70125011 Få et tilbud
Sri Lankas højdepunkter og badeferie på Maldiverne

Sri Lankas højdepunkter og badeferie på Maldiverne

Oplev fantastiske og naturskønne Sri Lanka og landets unikke kultur, inden rejsen afsluttes med badeferie på Maldivernes skønne sandstrande.
 

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

13 dage fra 42.953 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Oplev to af de smukkeste ø-destinationer i Det Indiske Ocean. I Sri Lanka kan du dykke ned i landets gamle historie, når du besøger steder som Kandy med dets Buddha-tempel og de fascinernere klippemalerier i Sigiriya, der er ca. 5.000 år gamle. Gå på opdagelse i den travle hovedstad Colombo med dens spændende lokale og koloniale indflydelse. Flyv derefter videre til Maldiverne, hvor din luksus ø-ferie venter. Afslut din tur på silkebløde hvide sandstrande. Tag del i alverdens aktiviteter lige fra snorkling med hvalhajer og djævlerokker, jetskiing eller picnics på stranden!

Ønsker du at forlænge din tid på Sri Lanka eller Maldiverne og opleve flere af disse øer? Som med alle vores rejser kan du også skræddersy denne rejse til dine behov. Kontakt os for at modtage et skræddersyet tilbud – helt gratis og uforpligtende.

 

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Oplev fantastiske og naturskønne Sri Lanka og landets unikke kultur, inden rejsen afsluttes med badeferie på Maldivernes skønne sandstrande.

Dag 1: Afrejse til Sri Lanka

I dag begynder din rejse til Sri Lanka og Maldiverne.

Dag 2-3: Negombo

Ved ankomsten til Negombo bliver du mødt af den lokale repræsentant, der vil køre dig til dit hotel, hvor din første nat på Sri Lanka tilbringes, - det hyggelige Goldi Sands Hotel, der ligger lige ned til Negombo Beach’ gyldne sandstrand.
Byen Negombo er en populær badeby på Sri Lankas vestkyst, der ligger ved udmundingen af ​​Negombo-lagunen. Med sine brede, fine sandstrande flankeret af palmer og en beliggenhed ud til det rolige hav er byen perfekt til afslapning, strandferie og vandsport. Den traditionelle fiskerby med sin lille havn byder også på sandt overflødighedshorn af gourmetoplevelser med frisk fisk og skaldyr.

Udflugter:
Privat rundtur i Negombo
Oplev Negombo, der på fornemste vis giver billede af Sri Lankas livlige byliv og rige kulturarv. Nyd havbrisen, mens du i selskab med din lokale guide slentrer langs de fantastiske strande til det hollandske fort fra det 17. århundrede, der nu huser et fængsel. Turen fortsætter forbi Negombo-lagunen til det pulserende fiskemarked, hvor dagens første fangst af krabber, hummer og rejer er på auktion. Herfra går turen langs den historiske Hamilton-kanal, der blev bygget af tidligere hollandske koloniherrer for at lette handelen og transporter i byen, inden der venter mere af byens arkitektoniske arv med et besøg i St. Mary's Church, der bærer tydelige præg af øens portugisiske historie.

Dag 3-5: Sigiriya

Fra Negombo går turen mod den historiske by Sigiriya, hvor en rejse tilbage i tiden venter. Sigiraya er på UNESCO’s verdenarvsliste og historien her går hele 5.000 år tilbage til den ældre stenalder.
Ved Sigiriya tilbringes natten på det smukt beliggende og fredfyldte Sigiriana Resort omgivet af grønne rismarker og frugtplantager.

Udflugter:
Sigiriya: Udflugt i den fjerne fortid
Sigiriya hedder på engelsk: Lion Rock og springer frem fra klippen på toppen af ​​en 180 meter høj granitsten og dominerer den tætte omkringliggende jungle. Historien fortæller, at i det femte århundrede forlod kong Kassapa I Anuradhapura for at bygge et palads og en by i Sigiriya. Du besøger klippefæstningen Sigiriya, som kan ses på lang afstand på grund af sin unikke form. Du vil også se klippemalerierne og frescoerne af de mytiske dansende jomfruer, kaldet "Sigiri Apsaras" samt datidens graffiti på den imponerende “Mirror Wall”, der oprindeligt var så glatpoleret, at kongen kunne se sit spejlbillede, når han passerede forbi den.

Udflugter:
Dambulla: Huler og stenstempler
De fascinerende Dambulla-sten templer udgør det største og bedst bevarede kompleks af sin art i Sri Lanka. De går tilbage til det første århundrede e.Kr. og blev til et buddhistisk tempel, da hulerne blev omdannet til boliger for de lokale munke. Fem huler under et massivt klippefremspring fungerer som helligdomme og indeholder billeder af Buddhaer, Bodhisattvas og andre guddomme. Dette vigtige buddhistiske pilgrimssted i Sri Lanka er også forståeligt nok på UNESCOs verdensarvsliste.

Dag 5-7: Kandy

Idag fortsætter din rejse sydpå til den centrale del af øen og den gamle kongeby Kandy, der blev grundlagt i det 14. århundrede og var den sidste uafhængige by og hovedstad i det singhalesiske rige.
Med sine kolonitidsbygninger og den idylliske og fredfyldte sø er Kandy en af ​​de smukkeste byer i Sri Lanka. Kandys mest berømte begivenhed er 'Esala Perahera' eller “tandens festival” en imponerende parade og en af ​​de mest berømte i Asien, der bliver afholdt hvert år i juli eller august.
De to nætter i byen tilbringes på Hotel Suisse, en kolonibygning daterende tilbage til det 18. Århundrede beliggende lige over for Kandy Lake og blot en kort køretur fra kongepaladset og Tandens Tempel.

Udflugter:
Kandys højdepunkter
Den tidligere kongelige hovedstad Kandy er nu en af ​​de vigtigste byer i Sri Lanka. Kandy ligger omkring 500 meter over havets overflade direkte ved en sø og har en fantastisk beliggenhed i dalen. Under dit besøg er du omgivet af imponerende bjerge og teplantager, der giver området en vidunderlig aromatisk duft. Du besøger “Tandens Tempel”, Dalda Maligawa, med dets gyldne tag. Her finder man også buddhismens helligste relikvie; en tand, der tilhørte Buddha. Dagen byder også på en afslappet gåtur rundt om Kandy Lake, der er et beskyttet naturreservat, og fiskeri er forbudt her. Der bliver også tid til et besøg ved det historiske Ceylon Tea Museum, inden dagen afsluttes med en traditionel danseforestilling, der giver et direkte og autentisk indblik dansernes rødder.

Halvdagstur til templerne i Kandy
Dagens tur byder på et rigt miks af oltidens vidundere. Besøg århundrede gamle berømte templer og arkitektoniske vidundere på denne spændende tur rundt i Kandy. På turen venter først de tre hindu-buddhistiske templer, Embekka Devalaya, Lankatilaka Vihara og Gadaladeniya fra det 14. Århundrede, som er blandt de meste berømte seværdigheder i byen. Herefter går turen tilbage gennem den smukke Peradeniya Botaniske Have, der især er kendt for sine orkidéer. Turen afsluttes med et besøg på en lokal batik-fabrik, hvor du vil se både fascinerende traditionelle og moderne motiver og farver samt få et indblik i hele processen omkring arbejdet med batik-tryk.

Halvdagsbesøg på Pinnawala Elephant Orphanage
Tilbring en halv dag på børnehjemmet for elefanter i Pinnawela, der ligger ca. havlanden times kørsel fra Kandy. Her lever verdens største flok af disse følsomme kæmper i fred og fordragelighed og to gange om dagen bevæger de sig ned til floden for at for at bade. Pinnawela er under ledelse af Wildlife Department i Sri Lanka og står for både at tilskynde elefanterne til at reproducere og også reintroducere sårede elefanter tilbage til naturen, når de er blevet raske igen. De små elefanter, hvis forældre er blevet dræbt i ulykker eller af krybskytter, løber frit rundt i området. Lær hvordan de lokale mahoutter træner, flaskefodrer og bader dem.

Dag 7-8: Colombo

Sri Lankas pulserende hovedstad har noget for enhver smag, og i dag går rejsen hertil. Colombo var oprindeligt en strategisk havn på den antikke krydderi-rute, og byen byder på et fascinerende sammensurium af kolotidens indflydelse, lige fra briterne til portugisiske og hollandske kolonimagter.
Du tilbringer en nat i byen på det trendy Ozo Colombo, der ligger lige på den populære Marine Drive og byder på en fantastisk udsigt over det Indiske Ocean.

Udflugter:
Højdepunkter i Colombo
Oplev den kosmopolitiske hovedstad på denne afslappede gåtur gennem byen langs dens skyggefulde boulevarder og ikoniske vartegn. Udforsk fortet med sin karakteristiske koloniale arkitektur, inden du går ned til de livlige lokale markeder i Pettah. Hvis gaderne er overfyldte, står din bil altid parat til klare transporten mellem de forskellige attraktioner. Du kan slentre langs Sea Street eller stoppe ved hinduistiske templer og muslimske moskeer, der står side om side i området. Der er også mulighed for at besøge byens vartegn; rådhuset og de gamle parlamentsbygninger nær Lipton Circle og Independent Square. Når du har set disse bygninger, har du med garanti fået et større indblik i Sri Lankas fascinerende historie. Hvis tiden tillader det, når du også forbi byens rige kvarterer omkring Cinnamon Gardens, ellers fortsættes der direkte mod strandene langs havnefronten ved Galle Face Green.

Dag 8-12: Maldiverne/Fihalhohi Island Resort

Det er blevet tid til at vinke farvel til Sri Lanka og fortsætte mod Maldivernes maleriske og skønne sandstrande.
Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver direkte til Maldivernes hovedstad Malé. Herfra går turen med speedbåd til dit hjem for de næste 4 nætter, det charmerende Fihalhohi Island Resort, der ligger på sin egen lille ø blot 45 minutters sejlads syd for Malé.

Ophold på Fihalhohi Island Resort
Velkommen til Paradis. På Fihalhohi Island Resort venter krystalklart vand, kridhvide sandstrande og palmetræer, der svajer i vinden. Resortet har 150 moderne indrettede værelser fordelt på forskellige kategorier. Du kan endda opgradere til en over water villa, hvor du nærmest kan trille lige ud af sengen og ned i det krystalklare og indbydende Indiske Ocean. Alle værelserne har en privat terrasse, hvor du kan slappe af med kølig forfriskning og blot nyde de skønne omgivelser. Skulle dagene på stranden falde dig lange tilbyder resortet også et væld af aktiviteter, og du kan vælge imellem alt lige fra sunset cruises til snorkling med hvalhajer og djævlerokker. Vil du have mere fart over feltet, er der også mulighed for både at stå på vandski eller sejle med jetski.
Efter en dag i solen kan du nyde en solnedgangs drink i en af resortets barer efterfulgt af en lækker middag på Palm Grove Restaurant, der anses for at være en af de bedste restauranter på Maldiverne.

Dag 13: Ankomst til Danmark

Efter en oplevelsesrig rejse og med bagagen fuld af minder lander du i dag i Danmark igen.

Fotogalleri

Priseksempel

13 dage fra 42.953 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

Fra kr. 42.953 pr. person ved 2 voksne
Tillæg i højsæson: ca 2.000 - 8.000 kr per person *

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Danmark til Sri Lanka og Maldiverne tur/retur
 • Flyskatter
 • 1 nat på Goldi Sands Hotel (Standard Room) inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Sigiriana Resort (Deluxe Room) inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Hotel Suisse (Standard Room) inkl. morgenmad
 • 1 nat på Ozo Colombo (Sleep Room) inkl. morgenmad
 • 4 nætter på Fihalhohi Island Resort (Superior Room) inkl. morgenmad, frokost og aftensmad
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • MyPlanets Concierge service (tilgængeligt 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2 kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Entréer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visum og turistskatter
 • Sygdoms- afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
   
Tilpas rejsen

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Rejse til Maldiverne Six Senses Laamu

Rejse til Maldiverne Six Senses Laamu

 • Eksklusive villaer
 • Gourmetrestauranter
 • Forkælelse og uformel stemning

9 dage fra 42.000 kr pr. person

Rejse til Maldiverne Pullman Maamutaa

Rejse til Maldiverne Pullman Maamutaa

 • Fantastisk ø og resort
 • Undervandsvillaer
 • All inclusive +

9 dage fra 48.000 kr pr. person

Rejse til Maldiverne Grand Park Kodhipparu

Rejse til Maldiverne Grand Park Kodhipparu

 • 4 restauranger med 'dine around'
 • Fantastiske poolvillaer
 • Full board

9 dage fra 40.500 kr pr. person

Rejse til Maldiverne Kurumba

Rejse til Maldiverne Kurumba

 • Kort transfer
 • Velegnet til familier og par
 • Helpension +

9 dage fra 34.500 kr pr. person

Rejse til Maldiverne One & Only Reethi Rah

Rejse til Maldiverne One & Only Reethi Rah

 • Yderst luksuriøst på alle niveauer
 • Fantastiske villaer og strande
 • Mad i verdensklasse

9 dage fra 64.500 kr pr. person

tilbud Rejse til Maldiverne Cora Cora Maldives

Rejse Maldiverne Cora Cora Maldives

 • Kridhvide strande og vajende palmer
 • Strandvillaer og overwater bungalows
 • Fremragende All-inclusive

9 dage fra 32.500 kr pr. person

tilbud Rejse til Maldiverne Lily Beach Resort

Rejse til Maldiverne Lily Beach Resort

 • Strandvilla eller overwater bungalow
 • Paradis strande og vajende palmer
 • Platinum Plan All inclusive

9 dage fra 38.295 kr pr. person

Rejse til Maldiverne Kihaa Maldives

Rejse til Maldiverne Kihaa Maldives

 • Afslapning eller aktiv ferie
 • Strandvillaer med privat swimmingpool
 • Halvpension

9 dage fra 27.945 kr pr. person

Rejsekonsulenter & det øvrige team

Sri Lankas højdepunkter med Uga Escapes

 • Gå på opdagelse i Colombos spændende gader
 • Udforsk det maleriske Anuradapura
 • Nyd strandlivet ved vidunderlige Trincomalee

13 dage fra 27.000 kr pr. person

tilbud Rejse til Maldiverne Banyan Tree Vabbinfaru

Rejse til Maldiverne Banyan Tree Vabbinfaru

 • Superromantisk
 • Villaer med egen pool
 • All inclusive

9 dage fra 36.846 kr pr. person

sri lankas regnskov vilde dyr og historiske templer

Sri Lankas regnskov, vilde dyr og historiske templer

 • Safari i Sri Lankas nationalparker
 • Kongebyen Kandy og dens templer
 • Vær te-plukker for en dag i Hatton

17 dage fra 35.910 kr pr. person

Sri Lankas højdepunkter og badeferie på Maldiverne

Sri Lankas højdepunkter og badeferie på Maldiverne

 • Sri Lankas natur & historie
 • Fantastiske Maldiverne
 • Azurblåt hav og strand

13 dage fra 42.953 kr pr. person

Rejse Dubai og Maldiverne

Dubai og Maldiverne

 • Verdens højeste bygning!
 • Luksushoteller
 • Sol, strand og afslapning

12 dage fra 34.500 kr pr. person

Sri Lankas højdepunkter

Sri Lankas højdepunkter

 • Teplantager og en vandretur til ’verdens ende’
 • Safari og naturoplevelser
 • Buddhistisk kultur og statuer af sten

17 dage fra 29.610 kr pr. person

Resa Maldiverna Sun siyam iru veli

Rejse til Maldiverne Sun Siyam Iru Veli

 • Fantastiske strande & snorkling
 • Private villas med egen pool
 • Premium All Inclusive

9 dage fra 29.498 kr pr. person

Resa Maldiverna Sun Siyam Vilu Reef

Rejse til Maldiverne Sun Siyam Vilu Reef

 • Fantastisk snorkling & koralrev
 • Paradis strande & moderne design
 • Emerald All inclusive

9 dage fra 28.500 kr pr. person

tilbud Resa Maldiverna The Sun Siyam Iru Fushi

Rejse til Maldiverne Sun Siyam Iru Fushi

 • Fantastiske restauranter
 • Kridhvide strande og snorkling
 • Helpension

9 dage fra 29.498 kr pr. person

Resa Maldiverna Fushifaru Maldives

Rejse til Maldiverne Fushifaru Maldives

 • Kridhvide strande
 • Eksklusiv privat ø
 • Unik snorkling

9 dage fra 34.673 kr pr. person