70125011 Få et tilbud
Rundrejse i Vietnam - opdag

Vietnams højdepunkter

Oplev Vietnams fantastiske natur og kultur i både store byer og landskabet og tag på et krydstogt i den berømte Halong Bay!

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

14 dage fra 32.085 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Oplev Vietnams skønne natur og dens rige kulturarv på denne individuelle Vietnam-rejse, der tager dig fra nord til syd. Start din ferie i Hanoi og udforsk den gamle bydel med dens farverige markeder og besøg det berømte vanddukketeater. Du kan beundre den forbløffende smukke Ha Long Bay på et krydstogt natten over, sejl forbi tårnhøje kalkstensklipper og stop ved maleriske øer, der ligger langs bugten. Dernæst går turen til Hue, udforsk den kejserlige by med en privat guide ved din side og opdag dens grønne udkanter og maleriske landsbyer på en cykeltur. I Hoi An kan du gå på en vandretur i den berømte historiske by og tage et madlavningskursus med en mesterkok fra Red Bridge Cooking School.

Tag en pause på Nha Trangs sandstrande, omringet af fascinerende bjerge på den ene side og det Sydkinesiske Hav på den anden. Det sidste stop på din rejse gennem Vietnam er Ho Chi Minh City, bedre kendt som Saigon.

Oplev Vietnams smukkeste sider, og skræddersy denne tur til dine ønsker og interesser. Kontakt os for at få råd fra vores eksperter – helt gratis og uforpligtende!

 

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Glæd dig til at opleve Vietnams fantastiske natur. Sejl i det Sydkinesiske Hav og se huler og grotter. Eller se på templer i Hue og nye flot fransk arkitektur i Saigon. Og slap af på sandstrandene i Nha Trang.

Dag 1: Afrejse Danmark til Hanoi

I dag starter din rejse til Vietnam. Du tager afsted fra Danmark mod Hanoi.

Dag 2-4: Hanoi

I dag lander du i Hanoi. I næsten tusind år var den smukke by Hanoi både hovedstad-og sæde for regeringen.

Udflugter:
Hav det sjovt med vanddukker
Oplev den traditionelle marionetkunst, som Vietnam er berømt for over hele verden. Om aftenen oplever du en spændende forestilling, der ledsages af et traditionelt orkester. Du kan beundre, hvordan erfarne dukkeførere giver de farverige og kærligt designede marionetter liv i vandet.

Dag 4-5: Halong Bay og Lan Ha Bay/A Class Legend Cruise

Ha Long Bay (Ha Long betyder: nedstigende drage) er et UNESCOs verdensarvssted og ligger i Tonkinbugten. Ha Long Bay er fascinerende med dens naturlige dannelse af kalkstensøer.

Udflugter:
Krydstogt ombord på A Class Legend i Ha Long Bay (1 nat / 2 dage)
Dag 1: Afgang fra Hanoi til Ha Long Bay med et kort stop for forfriskninger undervejs. Nyd frokost ombord på dit krydstogtskib, mens du sejler til den mystiske Sung Sot Cave på Bo Hon Island. Sung Sot er en af ​​de smukkeste og bredeste huler i bugten. Besøg derefter Ti Top Island for svømning og snorkling. Gå på vandring til det højeste punkt på øen og nyd udsigten af den blændende bugt. Gå tilbage til båden for at se solnedgangen og drikke lækre cocktails, og forkæl dig selv med en autentisk vietnamesisk middag. Prøv kræfter med blækspruttefiskeri, læs en bog, se en film eller spil brætspil.

Dag 2: Start morgenen med en tai chi-session på dækket og se solen stige op over bugten. Sejl til Luon Cave og udforsk hulen med kajak. Eller du kan hoppe på en af ​​bambusbådene, der sejles af venlige lokale. Vend tilbage til krydstogtskibet for en demonstration af, hvordan man laver forårsruller. En tidlig frokost venter dig på vej tilbage til bredden af ​​bugten. Efter dette går turen tilbage til Hanoi i bil. Lav et stop undervejs for at besøge en lokal landsby.

(Rejsetid 2 dage/1 nat; delt aktivitet; privat transport; måltider inkluderet; fysisk belastning: let; Bemærk venligst, at rejseplanen kan ændre sig.)

Dag 5-7: Hue/Alba Spa

Den gamle kejserlige hovedstad Hue ligger ved mundingen af ​​Parfumefloden og er omdrejningspunktet for den vietnamesiske ”riskurv” der er mellem Mekong- og Røde Flods floddeltaer.

Udflugter:
Bytur i Hue (i gruppe)
Udforsk den kejserlige by Hue på denne fascinerende bytur. Mød din lokale guide ved byens mole og start dagen med en tur i en traditionel dragebåd på Parfumefloden. Lad dig tryllebinde af det smukke flodlandskab! Din bådtur slutter ved den berømte Thien Mu-pagode, der står på en bakke på flodbredden. Du udforsker det syv etagers middelalderlige monument, mens du nyder panoramaudsigten over floden. Kør derefter til det berømte monument kompleks i Huế, som er på UNESCOs verdensarvsliste. Du kan beundre de overdådigt indrettede bygninger i det kejserlige citadel og slentre gennem de kongelige haver til den gamle kongelige gårdhave. I mellemtiden fortæller din guide interessante fakta om Vietnams historie. Slutteligt besøger du Royal Museum of Antiquities, før du fordyber dig i byens pulserende atmosfære på det livlige Dong Ba Market.

(Varighed: ca. 4 timer; start: 8:00; gruppeaktivitet; fysisk belastning: let; medbring behagelige sko).

Oplev det landlige Hue på cykel
Kør et par kilometer ud af Hue for at beundre den rige kultur og gamle arkitektur i de charmerende forstæder. Hop i sadlen og tag på en afslappet cykeltur og nyd den friske luft i den frodige natur, indtil du når den 100 år gamle landsby Thuy Bieu. Det lille sted grænser op til tre sider af Parfumefloden og er fyldt med gamle havehuse (Ruong-huse) og store Thanh Tra-haver. Cykel forbi rismarker, familietempler og bambusplantager, hvor du får et autentisk indtryk af de lokales hverdagsliv. Stop også ved et værksted, der fremstiller halskæder af det sjældne agartræ, og besøg hjemmet til en familie, der har lavet røgelsespinde i generationer.
Der lærer du de traditionelle arbejdsteknikker at kende, foruden at lære mere om bestræbelserne på at holde det gamle håndværk i live. Efter et kort stop ved et silkemaleri, kommer du til elefanttemplet Voi Re, hvor kongens hæderkronede krigselefanter er begravet. Du fortsætter mod Ho Quyen Arena, som blev bygget af kejser Minh Mang i midten af​​det 19. århundrede. I arenaen kæmpede elefanter og tigre til døden for at underholde den kongelige familie. Udforsk området alene i et stykke tid, før du tager tilbage til Hue.

(Varighed: 4 timer; start: kl. 8 eller kl. 13; privat aktivitet med transport; fysisk belastning: lav; cykling i ca. 16 kilometer; turen finder ikke sted under Tet-festivalen. Bemærk, at der altid er et reserve køretøj tilgængeligt hvis du ikke længere vil cykle.)

Besøg Marmorbjergene
På vej til Hoi An kan du opleve nogle velplejede vietnamesisk arkitektur-skatte. Dit første stop er ved Dragon Bridge i Rong Cao, der tiltrækker lokale og rejsende med et pyroteknisk show hver weekend. Besøg Museum of Cham Sculptures, som har en stor udstilling med sjældne artefakter og tilbehør fra Cham-kulturen. Det imponerende Cao Dai-templet fortryller med dets kunstnerisk indrettede interiør med forgyldte bogstaver, udskårne søjler og et dominerende alsidigt øje. En unik kulturel oplevelse venter dig i Nui Ngu Hanh Son. Se samlingen af ​​fem marmor- og sandstenbjerge der skal repræsentere de fem elementer. Stop også ved den maleriske landsby Non Nuoc, hvor lokale marmorskulptører og håndværkere befolker bjergets bund. Oplev mystiske huler, templer, tunneler og historiske stenstatuer. Når du klatrer op ad de snoede trapper, kan du beundre smukke pagoder fra det 17. århundrede. Øverst oppe vil du blive belønnet med en imponerende udsigt over de omkringliggende strande i Da Nang og byen ved dine fødder.

(Bedste rejsetid: morgen eller eftermiddag; varighed - 3 timer; særlig note – aktiviteten foregår på vejen fra Hue til Hoi An, privat aktivitet)

Dag 7-9: Hoi An

Lysegule huse med blomsterdekorationer, glødende lanterner lavet af silke, traditionelt klædte kvinder med spidse stråhatte, farverige markeder – find alt dette og mere i den idylliske by Hoi An.

Udflugter:
Madlavningskursus i Hoi An
Besøg højdepunktet af Hoi An's gastronomiske scene, og find ud af, at kulinariske lækkerier kan kombineres med eventyr i Red Bridge Cooking School. Mød kokken på Hai Café og eskorter ham til markedet, hvor du vil lære om de vigtigste ingredienser i det vietnamesiske køkken. Efter ca. 20 minutters kørsel til skolen får du mulighed for at tage billeder af den aktivitet som er ved floden. Når du ankommer til skolen, skal du besøge dens berømte urtehave. Herefter starter madlavningskurset, der finder sted i en lille gruppe. Når "arbejdet" er udført, kan du nyde det vietnamesiske måltid du selv har tilberedt.

(Bedste tidspunkt at besøge: Hele året; Varighed: 4 timer; Tid: 8:00 eller 11:00; Vigtige bemærkninger: Private kurser er kun tilgængelige om eftermiddagen.)

Hoi An: På sporet af den berømte fortid
Hoi An er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, her kan du gå ned ad smalle gader med din lokale ekspert. Hoi An var en blomstrende handelshavn fra det 15. til det 19. århundrede.
Gå en tur gennem gågaderne i byens velbevarede arkitektoniske centrum og forbi forskellige bygninger, templer, købmandshuse og pagoder. Hoi An bærer præg af både fransk, vietnamesisk, kinesisk og japansk indflydelse. Gå forbi den 400 år gamle overdækkede japanske bro, og lær mere om broens historie fra din guide. Besøg Chaozhou Chinese Congregation Hall og se nærmere på de indviklede træsnit på væggene og bjælkerne. Udforsk det pulserende lokale marked, der sælger farverige varer, krydderier og eksotiske frugter. Markedet er især kendt for sin lokalt producerede silke. En separat del af området er derfor dedikeret til skrædderne.

(Halvdagsaktivitet; tid på dagen: 09:00 eller 14:00; varighed: 2 timer; privat aktivitet og private transport; fysisk belastning: let)

Dag 9-12: Nha Trang/Sunrise Hotel

Nha Trang er en populær badedestination i Vietnam.

Brug dagene på at slappe af ved Sunrise Beach Hotel & Spa. Hotellet ligger i hjertet af byen, ikke langt fra stranden og de områdets attraktioner. Resortet er designet i kolonistil og har 120 værelser og suiter med alle de nødvendige faciliteter. Bliv forkælet i restauranten, baren eller caféen med alle mulige regionale og internationale delikatesser. Du kan slappe af i krop, sind og sjæl imens du nyder spaen i en rolig atmosfære.

Dag 12-13: Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City, også kendt som Saigon, er sandsynligvis den mest spændende by i Vietnam og en populær destination for alle som vil rejse til Asien. Ho Chi Minh er i live døgnet rundt, og byen er altid fyldt med motorcykler, biler og cykler.

Her har du en overnatning inden at det er tid til at forlade Vietnam og vende retur mod Danmark.

Udflugter:
Fascinerende tur gennem Saigon
Udforsk Saigon (Ho Chi Minh-byen), Vietnams største og mest livlige by. Gå en tur langs store boulevarder med franske koloniale bygninger. Oplev fine eksempler på fransk arkitektur, såsom det legendariske Saigon Opera House, CIA-bygningen og hovedpostkontoret designet af Eiffeltårnets arkitekt Gustav Eiffel. Se de neo-romanske elementer i Saigons Notre Dame-katedralen inden du spadserer gennem de frodige haver og hemmelige rum i genforeningspaladset. Gå forbi Nam Ky Khoi Nghia Street og Royal Supreme Court. Tag et smut forbi Ben Thanh Market og tag en pause i en lille kaffebar. Herfra er der ikke langt til den skibsformede Nguyen Van Hao-bygning, bygget i 1933 af en velhavende forretningsmand. Det perfekte sted for nogle imponerende fotos. En kort historieundervisning og en smagsprøve på den bedste vietnamesiske chokolade venter dig på Maison Marou. Gå en tur gennem Le Thi Hong Gam Street, Fine Arts Museum og antikvitetsbutikkerne på Le Cong Kieu Street. Forkæl din gane efter denne gåtur. Nyd en håndværksøl på Pasteur Street Brewing Company, traditionel te i Villa Royale Downtown eller en lokal frokost på et af de mange fantastiske lokale spisesteder.

(Privat halvdagsaktivitet; Start: kl. 08:30 eller 13:30; privat transport; måltider og entrepriser ikke inkluderet; fysisk aktivitet: let; Bemærk, at Notre Dame-katedralen kun kan ses udefra på grund af renoveringsarbejde indtil 2023. Chokoladesmagning på Maison Marou kun om lørdagen, omkostninger ikke inkluderet; kunstmuseet er lukket om mandagen.)

Dag 14: Ankomst til Danmark

Du er nu hjemme igen med kufferten fuld af herlige indtryk og gode minder.

Fotogalleri

Priseksempel

14 dage fra 32.085 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

Lavsæson: fra kr. 32.085 pr. person ved 2 voksne

 

Tillæg i højsæson: ca. 2.000 - 5.000 kr. pr. person*

 

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse fra Skandinavian til Vietnam tur/retur
 • Flyskatter
 • 2 nætter på Golden Silk Boutique (Deluxe, dobbeltværelse)  inkl. morgenmad
 • 1 nat på A Class Legend Cruise (Deluxe Room) inkl. helpension og aktiviteter
 • 2 nætter på Alba Spa (Deluxe Room) inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Acacia Heritage Hotel (Deluxe, dobbeltværelse) inkl. morgenmad
 • 3 nætter på Sunrise Hotel (Superior Sea View) inkl. morgenmad
 • 1 nat på Elios Hotel Saigon (Deluxe, dobbeltværelse) inkl. morgenmad
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • Din personlige Concierge Service (tilgængelig 24 timer i døgnet)
Tilkøb til rejsen
 • Indgangsgebyrer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visa og turistskatter
 • Afbestilling af rejsen, rejseafbrydelse, afbestillings-og rejseforsikring

 

Skræddersy din rejse

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejseformen og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Vietnams højdepunkter

Vietnam og Cambodia: Historiens vingesus

 • Oplev fortid og nutid i Sydøstasiens metropoler
 • Bo ombord på en klassisk junke i Halong Bay
 • Udforsk det enestående Angkor Wat

18 dage fra 48.645 kr pr. person

Rundrejse i Vietnam - opdag

Vietnams højdepunkter

 • Sejlture i Ha Long Bay
 • Udsmykkede templer i Hue
 • Saigon fyldt med fransk arkitektur

14 dage fra 32.085 kr pr. person