70125011 Få et tilbud
Galápagos: Naturens hemmeligheder

Galápagos: Naturens hemmeligheder

Oplev Galapagosøernes enestående dyre- og planteliv på et afslappende luksuskrydstogt – og få et kulturelt boost i Ecuadors fredfyldte og historiske hovedstad.

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

8 dage fra 58.500 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Galápagos: Naturens hemmeligheder

Der findes næppe nogen mere tillokkende måde at opleve Galápagosøerne på, end ombord på en luksusyacht. Det har du muligheden for på denne eksklusive rejse, Galápagos: Naturens hemmeligheder, til Ecuador, der også bringer dig til hovedstaden Quito og den moderne storby Guayaquil.

Quito

I Quito venter en masse spændende oplevelser, når du besøger de travle og charmerende markeder, den maleriske, gamle bydel og beundrer alle de historiske bygninger og ikke mindst møder byens altid venlige og imødekommende indbyggere.

Galápagosøerne i Darwins fodspor

Hvis du drømmer om at opleve Galápagosøerne, og gå i Charles Darwins fodspor, kan du kun glæde dig. Den lille eksklusive yacht er det perfekte udgangspunkt for at opleve og udforske øgruppen i Stillehavet. Skibet har alt udstyret ombord til udforskning af livet under vandoverfladen. Der er snorkeludstyr, våddragter, undervandskameraer og havkajakker, som du frit kan benytte. Når du tager med på en af de mange udflugter på land, vil du altid være i selskab med en biolog, der kender øerne og kan fortælle om det enestående dyre- og planteliv. Der er også god plads til et behageligt og tilbagelænet ophold ombord. Snup en forfriskende tur i jacuzzien, nyd en skøn cocktail fra skibets bar eller betragt den flotte udsigt fra en af soldækkets chaiselonger.

Moderne Guayaquil

Tilbage på fastlandet har du mulighed for at opleve Guayaquil, der er Ecuadors moderne metropol. Byen er en tiltalende kombination af spændende kolonihistorie og moderne arkitektur, der giver byen en helt særlig atmosfære.

Som med alle vores rejser kan du også skræddersy denne rejse til dine behov. Kontakt os for at modtage et skræddersyet tilbud – helt gratis og uforpligtende.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Oplev Galapagosøernes enestående dyre- og planteliv på et afslappende luksuskrydstogt – og få et kulturelt boost i Ecuadors fredfyldte og historiske hovedstad.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark til Quito, Ecuadors hovedstad.

Dag 2 – 4: Quito

Ved ankomsten til Quito bliver du mødt af den lokale repræsentant, der sørger for transporten til Hotel Patio Andaluz. Du skal bo 2 nætter på dette elegante boutiquehotel, der ligger kun få skridt fra Plaza de Independencia, og som derfor er et centralt og praktisk udgangspunkt for din udforskning af de historiske steder. Ejendommen er et renoveret palæ fra kolonitiden, der er charmerende indrettet med patioer, buegange og terrasser. Værelserne er komfortable og smagfuldt indrettede i afdæmpede farver. Hotellets restaurant byder på fremragende retter fra det ecuadorianske køkken. Quito er omkranset af vulkaner og Andesbjergene, og er et overflødighedshorn af farverig kultur. Med de mange kirker og klostre, og en spændende kolonihistorie, er det fuldt forståeligt, at bymidten er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Eksempelvis er den imponerende gotiske basilika et besøg værd med den flotte udsigt fra de 115 meter høje tårne. Du skal også besøge de travle og charmerende markeder.

 

Udflugter:

Byrundtur i Quito City og Mitad del Mundo

På denne private heldagstur ser du Uafhængighedspladsen med katedralen, præsidentpaladset, rådhuset og ærkebiskoppens palads. Du besøger også San Francisco-kirken, som er et af de største religiøse bygningsværker, der er bygget i nyere tid. Den imponerende facade og atriumgården fører ind til kirkerummet, der er som tapetseret med guld. Ved hovedalteret står den bevingede Jomfru af Quito. Derefter går turen ca. 25 km nord for Quito til Mitad del Mundo, ”verdens midte”. På det 30 meter høje monument kan du læse om den fransk-spanske geodætiske ekspedition fra 1736 til 1744, der fastslog, hvor Ækvator præcist ligger. Her kan du få taget billedet, hvor du står med det ene ben på jordens nordlige halvkugle og med det andet ben på jordens sydlige halvkugle.

 Privat heldagsudflugt. Frokost inkluderet.

Dag 4 – 8: Galápagos

I dag går turen videre til Galápagosøerne. Du bliver hentet på hotellet i Quito og køres til lufthavnen, hvor der er afgang mod San Cristobal. Flyrejsen tager lidt over tre timer med et flyskift i Guayaquil. På San Cristobal går du ombord på Natural Paradises luksusyacht, hvor du skal tilbringe de næste 4 nætter. Der venter dig en helt enestående og eksklusiv oplevelse, når du med skibet som base skal udforske Galápagosøerne, både på land og under havoverfladen. Du har både mulighed for at snorkle og dykke på de steder, som besætningen udpeger, så både oplevelse og sikkerhed er i top. Ved hvert anløb til de forskellige øer vil der være flere ture og udflugter at vælge mellem. På krydstogtet vil du besøge hele syv øer udover San Cristobal: North Seymour, South Plaza Island, Rabida Island, Bartholomew Island, Santiago og Santa Cruz. Den luksuriøse yacht er fuld af muligheder for aktiv udfoldelse, og har samtidig alle moderne faciliteter til et behageligt og tilbagelænet ophold ombord. Du bor i en af de fire eksklusive, lyse og rummelige suiter på øverste dæk, der har egen balkon. Slap af med en forfriskende tur i jacuzzien eller nyd den spektakulære udsigt over det sydlige Stillehav fra soldækket. Her er også mulighed for at nyde romantiske middage under stjernerne med et væld af skønne retter fra yachtens kabys eller fra soldækkets BBQ.

Udflugter:

Inkluderede aktiviteter ombord på Natural Paradise

Ombord på Natural Paradise har du fornøjelsen af de mange udflugter på land, der er en inkluderet del af din krydstogtoplevelse. På turene vil du være ledsaget af en tosproget biolog og en lokal assistent, når du skal ud og opleve øgruppens forskelligartede dyreliv, de vulkanske landskaber og de historisk interessante steder. Du kan finde flere oplysninger på denne side [Link].

Dag 8 – 9: Guayaquil

Efter en nat på øen Santa Cruz er det nu tid til at forlade skibet. Du afhentes i havnen og bliver kørt den korte tur til lufthavnen, hvorfra flyet afgår mod Guayaquil. Ved ankomsten mødes du af den lokale repræsentant, der sørger for privat transport videre til hotellet, Wyndham Guayaquil, hvor du skal bo en enkelt nat. Herfra har du en flot udsigt over Santa Ana Hills og Guayas-floden, der løber lige nedenfor hotellet.

Dag 9: Ankomst til Danmark

Efter en spændende og indholdsrig rejse til Ecuador og Galápagosøerne ankommer du til Danmark.

Fotogalleri

Priseksempel

8 dage fra 58.500 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 58.500 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca 5.000 - 10.000 kr per person *

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Inkluderet i prisen:
 • Flyrejse fra Danmark til Quito og retur fra Guayaquil.
 • Lufthavnsskatter
 • 2 overnatninger på Hotel Patio Andaluz (Duplex) inkl. morgenmad
 • 4 overnatninger ombord på Natural Paradise (Junior Suite) inkl. helpension
 • 1 overnatning på Wyndham Guayaquil (Deluxe Room) inkl. morgenmad
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • MyPlanets Concierge service (tilgængeligt 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2 kompensation
Ikke inkluderet i prisen:
 • Entréer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visum og turistskatter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Skræddersy din rejse

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejseformen og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Galápagos: Naturens hemmeligheder

Galápagos: Naturens hemmeligheder

 • Oplev Galápagos over og under vandet
 • Nyd livet ombord på en luksusyacht
 • Besøg Ecuadors farverige storbyer

8 dage fra 58.500 kr pr. person

Ecuador: Galápagos Safari og vulkaner

Ecuador: Galápagos safari og vulkaner

 • Oplev naturen på Darwins Galápagosøer
 • Bestig den smukke Cotopaxi-vulkan
 • Udforsk Ecuadors farverige kultur

12 dage fra 72.000 kr pr. person