70125011 Få et tilbud
Nordlys og den Gyldne Cirkel

Nordlys og den Gyldne Cirkel

Fang et kalejdoskop af farver på denne rejse til Island. Se himlen lyse op i magiske formationer, når nordlyset sætter ind, og oplev Fludirs Hemmelige Lagune, den Gyldne Cirkel og tag en vandretur på gletsjeren Sólheimjökull.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

 

7 dage fra 25.000 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Nordlys og den Gyldne Cirkel

Nordlys og den Gyldne Cirkel. På denne 7-dages rejse på Island kommer du helt tæt på et af verdens største naturfænomener, når du oplever nordlyset danse over dig. Du vil også opleve en af verdens mindste storbyer, når Reykjavik byder velkommen til gastronomi og kunst i verdensklasse. Der inviteres til en spændende vandretur på isgletsjer, badning i varme kilder og mødet med en lokal tomatfarm.

Reykjavik

Islands hovedstad Reykjavik ligger smukt omgivet af enestående landskaber. Byen byder på museer og restauranter i verdensklasse, farverige huse, shopping, samt et levende og mangfoldigt natteliv. Det er en optimal base for de skønne og oplevelsesrige ture ud i naturen, idet byen har en særlig puls med en mangfoldig kultur- og designscene med mange kunstgallerier, restauranter, caféer, barer og spillesteder.

Flúdir

Flúdir er en skøn lille landsby, som ligger smukt for foden af Midfell bjerget. Om foråret beriges byen med Litla-Laxá floden, som med sit klare vand er et yndet badested for landsbyens beboere. De bølgende smaragdgrønne sletter omkring Flúdir ligger ikke langt fra Geysir og det populære Gullfoss vandfald. Undervejs fra Reykjavik til Flúdir langs den Gyldne Cirkel må du endelig gøre ophold ved Thingvellir Nationalpark, som er med på UNESCO´s verdensarvliste. Parker din bil ved indgangen og tag en let vandretur ned til det imponerende vandfald Öxaráfoss, hvor floden Öxara buldrer ned i kløften. Både Öxaráfoss og Thingvellir er helligt område for det oprindelige islandske folk, og stederne har historisk og kulturel betydning for lokalsamfundet.

Vik i Mýrdal

Vik er den sydligste by på det islandske fastland. Den ligger smukt ved havet omgivet af høje klipper i dramatiske formationer. Denne charmerende landsby er et populært stop på sydkystruten og byder på flere unikke oplevelser.

Vores programmer omfatter flere nøje udvalgte udflugter, så du får en maksimal oplevelse af Island. Læs programmet dag for dag for at få flere oplysninger.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Syv dage fyldt med eventyrlige farver, fascinerende oplevelser og mødet med et meget venligt folkefærd venter dig på denne veltilrettelagte rejse på Island

Dag 1-3: Afrejse fra Danmark til Reykjavik

Islands hovedstad Reykjavik ligger smukt omgivet af enestående landskaber. Byen byder på museer og restauranter i verdensklasse, farverige huse, shopping, samt et levende og mangfoldigt natteliv. Det er en optimal base for de skønne og oplevelsesrige ture ud i naturen, idet byen har en særlig puls med en mangfoldig kultur- og designscene med mange kunstgallerier, restauranter, caféer, barer og spillesteder.

Udflugter

Reykjavik på egen hånd:
Udforsk den islandske hovedstad i dit eget tempo. Begynd dagen med et besøg i den smukke Hallgrimskirke. Synlig fra ethvert hjørne af byen henter helligdommens unikke design inspiration fra de naturlige geologiske formationer i landet. Nyd den fantastiske udsigt over byen fra observationsdækket på toppen af domkirken. Tag videre til Harpa Concert Hall, et af Reykjaviks mest ikoniske vartegn med den slanke, farvede glasfacade og moderne design. Her kan du nyde en guidet tur eller måske en live-optræden. Bagefter kan du søge mod byens havnefront og på din slentretur langs vandet standse op for at tage billeder af den skinnende Sun Voyager stålskulptur. Tag videre til den trendy Laugavegur-gade, som byder på specialbutikker og hippe restauranter, hvor du kan nyde et solidt måltid eller en hurtig bid før, at du går videre til den skæve gadekunst i de små gader i centrum.
(Heldagsudflugt på egen hånd, inkluderer ikke guide, transfers, entréer og måltider)

Gruppetur: Nordlys i Super Jeep:
Nyd en smuk nat under åben himmel, hvor du vil opleve et magisk naturfænomen udfolde sig på polarhimlen over dig. Godt etableret i Super Jeep´en kører du væk fra byens lys og ud i mørket på jagt efter nordlyset. Med udgangspunkt i prognoserne på nordlysets fremkomst går turen gennem afsidesliggende steder på tværs af det islandske landskab. Efter det perfekte sted er fundet, findes tæpper og varm chokolade frem, og du er klar til det imponerende skue på himlen over dig. Mens den kyndige guide gavmildt deler ud af sin viden omkring nordlyset med det oprindelige navn aurora borealis, danser imponerende formationer af pulserende lys på himlen over dig og indhyller det snedækkede landskab i sarte farver.
(Halvdagsudflugt(nat) i gruppe, forplejning inkluderet, varmt vandtæt tøj og behagelige varme sko anbefales. Bemærk, at nordlys er et naturligt fænomen og kan ikke garanteres).

Transfer fra Reykjavik lufthavn til Reykjavik i din lejede bil (1 time)

Dag 3-4: Flúdir

Flúdir er en skøn lille landsby, som ligger smukt for foden af Midfell bjerget. Om foråret beriges byen med Litla-Laxá floden, som med sit klare vand er et yndet badested for landsbyens beboere. De bølgende smaragdgrønne sletter omkring Flúdir ligger ikke langt fra Geysir og det populære Gullfoss vandfald.

Udflugter

Udforsk den Gyldne Cirkel på egen hånd:
Undervejs fra Reykjavik til Flúdir langs den Gyldne Cirkel må du endelig gøre ophold ved Thingvellir Nationalpark, som er med på UNESCO´s verdensarvliste. Parker din bil ved indgangen og tag en let vandretur ned til det imponerende vandfald Öxaráfoss, hvor floden Öxara buldrer ned i kløften. Både Öxaráfoss og Thingvellir er helligt område for det oprindelige islandske folk, og stederne har historisk og kulturel betydning for lokalsamfundet. Nationalparken er også selveste arnestedet for den islandske republik og nøglen til at forstå nationens historie. Verdens ældste parlament blev i 930 e. Kr. nedsat her. Lad alle de smukke og fascinerende indtryk bundfælde sig før, at du kører videre mod Flúdir.
(Udflugt på egen hånd, moderat fitness niveau, gode vandresko anbefales).

Gruppetur: Den Hemmelige Lagune:
Lad dig synke ned i det behagelige varme vand i den Hemmelig Kilde. Med sit udspring i den lille by Flúdir ligger den Hemmelige Kilde midt i den Gyldne Cirkel, hvor den danner en sø skabt af en gruppe geotermisk opvarmede kilder. Læn dig tilbage og nyd de smukke islandske omgivelser. Den tågede himmel og de grønne højderygge omgiver dig sammen med det mineralholdige vand, som siges at have helbredende effekt på en række hudproblemer og luftvejssygdomme. Hold godt øje med gejserne, som med jævne mellemrum sender søjler af vand højt op i luften. Om vinteren er der mulighed for at se det spektakulære nordlys, mens du slapper af i det varme vand. Tag en lille gåtur i området omkring den Hemmelige Lagune og nyd synet af andre dampende varme kilder og boblende gejsere. Afslut turen med en drink og lidt snacks i baren.
(Fælles halv- eller heldagstur, åben i alle sæsoner, forplejning ikke inkluderet, medbring badetøj og håndklæde.)

Kør-selv fra Reykjavik til Flúdir i din lejede bil.

Dag 4-6: Vik i Mýrdal

Vik er den sydligste by på det islandske fastland. Den ligger smukt ved havet omgivet af høje klipper i dramatiske formationer. Denne charmerende landsby er et populært stop på sydkystruten og byder på flere unikke oplevelser.

Udflugter

Gruppetur: Gåtur på Sólheimjökull gletsjertunge:
Oplev et fascinerende eventyr på Sólheimjökull-gletsjertunge, som strækker sig fra Mýrdalssjökull-gletsjeren ned til de sandede sletter på Islands sydkyst. Ved ankomst til base camp bliver du iført sikkerhedsudstyr, hvorefter den erfarne gletsjerguide vil guide dig på en fantastisk tur henover det surrealistiske terræn. Du starter med at gå over dalen på sort vulkansk aske og omkring sæsonbestemte laguner. Bevæbnet med klatrepigge på støvlerne og isøkse i hånden, træder du op på gletsjeren og ind i et råt og forrevent eventyrland.

Sólheimjökull-gletsjertunge har krystalklart is og mange forskellige nuancer af blå iblandet sten og klippestykker fra tidligere tiders vulkanudbrud. Mens du krydser iskappen vil du opleve et fantastisk skue af forskellige isformationer såsom dybe sprækker, mouliner, fascinerende skulpturer, huler og højderygge. Guiden vil undervejs fortælle om regionens naturhistorie og klimaændringernes påvirkning af de vulkanske landskaber. Når du ankommer til plateauet har du overvældende panoramaudsigt til de omkringliggende bjerge og den sydlige kyst.
(3-times vandretur, moderat fysisk niveau, kaffe og te inkluderet, transfer på egen hånd. Varmt vandtæt tøj og vandrestøvler anbefales)

Kør-selv fra Flúdir til Vik i din lejede bil.

Dag 6-7: Reykjavik

Islands hovedstad Reykjavik ligger smukt omgivet af enestående landskaber. Byen byder på museer og restauranter i verdensklasse, farverige huse, shopping, samt et levende og mangfoldigt natteliv.
Det er en optimal base for de skønne og oplevelsesrige ture ud i naturen, idet byen har en særlig puls med en mangfoldig kultur- og designscene med mange kunstgallerier, restauranter, caféer, barer og spillesteder.

Dag 7: Hjemrejse fra Island til Skandinavien

Det er blevet tid til at rejse hjem, men du har stadig tid til at opleve lidt mere af hovedstaden Reykjavik.

Fotogalleri

Priseksempel

7 dage fra 25.000 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 25.000 pr. person ved 2 voksne*

*Vores priser er vejledende, og de er baseret på midtersæsonen. Derfor afhænger priserne af, hvilken sæson du rejser i, samt udbuddet af fly og hoteller. Tal med din rejsekonsulent og få mere information. Højsæsonen omfatter rejsemålets mest efterspurgte perioder på året, eksempelvis ferier og når vejret er mest behageligt.

Prisen inkluderer
 • Fly Skandinavien - Island t/r
 • Flyskatter
 • Billeje
 • 2 overnatninger i "Standard double" på Skuggi Hotel inkl. morgenmad
 • 1 overnatning i "Standard Double" på Fosshótel Hekla inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger i "Standard double" på Hotel Kría inkl. morgenmad
 • 1 overnatning i "Standard Double" på Skuggi Hotel inkl. morgenmad
 • Måltider ifølge rejseplan
 • Udflugter og aktiviteter ifølge rejseplan
 • Transfers ifølge rejseplan
 • 24 timers Concierge Service
 • Fuld CO2-kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Skræddersy din rejse

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejseformen og antallet af rejsedeltagere. Tal med en rejsekonsulent om mulighederne for netop din drømmerejse.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Nordlys og den Gyldne Cirkel

Nordlys og den Gyldne Cirkel

 • Oplev Nordlyset
 • Kør-selv Island rundt
 • Store naturoplevelser

7 dage fra 25.000 kr pr. person

Island rundt i bil

Island rundt i bil

 • Kør-selv Island rundt
 • Store naturoplevelser
 • 9 spændende dage

9 dage fra 28.500 kr pr. person