70125011 Få et tilbud
Gorilla trekking i Rwanda

Gorilla trekking i Rwanda

Følg i Dian Fosseys fodspor på denne rejse, der tager dig ind i hjertet af gorillaernes territorie, Volcanos National Park, hvor halvdelen af verdens bestand af bjerggorillaer lever.

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

7 dage fra 42.435 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Gorilla trekking i Rwanda

Gorilla trekking i Rwanda. På denne fantastiske rejse til Rwandas regnskove, kan du følge i primatologen Dian Fosseys fodspor, når du opsøger de udryddelsestruede bjerggorillaer, dybt inde i deres naturlige habitater. Fossey studerede de stolte primater i bjergskovene fra Karisoke Research Center, forskningscentret som hun oprettede i Volcanoes National Park i 1967. Storfilmen ’Gorillas in the Mist’ fra 1983 skildrer Dian Fosseys liv, arbejde og kamp mod krybskytteri. Din professionelle guide og stifinder leder dig ad Volcanoes National Parks skjulte stier i søgen efter en gorillafamilie i dens naturlige omgivelser. Luftfugtigheden er høj og stierne er mudrede og til tider stejle. Derfor er et gorillatrek en fysisk anstrengende aktivitet, men det er så absolut alle strabadserne værd, når du til sidst sidder helt tæt på gorillafamilien, konstant overvåget af den beskyttende silverback – flokkens mægtige han og ubestridte overhoved. Han er stærk, stolt og kan veje op til 165 kg.

Du får god tid til at nyde denne enestående og betagende naturoplevelse, når de vilde gorillaer bevæger sig rundt, samler føde og plejer hinanden, mens de helt uimodståelige gorillaunger tumler legende rundt i skovbunden. Og gorillaernes menneskelige træk er ikke tilfældige. Forskning viser, at 98 % af gorillaens gener er identiske med menneskets. Derfor kan ingen andre aktiviteter med det vilde dyreliv i Afrika, slå dette enestående samvær med nogle af de få bjerggorillaer i verden, der stadig lever i deres naturlige omgivelser.

Nyungwe Forest

Rejsen går videre til Nyungwe i Rwandas sydvestlige provins. Nyungwe Forest støder op til grænsen til Burundi, og betragtes som den bedst bevarede og beskyttede bjergregnskov i hele Centralafrika. Skovens højeste punkt ligger 3.000 meter over havet. Her lever 13 forskellige primater, hvilket er en fjerdedel af alle abearter i Afrika. I området skal du derfor ud på chimpanse- og abetrekking, ligesom du kan tage med din guide ud i de frodige skovområder og sumpe, og opleve nogle af de 275 fuglearter, der lever her i Nyungwe Forest.

Som med alle vores rejser kan du også skræddersy denne rejse til dine behov. Kontakt os for at modtage et skræddersyet tilbud – helt gratis og uforpligtende.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Følg i Dian Fosseys fodspor på denne rejse, der tager dig ind i hjertet af gorillaernes territorie, Volcanos National Park, hvor halvdelen af verdens bestand af bjerggorillaer lever.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark til Rwandas hovedstad, Kigali.

Dag 2 – 3: Kigali

Ved ankomsten til Kigali bliver du mødt af den lokale repræsentant, der vil sørge for transporten til dit hotel i de første tre nætter, det skønne og romantiske Heaven Restaurant & Boutique Hotel. Det charmerende hotel ligger særdeles centralt i hjertet af Kigali, og byder på en enkel, men meget komfortabel, indkvartering og gourmetoplevelser i den prisbelønnede restaurant. Du bor i et stort, farverigt og veludstyret værelse med omkransende veranda og et privat udendørsområde med udsigt over hotellets store have. Tag en dukkert i den solopvarmede saltvandspool eller forkæl dig selv med lækre spabehandlinger eller en tur i saunaen. Udforsk derefter det lækre køkken, fyldt med lokale rwandiske og afrikanske smagsoplevelser, på den anerkendte Heaven Restaurant. Dette gourmetspisested er kendt i Kigali for den innovative menu og de friske råvarer, der er hentet i den tilhørende økologiske køkkenhave og på lokale gårde. Den romantiske middag kan du nyde på den udendørs terrasse med panoramaudsigt over Kigali.

Hotellet rummer også et kunstgalleri, der støtter lokale kunstnere samt en fair trade butik. Som Rwandas hovedstad, og med en central geografisk beliggenhed, er Kigali et vigtigt forretningscentrum. Byen ligger på et højdedrag, bestående af fire bakker, med højeste punkt 1.645 meter over havet. Den kompakte bymidte rummer et travlt, farverigt marked og er fyldt med salgsboder med et stort udvalg af lokalt kunsthåndværk. Det muslimske kvarter er ligeledes et besøg værd, ligesom du kan bevæge dig ud i de omkringliggende forstæder.

Dag 3–5: Volcanoes National Park

Her til morgen bliver du mødt af vores repræsentant, der har arrangeret transport til Volcanoes National Park, der ligger 3 – 4 timers kørsel fra Kigali. Her skal du i de næste 3 dage (2 nætter) bo på Five Volcanoes Boutique Hotel, der byder på et behageligt og afslappende ophold i Musanze. Hotellet ligger tæt på Volcanoes National Park på vejen til Kinigi. Dit værelse er udstyret med de fleste moderne bekvemmeligheder, blandt andet wi-fi. Nyd en forfriskende svømmetur i den hyggelige, udendørs swimmingpool, træk dig tilbage med en bog i en af havens hængekøjer, gå en afslappet tur i haven eller forkæl dig selv med en af de mange andre aktiviteter, som lodgen kan tilbyde. Det kunne for eksempel være en af de guidede cykel- eller kanoture gennem det spændende landskab.

 Udflugter: 

Gorilla Trekking
Intet andet møde med Afrikas vilde dyreliv kan slå den enestående oplevelse at stå ansigt til ansigt med en af de få tilbageblivende bjerggorillaer. På en gorillatrekking skal du være i god fysisk form til de fugtige og mudrede forhold på en vandring i regnskoven. For selv uden for regntiden er regnskoven et udfordrende miljø. Luftfugtigheden er høj, underlaget er mudret med stejle skråninger og vegetationen er tætvoksende. Det er absolut alt besværet værd at bruge tid med gorillaerne i vildnisset, men vær forberedt på, at det er et anstrengende trek. Din professionelle guide og stifinder fører dig ad skovens skjulte stier, når målet er en gorillafamilie i dens naturlige omgivelser. Når I har fundet flokken, er det vigtigt at nærme sig helt stille og roligt, hvorefter gorillaerne kan betragtes på en afstand mellem 7 og 10 meter. Du tilbringer op til en time sammen med gorillaerne, ser de voksne samle føde og pleje hinanden, mens ungerne tumler rundt og leger. Hele tiden vil du være under opsyn af den mægtige silverback patriark, hvis brune øjne konstant og beskyttende overvåger hans familie. Det er virkelig en betagende oplevelse, når de vilde gorillaer bevæger sig og udtrykker følelser på en typisk menneskelig måde.

Fotogalleri

Priseksempel

7 dage fra 42.435 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 42.435 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca 5.000 - 10.000 kr per person *

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer:
 • Flyrejse fra Danmark til Kigali tur/retur
 • Lufthavnsskatter
 • 1 overnatning på Heaven Restaurant & Boutique Hotel (Deluxe King Room) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Five Volcanoes Boutique Hotel (Standard Room) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på One&Only Nyungwe House (Nyungwe Room) inkl. morgenmad
 • Trekking access certificate
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • MyPlanets Concierge service (tilgængeligt 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2 kompensation
Ikke inkluderet i prisen:
 • Entréer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visum og turistskatter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Skræddersy din rejse

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejseformen og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Kenya og Rwanda: Afrikas unikke natur

Kenya og Rwanda: Afrikas unikke natur

 • Mød de vilde bjerggorillaer ansigt til ansigt
 • Følg i Karen Blixens historiske fodspor
 • Oplev ”The Big Five” på spændende safarier

12 dage fra 71.415 kr pr. person

Gorilla trekking i Rwanda

Gorilla trekking i Rwanda

 • Stå ansigt til ansigt med bjerggorillaer
 • Bo på luksuslodge midt i en teplantage
 • Udforsk Rwandas unikke bjergregnskove

7 dage fra 42.435 kr pr. person