70125011 Få et tilbud
Ecuador: Galápagos Safari og vulkaner

Ecuador: Galápagos safari og vulkaner

Gå i Darwins fodspor og opdag selv det helt unikke dyre- og planteliv på de isolerede Galápagosøer på denne spændende rejse til Ecuador. Et eventyr venter dig.

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

12 dage fra 72.000 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Ecuador: Galápagos safari og vulkaner

Denne helt unikke rundrejse i Ecuador, der er et af Sydamerikas mest populære lande, starter i den moderne metropol Guayaquil, som er Ecuadors største by. Herfra fortsættes til det ikoniske Galápagos, hvor du kan gå i Darwins fodspor på de to smukke øer Isla Santa Cruz og Isla Isabela. Ecuadors hovedstad, Quito, skal du naturligvis også besøge og opleve, inden rejsen afrundes i den vulkanrige provins Cotopaxi. Her kan du se de berømte lavaformationer. Ecuador: Galápagos Safari og vulkaner.

Unikke Galápagosøerne

Guayaquil ligger ved Guayas-floden og er Ecuadors handelscentrum. Storbyen rummer en interessant kombination af en spændende kolonihistorie og moderne arkitektur, der giver byen en særlig atmosfære. Her finder du også museer med omfattende samlinger af historisk kunst og arkæologiske kuriositeter. Første stop på Galápagosøerne, som er så kendt for et helt enestående dyre- og planteliv, er Isla Santa Cruz. Øen er i virkeligheden én stor sovende vulkan. Her kan du opleve de berømte, gigantiske landskildpadder, og herfra kan du også sejle til naboøerne, hvor du kan se landleguaner, havleguaner, suler og fregatfugle. Den anden af Galápagosøerne, der skal besøges, er Isla Isabela. Her kommer du tæt på de glohede, geologiske forhold, når du til fods oplever en af de mest berømte vulkaner på Galápagosøerne. Men her er også frodige grønne skove og naturskønne, uberørte, hvide sandstrande.

Den fantastiske Cotopaxi-vulkan

Tilbage på fastlandet skal du opleve den fantastiske Cotopaxi-vulkan, der er beskrevet som den smukkeste og mest regulære af alle de kolossale bjergtoppe i de høje Andesbjerge. Den er dækket af et tykt tæppe af den hvideste sne, som skinner og glimter ved solnedgang. Cotopaxi er også kendt for de historiske haciendas, som ligger i de omkringliggende bakkelandskaber. Og det er i sådan en hacienda, at du skal bo. Det bliver en autentisk og helt uforglemmelig oplevelse. I Quito venter også en masse spændende oplevelser. Du besøger de travle og charmerende markeder, den maleriske, gamle bydel og beundrer alle de historiske bygninger. Og ikke mindst skal du møde byens altid venlige og imødekommende indbyggere. Quito er en af de højest beliggende hovedstæder i verden, næsten 3 kilometer over havets overflade, og derfor er det nødvendigt med akklimatisering før du bevæger dig ud på opdagelse i byen.

Som med alle vores rejser kan du også skræddersy denne rejse til dine behov. Kontakt os for at modtage et skræddersyet tilbud – helt gratis og uforpligtende.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Gå i Darwins fodspor og opdag selv det helt unikke dyre- og planteliv på de isolerede Galápagosøer på denne spændende rejse til Ecuador. Et eventyr venter dig.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark til Guayaquil, den største by i Ecuador.

Dag 2 -3: Guayaquil

Ved ankomsten til Guayaquil bliver du mødt af den lokale repræsentant, der vil sørge for transporten til dit hotel den første nat, Oro Verde. Det ligger tæt på centrum og ikke langt fra floden, der løber gennem byen. Hotellet er et ”Leading Hotels of the World”, og det bliver der fuldt ud levet op til med et væld af luksus, stilfuld indretning, lækker fitness-spa og en håndfuld fremragende restauranter. Guayaquil ligger ved Guayas-floden, cirka 250 km. fra hovedstaden Quito. Det er Ecuadors handelscentrum, primært på grund af en stor havn.

Der er kombinationen af en spændende kolonihistorie og moderne arkitektur, der giver byen den særlige atmosfære. Byen sætter en ære i at bevare historien på de forskellige museer, eksempelvis kan du se de enestående samlinger af præcolumbiansk kunst og kuriositeter på MAAC. Et andet stort tilløbsstykke er den nyanlagte promenade, Malecón 2000, der strækker sig 2,5 km. langs Guayas-floden. På en gåtur på promenaden vil du se en række af de store historiske monumenter, ligesom der ligger museer, butikker, restauranter og barer på vejen.

Udflugter:

Byrundtur i Guayaquil

Tag på en tretimers rundtur i Guayaquil, hvor du spadsere igennem byens brostensbelagte gader i det farverige Las Peñas, oplever de mange pladser og monumenter, slentrer gennem parkerne og slutter af på Malecón 2000.

Privat tur på cirka 3 timer. Hvis du ønsker et specifikt afgangstidspunkt, skal det oplyses ved bestilling. Ellers vil vores team planlægge turen på det bedste tilgængelige tidspunkt.

Dag 3 – 6: Isla Santa Cruz

Rejsen går videre fra Guayaquil til Isla Santa Cruz. Du bliver hentet på hotellet og køres til lufthavnen, hvorfra flyet afgår mod Baltra og Galápagosøerne. Efter ankomsten har du en kort køretur med bus til anløbsbroen, hvorfra båden sejler til Isla Santa Cruz. Her mødes du af den lokale repræsentant, der sørger for privat transport videre til dit hotel. Køreturen tager cirka 45 minutter. Isla Santa Cruz er Galápagos’ næststørste ø, beliggende i midten af øgruppen. De næste tre nætter bliver helt uforglemmelige, når du bor på den luksuriøse Galápagos Safari Camp. Teltlejren, der er inspireret af de klassiske safari-camps på den afrikanske savanne, ligger på en 55 hektar stor ejendom i højlandet på Santa Cruz Island. Øens hovedby, Puerto Ayora, er det mest befolkede område på øerne, og det er her du finder de fleste hoteller og turiststeder. Det er også her, at du finder Charles Darwin Research Station. Øen er én stor hvilende vulkan med et særdeles varieret klima og landskab, der spænder fra kystområderne til det centrale højland, og skaber interessante vulkanske formationer. På Isla Santa Cruz kan du opleve de berømte og gigantiske landskildpadder, og her har du også mulighed for at sejle til de nærliggende øer, hvor du kan opleve det unikke dyre- og planteliv, som Galápagos er så kendt for. Her kan du blandt andet se landleguaner, havleguaner, suler og fregatfugle.

 Udflugter:

Heldagstur med gigantiske skildpadder og Charles Darwin-safari

Oplev Galápagos-øerne på denne private halvdagstur gennem det grønne højland på Isla Santa Cruz. Først besøger du de imponerende, vulkanske formationer, ser de store, sammenfaldne kratere og lavatunnelerne, og hører om øens skove og mikroklimaer, der ikke findes andre steder i verden. Derefter skal du opleve øernes kendte ”maskot”, de gigantiske landskildpadder, der adstadigt bevæger sig frit rundt i deres naturlige habitat. Du kan observere disse rolige skabninger fra et stisystem, der strækker sig gennem Rancho Primicias Giant Tortoise Reserve

 Privat heldagsaktivitet. Frokost inkluderet på Safari Camp.

 Heldagstur til Bartolome Island

Det bliver nok med en vis ærbødighed, at du står ved et af Galápagos mest dramatiske landskaber og betragter udsigten over Bartolome Island. På denne heldagsudflugt tager du afsted fra dit hotel i Isla Santa Cruz til Baltra, hvorfra den 3 timer lange sejltur til Bartolome Island udgår. Efter en moderat krævende vandretur vil du opleve de unikke vulkanske og geologiske formationer på øen.

Varighed fra 07.00 til 15.00 med i alt 6 timers sejlads og 2 timer på øen. Tur i mindre gruppe og med frokost inkluderet. Mulighed for at låne gratis snorkel.

 Heldagstur til North Seymour Island

Oplev den storslåede fauna, der er så karakteristisk for Galápagos-øerne, når du går i land på North Seymour Island. Øen er hjemsted for en af de største redepladser for de særprægede fregatfugle. På den to kilometer lange vandresti, som nogle steder er stenet og lidt vanskelig fremkommelig, kan du langs kysten også observere blåfodet sule, havleguaner, landleguaner og ikke mindst de legesyge søløver.

Heldags-gruppetur med 45 minutters kørsel til havnen, 45 minutters sejlads til øen og cirka 2 timers vandretur. Frokost inkluderet.

Dag 6 – 9: Isla Isabela

I dag går turen tilbage til Baltra, hvorfra du flyver videre til Galápagos’ største ø, Isla Isabela. Fra lufthavnen er der privat transport til Iguana Crossing, hvor du skal bo de næste 3 nætter. Når havleguanerne forlader deres tilholdssteder i vådområderne og bevæger sig ned mod det smaragdgrønne hav, krydser de hotellet på deres vej. Deraf navnet på dette smukke boutiquehotel, som vi betragter som det allerbedste på øen. Det er helt ideelt beliggende ud til Isla Isabelas mest naturskønne, uberørte, hvide sandstrand, omgivet af nationalparkens vådområder og med udsigt til de seks majestætiske skjoldvulkaner på øen. Efter en oplevelsesrig dag på øen, kan du sidde ude på terrassen ved poolen og slappe af til den spektakulære udsigt.

Udflugter:

Isla Isabela – Sierra Negra og Chico vulkanerne (med frokost)

Du kan ikke undgå at blive betaget af de glohede, geologiske forhold, når du til fods bevæger dig mod en af de mest berømte vulkaner på Galápagosøerne. Der startes tidligt ud på denne vandretur gennem de grønne skove, og hvor du skridt for skidt nærmer dig kanten af den overvældende vulkan, Sierra Negra. Det spektakulære kig ned i det enorme krater, der er dækket af nyligt størknet lava, er et smukt syn, hvor den lilla-sorte farve står som skarp kontrast til den frodige grønne farve på kanten. Gå derefter en tur langs kanten af krateret, og nyd udsigten, som bare bliver ved med at overraske. Turen fortsætter hen mod Volcan Chico, der ligger som en forlængelse af Sierra Negra. Her kan du gå i det fantastiske, månelignende landskab, som udspringer af lavaformationer. Tidligere besøgende beskriver oplevelsen som virkelig uforglemmelig og som et af øens højdepunkter. Husk at medbringe solbeskyttelse og vær forberedt på det vanskelige terræn på vandreturen.

Privat heldagstur. Frokostboks er inkluderet.

Besøg Cabo Rosa og Los Tuneles

Tunnelerne ved Cabo Rosa er uden tvivl en af de mest imponerende seværdigheder på Isla Isabelas kyst. Her er der opstået utrolige, næsten surrealistiske, geologiske formationer der, hvor de rødglødende lavastrømme har ramt havet. Den størknede lava danner buer, tunneler og søjler, der stikker op og bryder overfladen på det lave, smaragd og turkisblå vand i bugten. På denne heldagstur sejler vi til tunnelerne i en mindre båd og her har du en helt fantastisk mulighed for at snorkle i vandparadisets klare, rolige vand. Under overfladen kan du møde de fredelige hvidtippet revhajer, djævlerokker, papegøjefisk, gulfinnet kirurgfisk, havskildpadder og de evigt legesyge søløver. Hvis du ikke ønsker at snorkle, kan du opleve det hele fra båden, og du har også mulighed for at gå ud på selve lavaformationerne.

Heldags-gruppeaktivitet, hvor frokost og snorkeludstyr er inkluderet.

Dag 9 – 11: Quito

I dag går rejsen videre fra Galápagosøerne til hovedstaden. Du afhentes på hotellet og bliver kørt til lufthavnen, hvorfra flyet afgår mod Baltra, og derfra videre til Quito. Ved ankomsten mødes du af den lokale repræsentant, der sørger for privat transport videre til hotellet. Køreturen tager små 2 timer. De næste tre nætter skal du bo på Hotel Plaza Grande, der ligger ideelt direkte på Plaza de Independencia, og som derfor er et centralt og praktisk udgangspunkt for din udforskning af de historiske steder. Byen er omgivet af vulkaner og Andesbjergene, og er et kulturelt overflødighedshorn. Den imponerende gotiske basilika har en pragtfuld udsigt fra de 115 meter høje tårne. Med de mange kirker og klostre, og en spændende kolonihistorie, er det fuldt forståeligt, at bymidten er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Du skal desuden opleve byens travle og charmerende markeder. Quito er en af de højest beliggende hovedstæder i verden, næsten 3.000 meter over havets overflade, og derfor er det nødvendigt med akklimatisering før du bevæger dig ud på opdagelse i byen.

Udflugter:

Byrundtur i Quito

På denne bytur til fods i Ecuadors koloniale hovedstad møder du byens venlige og imødekommende indbyggere og oplever den maleriske, gamle bydel og dens historiske bygninger. For eksempel San Francisco-kirken, der anses for at være den største og ældste hellige bygning, der er opført af spanierne i Sydamerika. Indtil du er tilvænnet højden og den tynde luft, anbefaler vi, at du holder et langsomt tempo på denne udflugt.

Privat udflugt fra 08:30 til 11:30.

Dag 11 – 13: Cotopaxi

Rundrejsen i Ecuador går i dag videre til Cotopaxi i bil med privatchauffør. Der er 75 km. og det tager en times tid før du er fremme ved Hacienda San Agustín del Callo, hvor du skal bo i 2 nætter. Denne landejendom er bygget, hvor der tidligere lå et Inka-palads og er i dag et af de to vigtigste arkæologiske Inka-områder i Ecuador. Her får du et enestående indblik i Ecuadors righoldige og farverige fortid. Siden det 15. århundrede har San Agustin de Callo fungeret som en Inka-fæstning, som augustinsk kloster og har været overnatningssted for flere berømte, historiske personer i kolonitiden. De fem værelser har originale stenmure fra Inka-tiden, en klassisk, kolonial arkitektur og ikke mindst masser af autentisk charme. Det gør alt sammen denne hacienda til en helt speciel og meget eksklusiv oplevelse. Det er her i Cotopaxi-provinsen, at du finder det, som den tyske opdagelsesrejsende Alexander von Humboldt gav navnet ”The Avenue of Volcanoes”, og som rummer nogle af de mest dramatiske bjerglandskaber i Ecuador. Hele provinsen er opkaldt efter den fantastiske Cotopaxi-vulkan, som Humboldt beskrev som ”den smukkeste og mest regulære af alle de kolossale bjergtoppe i de høje Andesbjerge”. Og det er præcis også en perfekt kegleform, der er dækket af et tykt tæppe af den hvideste sne, som skinner og glimter ved solnedgang. Ud over naturen har denne provins også en række småbyer, der er kendt for deres historiske arvegods og de farverige markeder. Regionen er også kendt for de historiske haciendas (store landejendomme), som ligger i de omkringliggende bakkelandskaber, og hvor vi anbefaler, at du bor, hvis du ønsker en virkelig autentisk og uforglemmelig oplevelse.

Udflugter:

Inkluderet på Hacienda San Agustin de Callo

Gå en tur på egen hånd på den vidunderlige ejendom, der rummer fantastisk Inka-historie og arkæologiske spor, mens du nyder udsigten til Andesbjergene i baggrunden. Du har også mulighed for at fiske eller låne en cykel til en tur rundt i området.

Vandretur på Cotopaxi
Cotopaxi betragtes som den mest naturskønne vulkan i de ecuadorianske Andesbjerge, og den er virkelig også speciel med den perfekte, snedækkede top. På denne heldagstur begiver du dig ind i Cotopaxi National Park, hvor du oplever områdets helt specielle vegetation, de sjældne fugle og den enestående udsigt. Hvis du er frisk på udfordringen, kan du sætte som mål at nå op til hytten, der ligger i svimlende 4.800 meters højde.

Dag 13: Quito

Rundrejsen i Ecuador nærmer sig sin afslutning, og i dag går turen tilbage til Quito i bil med privatchuffør.

Dag 14: Ankomst til Danmark

Efter en spændende og indholdsrig rejse rundt i Ecuador ankommer du til Danmark.

Fotogalleri

Priseksempel

12 dage fra 72.000 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 72.000 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca 5.000 - 10.000 kr per person *

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Inkluderet i prisen:
 • Flyrejse fra Danmark til Guayaquil og retur fra Quito.
 • Lufthavnsskatter
 • 1 overnatning på Oro Verde (Leading Suites) inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger på Galápagos Safari Camp (luksustelt) inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger på Iguana Crossing (Ocean View) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Plaza Grande (Royal Back Suites) inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Hacienda San Agustín del Callo (Standard) inkl. morgenmad
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • MyPlanets Concierge service (tilgængeligt 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2 kompensation
Ikke inkluderet i prisen:
 • Entréer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visum og turistskatter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Skræddersy din rejse

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejseformen og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Ecuador: Galápagos safari og vulkaner

Galápagos: Naturens hemmeligheder

 • Oplev Galápagos over og under vandet
 • Nyd livet ombord på en luksusyacht
 • Besøg Ecuadors farverige storbyer

8 dage fra 58.500 kr pr. person

Ecuador: Galápagos Safari og vulkaner

Ecuador: Galápagos safari og vulkaner

 • Oplev naturen på Darwins Galápagosøer
 • Bestig den smukke Cotopaxi-vulkan
 • Udforsk Ecuadors farverige kultur

12 dage fra 72.000 kr pr. person