70125011 Få et tilbud
Peru: Bjergene, søerne og Inkastien

Peru: Bjergene, søerne og Inkastien

Udforsk de majestætiske Inka-ruiner ved Machu Picchu og Den Hellige Dal, besøg smukke Cusco og oplev Titicaca-søen, den skønne kontrast til Perus mægtige bjerge.

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

12 dage fra 42.300 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Peru: Bjergene, søerne og Inkastien

Denne spændende rundrejse i Peru – et af Sydamerikas mest interessante lande – starter ud i den farverige hovedstad Lima, og forsætter til Cusco, der officielt er kendt som Perus historiske hovedstad.

Machu Picchu og trekking på Inkastien

Derefter står det på fire dages enestående trekking på Inkastien mod det ikoniske Machu Picchu, inden rejsen afrundes i Puno på Titicacas søbred. Lima ligger højt og direkte ud til Stillehavskysten, og lokker med den smukke bymidte og de elegante, historiske kvarterer. Det er en skøn og fascinerende storby, der værdsætter kulturen, gastronomien og den moderne, urbane livsstil. Og du vil nyde det milde subtropiske klima, hvor det aldrig bliver ekstremt koldt eller varmt. I Cusco vil du opleve, hvordan kolonihistorien og Inka-kulturen smelter sammen, og giver gaderne og pladserne en helt speciel atmosfære. Det var inkaernes historiske hovedstad fra det 13. århundrede indtil spanierne erobrede byen i det 16. århundrede. Derfor kan du både opleve Inka-ruiner, klostre og katedraler, her ved foden af Andesbjergene. Inkastien er en af verdens mest berømte trekking-ruter, hvor du træder i fodsporene på de opdagelsesrejsende, der så sent som i starten af det 20. århundrede fandt og beskrev Inkaernes hovedby. Det bliver en lang rækker af oplevelser, som du aldrig glemmer, og øjeblikket, hvor du når Solporten og ser Machu Picchu for første gang, vil stå særligt stærkt i erindringen. Puno ligger mellem Titicaca-søen og de omkringliggende bjerge. Med 3.812 meter over havoverfladen, er det den højest beliggende, sejlbare sø i verden. Området er kendt for produkter lavet af uld fra alpakaer, lamaer og får, så er der rig mulighed for at købe lokalt kunsthåndværk med hjem.

Som med alle vores rejser kan du også skræddersy denne rejse til dine behov. Kontakt os for at modtage et skræddersyet tilbud – helt gratis og uforpligtende.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Udforsk de majestætiske Inka-ruiner ved Machu Picchu og Den Hellige Dal, besøg smukke Cusco og oplev Titicaca-søen, den skønne kontrast til Perus mægtige bjerge.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark til Perus hovedstad, Lima

Dag 2 -3: Lima

Ved ankomsten til Lima bliver du mødt af den lokale repræsentant, der vil sørge for transporten til dit hotel den første nat, Casa Andina Premium Miraflores, der ligger perfekt i det skønne Miraflores-kvarter. Hotellet har en hyggelig atmosfære, en dejlig indendørs pool og en anerkendt restaurant, der gør det ideelt som første stop på rejsen. Perus hovedstad har en fantastisk beliggenhed, direkte ud til Stillehavskysten, elegante kvarterer, historiske områder og et pulserende kulturliv.

Udflugter:

Byrundtur i Lima

 Oplev Lima og byens seværdigheder, når du på denne private bytur spadsere rundt i den smukke bymidte, besøger den centrale plads, Plaza Mayor, og ser Lima-katedralen, regeringspaladset og alle de andre historiske attraktioner.

 Privat tur på 3 timer. Hvis du ønsker et specifikt afgangstidspunkt, skal det oplyses ved bestilling. Ellers vil vores team planlægge turen på det bedste tilgængelige tidspunkt.

Dag 3 – 6: Cusco

I dag går rejsen videre fra Lima, når du afhentes på hotellet og bliver kørt til lufthavnen, hvorfra flyet afgår mod Cusco. Ved ankomsten mødes du af den lokale repræsentant, der sørger for privat transport videre til dit hotel, Casa Andina Premium Cusco, hvor du skal bo de tre næste nætter. Dette charmerende boutique-hotel er indrettet i en smukt renoveret herregård fra det 18. århundrede, der ligger i hjertet af det koloniale Cusco med udsigt over den lille Limacpampa-plads og med kun en kort gåtur til Plaza de Armas. Cusco, der er indskrevet i forfatningen som Perus historiske hovedstad, er en enestående blanding af Inka-hovedstad og koloniby. Den blev optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste i 1983.

Udflugter:

Privat byrundtur i Cusco og besøg ved Inka-ruinerne

Udforsk hjertet af Cusco og bliv indviet i nogle af Inka-imperiets hemmeligheder på denne halvdagstur med privat guide. Her vil du også opleve, hvorledes kombinationen af kolonihistorie og Inka-kultur giver en helt særlig og fascinerende atmosfære i byen. Højdepunkterne er pladsen Plaza Mayor, katedralen, Santo Domingo-klosteret, Sacsayhuaman-fæstningen og de tre Inka-ruiner, Qenko, Puca-Pucara og Tambomachay. Hele tiden vil du have de spektakulære, omkringliggende Andesbjerge som bagtæppe.

Privat tur på 4 timer. Hvis du ønsker et specifikt afgangstidspunkt, skal det oplyses ved bestilling. Ellers vil vores team planlægge turen på det bedste tilgængelige tidspunkt.

En halv dag på hesteryg ved Cusco

På denne tur forlader du Cusco til fordel for Andesbjergenes smukke natur. Her mødes du med din private guide, sadler op til en helt speciel oplevelse, og rider ud gennem det åbne terræn. Nyd udsigten over de blomstrende landskaber, mens du bevæger dig fremad i dit helt eget tempo.

 Privat tur på 4 timer med 2 timers ridning. Hvis du ønsker et specifikt afgangstidspunkt, skal det oplyses ved bestilling. Ellers vil vores team planlægge turen på det bedste tilgængelige tidspunkt.

Dag 6 – 9: Inkastien

Machu Picchus storhed og mystik opleves bedst ved at følge i fodsporene på dem, der skabte dette unikke sted, og naturligvis gøre det på den ikoniske Inkasti.

På turens første dag er der afgang kl. 7:00 fra hotellet i Cusco til trekkingens startsted, hvorefter du begiver dig ud på 4 dages trekking på den klassiske Inkasti med Machu Picchu som mål.

Du har 3 nætter i komfortable telte på turen, og der tilberedes og serveres gode, solide måltider undervejs, så du er sikker på, at du kan gennemføre denne spændende og fantastiske stigning.

Stien går op og ned gennem de peruvianske Andesbjerge, og du passerer gennem flere naturmiljøer, der spænder fra tundra til frodige grønne skove. Langs de smalle og ofte stejle stier oplever du ikke kun Andesbjergenes plante- og dyreliv, men også flere arkæologiske perler fra inkariget og endnu tidligere.

Du vil derfor opleve hvordan plantelivet konstant ændrer sig i takt med, at du kommer højere og højere op. Det er her, at du vil få fornemmelsen af, hvordan de opdagelsesrejsende må have følt det, da de første gang satte deres fødder på dette utrolige sted.

På den sidste dag mødes du for første gang af det betagende panoramaview over Machu Picchu gennem Intipunku, Solporten. Derefter er det tid til at udforske og blive betaget af den fortabte by og de fantastiske omgivelser.

 Dette er en gruppeaktivitet med maksimalt 16 personer. Vandreturen er på 43 km i alt og med tog retur. Der kan højst medbringes 10 kg. bagage. Du kan leje en bærer mod et ekstra gebyr, der vil bære op til 5 kg. bagage. Frokost og middag inkluderet på dag 1. Sovepose inkluderet.

 

Dag 9 – 11: Cusco

 

Efter trekkingen til Machu Picchu går turen nu tilbage til Cusco med ekspeditionstogets aftenafgang. Der er arrangeret transport i bil fra stationen til hotellet Casa Andina Premium Cusco, hvor du skal bo de to næste nætter.

Dag 11- 13: Puno

Nu går rejsen videre fra Cusco til Puno. Du afhentes på hotellet og bliver kørt til lufthavnen, hvorfra flyet afgår mod Juliaca. Ved ankomsten mødes du af den lokale repræsentant, der sørger for privat transport videre til dit hotel. Køreturen er cirka 45 km. og tager rundt regnet en times tid. De næste to nætter skal du bo på det smagfuldt indrettede Casa Andina Premium Puno, der ligger ned til Titicaca-søen, cirka 20 minutter fra Punos bymidte. Med 3.812 meter over havoverfladen, er Titicaca er verdens højest beliggende, sejlbare sø.

Udflugter:

Besøg Uros’ flydende øer og Taquile eller Amantani-øerne

På denne private udflugt besøger du Uros’ flydende øer, der ligger i Titicaca-søen. Uros, der er et oprindeligt folkeslag fra Peru og Bolivia, flygtede først fra inkaerne, og senere fra spanierne, hvorpå de søgte tilflugt ved søen og skabte deres egne kunstige øer lavet af siv. På turen kan du se og høre, hvordan de tilpassede sig livet på søen.

Herefter kan du enten besøge Taquile- eller Amantaní-øerne, der begge steder byder på en fantastisk udsigt over søen, og er beboet af et lille, isoleret lokalsamfund, der byder velkommen i deres enkelt indrettede hjem.

Varighed 07:00 til 17:00 i delt båd og med privat guide. Frokost inkluderet.

 

Dag 13: Lima

Rundrejsen i Peru nærmer sig sin afslutning, og i dag går rejsen igen tilbage til Lima med fly fra Juliaca.

Dag 14: Ankomst til Danmark

Efter en spændende og indholdsrig rejse rundt i Peru ankommer du til Danmark.

Fotogalleri

Priseksempel

12 dage fra 42.300 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 42.300 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca 5.000 - 10.000 kr per person *

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Inkluderet i prisen:
 • Flyrejse fra Danmark til Lima tur/retur
 • Lufthavnsskatter
 • 1 overnatning på Casa Andina Premium Miraflores (Superior room) inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger på Casa Andina Premium Cusco (Superior room) inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger i komfortabelt telt på Inkastien inkl. helpension
 • 2 overnatninger på Casa Andina Premium Cusco (Superior room) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Casa Andina Premium Puno (Superior room – Lake view) inkl. morgenmad
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • MyPlanets Concierge service (tilgængeligt 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2 kompensation
Ikke inkluderet i prisen:
 • Entréer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visum og turistskatter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Skræddersy din rejse

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejseformen og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Peru: Bjergene, søerne og Inkastien

Peru: Bjergene, søerne og Inkastien

 • Oplev det farverige Lima
 • Opsøg Inka-kulturen i Cusco
 • Gå ad Inkastien til Machu Picchu

12 dage fra 42.300 kr pr. person

Peru: Bjergene, søerne og Inkastien

Det bedste af Peru

 • Udforsk Amazonas på flodkrydstogt
 • Oplev Machu Picchus, Inkaernes hellige by
 • Nyd det pragtfulde strandliv ved Máncora

14 dage fra 88.200 kr pr. person