbundet med Helsinki-Vantaa lufthavnen via en gangbro.

Dit arktiske eventyr starter med en tur rundt i den charmerende finske hovedstad. Du spadserer ned ad de charmerende boulevarder og maleriske gader, hvor du kan betragte de fine eksempler på unik arkitektur og design. Besøg gallerier og museer, der huser udsøgte samlinger, der dækker et spektrum af genrer, der spænder over mange hundrede år. Nyd det finske køkken, for eksempel frisk fisk og skaldyr og traditionelle delikatesser, på en af de mange restauranter eller bistroer. Find vej til det pulserende Design Districts mange gader, hvor du kan shoppe hos antikvitetshandlerne og i de ”skæve” håndværksbutikker. Alternativt kan du nyde en forfriskende tur i en finsk sauna. Efter en hyggelig dag finder du vejen tilbage til hotellet og får en god nats søvn, så du er frisk til turens dag nummer to. 

Dag 2–12: Svalbard - Quark Expedition

I dag går turen videre med fly fra Helsinki til Svalbard. Efter ankomst er der arrangeret delt transport fra Longyearbyens lufthavn til havnen.

Her venter Ocean Adventurer by Quark, der er et nyrenoveret polarfartøj, der vil være rammen om dit spændende krydstogt i det arktiske øhav. Ombord bor du i en komfortabel kahyt med to behagelig nedre køjer, de fleste moderne faciliteter og et koøje, der vender ud til krydstogtdækket og det arktiske hav. Der er meget at foretage sig ombord. Når du ikke opholder dig på øverste dæk eller observationsdækket på det lille krydstogtskib, kan du nyde den betagende udsigt over det lysende arktiske landskab fra det overdækkede promenadedæk. Du kan også besøge biblioteket med de mange bøger om polaregnene eller nyde underholdningen i loungen. Det er oplagt med en aperitif før middagen, hvorefter du kan nyde de lækre retter, der serveres i den store spisesal, eller vælge en privat spiseoplevelse i klubområdet. Slut dagen af med at betragte de utallige stjerner og stjernebilleder på den arktiske himmel. 

Ombordstigning Quark Expeditions i Longyearbyen, Svalbard:

Fra lufthavnen i Helsinki flyver du til Longyearbyen, Spitsbergens største bebyggelse. Efter ankomst får du historien om denne grænseby, mens du slapper af med en varm kop kaffe eller te. Straks efter er det tid til at gå ombord på skibet. Mens du sejler ud af havnen, kan du betragte de tårnhøje gletsjere, der rejser sig som den perfekte prolog til dit arktiske eventyr.

Spitsbergen Explorer: Wildlife Capital of the Arctic -(dag 3 – 11)

På opdagelse i Spitsbergen:

Du er vidne til Arktis’ betagende skønhed, når skibet sejler langs Spitsbergens vestlige og nordlige kyster. Her kan du opleve de nordlige landemærker som for eksempel Fjortende Juli-bræen, hvalfangerbyen Smeerenburg, øen Phippsøya, fjeldet Alkhornet og Hinlopen-strædet. At forvente det uventede er tit og ofte en stor del af den arktiske charme, og du vil for eksempel blive overrasket over at se en typisk hvid tundra, som er dækket af farverige vilde sommerblomster. Mens skibet sejler forbi gletsjere, tårnhøje klipper og frosne kyster, skal du holde øje med hvalrosser og andre spændende dyrearter i havet. Find kikkerten frem og få et glimt af polarlomvierne, der bygger rede på toppen af Alkefjellets svimlende høje klipper. Du kan også opleve spændingen ved en udflugt med havkajak eller paddleboat på det isnende kolde polarhav.

 

Spitsbergen Explorer: Wildlife Capital of the Arctic (dag 12)

Afstigning i Longyearbyen og returflyvning til Danmark:

Her slutter din arktiske opdagelsesrejse, og du flyver fra Longyearbyen til Helsinki, enten for at rejse videre hjem mod Danmark eller for at udforske mere af Finlands hovedstad.

Dag 12: Ankomst til Danmark

Efter en indholdsrig rejse i Arktis ankommer du til Danmark.

Fotogalleri

Kort

Priseksempel

13 dage fra 75.000 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 75.000 pr. person ved 2 voksne*

*Vores priser er vejledende, og de er baseret på midtersæsonen. Derfor afhænger priserne af, hvilken sæson du rejser i, samt udbuddet af fly og hoteller. Tal med din rejsekonsulent og få mere information. Højsæsonen omfatter rejsemålets mest efterspurgte perioder på året, eksempelvis ferier og når vejret er mest behageligt.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Danmark til Longyearbyen tur/retur
 • Lufthavnsskatter
 • 1 overnatning på Hilton Helsinki Airport i Helsinki (King Guest Room)
 • 10 nætter ombord på Ocean Adventurer by Quark Expeditions (Main Deck Window) *
 • Øvrige udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel

* Inkluderet ombord på Ocean Adventurer by Quark:

 • Professionel turledelse med erfarne ekspeditionsledere på hele rejsen, inklusive landgange og øvrige aktiviteter.
 • Al transport med Zodiac og anden sejlads ifølge dagsprogram.
 • Alle landgange ifølge dagsprogram.
 • Indkvartering ombord i kahyt med daglig rengøring.
 • Alle måltider, mellemmåltider, læskedrikke og juice om bord på hele turen. Oplys os om eventuelle særlige kosthensyn så tidligt som muligt.
 • Udvalgte øl og vine til aftensmåltider samt kaffe, te og varm chokolade døgnet rundt.
 • Foredrag og præsentationer med ekspeditionsteamet og gæsteforelæsere ifølge program.
 • En fotodagbog, der dokumenterer ekspeditionen.
 • Udlån af vandtætte ekspeditionsstøvler til landgange og udflugter med Zodiacs.
 • En officiel parka fra Quark Expeditions® til ejendom.
 • Samtlige servicegebyrer og havneafgifter under hele turen.
 • Al bagagehåndtering ombord på skibet.
 • Evakueringsdækning i nødsituationer for samtlige passagerer med en forsikringssum på USD 500.000 pr. person.
 • Transport mellem Longyearbyens bymidte og havnen ved ombordstigning og landgang.
 • MyPlanets Concierge service (tilgængeligt 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2 kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Opgradering til Ultramarine skib
 • Entréer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visum og turistskatter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

eksklusivt tilbud Polarkrydstogt: South Georgia og Antarktis

Polarkrydstogt: South Georgia og Antarktis

 • Udforsk Antarktis, verdens mest spektakulære rejsemål
 • Oplev det unikke, righoldige og mangfoldige dyreliv
 • Nyd rejsen ombord på det elegante ekspeditionsskib, Ultramarine

18 dage fra 157.000 kr pr. person

Eksklusivt tilbud Svalbard: Arktis' dyr og natur

Svalbard: Arktis dyr og natur

 • Opdag Arktis’ betagende skønhed på et polarkrydstogt
 • Udforsk Spitsbergens barske natur og landskaber
 • Oplev den unikke og mangfoldige arktiske flora og fauna

13 dage fra 75.000 kr pr. person