70125011 Få et tilbud
Det bedste af Peru

Det bedste af Peru

En helt speciel rejse, hvor du oplever Peru med ultimativ stil. Udforsk Amazonas på luksuskrydstogt, oplev Inka-byen Machu Picchu og nyd livet på et boutique-hotel ved Stillehavet.

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

14 dage fra 88.200 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Det bedste af Peru

Rundrejsen Det bedste af Peru starter i Lima, Perus hovedstad. Her kan du nyde byens fantastiske beliggenhed, direkte ud til Stillehavskysten, og du har god tid til at slentre gennem de spændende og elegante gader og kvarterer, og lade dig opsluge af det tillokkende og farverige storby- og kulturliv.

Flodkrydstogt på Amazonas

Dernæst står der et uforglemmeligt flodkrydstogt på programmet, når du skal opleve og udforske Amazonas og junglen fra den luksuriøse båd, der roligt glider ned af flodernes stille vand. Og du kommer ikke kun til at nyde den skønne natur med det mangfoldige plante- og dyreliv. Du møder også de lokale, indfødte samfund, hvor du vil lære om, og forstå, deres kultur og dagligdag. Når mørket falder på kan du læne dig tilbage, reflektere over dagens oplevelser og nyde vandets beroligende skvulpen, junglens summende nattelyde og den uforstyrrede atmosfære.

Unikke Machu Picchu

Din rejse går videre til Machu Picchu og Den Hellige Dal, der for de fleste er et drømmerejsemål. Og der findes næppe heller noget så sagnomspundet som Inkaernes Machu Picchu i Sydamerika. På denne rejse har du mulighed for at besøge den fortabte by og dens ruiner hele to gange, og begge gange vil du imponeres over dette smukke, unikke og magiske sted, der ligger hengemt mellem de grønne bjergtinder i de høje Andesbjerge. Det er igen tid til byliv når du ankommer til Cusco, der er indskrevet i Perus forfatning som historisk hovedstad. Her vil du opleve, hvordan en enestående sammensmeltning af Inka-kultur og kolonihistorie skaber en helt speciel atmosfære i byen, der allerede i 1983 blev optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Rundrejsen i Peru afrundes med tilbagelænet luksus og privatliv, når du i Máncora bor på et fantastisk boutique-hotel. Her lever du det gode strandliv, nyder gourmetrestaurantens fortræffeligheder og beundrer solnedgangen fra din suites ugenerede udsigt over Stillehavet.

Som med alle vores rejser kan du også skræddersy denne rejse til dine behov. Kontakt os for at modtage et skræddersyet tilbud – helt gratis og uforpligtende.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

En helt speciel rejse, hvor du oplever Peru med ultimativ stil. Udforsk Amazonas på luksuskrydstogt, oplev Inka-byen Machu Picchu og nyd livet på et boutique-hotel ved Stillehavet.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark til Perus hovedstad, Lima

Dag 2 -3: Lima

Ved ankomsten til Lima bliver du mødt af den lokale repræsentant, der vil sørge for transporten til dit hotel den første nat, Belmond Miraflores Park Hotel, der har en fantastisk beliggenhed i hjertet af det skønne Miraflores-kvarter. Med en enestående udsigt over Stillehavet, en eksklusiv atmosfære og en fremragende restaurant, er det et skønt første stop på rejsen. I Perus hovedstad kan du opleve og nyde de elegante kvarterer, de spændende historiske områder og et pulserende og meget varieret kulturliv.

Dag 3 -6: Iquitos flodkrydstogt

I dag går rejsen videre fra Lima, når du hentes på hotellet og bliver kørt til lufthavnen, hvorfra flyet afgår mod Iquitos. Ved ankomsten mødes du af den lokale repræsentant, der sørger for transport videre til havnen, hvor du går ombord. De næste dage vil du opleve et af de mest forskelligartede naturlandskaber i hele verden, den peruvianske Amazonas-regnskov. Der er et mangfoldigt plante- og dyreliv, her midt i regnskovens rolige omgivelser, som du kun kan betages af, når du glider gennem den svært fremkommelige jungle, ombord på det luksuriøse flodkrydstogtskib. Du kan læne dig tilbage, slappe af og nyde vandets beroligende skvulpen, junglens lyde og den uforstyrrede atmosfære.

Udflugter:

Inkluderede aktiviteter på Delfin Cruises

På krydstogtet vil du opleve det bedste af Amazonas-floden, hvor du hver dag kan udforske junglen på udflugter, der, afhængigt af årstiden, spænder fra naturvandringer, vandringer højt oppe i trætoppene, kajaksejlads til bådekspeditioner. Og ud over at nyde den skønne natur, vil du også møde de lokale, indfødte samfund, hvor du vil lære om deres kultur og dagligdag i området. Alle aktiviteter og selve flodkrydstogtet er tilrettelagt, så det giver dig en dybere indsigt i Amazonfloden og en bedre mulighed for at opleve områdets dyreliv. Med en målsætning om den højest tænkelige service og et ønske om perfektion, vil de erfarne og dygtige medarbejdere gøre din rejse gennem Amazonas regnskov endnu bedre, når de deler ud af deres store viden, og de vil være tilstede hele tiden med gode råd og vejledning.

Dag 6 – 7: Lima

Båden lægger til i havnen kl. 09:00, og det uforglemmelige flodkrydstogt er så småt slut. Men inden afgangen til lufthavnen, hvorfra flyet afgår tilbage mod Lima, er der tid til et besøg på Manatee Rescue Center. Her passes og plejes skadede eller forældreløse manater, måske bedre kendt som søkøer, inden de sættes tilbage i deres naturlige habitat i Amazonas-floden. Tilbage i Lima bliver du mødt af den lokale repræsentant, der sørger for transporten til det skønne Belmond Miraflores Park Hotel, hvor du igen skal bo en enkelt nat.

Dag 7 – 9: Den Hellige Dal

I dag går turen videre fra Lima til Cusco. Du afhentes på hotellet og bliver kørt til lufthavnen, hvorfra dit fly afgår. Ved ankomst bliver du mødt af den lokale repræsentant, der sørger for transporten videre til Valle Sagrado de los Inca, Inkaernes Hellige Dal. Her skal du bo på det skønne Sol y Luna i et af de små charmerende huse, kaldet casitas. De er bygget af tegl, træ og sten i en smagfuld Inka-stil. Med over 25 hektar frodig have og udendørs arealer, er det en oase, der fyldt med fugleliv og vilde blomster. Og så er haven leverandør af mange af de friske ingredienser til hotellets gourmetrestaurant.

Udflugter:

Besøg ved Pisac-ruinerne og Ollantaytambo (starter fra Cusco)

En heldags privat guidet tur, der bringer dig fra Cusco til Inkaernes enestående Hellige Dal. Den er beliggende ved Urubamba-flodens bred og første stop er Pisac, hvor du skal se ruinerne, templet, bjergskråningerne og terrasserne i landsbyerne, før turen går videre til Ollantaytambo om eftermiddagen. Den er kendt for de helt særlige vandkanaler og de rustikke, stenbelagte gader, for den imponerende og højtidelige bymidte samt fæstningen, der beskyttede mod indtrængende fra andre dele af dalen. 

Privat heldagstur fra 08:00 til 18:00. Frokost Inkluderet.|

Besøg i Chincheros, Maras’ saltminer og Moray-ruinerne

På denne heldagstur med privat guide besøger du den smukke koloniby Chincheros og de spektakulære Inka-byer Maras og Moray. Din morgen starter i de fascinerende Maras saltminer, der har mere end 100 små bassiner. Gennem et kanalsystem fyldes de med saltvand fra en bjergkilde. Saltminen er i brug den dag i dag, og den er levebrød for mange familier i området. Om eftermiddagen begiver du dig langs en grusvej mod en anden typisk Andeslandsby, Moray; der primært er kendt for store, cirkulære fordybninger inddelt i terrasser, hvor den største er cirka 30 m dyb. Det er dog uvist, hvad fordybningernes eksakte formål har været. Disse historiske steder, og dit besøg i Chincheros, vil betage og fascinere dig, og gøre dig klogere på Inkaerne og deres civilisations mysterier.

Privat heldagstur fra 09:00 til 17:00. Frokost Inkluderet.

 

Besøg Machu Picchu med Vistadome-toget fra Den Hellige Dal

Det er tid til at besøge det mest ikoniske, arkæologiske vidunder i Sydamerika. Du tager turen til den imponerende Inka-by med Vistadome-toget, og tilbringer eftermiddagen på det hellige citadel med en privat guide fra Machu Picchu. Her hører du om den opfindsomhed og ingeniørkunst, det har krævet at opbygge stedet, og du vil prøve at forstå områdets mange mysterier. Og du vil blive imponeret over de smukke omgivelser på dette magiske sted, der ligger skjult mellem de grønne bjergtinder i de høje Andesbjerge

 

Privat heldagstur fra 06:30 til 18:00. Frokost Inkluderet.

Dag 9 – 10: Machu Picchu Pueblo

Machu Picchus ruiner er et af de smukkeste og mest gådefulde steder i verden. To tusinde meter over den brusende Urubamba-flod, omslutter skyerne ruiner paladser, bade, templer og omkring 150 huse. Alt sammen bevaret bemærkelsesværdigt godt på dette enestående sted, der er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Du skal overnatte på Sumaq Hotel, der ligger på bredden af floden Urubamba -  og det er et hotel, som fuldstændigt lever op til sit navn. Sumaq betyder ”smuk” på Inka-sproget. Værelserne er rummelige og smagfuldt indrettede, restauranten er fremragende og den pragtfulde spa er det helt perfekte sted at slappe af og lade op efter turen til Machu Picchu.

Udflugt:

Gense Machu Picchu via Wayna Picchu-stigningen

Hvis du er i fysisk god form, og vil opleve en udsigt som på et postkort over Machu Picchus citadel, skal du være en af de første om morgenen ved porten til Machu Picchu, når du på egen hånd udforsker Wayna Picchu. Stien er stejl, men fugleperspektivet over den fortabte by og de omkringliggende toppe af Andesbjergene er umagen og besværet værd. På grund af den smalle sti, og den store popularitet, er der kun to tidspunkter, der er åbne for stigningen, og som skal bookes på forhånd. Giv din rejsekonsulent besked om, om du helst vil gå fra 7:00 til 8:00 eller 10:00 til 11:00. Vi anbefaler den tidlige åbning, da det er her, at du har den bedste udsigt, den mest behagelige temperatur og samtidig undgår det store rykind af turister.

 

Aktivitet på egen hånd.

Dag 10 -12: Cusco

I dag går rejsen videre mod Cusco med togafgang med Vistadome om eftermiddagen. Ved ankomsten er der arrangeret privat transport videre til dit hotel, JW Marriott El Convento Cusco, hvor du skal bo de to næste nætter. Hotellet ligger i Cuscos historiske bymidte, er anlagt omkring ruinerne af et kloster fra kolonitiden, og beliggende tæt på den lille Limac Pampa-plads og med kun en kort gåtur til Plaza de Armas. Faciliteterne er som på et lækkert resort. Der er en restaurant med fremragende peruvianske retter, en hyggelig bar og en spa med opvarmet pool, sauna og dampbad. Der er også mulighed for massage og andre klassiske spabehandlinger. Cusco, der er indskrevet i forfatningen som Perus historiske hovedstad, er en enestående blanding af Inka-hovedstad og koloniby.

Udflugt:

Halvdags gåtur i Cusco

Oplev hjertet af Cusco og lær Inka-rigets hemmeligheder at kende, her, hvor kolonihistorie og Inka-kultur smelter sammen, og skaber en fascinerende atmosfære.

På denne halvdagstur tager din private guide dig med til at udforske den centrale plads, Plaza de Armas, Catedral del Cusco, San Blas-kvarteret, San Blas-kirken, gaden Hatun Rumiyok med kampestensmuren, det lokale marked og Korikancha.

Privat halvdagstur. Hvis du ønsker et specifikt afgangstidspunkt, skal det oplyses ved bestilling. Ellers vil vores team planlægge turen på det bedste tilgængelige tidspunkt.

Dag 12 – 15: Máncora

I dag går rejsen videre fra Cusco mod Piura. Du afhentes på hotellet og køres til lufthavnen, hvorfra dit fly afgår. Efter et flyskift i Lima, bliver du ved ankomst mødt af den lokale repræsentant, der sørger for privat transport videre til Máncora. Turen er på 190 km. og tager 2 ½ time. Du skal bo tre nætter på det moderne og hippe boutique-hotel DCO Suites. Det ligger direkte på stranden Playa Las Pocitas, og er en oase af tilbagelænet luksus og privatliv. Det er det perfekte sted til afslapning og forkælelse med gourmet restaurant, beach lounge og en asiatisk inspireret spa. Du bor i en af de syv suiter med ugeneret udsigt over stranden, Stillehavet og ikke mindst solopgangen og solnedgangen.

Dag 15: Lima

Din luksusrejse rundt i Peru nærmer sig sin afslutning, og i dag går rejsen tilbage til Lima med fly fra Piura.

Dag 15: Ankomst til Danmark

Efter en masse spændende og indholdsrige oplevelser i Peru ankommer du til Danmark.

Fotogalleri

Priseksempel

14 dage fra 88.200 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 88.200 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca 5.000 - 10.000 kr per person *

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Danmark til Lima tur/retur
 • Lufthavnsskatter
 • 1 overnatning på Belmond Miraflores Park Hotel (Executive Suite Sea View) inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger ombord på Delfin Cruises (Suite) inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på Belmond Miraflores Park Hotel (Executive Suite Sea View) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Sol y Luna (Sol Y – Casita Superior) inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på Sumaq (Superior deluxe) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på JW Marriott El Convento Cusco (Classic Inca) inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger på DCO Suites (Suite) inkl. morgenmad
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • MyPlanets Concierge service (tilgængeligt 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2 kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Entréer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visum og turistskatter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Skræddersy din rejse

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejseformen og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Det bedste af Peru

Peru: Bjergene, søerne og Inkastien

 • Oplev det farverige Lima
 • Opsøg Inka-kulturen i Cusco
 • Gå ad Inkastien til Machu Picchu

12 dage fra 42.300 kr pr. person

Det bedste af Peru

Det bedste af Peru

 • Udforsk Amazonas på flodkrydstogt
 • Oplev Machu Picchus, Inkaernes hellige by
 • Nyd det pragtfulde strandliv ved Máncora

14 dage fra 88.200 kr pr. person