70125011 Få et tilbud
Det skjulte skatter i nordlige namibia

Eventyr i det nordlige Namibia

Oplev det naturskønne Namibia. Her er alt hvad hjertet begærer, unik kultur, arkitektur, safarier, ørkner og oaser samt enestående klippeformationer. Besøg en forstenet skov, eller se en fascinerende solnedgang over klitterne i Namib-ørknen.
 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

12 dage fra 50.715 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Oplev alt hvad det nordlige Namibia har at tilbyde på denne luksustur. Fra de spektakulære røde klitter i Sossusvlei og drømmende oaser i Swakopmund til de bjergrige landskaber i Damaraland med deres klippeformationer som er over 5.000 år gamle – denne tur har det hele! Besøg også den sjældne dyre- og fugleverden, der har tilpasset sig perfekt til levevilkårene i ørkenen, på din safari i Etosha.

Kontakt vores Namibia-eksperter for et forslag på din rejse til Namibia.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Oplev alt hvad det nordlige Namibia har at tilbyde på denne luksustur.

Dag 1: Afrejse fra Danmark til Namibia

Afrejse fra Danmark til Windhoek/Namibia

Dag 2-3: Windhoek (The Elegant Guesthouse 1 nat)

Med omkring 250.000 indbyggere er Windhoek den største by i Namibia og er samtidig hovedstaden i landet. Windhoeks bybillede er kendetegnet ved en blanding af historiske bygninger, der blev bygget i tysk arkitektonisk stil ved århundredskiftet og moderne bygninger fra det 20. århundrede.

Udflugter:

Udforsk statshuset, Christuskirchen og Tintenpalast
Udforsk seværdighederne i Windhoek på en guidet tur eller en lang gåtur ned ad Robert Mugabe gaden. Udforsk det renoverede statshus, tidligere sæde for den sydvestafrikanske administration og nu premierministerens officielle bolig. Kør derefter eller gå videre til den evangelisk-lutherske Christuskirche, som blev bygget af lokale sandsten i 1910. Kirkens arkitektur er inspireret af neo-gotisk, romansk og jugendstil. Derudover kan du beundre de farvede glasvinduer doneret af kejser Wilhelm II. Hvis du vil, kan du besøge Tintenpalast der ligger lidt længere mod øst. Ejendommen huser det namibiske parlament og har en smuk udsigt over parlamentets haver.

(Halvdagstur; inkluderer ikke transport eller entrégebyrer og andre ekstra udgifter.)

Nyd traditionelt vildtkød og en kold øl i Joe's Beerhouse
Besøg det legendariske Joe's Beerhouse i Windhoek! Nyd restaurantens bizarre charme, der er dekoreret med trafikskilte, tønder, flasker og alverdens krimskrams, restauranten er desuden designet som en rustik landsby med dertilhørende stråtag, gårde og buegange. Sæt dig ned på et af tøndebordene, snup en kølet namibisk eller tysk øl og snak med lokalbefolkningen eller andre rejsende. Hvis du er sulten, så prøv en af ​​de tyske-namibiske retter. Vi anbefaler det saftige vildtkød!

(Aktivitet alene; omkostninger til transport, mad og drikkevarer ikke inkluderet)

Dag 3-5: Sossusvlei (Desert Homestead Lodge 2 nætter)

Flotte og spektakulære klitter! Sossusvlei er et af de smukkeste naturskønne områder i Namibia og højdepunktet i Namib-ørkenen. For at opleve Sossusvlei i al sin skønhed er det bedst at tage ud tidligt om morgenen, fordi klitterne er mest spektakulære ved solopgang, når deres stadigt skiftende farvespil står i kontrast til de skarpe, mørke skygger.

Udflugter:

Nyd den bedste æbletærte i landet på McGregor's Bakery i Solitaire, og tag billeder af de ødelagte biler i den namibiske ørken.
I Khomas-regionen skal du besøge den lille bosættelse Solitaire, som ligger nær Namib-Naukluft National Park i krydset mellem de to store rejseruter C14 og C24. Lær den fascinerende historie bag stedet der lægger midt i ingenting. Byen blev grundlagt af grundejer Willem Christoffel van Coller og blev berømt for Ton van der Lees bog 'Solitaire'. Nyd frisk æbletærte, lækre tærter eller brød med en kop varm kaffe fra bageriet. Nyd en lækker menu til morgenmad, frokost eller middag i restauranten. Hvis du ønsker det, kan du slappe af bagefter med din yndlingsdrink i baren. Gå en tur gennem ørkenlandskabet, og opdag, hvordan indfødte kaktus og grønne planter erobrer området mellem ødelagte køretøjer, en nedbrudt benzinpumpe og andre kasserede genstande. Hvis du ønsker at tanke op eller har brug for en mekaniker, skal du gå til Solitaire tankstation. Det er den eneste på den 340 kilometer lange strækning mellem Sossusvlei-klitterne og Walvis Bay. Der er også en almindelig butik, offentlige toiletter, en vaskeservice, sikre parkeringspladser og internet i hovedbygningen.

(Denne aktivitet kan udføres når som helst undervejs; mad og drikke omkostninger betales af de rejsende selv.)

Tag på en udflugt til Sossusvlei og Sesriem Canyon
På et tidspunkt, skal du udforske Namib-Naukluft Park. I det tidlige morgenlys præsenterer ørkenen sig i sin smukkeste form, men du vil dog møde en del andre turister. Her kan du opleve den beige-farvede saltpande, der på imponerende vis er omsluttet af de gigantiske klitter i Namib-ørkenen. Den højeste af dem hedder Big Daddy og giver en vidunderlig baggrund til at tage det helt perfekte billede. Derudover vil du opleve Sossusvlei og Dead Vlei, to områder i udkanten af ​​klitterne, hvor skeletterne af døde træer giver et surrealistisk panoramabillede. Ved solnedgang er et besøg i den nærliggende Sesriem Canyon med dens forskellige geologiske lag umagen værd!

(Heldagsaktivitet; fysisk belastning: Moderat; Medbring solcreme, solbriller, en hat og masser af drikkevand. Glem ikke dit kamera; entréafgifter er ikke inkluderet).

Dag 5-6: Swakopmund (The Delight 1 nat)

Et ophold i en rigtig oase! Swakopmund er Namibias mest populære feriested. Dette gælder ikke kun for turister fra udlandet - namibierne kan også lide at slappe af i kystbyen. Undslip ørkenens varme og nyd den søvnige Swakopmund med dens promenade, palmer og vidunderlige haver.

Udflugter:

Udforsk Swakopmunds historiske centrum og nyd solnedgangen på stranden.
Swakopmund befinder sig 350 km. vest for Windhoek, imellem Atlanterhavet og Namib-ørkenen. Oplev de koloniale seværdigheder i den historiske kystby, og lær om Swakopmunds kolonihistorie, byen blev grundlagt i 1892 som den vigtigste havn for den tidligere tyske koloni. Besøg National Marine Aquarium, hjemsted for dyr fra den kolde Benguela-strøm i det sydlige Atlanterhav. Se på Woermannhaus med det slående Damara Tower, som nu huser et offentligt bibliotek. På Swakopmund Museum kan du få indsigt i namibisk historie. Dine udforskninger af byen vil føre dig ind i Kristall Galerie, her kan du se utrolige krystalformationer og den største kvartskrystalklynge i verden.

Du kan også besøge fyret der blev bygget af murbrokker i 1903. Oplev det gamle fængsel, som blev designet af Heinrich Bause i 1909, og afslut din begivenhedsrige dag på nu lukkede jernbro, hvor du kan nyde en af​​ de smukkeste solnedgange i Afrika.

(Halvdagstur; adgangsgebyrer, snacks og drikkevarer er ikke inkluderet.)

Nyd frisk fisk og skaldyr på Jetty 1905 Restaurant
Spis ud for Swakopmunds kyst på Jetty 1905 Restaurant, der blander maritim historie, lækker mad og betagende udsigt. Se frem til en kort gåtur over Atlanterhavets bølger langs jernbroen, bygget af tyske bosættere i 1911, nedlagt i 1916 og renoveret i 2010. Sæt dig ved et af bordene, og lad dig forkæle med kulinariske lækkerier samtidig med at du nyder en panoramaudsigt over havet og den lange kystlinje. Hvis du er der i skumringstiden, venter en romantisk solnedgang dig også. Forkæl dig selv med et glas vin og nyd frisk fisk og skaldyr, sushi eller bøffer omgivet af den blide og rolige lyd fra bølgerne.

(Mad og drikkevarer ikke inkluderet.)

Udforsk Cape Cross og dens søbjørnekoloni
Oplev på egen hånd den betagende naturlige skønhed samt en koloni af sydafrikanske søbjørne i det beskyttede Cape Cross-område, et lille forbjerg på Skeletkysten, ca. 120 km nord for Swakopmund. Fordyb dig i stedets maritime historie og se på Padrao-stensøjlerne, som traditionelt blev efterladt af portugisiske opdagelsesrejsende for at markere milepæle. Disse blev bygget af navigatøren og opdagelsesrejsende Diogo Cão i 1486 til ære for kong Juan I af Portugal. Bliv forundret over den lokale koloni på næsten 100.000 sæler, der slapper af i solen, boltrer sig i bølgerne eller fanger fisk. Tag dig god tid til at tage billeder af disse fascinerende omgivelser.

(Tid: ca. 2-3 timer; For selvkørende rejsende: adgangsgebyrer, transport og andre omkostninger er ikke inkluderet.)

Dag 6-8: Damaraland/Twyfelfontein (Vingerklip Lodge 2 nætter)

Det tidligere hjemland for Damara-folket ”Damaraland” er i den nordvestlige del af landet, og er en af ​​de mindre kendte regioner i Namibia, men er på ingen måde ringere end andre rejsemål i forhold til natur! På grund af de mange forskellige, ofte bizarre bjerg- og klippeformationer og højderygge, er landskabet simpelthen imponerende og fascinerende.

Udflugter:

Oplev bjergkunst på Twyfelfontein
Oplev den forhistoriske bjergkunst - inklusive hulemalerier og især helleristninger - i Twyfelfontein-regionen. Rejs til bredden af ​​Aba Huab-floden og find ældgammel bjergkunst. Vandre videre ned til klipperne, der ligger i en dal mellem skråningerne af bjerge. Her vil du støde på nogle af de 2.500 udskårne helleristninger, der er blevet opdaget i denne region. Din officielle guide vil give dig interessante information om dette UNESCOs verdensarvssted under dit besøg. Besøg også nogle af de usædvanlige klippeformationer undervejs og følg din guide tilbage til udgangen af ​​det historiske sted.

(Tid: 2-3 timer; fysisk belastning: Moderat. Bemærk venligst, at du skal ledsages af en lokal guide. For selvkørende rejsende: adgangsgebyrer og andre omkostninger er ikke inkluderet.)

Udforsk den forstenede skov og orgelrør
Gå på opdagelsesrejse til to usædvanlige klippeformationer i Damaraland. Rejs til udkanten af ​​Khorixas nær det brændte bjerg. Følg stien til en lille kløft (ca. 100 meter lang), her finder du de højst usædvanlige basaltsøjler, der minder om orgelrør. Tag dig tid til at beundre disse klippeformationer, som anslås at være 150 millioner år gamle. Derefter kører du til den forstenede skov, en samling på 50 til 60 forstenede træstammer. De fossile stammer er op til 34 meter lange og sandsynligvis omkring 260 millioner år gamle. Lad din lokale guide forklare dig, hvordan træerne sandsynligvis engang blev skyllet op som drivtømmer fra en større oversvømmelse. Udforsk dette nationale naturmonument inden du tager tilbage til din bolig.

(Halvdagsaktivitet; for selvkørende rejsende: Ingen transport og adgangsomkostninger inkluderet; Fysisk belastning: Moderat. Stedet kan kun besøges i selskab med en lokal guide.)

Dag 8-11: Etosha (Taleni Etosha Village 3 nætter)

Ren natur! Etosha National Park er hjemsted for mere end 100 arter af pattedyr, herunder de sjældne sorte næsehorn, Etosha-elefanter, gnuer, zebraer, bøffel, antiloper og hyæner. De 'store tre katte’: løver, geparder og leoparder afrunder Etosha-oplevelsen.

Udflugter:
Udforsk Etosha National Park
Gå på en halv- eller heldags safari i den sydlige del af Etosha National Park. Se frem til denne spændende tur gennem parken med dens mange vilde dyr. Du kan forvente store kattedyr, elefantbesætninger, gnuer, zebraer, elsdyrsantiloper, springbukke, næsehorn og mange andre vilde dyr. Kør til et af de mange vandhuller, hvor parkens vilde beboere samles til morgen- og aftenmøder. For en solid frokost eller bare for at fylde benzin på, kan du stoppe ved en af ​​de regeringsopførte hytter i parken.

(Halvdags- eller heldagsaktivitet; tid på dagen: morgen / aften; medbring solcreme, solbriller og kikkert; bemærk at plastikposer er forbudt i parken.)

Dag 11: Windhoek/Hjemrejse

Efter at brugt nogle timer i Namibias smukke hovedstad, er det tid til at rejse hjem til Danmark.

Udflugter:
Stop din rejse for at besøge Woodcarver Market i Okahandja.
Tag en afslappet spadseretur på Woodcarver Market. Markedet tiltrækker på magisk vis namibiere fra nær og fjern, for at tilbyde deres håndlavede træværk såvel som filigran smykker, ting til indretning og andre kuriositeter. Benyt lejligheden til at købe solidt træhåndværk, souvenirs og memorabilia. Kom i kontakt med de lokale og lær mere om deres kultur og livsstil. De vil besvare dine spørgsmål med begejstring og give dig et indblik i deres hverdag og deres inspirationskilder. Måske lærer du endda et par ord på det lokale sprog? Du kan finde ​​Woodcarver Market ved byens sydlige indgang eller i krydset mellem Kus og Voortrekker Street.

(Bemærk, at denne aktivitet kan udføres undervejs. Alle udgifter skal betales af dig selv).

Dag 12: Skandinavien

Velkommen hjem

Fotogalleri

Priseksempel

12 dage fra 50.715 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

Fra kr. 50.715 pr. person ved 2 voksne
Tillæg i højsæson: ca 2.000 - 6.000 kr per person *

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 •  Flyrejse fra Skandinavian til Windhoek tur/retur
 • Flyskatter
 • 1 overnattning på The Elegant Guesthouse inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Desert Homestead Lodge inkl. halvpension
 • 1 overnatning på The Delight inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Vingerklip Lodge inkl. halvpension
 • 3 overnatninger på Taleni Etosha Village inkl. halvpension
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • Transfers ifølge rejseplan
 • Skatter og gebyrer 
 • Velkomstpakke med alle vigtige dokumenter og information omkring landarrangementerne.
 • 24 timers Concierge Service
 • Fuld CO2-kompensation
 • MyPlanet Concierge Service (tilgængeligt 24 timer i døgnet)

Ikke inkluderet i prisen:

 • Indgangsgebyrer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visa og turistskatter

 

Tilkøb til rejsen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

På roadtrip i det nordlige namibia

På roadtrip i det nordlige Namibia

 • ​​​​Safari i Etosha National Park
 • En tur med San-folket i Kalahari-ørknen
 • Unik natur og kultur

16 dage fra 37.350 kr pr. person

Det skjulte skatter i nordlige namibia

Eventyr i det nordlige Namibia

 • Ørkener og oaser
 • Safarier
 • Unikke naturomgivelser
   

12 dage fra 50.715 kr pr. person