Japan helt klassisk - Tokyo og Kyoto

Japan helt klassisk - Tokyo og Kyoto

Denne rejse til Japan byder på storbyen Tokyo og den gamle kejserby Kyoto. Her vil du opleve alt fra blinkende neonlys, skyskrabere, japansk popkultur, farverig underholdningskultur over fantastisk shopping og madkunst til gamle templer, kejserpaladser og sirligt anlagte japanske haver.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.
 

 

9 dage fra kr 21.200

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

På denne 8-dages rejse i Japan venter der dig de bedste af Japans klassikere i Tokyo og Kyoto. Glæd dig til glimtende skyskrabere, spektakulær storbyarkitektur, japansk underholdningskultur for fuld udblæsning og fashionabel shopping til fascinerende templer, kejserpaladser og fantastiske madoplevelser. Japan og den japanske kultur har så meget at byde på og på denne tur får du et bredt indtryk af det fascinerende land.

Rejsen dag for dag

Glæd dig til oplevelsesrige dage i den moderne og samtidig traditionsrige hovedstad Tokyo samt til dage fra en svunden tid i kejserbyen Kyoto.

Dag 1: Afrejse fra Danmark til Japan

Fly fra Danmark til Tokyo, Haneda Airport.

Dag 2-4: Tokyo

Tokyo er et sandt bombardement af alle sanser og i enhver henseende en helt ekstraordinær storby. Med en fascinerende blanding af moderne design, sprudlende kreativitet og gammel kultur forbindes nutid og fortid hver eneste dag. Her ligger neonbelyste skyskrabere og gamle Shinto helligdomme nærmest side om side. Tokyos berømte popkultur, tegneserie- og animationsindustri (manga og anime), den levende farverige mode og fantastiske gastronomi har indtaget hele verden herfra. Ingen anden by i verden har så mange Michelin-restauranter som Tokyo. Fra enkle nudelsupper serveret i en lille gadebar til frisk gourmet sushi på en eksklusiv restaurant er Tokyos køkken karakteriseret af excellence, hvilket også har givet den japanske madkultur en plads på UNESCO´s Verdensarliste. I denne fascinerende storby har du to overnatninger på det moderne Washington Hotel Shinjuku, som udover en central placering i forhold til shopping og oplevelser, også byder på hele 5 skønne restauranter.

Udflugter

Det traditionelle Tokyo:
Sammen med din lokale guide vil du opleve nogle af Tokyos mest ikoniske seværdigheder.
Dagen begynder med en tur til Asakusa, som er en af de ældste bydele i Tokyo. Her eksisterer en atmosfære fra en svunden tid, også kaldet “Shitamachi” blandt japanere. Besøg det smukke buddhistiske Sensoji Tempel, som er Tokyos ældste tempel. I den nærliggende Nakamise gade kan du smage traditionelle japanske snacks efter eget ønske. Spektakulær og moderne arkitektur venter dig i bydelen Omotesando, hvor også store eksklusive butikker ligger side om side. Herfra tager guiden dig med til den berømte Meiji Helligdom, som oprindeligt blev bygget til Kejser Meijis ånd i 1920. Helligdommen ligger i en skov med 365 træsorter og er pga sin historie og smukke beliggenhed et yndet sted for traditionelle bryllupsceremonier.

Fly fra Danmark til Japan
Fælles transfer fra Tokyo lufthavn til hotellet

Dag 4-8: Kyoto

Dagen starter med det berømte højhastighedstog Shinkansen, som vil bringe dig til byen Kyoto.
Byen er indbegrebet af japansk kultur og tradition og har ikke mindre end 17 steder med på UNESCO´s Verdensarvliste. Besøg en række gamle helligdomme, nyd en matcha i Kyotos fredelige tehuse, slap af på en tatami-måtte i et af de minimalistisk indrettede rum på de traditionelle hostels “ryokans” eller prøv at konversere med en ægte geisha. Alle disse fantastiske oplevelser findes overalt i Kyoto og bidrager til en uovertruffen fascinerende atmosfære af en svunden tid. Den tidligere hovedstad er også en af de bedst bevarede byer i Japan og tiltrækker med sin charme tusinder af besøgende fra alle verdenshjørner. Kyoto fungerede som kejserens residens og officielle opholdssted fra slutningen af det 6. århundrede til det 17. århundrede og har derfor en særlig plads i det japanske samfund i dag. I denne betagende by har du 4 overnatninger på Oriental Hotel Kyoto Rokujo, som ligger tæt på populære attraktioner som Nishi Hoganji Templet. Hotellet har en dejlig indbydende atmosfære med sin dedikation til tehavekulturen.

Udflugter

Kyotos Highlights:
På denne halvdagsudflugt med egen guide vil du opleve flere af de fascinerende steder, som er med på UNESCOs Verdensarvliste. Oplev den berømte Gyldne Pavillon også kendt som Kinkakuhi Templet, hvor den japanske hersker Ashikaga Yoshimitsu boede i det 14. århundrede. Dette utroligt smukke sted er blevet brugt som buddhistisk tempel siden hans død. Herfra går turen til de tykke mure og sirligt anlagte haver ved Nijo Castle fra det 16. århundrede. Som en storslået repræsentation af Edo-perioden vil du se den ekstraordinære arkitektur med detaljefyldte skydedøre og “nattergale”plankegulve, som advarende knirker ved hvert et skridt. Afslutningen på dagens udflugt er Nishiki Markedet, hvor du kan kan få traditionelle japanske specialiteter for enhver smag ved de utallige indbydende madboder.
(Udflugten foregår med offentligt transport og engelsktalende guide)

Japansk madlavning
Det japanske køkken er blevet inkluderet på UNESCO´s Verdensarvliste og det med god grund. Særlige iingredienser og mesterlige teknikker er fundamentale for den japanske madkunst. Du får en god fornemmelse for den japanske kunstart på dette madlavningskursus med få deltagere og egen chef. Under kyndig vejledning vil du bl.a. lære at kokkerere mad i bento-stil.
Du vil også prøve kræfter med Kyotos mest populære ret Shokado Bento, som er en lækker sammensætning af tempura, miso suppe, forårsruller, chicken teriyaki, sesam- og spinatsalat samt sushi. Der afsluttes selvfølgelig med en bento-box efter eget design.


Transfer fra hotel til Tokyos banegård på egen hånd
Højhastighedstog (Shinkansen) fra Tokyos banegård til Kyotos banegård
Transfer fra Kyotos banegård til hotellet
Transfer fra hotellet til Kansai lufthavn
Fly fra Japan til Danmark

Dag 8: Afrejse fra Japan til Danmark

Velkommen hjem

Vis alle dage

Priseksempel

9 dage fra kr 21.200

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Japan - templer, traditioner og legender

Japan - Templer, traditioner og legender

  • Udforsk pulserende Tokyo og historiske Kyoto
  • Overnat i et traditionelt munkekloster
  • Smag på Osakas lokale delikatesser

15 dage fra kr 35.000

Vit sandstrand med palmer och turkost vatten, Cook

Jorden rundt - Japan, New Zealand, Cook-øerne & USA

  • Vilde og charmerende storbyer
  • Store naturoplevelser
  • Strandferie på Cook-øerne

34 dage fra kr. 36.900

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png