Oplev Singapore og den Malaysiske-halvø

Oplev Singapore og den Malaysiske halvø

På denne tur kommer du igennem alt hvad Singapore og Malaysia har at byde på. Her venter en smeltedigel af farverige kulturer, verdensarv, eksotisk cuisine og ikke mindst naturens skønhed i al dens pragt i både Cameron Highlands, Taman Negara National Park og på Langkawis lækre sandstrande, der indbyder til afslapning oven på en rejse gennem Malaysia halvøens fascinerende landskaber.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

21 dage fra kr 40.000

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Denne rejse til Singapore og Malaysia kombinerer kulturskatte og naturlige vidundere med en afslappende pause på stranden. Først går turen til Singapore, her møder du et væld af diverse kulturer. Besøg den berømte botaniske have og gå på opdagelse i de farverige bydele Little India og Chinatown. Oplev Malacca, en arkitektonisk  og historisk perle fyldt med smukke templer og en rig kulturarv. Se den portugisiske fæstning Porta De Santiago og det malaysiske uafhængighedsmonument. Herfra går turen til Malaysias pulserende hovedstad Kuala Lumpur, i daglige tale “KL”, hvor der med hele 3 nætter vil blive rig mulighed for at udforske denne spændende storby.
Fra KL sættes kursen nu nordpå mod til Taman Negara National Park, den bedst bevarede og mest biodiverse skov i hele Sydøstasien. Opholdet her byder på en nattevandring i den tropiske regnskov og en vandretur gennem trætoppene på verdens længste hængebroer. Besøg også Cameron Highlands, hvor vandreture tager dig dybt ind i regnskoven og din guide vil fortælle om områdets hemmeligheder med dets et rige dyre- og planteliv og ikke mindst maleriske teplantager.

Sidste stop inden tropeøen Langkawi er øen Penang, hvor der venter en spændende byrundtur med rickshaw rundt i byen George Town, hvor du blandt andet ser “Den liggende Buddhas tempel” og lærer mere om Malaysias koloniale fortid. Rejsen sluttes af med badeferie på Langkawi, et øparadis der også kendt som Kedah-regionens juvel.
 
Som med alle vores rejser kan du også skræddersy denne rejse til dine behov. Kontakt os for at modtage et skræddersyet tilbud – helt gratis og uforpligtende.

 

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Rejsen dag for dag

Glæd dig til at komme igennem alt det gode som Singapore og Malaysia har at byde på. Utallige rigt udsmykkede buddhistiske templer og moskeer. Fascinerende natur i Cameron Highlands, et tropeparadis hvor du blandt andet kan se kødædende planter og talrige fuglearter. Slut rejsen af med ren afslapning i det malaysiske øhav.

Dag 1: Afrejse fra Danmark til Singapore

I dag begynder din rejse til Singapore og Malaysia.

Dag 2-4: Singapore

Ved ankomsten til Singapore bliver du mødt af vores lokale repræsentant, der vil sørge for transporten til jeres hotel, det 4-stjernede Park Regis, der ligger i hjertet af byen blot få minutters gang fra den populære Clarke Quay.
Singapore er en ø og en bystat og er samtidig en smeltedigel af kulturer. Der er indiske templer flankeret af moderne skyskrabere, indkøbscentre ved siden af den historiske ​​Chinatown. Singapore er stedet hvor historien møder den moderne verden og hvor nationaliteter fra øst og vest smelter sammen i et herligt mix af cuisine og kultur og tilsammen danner rammerne om en af Asiens vel nok mest multikulturelle og fascinerende hovedstæder. Her findes et væld af attraktioner og seværdigheder lige den berømte zoologiske have til alverdens forlystelser og universal studios på øen Sentosa og ikke at forglemme de mange shoppingcentre, restauranter og forskellige bydele, der alle er med til at afspejle byens rige kulturmix.

Udflugter:
Bytur og besøg i den botaniske have (privat)
Rejs tilbage i tiden og fordyb dig i Singapores multikulturelle sjæl! Gå en tur gennem byens kolonidistrikt og se den store Padang-græsplæne, der er omgivet af flere vigtige monumenter. Hold øje med landemærket ’Esplanade - Theatres on the Bay’ som er et scenekunstcenter og ligger i nærheden af ​​flodmundingen. Du kan også beundre byens mest populære attraktion, den tårnhøje Merlion-statue som forestiller et mytisk væsen, der er halvt en løve og halvt en fisk. Besøg derefter Thian Hock Keng Temple, et af de ældste og vigtigste Hokkien-templer i Singapore. Gå derefter til den 161 år gamle botaniske have, et UNESCOs verdensarvssted. Fortsæt til de pulserende distrikter i Chinatown og Little India. I kolonitiden sikrede den britiske adskillelsespolitik, at tamilske indvandrere boede i disse områder. Afslut rundturen med en kop kaffe på en af​​ de livlige gadecaféer.

Dag 4-6: Malacca

Fra Singapore går turen til Malacca, hvor der venter en fortryllende middelalderlig stemning, et fremragende køkken, kosmopolitiske charme og idylliske maleriske gader og bygninger. Du overnatter på det charmerende boutique hotel Puri Melaka, blot få minutters gang fra byens pulserende centrum.

Udflugter:
Bytur og udflugt til en turbulent fortid - Privat halvdagstur
Oplev Malaccas middelalderlige charme, kulinariske mangfoldighed og kosmopolitiske karakter på denne heldagstur. Besøg en række historiske steder såsom St. Paul's Hill, hvor Saint Francis Xavier er begravet og den imponerende portugisiske fæstning Porta De Santiago. Dagen starter med at bestige St. Paul's Hill, hvor du fra toppen vil blive belønnet med en betagende udsigt over byen. Herfra går turen videre til uafhængighedsmonumentet, der vidner om Malaysias hårde kamp for uafhængighed. Gå ikke glip af et glimt af melakatræet og det storslåede Melaka Sultan's Palace, inden turen fortsætter til Harmony Street i det travle Chinatown.
Der er også meget at opleve på den hollandske plads såsom det berømte Stadthuys, Tan Beng Swee Clock Tower og Queen Victoria's Fountain. Undervejs er der også tid til at smage på nogle af Malaccas lækre streetfood-specialiteter, inden dagen afsluttes på den historisk vigtige bakke Bukit Cina, hvor du besøger Poh San Teng-templet og Hang Li Poh's springvand.

Dag 6-9: Kuala Lumpur

I Kuala Lumpur, populært kaldet "KL" af byens indbyggere, åbnes porten til Sydøstasien. Langt uden for dets grænser er Kuala Lumpur frem for alt kendt for én ting: dets mangfoldige kulinariske tilbud og de næsten uendelige shoppingmuligheder.
Nætterne i “KL” tilbringes på det charmerende 4-stjernede Anggun Boutique Hotel blot 5 - 10 minutters kørsel fra de berømte “Petronas Towers”.

Udflugter:
Den arkitektoniske perle Putrajaya - halvdagsudflugt
Udforsk Malaysias regerings- og administrationscenter, Putrajaya, en arkitektonisk perle kun omkring en halv times kørsel fra Kuala Lumpur. Denne planlagte by er centreret omkring en imponerende kunstig sø, der er omgivet af velplejede, åbne grønne områder og du kører langs de eksotiske boulevarder og grønne veje i den moderne by, hvor du kan nyde synet af de mange imponerende og moderne bygninger. Turen går også til premierministerens officielle bopæl og den majestætiske Putra-moske og Putra-broen, som er karakteristiske for denne planlagte bys arkitektur. Turen afsluttes med en fredelig og afslappende bådtur over Putraya-søen, og lad omgivelserne synke ind.

Bytur i Kuala Lumpur (privat)
Oplev Kuala Lumpurs rige historie på denne guidede tur.
Start med et besøg i den berømte nationale moske,Masjid Negara med sin moderne konstruktion og det paraplyformede tag. Derefter sættes kursen mod krigsmindesmærket Tugu Negara, der er dedikeret til de faldne soldater fra de to verdenskrige. Mindesmærket blev designet af Felix D. Warden, som også designede Iwo Jima Memorial i Arlington, Washington D.C. Tag derefter en pause for at tage billeder af cricketklubben der er bygget i Tudor-stil og den gamle togstation inspireret af muslimsk arkitektur.
Turen afsluttes med et besøg i det seks-etagers Thean Hou-tempel i Robson Heights. Templet er dedikeret til den kinesiske havgudinde Thean Hou og er et af ​​de største templer i Sydøstasien. Panoramaudsigten fra bakken i Kuala Lumpur er et særligt højdepunkt.

Dag 9-11: Taman Negara National Park

Taman Negara er en af ​​de bedst bevarede og mest biodiverse regnskove i hele Sydøstasien. Med sin 130 millioner år gamle tropiske jungle er Taman Negara et af de ældste regnskovsområder på jorden.
Du overnatter her på det hyggelige jungleresort Mutiara Taman Negara, hvor naturen i al dens skønhed ligger lige uden for din dør.

Udflugter:
3 dages program i Taman Negara National Park
Dag 1: Nogle uforglemmelige dage venter i Malaysias berømte regnskov, Taman Negara. Efter check-in har du mulighed for at se dig omkring i fred og ro, alt imens du nyder det tropiske landskab. Om aftenen vil du blive forkælet med en lækker middag og lære mere om denne historiske park gennem en filmvisning. Med lidt held kan du muligvis opdage nogle dyr på en natvandring gennem regnskoven.
Dag 2: I højderne kommer du til at gå over hængebroer, alt imens du nyder synet af den fascinerende regnskov under dig og holder øje med de forskellige dyrearter, der befinder sig i skoven. Tag en vandretur på en naturskøn rute forbi brusende floder og skyhøje træer til Teresek Hill, hvor et vidunderligt panorama åbner sig over de tropiske grønne bakker og dale. Efter frokost tager du en sejltur til Lata Berkoh Cascades. Sæt dig på stenene og nyd udsigten over de flotte strømfald.
Dag 3: Efter morgenmaden er det tid til at sige farvel til den vidunderlige natur og vende tilbage til civilisationen.

Dag 11-13: Cameron Highlands

De smaragdgrønne bakker i det malaysiske Cameron Highlands er en populær udflugt og rejsedestination. På grund af deres højde på omkring 1500 meter byder de på et behageligt køligt klima i ellers tropiske forhold.
I Cameron Highlands overnatter du på det charmerende Strawberry Park Resort, skønt gemt væk på en bakketop mellem Brinchang og Tanah Rata.

Udflugter:
Halvdagstur til Cameron Highlands Forest Hike (Privat)
Tag på en vandretur gennem de tætte regnskove i Cameron Highlands for at opdage den særlige biodiversitet i selskab med en erfaren naturforsker. Den bjergrige regnskov ligger i Titiwangsa-bjergkæden, som blev dannet for mere end 130 millioner år siden. Klimaforholdene gør skovene til det perfekte levested for mange dyre- og plantearter. Området har årligt mellem 1.750 til 2.000 mm nedbør, med høje temperaturer året rundt.
Denne vandretur er velegnet til både begyndere og erfarne vandrere og tager dig dybt ind i hjertet af skovene. Din naturguide bringer dig tættere på regnskovens mystik og viser dig fantastiske planter såsom kødædende kandeplanter, vilde orkideer, epifytter - der vokser på træstammer samt kæmpe træbregner. Mere end halvfjerds arter af farverige fugle kan ses i dette tropiske paradis, heriblandt trogoner og sangdrosler.

Dag 13-16: Penang

Det fortryllende område Penang, som er en stat i Malaysia, ligger direkte ved Malaccastrædet og inkluderer en lang kyststrækning og øen Penang med samme navn, hvor hovedstaden George Town også ligger, og som vil danne rammerne om de næste par dage.
Du overnatter i hjertet af den historiske by på det 4-stjernede hotel The Wembley, part of the St. Giles Hotels .

Udflugter:
Udforsk George Towns arv med rickshaw (Privat)
Rejs tilbage i tiden, når du udforsker George Town på en cykel-rickshaw, byens ældste transportform. Denne fem timers tur begynder ved Fort Cornwallis, det største fort i Malaysia. Når du slingrer dig gennem byens smalle gader, passerer du Jubilee-klokketårnet, der blev doneret til Penang af den lokale millionær Cheah Chen Eok i 1897 for at fejre dronning Victorias diamantjubilæum. Kør gennem Little India, fuld af farverige sari butikker og hvor duften af eksotiske krydderier fylder gaderne. Besøg St. George's, den ældste anglikanske kirke i Sydøstasien, inden turen slutter ved 'The Blue Mansion', den mest fotograferede bygning i George Town. Dette palæ med 38 værelser og 220 vinduer blev bestilt af Cheong Fatt Tze, der også var kendt som 'Rockefeller of the East' og fik bygget bygningen til sin syvende mest elskede kone. En indigo-baseret kalkmaling giver bygningen sin karakteristiske blå farve.

Penang City Tour (Privat)
Dit første stop på denne fem timers tur er Wat Chayamangkalaram, også kendt som “Den liggende Buddhas tempel”. Buddhaen er med sine 33 meter en af ​​de længste liggende Buddha-statuer i verden. Rejs derefter tilbage i tiden med et besøg på Penang's Colonial Museum. Udforsk en kakaobutik, inden turen fortsætter til det historiske centrum, hvis hjerte er Fort Cornwallis. Fortet blev bygget af British East India Company i slutningen af ​​det 18. århundrede og skinner stadig i fuld pragt med sine kanoner. Tag en spadseretur langs bådebroen og kig på de traditionelle huse bygget på pæle. Afslut din tur med en langsom køretur ned ad “Road of Harmony”, hvor man finder hellige bygninger fra alle de fire hovedreligioner: St. George's Church, Temple of the Goddess of Mercy (Kuan Yin Temple), Sri Mahamariamman Temple og Kapitan Keling Mosque.

Dag 16-20: Langkawi

Velkommen til 4 nætter i paradis.
Langkawi, juvelen i Kedah-regionen, er en gruppe af tropiske øer, der stadig er relativt ukendte for turister. Himlen afspejles i det klare azurblå vand og ensomme strande grænser op til tætte urskove. Nyd roen og lad dig forkæle med eksotiske spa-behandlinger og oplev de kulinariske tilbud fra de autentiske fiskerestauranter og afslappede strandbarer. Lidt væk fra strandene i den indre del af øen finder du traditionelle landsbyer og landlig idyl. Kom i kontakt med de lokale og lad deres sindsro og afslappede livsstil smitte af på dig.

Ophold på Casa del Mar:
Den intime Casa del Mar ligger smukt ned til den gyldne sandstrand. Nyd freden og roen midt i naturen uden at gå på kompromis med moderne komfort. Alle hotellets 34 rummelige værelser er indrettet med naturlige trægulve og udsmykninger, der er inspireret af lokalt håndværk. Suiterne har også en privat balkon med en vidunderlig udsigt over det Malakkastrædet og Andaman Sea. Nyd gåture langs stranden og bliv kølet ned med en dukkert i det krystalklare vand. Læs en bog, eller oplev utallige timers uforstyrret samvær med en picnic på en øde ø. Nyd den lækre gastronomi med innovative middelhavskøkkener, frisk fisk og skaldyr og asiatiske delikatesser. Du kan sidde i restauranten eller nyde en romantisk solnedgang på stranden.

Dag 20: Hjemrejse til Danmark

Efter en lang fantastisk tur med masser af oplevelser er det nu tid til at rejse hjem til Danmark igen.

Dag 21: Danmark

Efter en lang fantastisk tur med masser af oplevelser er du nu tilbage i Danmark. Velkommen hjem!

Vis alle dage

Priseksempel

21 dage fra kr 40.000

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
borneos regnskove og strande

Borneos regnskove og strande

  • Orangutanger og pygmæelefanter i Sukau
  • Uberørt regnskov i Danum Valley
  • Luksusbadeferie på Gaya Island

12 dage fra kr 41.000

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png