Resor till Thailand

Rejser til Thailand

Verdens bedste strande? De findes naturligvis i Thailand! Afslappende dage på stranden blandet med en række historiske og kulturelle attraktioner gør Thailand til den perfekte destination!

Strande og tempel

Thailand har, som de fleste ved, fantastiske strande, men det er samtidig også en kulturel skattekiste. Alt fra et gyldent spir der skinner over Bangkoks helligdomme, ruinerne i Ayutthaya der ligger i nærheden, der minder om en strålende fortid, og til Chiang Mai, den kulturelle hovedstad i det nordlige Thailand der huser hundredvis af templer.

Luksus, spa og ukendt paradis

Thailand er et berømt rejsemål for backpackere, men landet har meget, meget mere at tilbyde. Du kan få ultimativ luksus, og førsteklasses service i nogle af de eksklusive badebyer der findes i Thailand. Koh Phi Phi og Koh Samui er berømte, men du har måske ikke hørt om Koh Lanta eller Koh Kood? Det kan du være sikker på, at eksperterne hos MyPlanet Rejser har. Vi kan hjælpe dig med, at finde netop dit strandparadis eller måske et hemmeligt tilflugtssted på en unavngiven ø.

 

Hvis du leder efter fred og foryngende behandlinger på rejsen, vil du opdage, at Thailand er et paradis på jord, når det kommer til kurbade: her får du massage, zoneterapi og ayurvediske behandlinger i de mest sublime omgivelser.

Fantastisk thailandsk mad

Hvor strandene er den største grund til at man rejser til Thailand, må den næststørste grund være maden. Thailandsk byder på karryretter i alle afstøbninger, Pad Thai nudler, papaya-salat og de mange regionale thailandske specialiteter. Street Food er, med rette, meget populært, og du kan få friskfanget fisk og skaldyr på de flydende restauranter ved Coconut Island i Phuket. Det er også værd at bemærke, at Thailand har en stor andel af stilfulde barer og moderne tag-restauranter. Her serveres et bredt udvalg af retter, alt fra traditionel hjemmelavet thailandsk mad til Royal Thai Cuisine.

Tal Thailand med os

Ring på telefon: 70 12 50 11, og planlæg din drømmerejse til Thailand med os!

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Rejse det nordlige thailand og koh samui

Det nordlige Thailand og Koh Samui

  • Spændende Bangkok
  • Chiang Mai's historie
  • Smukke Koh Samui

15 dage fra kr 24.900

Klassiska Thailand

Klassiske Thailand

  • Natur & kultur i Chiang Mai
  • Street food i Bangkok
  • Afslapning i Phuket

14 dage fra kr 24.700

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.