Resor till Zimbabwe med MyPlanet

Rejser til Zimbabwe

 

På en og samme rejse til Zimbabwe kan du opleve en spændende Big 5-safari i Hwange National Park samt et besøg på verdens højeste vandfald, Victoria Falls.

Safarieventyr med Big 5

En rejse til Zimbabwe bringer din indre eventyrer frem. Om natten stiger lyden af en flodhest, der grynter, op fra floden i Mana Pool National Park. En elefants trompeteren ekkoer over savannen ved middagstid. Mægtige flokke af elefanter og bøfler bevæger sig rundt i Hwange National Park, Zimbabwes største naturreservat. I Matetsis private vildreservat findes den sjældne sabelantilope.

Spændende safarier føres an af nogle af de dygtigste vildtlivs-eksperter i Afrika. Med deres erfaring og baggrund hjælper de besøgende med at spotte “the big 5” samt geparder, vilde hunde og mange andre dyre- og fuglearter. Uanset indkvarteringstype byder Zimbabwe på høj standard, effektivitet og varm imødekommenhed.

Oplev Victoria Falls

Udover de fantastiske naturreservater er et andet højdepunkt på din rejse til Zimbabwe helt sikkert stedet, hvor Zambezi floden på dramatisk vis vælter ud over kanten på et millioner år gammelt basalt plateau. Dette er Victoria Falls, et magisk og imponerende sted, der fortryller alle, som overværer dette fantastiske syn på grænsen mellem Zambia og Zimbabwe.

Besøg Great Zimbabwe

Historien om en glemt middelalderlig civilisation fortælles i Great Zimbabwe, som er en af de vigtigste historiske ruiner i det sydlige Afrika. Stedet er ikke overraskende optaget på UNESCOs verdensarvliste, og er en vigtig del af regionens historie, hvor stor arkitektonisk dygtighed afspejles i netværket af stenmonumenter.

Ekspertise skaber kvalitet

For at få det allerbedste ud af rejsen til Zimbabwe er det vigtigt at kende til Zimbabwes mange facetter og muligheder. MyPlanets eksperter samt især de lokale guider har et indgående kendskab til landets mange seværdigheder og kan hjælpe med at skræddersy en førsteklasses privat rejse til dig, hvor dine behov, ønsker og forventninger indfries på bedste vis.

Kontakt os for en god snak om Zimbabwe

Ring til os på telefon: 70 12 50 11, og hør nærmere om vores spændende rejser til Zimbabwe.

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Vy över forsande Victoriafallen och regnbåge, Zimbabwe

Cape Town, Victoria Falls og safari

  • Oplev farverige Cape Town
  • Det buldrende Victoria Falls
  • Safari i Chobe National Park

14 dage fra kr. 26.900

Victoria falls, safari i botswana og mauritius

Victoria Falls, safari i Botswana og Mauritius

  • Flotte brusende vandfald
  • Bådsafari i Botswana
  • Sol, strand og azurblåt vand

 

15 dage fra kr 47.800

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.