Resor till Tanzania
Tanzania

Rejser til Tanzania

Safari, naturoplevelser og sneklædte bjerge. På en rejse til Tanzania er natur og dyreliv i fokus.

Unikke oplevelser i Tanzania

En rejse til Tanzania bringer dig til hjertet af den afrikanske ørken. Her giver en gepard sin små, pelsede unger mad, en flok elefanter græsser og bjerget Kilimanjaro troner smukt og sneklædt i baggrunden. Overalt hvor du bevæger dig hen på den afrikanske savanne, vil du se tusindvis af store gnu-flokke vandre.

Fuldspækkede dage på savannen 

Hvor skal man dog begynde og ende sin rejse i dette land, som har så meget at byde på?

Vi er specialister i safari og Afrika, så lad os hjælpe dig med, at sammensætte din ferie i Tanzania. I samråd med dig, skaber vi den helt rette rejseplan, og sørger for game drives ved morgengry, og aftenture i grønne, åbne biler med kyndige, lokale guider, der sørger for, at du ser endnu mere end du nogensinde havde forventet. Vi kan endda hjælpe dig med, at opspore chimpanser i Mahale-bjergene eller bringe dig tæt på den store migration.

Sæt tempoet ned og slap af

Når safaridagen ender, kan du nyde solnedgangen fra behagelige stole, placeret med udsigt over skrænten ved Rift Valley.

Uden for Tanzanias kyst ligger øriget Zanzibar, der er rig på natur og kultur. Stone Town, der er en del af Unescos verdensarv, er ideelt til et eftermiddagsbesøg, for du igen vender tilbage til de uberørte strande og det koralfyldte hav. Her kommer de rejsende der ønsker alt det bedste inden for selvforkælelse og luksus.

Kontakt os hvis du vil høre med om Tanzania

Ring på telefon: 70 12 50 11, og lad os hjælpe dig med, at planlægge drømmerejsen til Tanzania.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.