70125011 Få et tilbud
På roadtrip i det nordlige namibia

På roadtrip i det nordlige Namibia

Oplev det nordlige Namibias mange højdepunkter på denne familievenlige kør-selv tur Her venter maleriske ørkener, dramatiske klippelandskaber og ikke mindst safari i verdensklasse.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

16 dage fra 37.350 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Oplev det nordlige Namibia på denne familievenlige individuelle kør-selv tur. Se frem til varieret natur og dramatiske ørkenlandskaber. Oplev Namibias mest populære seværdigheder og bestig de spektakulære sandklitter i Sossusvlei, eller se delfiner og sæler i Swakopmund. Herfra fortsætter turen mod de imponerende klippeformationer ved Twyfelfontein inden hele 4 dages safari venter i Etosha National Park, der er hjemsted for de berømte Big 5.

Som med alle vores rejser kan du også skræddersy denne rejse til dine behov. Kontakt os for at modtage et skræddersyet tilbud – helt gratis og uforpligtende

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Glæd dig til denne rejse rundt i det fantastiske Namibia. Oplev safarier, ørkener og spændende kultur på din rejse.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag starter din rejse til Namibia.

Dag 2-3: Windhoek/Villa Violet

Ved ankomsten til Windhoek, bliver du mødt af den lokale repræsentant, der vil være behjælpelig med udleveringen af din lejebil, hvorefter du kan sætte kursen mod Villa Violet, et hyggeligt guesthouse beliggende i en stille forstad til hovedstaden.
Med omkring 250.000 indbyggere er Windhoek den største by i Namibia og er samtidig hovedstaden i landet. Windhoeks bybillede er kendetegnet ved en blanding af historiske bygninger, der blev bygget i tysk arkitektonisk stil ved århundredskiftet og moderne bygninger fra det 20. århundrede.

Udflugter:
Halvdags tur til Okapuka Ranch i en lille gruppe
Nyd turen gennem en safari-ranch og se kongen af ​​savannen tæt på! Umiddelbart efter frokosten på dit Windhoek-hotel, går turen til Okapuka Game Ranch. Når du kører til ranchen, passerer du den smukke natur. Ved ankomsten til ranchen venter dit første game drive i et åbent safari-køretøj gennem ørkenen. Hold øje med giraffer, krokodiller der ligger i solen, det truede hvide næsehorn, flokke af impalaer, oryx, kudu og mange andre antilopearter. Efter to timers spænding venter der en lille pause. Turen afsluttes med fodring af løverne i selskab med en erfaren ranger. En hel unik oplevelse, hvor du kommer helt tæt på dyrenes konge.

Dag 3-4: Kalahari ørken

Fra Windhoek går turen nu sydpå mod Kalahari, - en tur på ca. 4 timer.
Kalahari-ørkenen er en del af en kæmpe sandbanke, der strækker sig fra Oranje-floden i syd til Angola i nord og fra det østlige Namibia via Botswana til Zimbabwe. Ved ankomsten tjekker du ind på logde for natten, den dejlige Kalahari Anib Lodge.
Kalahari Anib Lodge ligger mindre end 30 minutter fra byen Mariental i Namibia, lige i udkanten af ​​ørkenen og her venter et ophold i en fredelig oase. Brug tiden på at beundre udsigten over den imponerende savanne fra dit rummelige værelse. Trænger du til at vaske rejsestøvet af dig, kan du nyde en kølig dukkert i hotellets pool, eller blot slappe af på liggestolene i skyggen. Den hyggelige bar er blevet udvidet til at omfatte et udendørs område og stedet er perfekt til at se på den vidunderlige stjernehimmel med en kold drink i hånden efter middagen i restauranten. Du kan også tage en lille aften gåtur på lodgens mange stier, hvor du med lidt held kan se zebra.

Udflugter:
Bagatelle Kalahari Game Ranch: Morgentur med San-folket
Tag en eventyrlig tur med det oprindelige San-folk og besøg en lille lokal landsby. Her har du æren af ​​at få et indblik i deres traditionelle liv i naturen. Lær alt om San-folkets komplekse overlevelsesstrategier og hemmeligheder, der er blevet videregivet fra generation til generation siden tidernes morgen. En San-familie vil byde dig varmt velkommen og introducere dig til de forskellige traditionelle praksis og håndværk. Lær hvordan de lokale opbevarer vand i strudseæg, sætter jagtfælder op og bruger sofistikeret håndværk til at skabe perlesmykker.

Dag 4-6: Sossusvlei

Idag venter en af Namibias helt store højdepunkter, når du starter bilen og sætter kursen mod vest til ørkenen og de flotte og spektakulære sandklitter ved Sossusvlei. Sossusvlei er et af de smukkeste naturskønne områder i Namibia og højdepunktet i Namib-ørkenen. For at opleve Sossusvlei i al sin skønhed er det bedst at tage ud tidligt om morgenen, fordi klitterne er mest spektakulære ved solopgang, når deres stadigt skiftende farvespil står i kontrast til de skarpe, mørke skygger.
Ved Sossuvlei bor du på den lækre Desert Quiver Camp, der ligger lige på kanten af ørkenen og byder på en fantastisk udsigt over det barske ørkenlandskab.
Fra campen er det muligt at bestille udflugter ind i ørkenen eller andre aktiviteter lige fra helikopterflyvning til en flyvetur i luftballon over de imponerende sandklitter.

Dag 6-8: Swakopmund

Efter 2 dage i ørkenen sættes kursen nu mod kysten og den charmerende by Swakopmund. Swakopmund er Namibias mest populære feriested og en sand oase. Dette gælder ikke kun for turister fra udlandet - namibierne kan også lide at slappe af i kystbyen. Undslip ørkenens varme og nyd den hyggelige Swakopmund med dens promenade, palmer og vidunderlige haver.
I Swakopmund bor du 2 nætter på den hyggelige Villa Margherita i hjertet af den historiske by.

Udflugter:
Living Desert Tour – udforsk Namib til fods (Morgentur i en lille gruppe)
I selskab med en erfaren guide udforsker du vildmarkens dyr og landskabsformationer tæt på. Bestig de spektakulære tårnhøje klitter, der er hjemsted for Palmato-gekko, firben og andre små krybdyr. Oplev den utrolige storhed i denne ellers sandede verden, og lær alt om den golde ørkens flora og fauna. Din guide deler med glæde hemmelighederne bag de syn der møder dig, og fortæller alt om de overlevelsesstrategier, der skal til for at ørkenes beboere kan overleve i de barske og golde landskaber.

Forslag til udflugter:
Nyd frisk fisk og skaldyr på Jetty 1905 Restaurant
Spis ud for Swakopmunds kyst på Jetty 1905 Restaurant, der blander maritim historie, lækker mad og en fantastisk udsigt. Se frem til en kort gåtur over Atlanterhavets bølger langs jernbroen, bygget af tyske bosættere i 1911, nedlagt i 1916 og renoveret i 2010. Sæt dig ved et af bordene, og bliv forkælet med kulinariske lækkerier samtidig med at du nyder panoramaudsigten over havet og den lange kystlinje. Hvis du er der i skumringstiden, venter en romantisk solnedgang dig også.
(Mad og drikkevarer ikke inkluderet.)

Nyd kaffe og kage i Café Anton
Under opholdet i Swakopmund må du ikke snyde dig selv for et besøg på den populære Cafe Anton på Hotel Schweizerhaus, et af de første hoteller i Swakopmund, hvor du kan slappe af og nyde kaffen og en ægte tysk æblestrudel
(Transport, mad og drikkevarer ikke inkluderet.)

Udforsk Cape Cross og dens søbjørne-koloni
Start bilen og sæt kursen på egen hånd til Cape Cross, et lille forbjerg på Skeletkysten, ca. 120 km nord for Swakopmund. Områdets største trækplaster er den enorme sælkoloni med næsten 100.000 sæler, der soler sig på klipperne og boltrer sig i Atlanterhavets bølger - et helt fantastisk syn. Du kan også fordybe dig i stedets maritime historie og se på Padrao-stensøjlerne, som traditionelt blev efterladt af portugisiske opdagelsesrejsende for at markere milepæle. Disse blev bygget af navigatøren og opdagelsesrejsende Diogo Cão i 1486 til ære for kong Juan I af Portugal..
(Tid: ca. 2-3 timer; For selvkørende rejsende: adgangsgebyrer, transport og andre omkostninger er ikke inkluderet.)

Dag 8-10: Damaraland (Twyfelfontein)

Idag går turen videre nordpå til Damaraland, der var det tidligere hjemland for Damara-folket, og er en af de mindre kendte regioner i Namibia, men er på ingen måde ringere end andre rejsemål i forhold til natur. På grund af de mange forskellige, ofte bizarre bjerg- og klippeformationer og højderygge, er landskabet simpelthen imponerende og fascinerende, og der vil blive god mulighed for at udforske disse.
Dit hjem for de næste to nætter er den lækre Vingerklip Lodge, der ligger gemt væk i en tidløs dal og området er bl.a. hjemsted for giraffer, zebra og adskillige antilopearter deriblandt den majestætiske oryx.
Lodgen tilbyder en række aktiviteter lige fra korte vandreture i reservatet til udflugter i det omkringliggende område.

Dag 10-12: Etosha

Idag sættes kursen mod Namibias stolthed, den imponerende Etosha National Park, der er hjemsted for mere end 100 arter af pattedyr, herunder de sjældne sorte næsehorn, de mægtige Etosha-elefanter, gnuer, zebraer, bøfler, antiloper og hyæner og ikke mindst de “store tre katte”: løven, gepardenr og leoparden og kan dermed også prale af at være hjem for de berømte Big 5.
De første to nætter i Etosha tilbringes på Taleni Etosha Village, der ligger lige ved indgangen til den sydøstlige del af parken.

Udflugter:
Taleni Etosha Village: Morgen game drive i Etosha National Park
Tag på morgen game drive i det sydlige Etosha National Park i selskab med din lokale ranger. Se frem til denne spændende tur gennem parken med dens mange vilde dyr og nyd synet af, hvordan naturen langsomt vågner. Tidlig morgen kan man være heldig at spotte en af de store katte med dens bytte, som er blevet nedlagt i løbet af aftenen og natten, men også store elefantflokke, gnuer, zebraer, elsdyrsantiloper, springbukke, næsehorn og mange andre vilde dyr venter på dig. Ved et af de mange vandhuller i parken samles parkens vilde beboere deres morgenmøde og er et imponerende syn. Undervejs fortæller rangeren om de forskellige dyr og planter, - ofte krydret med en røverhistorie eller to.

Taleni Etosha Village: Sundowner-tur i Taleni Etosha Village Reserve
Oplev en uforglemmelig safari ved solnedgang og se den fascinerende ørken badet i et malerisk lys. I selskab med din erfarne ranger kører du sidst på eftermiddagen til Taleni Conservancy, hvor det er blevet tid til endnu en safari. Sidst på eftermiddagen vågner dyrene op fra middagsheden og de store katte begynder at lægge an til aftenens jagt. Turen afsluttes med en sundowner, hvor du fra toppen af bjergene kan nyde en kølig forfriskning og lidt snacks alt imens solen går ned i horisonten og farver landskabet i røde og orange nuancer.

Dag 12-14: Etosha

Idag går turen mod den østlige del af Etosha, hvor nye spændende møder med parkens vilde dyr venter. For fugleelskere er Etosha også et sandt paradis med mere end 340 forskellige arter.
Etosha betyder “Det store hvide sted” og referere til den enorme saltsø, der dominere en stor del af parken og giver en hel unik mulighed for at opleve dyrelivet grundet de store åbne vidder og dagens køretur til dit næste hjem tager dig hele vejen langs sydsiden af imponerende saltsø.
De næste to nætter tilbringes på den hyggelige Mushara Bush Camp, der ligger blot 10 km fra Von Lindequist gate.

Udflugter:
Mushara Bush Camp: Morgen game drive i Etosha National Park
Oplev det fascinerende vildtliv i den østlige del af Etosha National Park. Tdilig morgen begiver du dig ud i parken i selskab med en erfaren ranger for at tracke de vilde dyr og udforske områdets flora og fauna. Undervejs kommer du til den flimrende, sølvhvide Etosha-saltsøen er den største i Afrika og strækker sig uendeligt ud i horisonten. Med sine savannelandskaber, forskelligartede vegetation og livlige vandhuller byder Etosha absolut spænding og din tålmodighed vil oftest blive belønnet med unikke og tætte møder med parkens vilde dyr og især ved et af de mange vandhuller er der god mulighed for at opleve dyrene på tæt hold. Elefanter sprøjter med vand, girafferne nipper til akacietræerne, og store flokke af dyr samles her for at slukke deres tørst. I mellemtiden venter løver, leoparder og hyæner på at fange deres bytte og du kan endda være heldig at se de truede hvide og sorte næsehorn.

Dag 14-15: Waterberg Plateau/Waterberg Guest Farm

Det er blevet tid til at sige farvel til Etosha og i dag sættes kursen mod syd til Waterberg Plateauet.
Waterberg er et mægtigt fladtoppet bjerg, der strækker sig over er cirka 50 km i længden og op til 16 km i bredden og er 200 m højt. Waterberg er berømt for naturreservatet på sit plateau, hvor kan du se bøfler, hvide- og sorte næsehorn samt giraffer og elsdyrs- og roanantiloper.
I Waterberg tilbringes natten på Waterberg Guest Farm, der stadig fungerer som en arbejdende kvægfarm. Skulle tiden tillade det, vil det også være muligt at booke en af de mange aktiviteter, som farmen tilbyder deriblandt besøg ved et gepard-reservat, vandreture i området eller en guidet rundtur på farmen.

Dag 15: Windhoek / Hjemrejse til Danmark

Tiden er kommet, hvor du skal tage afsked med Namibia. Kursen sættes atter mod lufthavnen i Windhoek, hvorfra hjemrejsen kan begynde.

Forslag til udflugt:
Gør et stop undervejs for at besøge Woodcarver Market i Okahandja.
Tag en afslappet spadseretur på Woodcarver Market i byen Okahandja. Markedet tiltrækker på magisk vis namibiere fra nær og fjern, der tilbyder deres håndlavede træværk såvel som smykker og andre kuriositeter. Kom i kontakt med de lokale og lær mere om deres kultur og livsstil. De vil besvare dine spørgsmål med begejstring og give dig et indblik i deres hverdag og deres inspirationskilder. Måske lærer du endda et par ord på det lokale sprog?
Bemærk, at denne aktivitet kan udføres undervejs. Alle udgifter skal betales af dig selv.

Dag 16: Ankomst til Danmark

Idag lander du i Danmark, efter en begivenhedsrig tur til Namibia.

Fotogalleri

Priseksempel

16 dage fra 37.350 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 37.350 pr. person ved 2 voksne

 

Tillæg i højsæson: ca. 2.000 - 6000 pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Skandinavien til Windhoek tur/retur
 • 1 nat på Villa Violet (Standard Room, dobbeltværelse) inkl. morgenmad
 • 1 nat på Kalahari Anib Lodge (Comfort Room, dobbeltværelse) inkl. halvpension (morgenmad og aftensmad)
 • 2 nætter på Desert Quiver Camp (Standard Room, dobbeltværelse) inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Villa Margherita (Standard Room, dobbeltværelse) inkl. halvpension
 • 2 nætter på Vingerklip Lodge (Bungalow) inkl. halvpension (morgenmad og aftensmad)
 • 2 nætter på Taleni Etosha Village (Luxury Room, dobbeltværelse) inkl. halvpension (morgenmad og aftensmad)
 • 2 nætter på Mushara Bush Camp (Chalet) inkl. halvpension (morgenmad og aftensmad)
 • 1 nat på Waterberg Guest Farm (Bungalow) inkl. halvpension (morgenmad og aftensmad)
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationen, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • MyPlanet Concierge Service - tilgængelig 24/7
 • Fuld CO2-kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Entréer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visum og turistskatter
 • Sygdoms- afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Skræddersy din rejse

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejseformen og antallet af rejsedeltagere. Tal med en rejsekonsulent om mulighederne for din rejse.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

På roadtrip i det nordlige namibia

På roadtrip i det nordlige Namibia

 • ​​​​Safari i Etosha National Park
 • En tur med San-folket i Kalahari-ørknen
 • Unik natur og kultur

16 dage fra 37.350 kr pr. person

Det skjulte skatter i nordlige namibia

Eventyr i det nordlige Namibia

 • Ørkener og oaser
 • Safarier
 • Unikke naturomgivelser
   

12 dage fra 50.715 kr pr. person