Rejser til Vietnam

Rejser til Vietnam

 

En sammensmeltning af kulturer skaber en mangfoldighed af oplevelser, bestående af spændende gastronomi og arkitektur, konfliktfyldt historie og natur at udforske.

Tag på en kulinarisk rejse

Uanset hvor i Vietnam din rejse fører dig hen, vil du henrykkes over landets fantastiske cuisine.

Skåle med dampende pho, den elskede nudelsuppe, tilsmagt med krydderurter, kanel og stjerneanis udgør et rigt og smagfuldt måltid. Bahn-Mi, den vietnamesisk-franske sandwich  fusion, er et skønt morgenmåltid. Nyd gerne disse og de mange flere kulinariske muligheder med et glas vietnamesisk kaffe, sød og stærk på samme tid.I lighed med Vietnams forskelligartede gastronomi byder selve landet på en mangfoldighed af oplevelser.

Ho Chi Minh City & Hanoi

Udover at være kendt for sit fantastiske gadekøkken er den moderne og pulserende storby Ho Chi Minh City også kendt for sine to arkitektoniske perler fra kolonitiden;
Saigon Central Post Office og Notre Dame Cathedral.
Tag en spadseretur i de snævre og stemningsfulde gader i den gamle bydel Old Quarter i Vietnams hovedstad Hanoi før dit besøg i Ho Chi Minh Mausoleum Complex. Gør ophold på en af de mange restauranter for at indtage den ikoniske ret cha ca La Vong.

I Hanois populære Thang Long vanddukketeater kan du se en autentisk vand-dukkeforestilling akkompagneret af musikere på traditionelle vietnamesiske musikinstrumenter.

Seværdigheder udenfor byen

Lidt væk fra de mest turistede områder i dette tidligere konfliktfyldte land, findes mange knap så kendte steder, som absolut er et besøg værd. Besøg f.eks fordums tiders kejserby Hue, de underjordiske tunneller i Cu Chi, Cat Tien National Park eller måske verdens største hule, den gigantiske Hang Son Doong i Phong Nha-Ke Bange National Park.

En fantastisk upplevelse är en båttur med övernattning i en traditionell kinesisk junk i Ha Long Bay. Trots sitt autentiska utseende är junken utrustad med alla moderna bekvämligheter. Under seglingen bland hundratals mystiska kalkstensberg kan dolda grottor och ostörda små vikar ses i den täta vegetationen.

Upplev Mekongdeltat med båt

En stor oplevelse er en sejltur med overnatning i en traditionel junke på Ha Long Bay. Junken er trods sin autentiske fremtoning udstyret med alle moderne bekvemmeligheder. Under den uforglemmelige sejlads blandt hundredvis af mystiske kalkstensbjerge kan der i den tætte vegetation ses gemte huler og ugenerede bugter.
En anderledes, men mindst lige så spændende bådtur, kan du opleve på  Mekong Deltaet, hvor udsigten til varierede, frodige landskaber og rismarker plejet af kvinder i koniske bambus-hatte, langsomt glider forbi.
Vietnam er et sandt overflødighedshorn af oplevelser.

Kontakt os hvis du vil høre mere om Vietnam

Ring til os på telefon: 70 12 50 11.

Del dine drømme med MyPlanets eksperter, og de vil kokkerere en skræddersyet rejseplan, som baseres på dine behov og forventninger.

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Eventyr i Vietnam og Cambodja

Eventyr i Vietnam og Cambodja

  • Oplev historien i Hanoi og Phnom Penh
  • Sejl med traditionel junke på Ha Long Bay
  • Flydende landsbyer og templer ved Angkor

18 dage fra kr 33.000

Rundrejse i Vietnam - opdag

Vietnams højdepunkter

  • Sejlture i Ha Long Bay
  • Udsmykkede templer i Hue
  • Saigon fyldt med fransk arkitektur

14 dage fra kr 31.000

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.