70125011 Få et tilbud
Det bedste af fransk polynesien

Det bedste af Fransk Polynesien

En sand perlerække af paradisøer venter i det sydlige Stillehav på denne eksklusive rundrejse, når du besøger de ikoniske øer, Tahiti, Bora Bora, Rangiroa og Moorea.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

15 dage fra 52.110 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Det bedste af Fransk Polynesien

Det bedste af Fransk Polynesien. Der findes næppe en tropisk drømmedestination som Fransk Polynesien, der med sin beliggenhed i det sydlige Stillehav, byder på fantastisk frodig natur, en righoldig kultur og ikke mindst et dyre- og planteliv under vandoverfladen, der lokker dykkere til fra hele verden. Derfor er det aldrig nok, blot at besøge én af de i alt 118 øer i øgruppen. Fransk Polynesien opleves bedst på ø-hop, og det er lige præcis det, som denne rundrejse byder på.

Fire unikke øer

Hele fire unikke og ikoniske øer, Tahiti, Bora Bora, Rangiroa og Moorea, besøges på 14 dage, og du har dermed god tid til både udforskning og afslapning. Tahiti er den største af øerne, og består to halvøer: Tahiti Nui mod vest og Tahiti Iti mod øst. I den kulturrige hovedstad Pape’ete finder du museer, spændende markeder, appetitvækkende madvogne og interessante butikker. En modsætning til den travle hovedstad, er det bjergrige og frodige landskab, der væk fra kysten byder på grønne dale, krystalklare vandløb, turkisblå laguner og fascinerende vandfald.

Bora Bora, Stillehavets perle

Bora Bora, der fuldt berettiget kaldes “Stillehavets perle”, ligger lige nordvest for Tahiti. Allerede under flyveturen hertil, vil du blive overrasket over den fascinerende udsigt over den betagende smukke azurblå lagune og den udslukte vulkan, Mount Otemanu, der rejser sig 730 meter over øens frodige, grønne landskaber, smukke laguner og hvide sandstrande. Her venter eventyr i form af dykning, paddleboarding, jetskiing og rokke- og hajfodring.

Rangirora

Rangiroa er en af verdens største atoller. Her har du fuldt udsyn til den blå himmel, i modsætning til de andre besøgte tropeøer, der er mere kuperede og bjergrige. Rangiroa betyder da også ‘kolossal himmel’ på øens lokale sprog. Det mest berømte sted på øen er Blue Lagoon. Den helt ideelt lave vanddybde i den spektakulære lagune, og det mangfoldige marineliv gør den til en drømmedestination for dykkere og snorklere, hvor særligt de gunstige strømforhold bidrager til de perfekte dykkeoplevelser.

Moorea

Dit øhop afrundes på Moorea, der er Tahitis naboø. Den hjerteformede ø, der er dannet af vulkanske rester, er et geologisk vidunder med otte bjergtoppe, der rejser sig fra lagunen. Nordkysten er delt i to symmetriske bugte – Cook’s Bay og Opunohu Bay. Her kan du nyde de hvide sandstrande, det krystalklare vand og den frodige, grønne vegetation. Du oplever også den tilbagelænede tahitianske kultur i de charmerende landsbyer, ved de hellige udendørs templer og de store ananasplantager mellem bjergene.

Som med alle vores rejser kan du også skræddersy denne rejse til dine behov. Kontakt os for at modtage et skræddersyet tilbud – helt gratis og uforpligtende.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

En sand perlerække af paradisøer venter i det sydlige Stillehav på denne eksklusive rundrejse, når du besøger de ikoniske øer, Tahiti, Bora Bora, Rangiroa og Moorea.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark til Tahitis hovedstad, Papeete.

Dag 2 – 5: Tahiti

Ved ankomsten til Tahiti bliver du mødt af den lokale repræsentant i lufthavnens ankomstlounge, og der er arrangeret privat transport til dit resort i de første tre nætter. Det luksuriøse Tahiti Ia Ora Beach Resort by Sofitel ligger på vestkysten, ud til Tahitis eneste hvide sandstrand, og med en enestående panoramaudsigt over lagunen og naboøen Moorea. Dit værelse ligger direkte ud til den omkransende tropiske have, og er indrettet i moderne polynesisk stil med trægulve og lyse farver, og naturligvis med alle moderne bekvemmeligheder. Værelset har ligeledes privat terrasse. Du kan slappe af ved den spektakulære pool, der er bygget i lagunestil og med sandbund, eller få en afstressende massage i spaens udendørs faciliteter. Resortet rummer to restauranter, hvor især den ene, Le Carre, udmærker sig med sit kreative, franske køkken. Og efter middagen kan du nyde en drink i en af de to barer. Tahiti er den største ø i det sydlige Stillehavs fransk polynesiske øgruppe. Den er formet som et 8-tal, og består derfor af to halvøer: den største, Tahiti Nui mod vest og Tahiti Iti mod øst. Den energifyldte hovedstad Pape’ete rummer luksusresorts, museer, travle markeder, madvogne (kaldet ’roulottes’) og spændende butikker. Som en modsætning til den pulserende by, fremstår det bjergrige landskab midt på øen helt uberørt med dybe dale, klare vandløb, laguner fyldt med fisk, vandfald og mystiske arkæologiske udgravninger. Strandelskere kan udfolde sig ved de sorte sandstrande på østkysten, de hvide sandstrande på vestkysten eller udfordre de høje bølger ved et af de mange surfspots som eksempelvis Teahupo'o. 

Udflugter:

Udforsk det autentiske Tahiti
Tag på opdagelse i hjertet af Tahiti, ledsaget af en erfaren guide, på denne heldagstur. Du vil opleve den polynesiske historie og livsstil, og betragte det fascinerende landskab med krystalklare laguner, vandfald og frodige skove på turen langs den forbløffende smukke kyst. I starter ud med et besøg i Marae Arahuruhu. På dette gamle, hellige sted, der ligger smukt med en malerisk baggrund, får du et indblik i de ældgamle polynesiske skikke, troen og traditionerne. Og gå ad den velanlagte sti til den bregnefyldte Mara'a Grotto, som siges at være et sted, der ofte blev besøgt af den impressionistiske maler Paul Gaugin. Hold en pause ved den sorte sandstrand, og se hvordan surferne rider på bølgerne, før du begiver dig mod Vaipahis botaniske have og vandfald. Dette naturskønne paradis rummer 75 plantearter fra hele verden, og her kan du desuden høre de spirituelle legender om den nærliggende Vaima-flod. Køb tørrede frugter og andre lokale råvarer fra boderne i vejkanten, eller bland dine egne bodyscrubs og cremer et sted, hvor de producerer den kokosduftende olie Monoi. 

Heldagstur (gruppe) med transport. Let fysisk krævende. Entré og frokost er ikke inkluderet.

Tahiti bjergsafari i firehjulstrækker
Opdag Tahitis naturvidundere mens du bevæger dig gennem den tætbevoksede regnskov, krydser floder og kører over bjergvandløb på denne 4WD safari. Første stop er ved Mount Marau med den storslåede udsigt over den frodige Punaruu Valley. Din guide vil udpege dalens vigtigste steder og genfortælle historierne, legenderne og myterne fra området. Ved Arahoho Blowhole oplever du den kraftige, gejserlignende kaskade af havvand, der kastes op i luften fra den eroderede kystlinje, og du kan betragte surferne ride på bølgerne ved den nærliggende, sortsandede strand. Næste stop er Fa’aurumai Valley med de imponerende vandfald og bakkeskråningerne fyldt med hututræer og tahitiske kastanjetræer. Ved Vaimahutu Falls kan du betragte hvordan vandet styrter 30 meter ned i en sø med krystalklart vand. Herfra kan du nyde de gigantiske bregner og andre farverige plantearter på en let 20 minutters vandretur til de andre vandfald, Haamaremare Iti og Haamaremare Rahi. Ved sidstnævnte kan du samtidig snuppe en opfriskende dukkert i det rene og klare vand.

Heldagstur (gruppe) med transport. Let fysisk krævende. Entré og frokost er ikke inkluderet.

Dag 5 – 8: Bora Bora

Her til morgen bliver du mødt af vores repræsentant, der har arrangeret privat transport fra resortet til lufthavnen. Flyveturen til Bora Bora tager cirka 50 minutter. De næste 3 nætter skal du bo på Le Maitai Polynesia Bora Bora, der ligger tilbagetrukket i frodige, tropiske haver, tæt på Maitra Beach. Hotellet i resort-stil er en komfortabel strandoase ud til Stillehavet. Dit elegante værelse med udsigt over den skønne have, er moderne indrettet i polynesisk stil, som er perfekt forenet med nutidige bekvemmeligheder. Hotellet tilbyder en række adventure- og vandsportsaktiviteter, og efter en aktiv dag, kan du trække dig tilbage med din favoritdrink ved din side i en af de to afslappede barer, og nyde den tropiske strandatmosfære. Når sulten melder sig, kan du opleve det franske køkken, generøst beriget med polynesiske smagsnuancer, i den charmerende Haere Mai Restaurant. Eller snup en af de klassiske favoritter som hamburger og pizza på strandrestauranten Tama'a Maitai med den autentiske, polynesiske indretning og stemning. Bora Bora, der meget passende har fået tilnavnet "Stillehavets perle", ligger lige nordvest for Tahiti, og mindre end en time med fly fra Pape’ete. Allerede på turen hertil, vil du betages af den flotte udsigt over den azurblå lagune og det ikoniske bjerg, Mount Otemanu. På øen venter der frodige, grønne landskaber, hvide sandstrande og en lang række strandresorts med luksuriøse vandbungalows. Den krystalklare lagune, den eksotiske verden under vandoverfladen, og ikke mindst Mount Pahia og Mount Otemanu, ligger klar til at blive udforsket. Og her venter eventyr i form af dykning, paddleboarding, jetskiing, fodring af hajer og rokker, eller en storslået flyvetur i vandfly over øen. Du skal naturligvis også udforske hovedbyen Vaitape, shoppe i de lokale butikker og spise på en af Bora Boras spændende restauranter, ikke mindst den legendariske Bloody Mary’s.

Udflugter:

En romantisk oplevelse ved Bora Bora
Forkæl jer selv i Bora Boras krystalklare lagune på denne heldagstur, der er specielt tilrettelagt for par. Og Bora Bora, der er kendt som Stillehavets Perle på grund af den naturlige skønhed, er og bliver den perfekte ramme for romantik. Her kan du snorkle ved Coral Garden og spotte de smukke, tropiske fisk, svømme med rokker på det lave vand og føle gyset, når du betragter de sorttippede hajer, der bevæger sig roligt rundt over koralrevet. Frokosten byder på polynesisk barbecue, serveret ved små borde under stråtag på en smuk koralø, kaldet en motu. Den er dannet af koralstykker og sand, og er omkranset af en atol. Alle borde har en spektakulær udsigt til Mont Otemanu. Brug eftermiddagen på at slappe af, udforske området og nyde den lokale underholdning. Afrund denne indholdsrige dag med et glas bobler før sejlturen går tilbage til kysten. 

Heldagstur (gruppe med 2 – 12 personer) med transport. Let fysisk krævende. Frokost er inkluderet. Alder min. 13 år. 

 

Stjernekiggeri på Bora Bora
Oplev det vidunderlige syn af de utallige stjerner på himlen over Bora Bora. Spring ombord på båden med den lokale guide, og læg fra land på en solnedgangstur i Bora Bora-lagunen. Efter sejladsen, bevæger du dig mod toppen af en ’motu’, en lille koralø, hvor du komfortabelt sidder og betragter stjernehimmelen. Her får du de forskellige stjernetegn udpeget, og din guide fortæller historier om, hvordan de første polynesiske navigatører brugte stjernernes positioner til at kortlægge deres sejlrute på ekspeditionerne i det enorme Stillehav. Nyd denne magiske oplevelse mens du smager på de delikate snacks og nipper til et glas boblende vin.

Halvdagstur (gruppe) på 3 ½ time med transport. Snacks og vin er inkluderet. Let fysisk krævende.

Dyk ned i Bora Boras kultur
Kom et trin længere ned i Fransk Polynesiens kultur, når du udforsker Bora Bora. Stig ned i en polynesisk udliggerkano, der er dekoreret med traditionelle symboler, og sejl rundt i lagunen, mens din lokale guide fortæller om øens historie og kulturarv. Du kan også snorkle forskellige steder i lagunen, og beundre det smukke plante- og dyreliv under vandoverfladen. Din dykkerinstruktør vil sikre, at din snorkleoplevelser er autentisk og sikker. Der spises frokost på en privat koralø, en ’motu’, og bagefter slentrer du gennem den botaniske have, hvor der dyrkes intet mindre end 43 arter af frugttræer og tropiske planter. Prøv også at væve i et væveværksted på stranden, og nyd en eksklusiv introduktion til ”va'a” – det samoanske ord for båd, kano eller skib – hvor du lærer kunsten at ro en kano.

Halvdagsudflugt (gruppe) med transport. Måltider er ikke inkluderet. Let fysisk krævende. 

Dag 8 – 11: Rangiroa

Du bliver mødt af vores repræsentant efter morgenmaden, og der er derefter privat transport til lufthavnen, hvor der venter en halvanden times flyvetur til Rangiroa. Her er der arrangeret fælles transport til hotellet, hvor du skal bo de næste 3 nætter. Hotel Maitai Rangiroa ligger ud til lagunen, fem minutters kørsel fra lufthavnen, mellem landsbyerne Avatoru og Tiputa. To af verdens bedste dykkersteder ligger også i dette område. Det hyggelige resort er stilfuldt, traditionelt og med en klassisk polynesisk atmosfære. De rummelige bungalows er bygget i naturmaterialer, indeholder alle moderne bekvemmeligheder og ligger fortrinsvis spredt i en blomstrende kokoslund. Du kan snorkle, dykke og sejle kajak i den smukke, azurblå lagune, eller slappe af ved den udendørs pool med en tropisk cocktail fra Mawake Bar i hånden. Der er også masser af muligheder for at udforske øen med det store udvalg af udflugter. Der er også mulighed for at tage lektioner i tahitiansk dans eller lære at tilberede Poisson Cru, som er marineret, rå fisk, lidt á la ceviche. Hotellets restaurant, The Blue Lagoon, byder på en fusion mellem det franske køkken og polynesiske smage, og du kan blandt andet nyde Maitai-salat og grillet Mahi med tropisk sauce. Rangiroa er en af verdens største atoller, og en del af Tuamotusøerne. Her har du det fulde udsyn til den blå himmel, i modsætning til på de andre polynesiske øer, der er mere kuperede og bjergrige. Derfor er ikke underligt, at navnet 'Rangiroa' på det lokale sprog betyder 'kolossal himmel'. Øen er mest berømt for Blue Lagoon, hvor den vestlige kyststrækning betragtes som en af planetens største naturlige akvarier. Den helt ideelle vanddybde i den pragtfulde lagune, og det værdifulde og righoldige liv under vandoverfladen, gør den til en drømmedestination for dykkere, hvor strømforholdene bidrager til de perfekte forhold for dykkere og snorklere. Hvis du er heldig, kan du endda opleve flokke af vilde delfiner, der er kendt som hyppige gæster i disse farvande. Med andre ord må du ikke misse bådturene til the Blue Lagoon (eller Lagon Bleu på fransk) og øen the Île aux Récifs, der ligger på den anden side af lagunen.

Udflugter

Udflugt til The Blue Lagoon
Udforsk Rangiroas berømte blå lagune, hvor du starter ud med en bådtur fra hovedbyen til den forbløffende ’lagunen i lagunen’, der er omkranset af en charmende koralø, en ’motu’, som er dækket af palmer.

Og svøm en tur i lagunens fantastiske, turkisfarvede vand, gå rundt om øen og oplev det righoldige fugleliv. Du kan også nøjes med at dovne i det skønne, lyserøde sand og se ud på de blide bølger. Frokosten byder på lækker barbecue og drinks, der laves på stedet. Om eftermiddagen kan du snorkle i lagunen mellem de sorttippede revhajer og sejlfinne citronhajer, der har fået sit navn fra den gullige rygfarve. Du kan også nå en svømmetur ved Avatoru Pass på vejen tilbage, hvis strømforholdene tillader det.

Halvdagsudflugt (gruppe) med transport. Frokost er inkluderet. Let fysisk krævende. 

Dag 11 – 14: Moorea

Du bliver afhentet af vores repræsentant, der har arrangeret privat transport fra Le Maitai til lufthavnen, hvorfra du flyver tilbage til Tahiti. Herfra sejler du turen til Moorea, der tager cirka 30 minutter. Der er privat transport frem til Manava Beach Resort & Spa, hvor du skal bo de næste 3 nætter. Resortet, der har en skøn beliggenhed tæt på Cook’s Bay, er bygget i polynesisk stil med stråtækkede tage. Her kan du se frem til et komfortabelt ophold på et sted, der kun kan nås af luft- eller søvejen. Værelserne er store, veludstyrede og moderne indrettede i smagfulde jordfarver. Du kan benytte resortets kajakker, kanoer og snorkeludstyr til udforskning af omgivelserne. Dykkercentret byder på en nem adgang til dykkereventyr på udvalgte steder. Efter en aktiv dag kan du enten slappe af ved den udendørs infinity pool, eller genoplade med wellnessbehandlinger og massage i spaen. Inden aftensmaden kan du nå en drink i baren ved poolen, inden du sætter dig til bords på hotellets charmerende restaurant, hvor du også kan spise under åben himmel. Moorea, der er Tahitis søsterø, opstod da den nordlige kant af en vulkan løsrev sig, gik i opløsning og hvor resterne havnede i det turkise, sydlige Stillehav. Den hjerteformede ø er et geografisk og geologisk vidunder med de otte bjergtoppe, der rejser fra lagunen, og danner en markant silhuet, der kan ses helt fra Tahitis vestkyst. Øens nordlige kyst er delt i to symmetriske bugte - Cook’s Bay og Opunohu Bay. Her kan du nyde de hvide sandstrande, den specielle atmosfære, der kun findes på små øer, det krystalklare vand og den frodige, grønne vegetation. Oplev den tilbagelænede tahitianske kultur i de charmerende landsbyer, de hellige udendørs templer (kaldet ’Marae’) og de store ananasplantager mellem bjergene. Koralrevene rummer en spændende mangfoldighed af liv, der lokker dig til at dykke ned og opleve det. Og har du brug for endnu mere eventyr, kan du lære at kitesurfe, vandre til bjergtoppene, spotte delfiner, ro kajak eller ride på hesteryg.

 

Udflugter:

Moorea rundt
Opdag Mooreas skønhed og historie på denne tur, der både foregår i minivan og til fods. Mens du passerer ananasmarkerne og vanilieplantagerne, vil din guide fortælle om Mooreas historie, om hvordan øen opstod og hvad de forskellige bjerge hedder. Lær også om de mange blomster, planter, træer og frugtsorter, som du ser på vejen, og hør hvilke medicinske egenskaber de har, og om, hvordan de bruges i dagligdagen her på øen i Polynesien. I gør stop ved Le Belvédère, der er øens berømte udsigtspunkt, hvor du har et spektakulært kig til både Cook Bay og Opunohu Bay, det vulkanske krater og Bounty plateauet. Udforsk også resterne af de altre fra oldtiden og de religiøse templer, og hør om deres betydning i det polynesiske samfund. På vejen tilbage besøger du en landbrugsskole og smager juice fra tropiske frugter på juicefabrikken.

Halvdagsudflugt med fælles transport. Juicesmagning er inkluderet. Min. 2 max. 7 personer på turen. 


Udflugt til Afareaitus vandfald
Udforsk den frodige dal, Arafeaitu, på denne halvdagstur, hvor du vandrer gennem bregneskovene, finder frugter og blomster, og hører om dalens legender. Undervejs udpeger din guide særlige planter og forklarer de lokales brug af dem i dagligdagen. Du gør stop ved en arkæologisk udgravning, hvor du kan få en dukkert ved vandfaldet og svømme i floden med de mange blomster langs bredden. En helt perfekt afslutning på denne skønne tur er et besøg på et værksted, hvor der flettes med kokosblade, og med smagning af friskplukkede, økologiske frugter.

Halvdagsudflugt (gruppe) med transport. Frugtsmagning inkluderet. Min. 2 max. 7 personer på turen. Minimumsalder er 6 år.

Dag 14: Moorea

Rundrejsen på de fire polynesiske øer nærmer sig sin afslutning. Du bliver afhentet på resortet og har transport til lufthavnen i Moorea og derfra videre til Tahiti, hvorfra rejsen går mod Danmark.

Dag 15: Ankomst til Danmark

Efter en spændende rundrejse i Fransk Polynesien ankommer du til Danmark.

Fotogalleri

Priseksempel

15 dage fra 52.110 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 52.110 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca 5.000 - 15.000 kr per person *

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer:
 • Flyrejse fra Danmark til Pape’ete, Tahiti, tur/retur
 • Lufthavnsskatter
 • 3 overnatninger på Tahiti la Ora Beach Resort by Sofitel (Superior Garden Room) inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger på Le Maitai Polynesia Bora Bora (Garden View Bungalow) inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger på Hotel Maitai Rangiroa (Garden Bungalow) inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger på Manava Beach Resort & Spa (Garden View Room) inkl. morgenmad
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • MyPlanets Concierge service (tilgængeligt 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2 kompensation
Ikke inkluderet i prisen:
 • Opgradering til Business class
 • Entréer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visum og turistskatter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Skræddersy din rejse

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejseformen og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Det bedste af fransk polynesien

Det bedste af Fransk Polynesien

 • Udforsk en perlerække af smukke paradisøer
 • Svøm i azurblå laguner og dyk på koralrev
 • Gå på opdagelse i polynesisk historie og kultur

15 dage fra 52.110 kr pr. person

Resort med bungalows i blå lagun på Bora Bora, Tahiti

Ø-hop på Tahiti, Bora Bora og Moorea

 • Perfekt som bryllupsrejse
 • Romantik, sol og afslapning
 • Besøg tre smukke øer

16 dage fra 63.000 kr pr. person