resor till tahiti

Rejser til Tahiti

Alene navnet ”Tahiti” leder tankerne hen på turkisblå laguner, farvestrålende koralrev, kridhvide strande og en afslappet og tilbagelænet stemning under en dybblå himmel. Måske drømmer du om at bo mdit på en af de smukke strande omgivet af svajende palmer. Eller er drømmen en bungalow, som står på pæle midt i det klare indbydende vand? Tahiti er for mange den ultimative destination, og det er ikke uden grund.

Bryllupsrejse og romantik

Mange par rejser til Tahiti fra hele verden for at nyde hinandens selskab omgivet af fred og ro, skøn natur og nogle af de smukkeste strande i verden. Udvalget af hoteller og resorts er stort, og er det romantik og forkælelse du leder efter finder du nemt et resort, som kan imødekomme det ønske.

Rejser til Tahiti eller Fransk-Polynesien?

Tahiti er den mest brugte betegnelse for et stort område i det sydlige Stillehav, som udgør Fransk Polynesien. Området består af 118 øer, spredt over fem store øgrupper. Mange af øerne byder på dramatiske landskaber med vulkanske bjergtinder og tæt grøn vegetation. hvorimod andre øer knapt rager op over havoverfladen. Fælles for dem alle er dog, at de indbyder til skønne naturoplevelser både på land og i det krystalklare vand. 

En rejse med MyPlanet Rejser til Tahiti

Hos MyPlanet Rejser kan du sætte dit personlige præg på rejsen samtidig med, at du kan trække på vores store viden og erfaring. Ring til vores dygtige konsulenter og tal med os om din rejse til Tahiti.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Resort med bungalows i blå lagun på Bora Bora, Tahiti

Ø-hop på Tahiti, Bora Bora og Moorea

  • Perfekt som bryllupsrejse
  • Romantik, sol og afslapning
  • Besøg tre smukke øer

16 dage fra kr. 39.500

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png