Singapore - Marina Bay Sands - STB.jpg

Rejser til Singapore

 

Velkommen til en charmerende storby, med fantastiske madoplevelser, shopping og aktiviteter for både store og små.

Besøgende er meget velkomne

 

Singapore er både et metropol og et land, et perfekt rejsemål, som hurtigt vil komme ind under huden på sine besøgende. Ved ankomsten til Changi Internationale Lufthavn indfanger Singapore dig allerede med sin charme og dynamik, og der venter dig alt fra brusende vandfald, tropisk skov til et utal af spændende kulturelle oplevelser.

Shopping og gastronomi

Singapore har storbypuls for fuld udblæsning. Shopping-entusiaster vil fryde sig over både den mondæne gade Orchard Road og Chinatowns natmarked. Gastronomer vil blive overvældet, Singapore er et multietnisk menukort, hvor mad i verdensklasse tilbydes i både Michelin restauranterne og det sublime gadekøkken.Passionen for mad er ikke til at skjule her, der er et svimlende antal af restauranter, gadeboder og udskænkningssteder.

Esplanade og Sentosa bjuder på underhållning

Jazzbarer, natklubber, kunst, dans, koncerter - alt er indenfor rækkevidde. Tag f.eks til det smukke kulturcenter Theatres by the Bay på Esplanaden, hvorfra der er en god udsigt til mange af Singapores herligheder. Et særligt punkt på listen over oplevelser er en tur til berømte Sentosa, som både besøges af lokale og turister. Her findes både Universal Studios, et uovertruffent saltvandsakvarium og vand-temapark. Mindst lige så imponerende er Singapore Zoo og nat-safaripark, som er en åben zoo med en særlig afdeling for natdyr.

Barer, skyskrabere og grønne områder

På trods af alt sin modernitet med skyskrabere, som Marina Bay Sands og hipster hangout steder som Haji Lane, bliver Singapore med rette også kaldet Garden City. Find fred og ro i de  imponerende grønne områder, Gardens by the Bay, Singapore Botanic Gardens, Bukit Timah Nature Reserve og Sungei Buloh som alle er meget let tilgængelige og absolut et besøg værd.

Traditioner og kulturel mangfoldighed

Ud over den glamourøse havnefront er der den koloniale og traditionelle side af byen, som kan  udforskes i kvarterer som Little India, Chinatown og Kampong Glam. I Katong distriktet tager den store kulturelle mangfoldighed primært sit udspring i malaysiske, indiske og kinesiske traditioner. Gammelt og nyt findes side om side i Tiong Bahru, et område fyldt med hyggelige små butikker i forlængelse af de lokales hjem, gadesælgere, art deco arkitektur, charmerende caféer og butikker.

Kontakt os, og hør mere om Singapore

Ring til os på telefon: 70 12 50 11, og hør mere om din rejse til Singapore - enten som primær destination, eller måske som stopover på rejsen mod Australien.

Rejseforslag

Vælg et område og se vores eksempler på rejser. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
Bali - Jimbaran - Intercontinental - Restaurant.jpg

Australien, Singapore og Bali

  • Kør-selv i Australien
  • Storbyferie i Singapore
  • Badeferie på Bali

18 dage fra kr. 19.900

Det bedste af singapore og bali

Det bedste af Singapore og Bali

  • Oplev multikulturelle Singapore
  • Bo på resort omgivet af Ubuds frodige rismarker
  • Bliv forkælet med egen pool suite i Sanur

14 dage fra kr 27.900

Oplev Singapore og den Malaysiske-halvø

Oplev Singapore og den Malaysiske halvø

  • Oplev det multikulturelle Singapore
  • Bjergfyldte regnskove med et rigt dyreliv
  • Badeferie på Langkawis gyldne sandstrande

21 dage fra kr 40.000

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.