70125011 Få et tilbud
Polarkrydstogt: South Georgia og Antarktis

Polarkrydstogt: South Georgia og Antarktis

Tag på en enestående og uforglemmelig rejse til Antarktis ombord på det luksuriøse ekspeditionsskib, Ultramarine. På South Georgia Island og Den Antarktiske Halvø oplever du det sydligste kontinents unikke dyreliv og spektakulære islandskaber.

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

18 dage fra 157.000 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Polarkrydstogt: South Georgia og Antarktis

Polarkrydstogt: South Georgia og Antarktis. Tag på en enestående og uforglemmelig rejse til Antarktis ombord på det luksuriøse ekspeditionsskib, Ultramarine. På South Georgia Island og Den Antarktiske Halvø oplever du det sydligste kontinents unikke dyreliv og spektakulære islandskaber.

Antarktis

Denne rejse er en enestående mulighed for en uforglemmelig oplevelse, når kursen sættes mod Antarktis ombord på det luksuriøse ekspeditionsskib, Ultramarine by Quark Expeditions. Antarktis, der er kendt som et nådesløst kontinent, præget af isnende lave temperaturer og barske terræner, er hjemsted for et righoldigt og mangfoldigt dyreliv, der lever på gletschere og bjerge, i bugter, stræder, fjorde og på de stenede strande og forrevne kyststrækninger.

Den Antarktiske Halvø

Den Antarktiske Halvø er kendt for righoldige bestande af vågehvaler, pukkelhvaler, rethvaler, blåhvaler, kaskelotter og spækhuggere. Snow Hill Island, som ligger i det isspækkede Weddellhavet, er hjemsted for en af verdens største kolonier af de prægtige kejserpingviner. De subantarktiske steder som Falklandsøerne og South Georgia Island er lige så rige på dyreliv. Antarktis er langt det mest anderledes og spektakulære rejsemål, du har mulighed for at besøge, opleve og udforske noget sted i verden. Det er endeløse, rå og hvide landskaber af sne, isbjerge og gletsjere, der venter dig på dette antarktiske ekspeditionskrydstogt.

Eksklusive Ultramarine by Quark Expeditions

Ombord på det elegante og eksklusive skib, Ultramarine, der er rammen om dit polareventyr i den fjerneste del af vores planet, er der plads til små 200 gæster ombord. Det er ekstravagant udrustet med blandt andet to to-motors helikoptere og 20 hurtiggående gummibåde, Zodiacs, der er med til at sikre, at du får det optimale ud af dit to uger lange ophold ombord på Quark Expeditions’ skib.

Buenos Aires

På rejsen oplever du også Argentinas pulserende hovedstad, Buenos Aires, der er en fortryllende oplevelse med de smukke parker, den imponerende arkitektur og naturligvis tangoen, fodbolden og verdens bedste oksekød – alt sammen i fascinerende harmoni.

Afrejsedato 2023: 28. oktober

Eksklusivt tilbud: 

Book denne rejse inden den 3. april 2023 og spar op til 40% af rejsens pris

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Route: Danmark - Buenos Aires - Ushuaia - Buenos Aires - Danmark

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark til Buenos Aires, Argentinas hovedstad.

Dag 2-3: Buenos Aires

Efter ankomsten til Buenos Aires er der arrangeret delt transport, hvor du bliver kørt til dit hotel den første nat, Emperador Hotel Buenos Aires. Det luksuriøse boutiquehotel ligger i kort gåafstand fra Avenida 9 de Julio og tæt på kunstgallerier, museumskvarteret og ikke mindst de fremragende spisesteder.

Hovedstaden i Argentina er helt unik på den måde, den kombinerer latinamerikansk livsstil med europæisk kultur og arkitektur. Buenos Aires er en fortryllende oplevelse med de smukke parker, koloniale bygninger og rekreative aktiviteter, og dertil kommer naturligvis tango og fodbold – alt sammen i fascinerende, symbiotisk harmoni. I Buenos Aires skal du også smage verdens fineste oksekødsprodukter.

Dag 3: Ombordstigning mod Antarktis

Fra morgenstunden er der arrangeret transport til Buenos Aires internationale lufthavn, hvorfra flyet afgår mod Ushuaia. Flyrejsen, der er en del af din pakkerejse til Antarktis, bringer dig til en af verdens sydligst beliggende byer, der samtidig er hovedbyen i den argentinske provins Tierra del Fuego, Ildlandet. Efter ankomst er der delt transport ind til midten af Ushuaia.

Her ligger det elegante ekspeditionsskib, Ultramarine by Quark Expeditions, for anker. Det skal være rammen om dit polareventyr i den fjerneste del af vores planet, Antarktis, de kommende to uger. Det er Quark Expeditions nyeste skib med plads til små 200 gæster ombord, udrustet med blandt andet to to-motors helikoptere og 20 hurtiggående gummibåde, Zodiacs. De 14 nætter ombord bor du i en rummelig og komfortabel kahyt med en hyggelig siddegruppe, der er vendt mod et stort vindue med udsigt over de fantastiske polarlandskaber og som lader det evige sollys i de antarktiske somre strømme ind. Kahytten er udstyret med de fleste moderne bekvemmeligheder, blandt andet gulvvarme. Her er masser at foretage sig på skibets syv dæk, lige fra det nederste med de mange Zodiacs og store omklædningsrum, til øverst med de to helikopterlandingspladser. Du kan besøge broen og det øverste dæk, hvor du kan betragte det omkransende, iskolde landskab. Skibets to helikoptere og de 20 Zodiacs giver dig henholdsvis mulighed for spændende sightseeingture fra luften og ekspeditioner til vands, hvor du på nært hold kan observere det vilde dyreliv. Tilbage på skibet venter en opfriskende tur i saunaen eller i spaen, samtidig med, at du betragter det spektakulære, snedækkede landskab omkring dig. Start aftenen med en varm toddy i baren og loungen, før du sætter dig til bords i restauranten og nyder middagen. Du kan også spise under åben himmel i skibets bistro og tilbringe resten af aftenen med at kigge på stjernerne på den antarktiske himmel inden du trækker dig tilbage og går til køjs.

Efter ombordstigning sent på eftermiddagen starter sejladsen fra Beagle Channel mod den sydligste spids af Sydamerika. Når du er kommet på plads ombord, er det tid til orienteringsmøde og din første sikkerhedsbriefing, hvorefter du sætter dig til rette til velkomstmiddagen.

Dag: 4-8: Det Sydlige Ishav fra Falklandsøerne til South Georgia Island

På sejlturen sydøst på mod South Georgia, kommer du officielt ind i de antarktiske farvande, når du krydser den antarktiske polarfront, der er den usynlige biologiske grænse, der omgiver det sydligste kontinent. Det er her oceanerne mødes, og hvor det koldere vand omkring Antarktis blandes med det relativt varmere havvand fra Det Indiske Ocean, Stillehavet og Atlanterhavet. Det er dette fantastiske fænomen, der er med til at nærer den enorme mængde af de små lyskrebs, krill, der tiltrækker hvaler, sæler og fugleliv til denne fjerne del af verden.

Dag 8-10: South Georgia

South Georgia omtales tit som ”Det Sydlige Ishavs Serengeti”, og det vil du forstå, når du betragter de titusinder af ynglende pingviner, sæler og havfugle. De storslåede bjerglandskaber, utallige gletsjere og isbjerge, en righoldig historie og et utroligt varieret dyreliv vil begejstre dig, når turen går ned langs South Georgias kyst. Den ene dag kan du se store flokke med hundredtusinder af kongepingviner, der vralter afsted på stranden, og den næste dag kan du besøge en anden strand, som i stedet er fyldt med tusindvis af pelssæler eller søelefanter. South Georgias græsarealer, bjerge og strande spiller en meget vigtig rolle i de forskellige arters opvækst og overlevelse på øen. På din ekspedition besøger du også den historiske hvalfangststation, Grytviken, med den lille kirkegård, hvor den store antarktiske opdagelsesrejsende, Sir Ernest Shackleton, er begravet.

Dag 10-12: Scotiahavet til Den Antarktiske Halvø

Det er tid til at sige farvel til kongepingvinerne, når du på vej længere sydpå mod den antarktiske halvø begynder at kunne spotte dyrelivet i det fjerne, mens isbjergene bliver større og større og flere og flere. Samtidig bliver du meget klogere på området, når du følger de spændende og informative præsentationer ombord på skibet. 

Dag 12-15: Den Antarktiske Halvø

Når skibet krydser den antarktiske polarfront, vil du bemærke de betydelige ændringer i miljøet. Den 800 kilometer lange halvø med et isdækket landskab ligger foran dig, hvor den stikker ud fra det antarktiske kontinent og peger mod Sydamerika. Det knivskarpe hvide kontinent indgyder meget ofte en følelse af ærefrygt og undren hos den tilrejsende. Skibet sejler gennem isfyldte bugter og de majestætiske stræder, fjorde og vige åbner op for en vidunderlig udsigt over det uberørte landskab i det uendelige antarktiske dagslys. På din første uforglemmelige udflugt ombord på en af Zodiac-bådene, sejler du gennem de naturskønne bugter, der er så rige på dyreliv. Halvøen har et af de mildeste klimaer på kontinentet og en smeltesæson om sommeren, der skaber rammerne for yngleplads for havpattedyr og fugle. Her skal du holde øje med de almindelig forekommende antarktiske arter, blandt andet rempingviner, adeliepingviner, æselpingviner, weddellsæler, pelssæler, krillsæler, søleoparder, hvaler, albatrosser og mange andre havfugle. En mindre kendt, men meget udbredt dyreart i området, er krill, det lille krebsdyr, der er en vigtig fødekilde for flere hvaler, sæler, pingviner, blæksprutter og fisk. Hvis vejret tillader det, får du også mulighed for at besøge Paradise Bay, Danco Island, Neko Harbor og Port Lockroy, der er steder af stor historisk og videnskabelig betydning.

Dag 15-17: Retur gennem Drakestrædet

Efter at have taget afsked med Antarktis, er det tid til at nyde din tid ombord på skibet, alt imens turen går nordpå, tilbage til det sydamerikanske fastland. Her kan du dele billeder med dine medrejsende (og nu venner) ombord på skibet, prøve at få styr på arterne og omfanget af det dyreliv, du har oplevet, og nyde de sidste foredrag og præsentationer, mens du reflekterer over dine egne førstehåndsoplevelser. Denne sidste del af rejsen bringer dig gennem Beagle Channel mellem Tierra del Fuego (Ildlandet) og Navarino Island.

Dag 17: Landgang og et kort besøg i Tierra del Fuego National Park

Efter morgenmaden skal du sige farvel til dit ekspeditionsteam. Efter landgang skal du opleve Tierra del Fuegos enestående landskaber på en kort bustur, før turen går mod lufthavnen, hvor der er arrangeret en privat charterflyvning for gruppen retur til Buenos Aires. Fra Buenos Aires går rejsen hjem mod Danmark med en international flyforbindelse.

Dag 18: Ankomst til Danmark

Efter en indholdsrig, enestående og helt uforglemmelig rejse ankommer du til Danmark.

Fotogalleri

Kort

Priseksempel

18 dage fra 157.000 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 157.000 pr. person ved 2 voksne*

*Vores priser er vejledende, og de er baseret på midtersæsonen. Derfor afhænger priserne af, hvilken sæson du rejser i, samt udbuddet af fly og hoteller. Tal med din rejsekonsulent og få mere information. Højsæsonen omfatter rejsemålets mest efterspurgte perioder på året, eksempelvis ferier og når vejret er mest behageligt.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Danmark til Buenos Aires tur/retur
 • Lufthavnsskatter
 • 1 overnatning på Emperador Hotel i Buenos Aires (Standard Room)
 • 14 overnatninger ombord på Quark Expeditions’ Ultramarine (Explorer Double) inkl. helpension og aktiviteter *
 • Øvrige udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • MyPlanets Concierge service (tilgængeligt 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2 kompensation

* Inkluderet ombord på Quark Expeditions’ Ultramarine skib

 • Professionel turledelse med erfarne ekspeditionsledere på hele rejsen, inklusive landgange og øvrige aktiviteter
 • Al transport med Zodiac og anden sejlads ifølge dagsprogram.
 • Alle landgange ifølge dagsprogram.
 • Indkvartering ombord i kahyt med daglig rengøring.
 • Alle måltider, mellemmåltider, læskedrikke og juice om bord på hele turen. Oplys os om eventuelle særlige kosthensyn så tidligt som muligt.
 • Udvalgte øl og vine til aftensmåltider samt kaffe, te og varm chokolade døgnet rundt.
 • Foredrag og præsentationer med ekspeditionsteamet og gæsteforelæsere ifølge program.
 • En fotodagbog, der dokumenterer ekspeditionen.
 • Udlån af vandtætte ekspeditionsstøvler til landgange og udflugter med Zodiacs.
 • En officiel parka fra Quark Expeditions® til ejendom.
 • Hårtørrer og badekåber i alle kahytter.
 • Samtlige servicegebyrer og havneafgifter under hele turen.
 • Al bagagehåndtering ombord på skibet.
 • Evakueringsdækning i nødsituationer for samtlige passagerer med en forsikringssum på
 • USD 500.000 pr. person.
 • Delt transport i Ushuaia fra lufthavnen til hotellet dagen før ekspeditionen (dag 1).
 • En hotelovernatning i Ushuaia før ekspeditionen inklusiv morgenmad. Bemærk: Antallet af gæster i værelset er det samme som i kahytten ombord på skibet. På grund af begrænset værelsesudvalg bor gæster, der har bestilt en suite om bord, i standardværelser på hotellet. Tresengsværelser kan ikke garanteres.
 • Delt transport fra hotellet til skibet på dagen for ombordstigning.
 • Delt transport efter landgang i Ushuaia fra skibet til den lokale lufthavn eller bagageopbevaring.
Ikke inkluderet i prisen
 • Obligatoriske vandtætte bukser til Zodiac-sejladser og andet udstyr, der ikke er anført
 • Telefon- og internetudgifter om bord på skibet
 • Øvrige aktiviteter, der ikke er anført i dagsprogrammet
 • Entréer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visum og turistskatter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

eksklusivt tilbud Polarkrydstogt: South Georgia og Antarktis

Polarkrydstogt: South Georgia og Antarktis

 • Udforsk Antarktis, verdens mest spektakulære rejsemål
 • Oplev det unikke, righoldige og mangfoldige dyreliv
 • Nyd rejsen ombord på det elegante ekspeditionsskib, Ultramarine

18 dage fra 157.000 kr pr. person

Eksklusivt tilbud Svalbard: Arktis' dyr og natur

Svalbard: Arktis dyr og natur

 • Opdag Arktis’ betagende skønhed på et polarkrydstogt
 • Udforsk Spitsbergens barske natur og landskaber
 • Oplev den unikke og mangfoldige arktiske flora og fauna

13 dage fra 75.000 kr pr. person