Resor till Sri Lanka med MyPlanet
Sri Lanka

Rejser Sri Lanka

 

En fantastisk kombination af smukke strande, spændende kultur og historie samt betagende natur venter dig på en ferie til Sri Lanka.

Hvide sandstrande og smukke fisk

I Sri Lanka, i strålerne fra den tropiske sol, findes de mest udsøgte sandstrande med azurblåt vand. Kokos-palmerne svajer i den lette brise, og vandet er fyldt med smukke fisk og skaldyr. Alt dette kombineret med den venlige befolkning skaber denne udsøgte badeferie destination.

Elefanter i Yala Nationalpark

Variationen er det der gør denne ø-nation særlig. I regnskoven, i Yala Nationalpark, længere mod øst, vil du opleve både elefanter, krokodiller, fugle og mange andre dyr.

Teplantager og bjerge

Mod nord ligger bjerget Nuwara Eliya, et sted med hvirvlende tåger og grønne te-områder, der dyrker og brygger en skøn Ceylon-te, måske den bedste du nogensinde vil indtage.

Besøg Sigiriya

Længere mod nord kan du besøge en del af UNESCOS verdensarv, Sigiriya (Lion Mountain). Her var engang hovedstaden i Sri Lanka, men i dag er der kun resterne af paladset, der blev bygget omkring 500 e.Kr. Det ligger på en 380 m høj elliptisk sten, der oprindeligt er resterne af en magma-prop fra en uddød vulkan. Der er trapper, så du kan gå op, og det er i dag Sri Lankas mest besøgte attraktion.

Kontakt os, og hør mere om Sri Lanka

Ring til os på telefon: 70 12 50 11, og lad os hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse til Sri Lanka.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.