70125011 Få et tilbud
Bambusskoven i Arashiyama

Japan - Templer, traditioner og legender

Fordyb dig i Japans spændende historie og rige  kulturarv på denne skræddersyede rejse, hvor der venter gamle templer, fascinerende traditioner og legender, pulserende storbyer og enestående natur.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

15 dage fra 36.810 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Japan – Templer, traditioner og legender

Rejsen starter i Japans hovedstad Tokyo, hvor du på en privat guidet tur kommer til at opleve det berømte Sensoji Tempel og det livlige kulturelle distrikt Asakusa, der vidner om det gamle Tokyo med dets mange små butikker, der sælger traditionelt håndværk og travle madboder, der sælger alt fra luftige japanske pandekager og dumplings til Tayaki, en fiskeformet kage, der fyldes med alt fra rød bønnepasta til chokolade eller ost. Ved Shitaya Jinja templet vil du opleve oldgamle religiøse ritualer og få et indblik i Shinto religionen i selskab med en lokal præst.

Onsen i Hakone og templer i Kyoto

Fra Tokyo fortsætter din rejse med tog til Hakone, hvor et helende onsen bad venter i de varme kilde omgivet af smukke bjerglandskaber. Videre med Japans imponerende højhastighedstog til den gamle kejserby Kyoto, hvor der vil blive rig mulighed for at opleve byens mange højdepunkter lige fra den Gyldne Pavilion til den enorme bambusskov, Arashiyama, og byens travle markeder.

Munkekloster i Koyasan og Osaka

Rejsen byder også på meditation og overnatning i et buddhistisk munkekloster i Koyasan, der er centrum for Shingon buddhismen, inden du afslutter rejsen blandt kirsebærtræer i Osaka, der også er kendt for sine mange historiske seværdigheder, særlige madkultur og sit farverige kulturliv.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Fordyb dig i Japans spændende historie og rige  kulturarv på denne skræddersyede rejse, hvor der venter oldgamle templer, fascinerende traditioner og legender, pulserende storbyer og enestående natur.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark til Japan

Dag 2-6: Tokyo

Ved ankomsten til Tokyo bliver du mødt af den lokale repræsentant, der vil sørge for transporten til dit hotel i denne imponerende storby, der vil danne rammen om de næste dages oplevelser. Tokyo er verdens mest befolkede storby med over 35 mio. mennesker fordelt på et område, der er næsten dobbelt så stort som Sjælland, og Japans hovedstad er unægtelig som ingen anden by i verden. Banebrydende design, skæv kreativitet og dens egen helt unikke og oldgamle kultur er alt sammen med til at definere denne fascinerende storby, der på herlig vis kombinerer det bedste af begge verdener.
I Tokyo tilbringer du 4 nætter på Washington Hotel Shinjuku, et moderne hotel beliggende i en af Tokyos mest populære og livlige bydele, neon-området Shinjuku, der er kendt for sine mange shopping centre, butikker, restauranter og caféer.

Udflugter:
Det bedste af Tokyo med privat guide
Udforsk nogle af Tokyos største seværdigheder i selskab med din egen private guide. Første stop på turen er det farverige kulturelle distrikt Asakusa, hvor gamle traditionelle bygninger står side om side med nye. Du besøger Sensoji Templet, der anses for at være byens ældste tempel, inden det er tid til at udforske Nakamise Street, der er kendt for sine mange gamle butikker og ikke mindst de mange madboder, der sælger alverdens forskellige og spændende typer af japansk streetfood.
Herfra går turen med Tokyos vandbusser ned ad Sumida-floden til Hamarikyu Garden. Denne smukt anlagte park blev åbnet for offentligheden i 1946, men fungerede oprindeligt som jagthave for en lokal storherre. I parken kan du nyde matcha te og søde sager i det centrale tehus, inden turen fortsætter til den berømte og smukke Meiji helligdom, der blev bygget til ære for Kejser Meiji. For at nå til helligdommen skal man gå igennem en skov, og det er en utrolig oplevelse, at se så vild natur midt i en storby. Området betragtes som et kraftfelt, hvor der befinder sig en helt særlig energi, og er også populært til bryllupper.
Når skumringstiden langsomt begynder at sænke sig over Tokyo, afsluttes turen ved den eksklusive shopping gade, Omotesando, hvor en af verdens største Prada butikker ligger side om side med Gucci og Dior og andre luksuriøse brands.

Shitaya Jinja - den spirituelle helligdom med privat guide
I selskab med din lokale guide går turen til Shitaya Jinja, en lille helligdom dedikeret til Inari, der er gudinde for frugtbarhed og velstand i den japanske shinto religion. Helligdommen er en lille fredfyldt oase, der ligger gemt væk fra byens stress og jag, og der vil blive rig mulighed for at komme ned i tempo og nyde freden og roen her. Du kommer til at udføre et lille ritual inde i templet ved at ringe på en klokke og derved tiltrække gudindens opmærksomhed, inden du får mulighed for at tale med en lokal præst, der vil fortælle om shinto-troen. Hele oplevelsen afsluttes med en velsignelse af dig og den rejse rundt i Japan, der ligger foran dig.

Dag 6-8: Hakone

Efter morgenmaden finder du selv vej til Shinjuku-stationen, hvorfra turen går med det luksuriøse Romancecar tog til Hakone. Turen tager knap 2 timer, så det er blot at læne sig tilbage og nyde de smukke landskaber, der glider forbi uden for vinduet.
Ved ankomsten til Hakone finder du selv vej til dit hjem for de næste to nætter det hyggelige lille Tōnosawa Ichinoyu Honkan Ryokan, der er et traditionelt japansk gæstgiveri, hvor du sover på et typisk japansk værelse med futon på gulvet. Stedet var en pioneer inden for turistindustrien omkring de varme kilder i byen og blev grundlagt helt tilbage i 1630, og du kan da også forkæle dig selv med et dyp i stedets private varme kilde.

Aktiviteter:
Onsen - Et bad i Japans varme kilder.
Et ophold i Japan er ikke fuldendt uden at opleve et traditionelt bad i de varme kilder med deres helende vand. Onsen, som de kaldes, findes i flere forskellige typer alle med hver deres temperatur og mineraler. Lad stressen dræne fra kroppen og mærk musklerne slappe af i dit eget private badekar på stedet.

Hakone Free Pass:
Dit ophold i Hakone inkluderer det populære Hakone Free pass, der giver dig ubegrænset adgang til 8 forskellige transportsystemer i området. Tilbring en dag med at udforske de smukke landskaber omkring Hakone med bus, tog, båd eller svævebane. Mulighederne er mange.

Dag 8-11: Kyoto

Efter to nætter i Hakone går rejsen nu med højhastighedstoget Shinkansen til Kyoto, en rejse på næsten 400 km, der tilbagelægges på blot lige knap 2 timer. Du finder selv vej til togstationen Odawara Hakone og ved ankomsten til Kyoto togstation finder du selv vej til dit hotel i den gamle kejserby, Oriental Hotel Kyoto Rokujo, der ligger blot få minutter derfra. De næste 3 nætter tilbringes her på dette charmerende og hyggelige hotel, der er bygget i en stil, der på perfekt vis kombinerer det traditionelle med det moderne. Hotellet har også dejlig indbydende atmosfære med sin dedikation til tehavekulturen.
Kyoto er indbegrebet af japansk kultur og tradition og har ikke mindre end 17 steder med på UNESCO´s Verdensarvliste. Besøg en række gamle helligdomme, nyd en matcha i Kyotos fredelige tehuse, slap af på en tatami-måtte i et af de minimalistisk indrettede rum på de traditionelle hostels “ryokans” eller prøv at konversere med en ægte geisha. Alle disse fantastiske oplevelser findes overalt i Kyoto og bidrager til en uovertruffen fascinerende atmosfære fra en svunden tid. Den tidligere hovedstad er også en af de bedst bevarede byer i Japan og tiltrækker med sin charme tusinder af besøgende fra alle verdenshjørner. Kyoto fungerede som kejserens residens og officielle opholdssted fra slutningen af det 6. århundrede til det 17. århundrede og har derfor en helt særlig plads i det japanske samfund i dag.

Udflugter:
Kyotos højdepunkter; Den Gyldne Pavilion, Bambusskov og markeder
I selskab med din private guide vil du opleve flere af de fascinerende steder i Kyoto, som er med på UNESCOs Verdensarvliste. Oplev den berømte Gyldne Pavillon også kendt som Kinkakuji Templet, hvor den japanske shogun Ashikaga Yoshimitsu boede og herskede indtil hans død, hvorefter dette utroligt smukke sted blev omdannet til et buddhistisk tempel. Herfra går turen til de tykke mure og sirligt anlagte haver ved den gamle samuraiborg Nijo Castle fra det 16. århundrede. Som en storslået repræsentation af Edo-perioden vil du se den ekstraordinære arkitektur med detaljerede skydedøre og “nattergale” plankegulve, som advarende knirker ved hvert et skridt. Afslutningen på dagens udflugt er Nishiki Markedet, hvor du kan kan få traditionelle japanske specialiteter for enhver smag ved de utallige indbydende madboder. Dagens udflugt inkluderer også et besøg i den mystiske og magiske bambusskov i Arashiyama.

Dag 11-12: Koyasan

I dag forlader du Kyoto og rejser med tog til Koyasan. Du finder selv vej til stationen, hvorfra turen går sydpå via Osaka til togstationen i Koyasan. Herfra fortsætter du med svævebane til Mount Koya og videre med bus til dit hjem for natten, et traditionelt buddhistisk munkekloster.
Mount Koya er på UNESCO’s verdensarvsliste, og du kan tilbringe eftermiddagen med at udforske de naturskønne omgivelser, inden du vender tilbage til din simple men komfortable bolig, hvor en traditionel buddhistisk vegetarisk middag venter.

Udflugter:
Tidlig morgen er det tid til at lære om bjergets legender og historie, når du i selskab med en munk eller lokal guide begiver dig mod den historiske Okunion kirkegård, der er Japans største med mere end 200.000 gravsten. Du overværer også en Shojingu ceremoni, hvor munke bringer mad til deres afdøde mester, der grundlagde Koyasan Templerne, Kobo Daishi.
Herefter går turen ad en idyllisk sti gennem skoven, også kendt som “Kvindernes Pilgrimsrute” til et smukt beliggende udsigtspunkt, hvorfra der er en hel fantastisk udsigt over området. Der bliver også tid til at nyde lidt lokal sushi til frokost, inden turen går videre til din næste destination på rejsen.

Dag 12-14: Osaka

Fra munkeklosteret finder du selv vej til togstationen i Koyasan, hvorfra turen går med tog til Osaka. Ved ankomsten til Osaka finder du selv vej til dit hjem for de sidste 2 nætter i Japan, WaQoo Shitaderamachi. WaQoo Shitaderamachi er en “shukubo”, hvilket er et traditionelt logi for pilgrimme, og du overnatter i et traditionelt japansk værelse med futonseng på gulvet. Stedet ligger i hjertet af Osakas historiske tempelområde med ikke mindre end 80 templer i nærheden.
Osaka er Japans tredjestørste by og har gennem tiderne været hjem for handlende og købmænd og er den dag i dag stadig et folkeligt og farverigt sted. To af byens store seværdigheder er Shinto Sumiyoshi Taisha, der er landets ældste tempel og det majestætiske Osaka Castle, der daterer tilbage til det 16. Århundrede.
Men byen er også kendt for sin helt særlige madkultur og bliver af samme årsag kaldt for “Japans mave”.

Udflugter:
Smag på Osaka
Tag på et spændende madeventyr i selskab med din guide, der vil tage dig med til traditionelle familieejede forretninger og lokale madboder på det berømte Kuromon Market.
Lær om hemmelighederne bag de ingredienser, der bruges i den dampende miso-suppe, den stærke wasabi, den tørrede tunfisk, også kaldet bonito flakes og Konnyaku, der er særligt kendt for sit lave kalorieindhold.
Smag på den historiske japanske konfekt, Wagashi, moderne desserter og sågar friske skaldyr, der kommer lige fra morgenens auktion.
På den lokale favoritrestaurant “Okonomiyaki Joint”, får du lov til at smage den japanske gryderet Oden og grillede spyd med wagyu oksekød. Næste stop på turen er Dogyasuni, der centrum for produktion og salg af køkkenredskaber. Den 150 meter lange gade bugner af små butikker med alt fra hjemmelavede knive, til kunstige mad udstillinger og andre pudsige japanske køkkenredskaber.
Sidst får du lov til at afprøve dine evner som Takoyaki-kok. Takoyaki kaldes også “blæksprutte-kugler” og bliver tilberedt i en speciel pande, der minder meget om vores egen æbleskivepande. Kuglerne bliver typisk fyldt med hakket blæksprutte, tempura-rester, syltet ingefær og forårsløg og serveret med Ponzu sauce, en særlig citrus-vinaigrette. Efter dagens madeventyr, vender du tilbage til dit hotel.

Dag 15: Ankomst til Danmark

Efter en rejse rundt i Japans rige kultur og oldgamle traditioner ankommer du til Danmark.

Fotogalleri

Kort

Priseksempel

15 dage fra 36.810 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 36.810 pr. person ved 2 voksne
Tillæg i højsæson: ca 5.000 - 10.000 kr per person *

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Danmark til Japan tur/retur
 • Flyskatter
 • 4 overnatninger på Washington Hotel Shinjuku (Standard room) inkl. morgenmad
 • 2 overnatning på Tōnosawa Ichinoyu Honkan Ryokan (Standard Room) inkl. Morgenmad
 • 3 overnatninger på Oriental Hotel Kyoto Rokujo (Standard room) inkl. Morgenmad
 • 1 overnatning på Buddhist Tempel (Standard room) inkl. Halvpension (morgen- og aftensmad)
 • 2 overnatninger på WaQoo Shitaderamachi (Superior Japanese room) inkl. morgenmad
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • MyPlanets Concierge service (tilgængeligt 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2 kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Entréer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visum og turistskatter
 • Sygdoms- afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Japans kultur, gastronomi og samuraiernes historie

Japans kultur, gastronomi og samuraiernes historie

 • Oplev det spektakulære og imponerende Tokyo
 • Templer i Kyoto og streetfood i Osaka
 • Kom tæt på samurai, sumobrydere og mangakultur

16 dage fra 66.000 kr pr. person

Bambusskoven i Arashiyama

Japan - Templer, traditioner og legender

 • Udforsk pulserende Tokyo og historiske Kyoto
 • Overnat i et traditionelt munkekloster
 • Smag på Osakas lokale delikatesser

15 dage fra 36.810 kr pr. person

Japan helt klassisk - Tokyo og Kyoto

Japan helt klassisk - Tokyo og Kyoto

 • Storbyen Tokyo
 • Tempel og kultur
 • Kyoto

9 dage fra 37.000 kr pr. person