70125011 Få et tilbud
Patagonien og stjernekig i Chile

Patagonien og stjernekig i Chile

Oplev Santiago de Chile, den fantastiske natur i Patagonien og Atacama-ørkenen, hvor du kan beundre de klare stjerner og besøge verdens højest beliggende observatorium.

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

12 dage fra 58.500 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

Patagonien og stjernekig i Chile

Denne helt unikke rejse rundt i Chile starter i Santiago de Chile, bringer dig videre til et af Patagoniens mest fascinerende naturområder og afrundes i et af verdens mest knastørre områder, Atacama-ørkenen. Patagonien og stjernekig i Chile.

Santiago de Chile

Santiago de Chile er en af Sydamerikas mest interessante hovedstæder, beliggende smukt ved foden af Andesbjergene. Byen er et kommercielt centrum i en konstant udvikling, og derfor også en af kontinentets mest velstående byer. Men det er også byen, hvor du vil opleve et pulserende byliv og et kulturliv, der tiltrækker sig opmærksomhed langt ud over landets grænser. Centrum er præget af en blanding af moderne og stilren arkitektur, og historiske kirker og bygninger fra kolonitiden, som vidner om en fortid med stor europæisk indflydelse.

Natur i Torres del Paine National Park

Rejsen går videre til Torres del Paine National Park, som mange betegner som det chilenske Patagoniens ”kronjuvel” med sin enestående, smukke og uberørte natur. Her finder du skønne søer med det klareste blå vand, imponerende bjergområder og et mangfoldigt dyre- og planteliv. Det er kort sagt et drømmerejsemål for alle naturelskere og trekkere, der kan opleve og udforske nationalparken i fulde drag fra områdets smukke stier. Næsten som en kontrast til Torres del Paines, skal du også besøge San Pedro de Atacama, der ligger i hjertet af en af verdens mest tørre ørkener, Puna de Atacama. Med en beliggenhed næsten 2.500 meter over havoverfladen, og et helt særligt mildt og tørt klima, er det det optimale sted til at rette blikket mod nattehimlen og kigge stjerner. Og det kan du gøre side om side med erfarne stjernekiggere og astronomer, der beredvilligt udpeger stjernebilleder og forklare deres betydning. I Puna de Atacama skal du også besøge Los Flamencos National Park, der ligger som en oase midt i de tørre landskab. I det højtliggende vådområde vil du opleve en surrealistisk, utæmmet natur, og du kan se hele tre forskellige flamingoarter, som har hjemsted her.

Som med alle vores rejser kan du også skræddersy denne rejse til dine behov. Kontakt os for at modtage et skræddersyet tilbud – helt gratis og uforpligtende.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Oplev Santiago de Chile, den fantastiske natur i Patagonien og Atacama-ørkenen, hvor du kan beundre de klare stjerner og besøge verdens højest beliggende observatorium.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag rejser du fra Danmark til Chiles hovedstad, Santiago de Chile.

Dag 2 – 4: Santiago de Chile

Ved ankomsten til Santiago de Chile bliver du mødt af den lokale repræsentant, der vil sørge for transporten til dit hotel i de første to nætter, det skønne og hyggelige Le Rêve. Det charmerende boutique hotel ligger særdeles centralt i hjertet af Providencia, og dermed meget tæt på butikker, restauranter, teatre og seværdigheder. Du vil de næste par dage opleve byens skønne atmosfære, et sprudlende kulturliv og en fremragende infrastruktur, der er nogle af de ting, der er med til at gøre Santiago de Chile til det moderne Sydamerikas stolthed.

Udflugter:

Byrundtur i Santiago

 På denne halvdagstur vil du se og opleve den koloniale historie og den moderne side af Chiles hovedstad. Turen starter i den historiske centrum med San Francisco-kirken, der er den ældste bygning i hele Chile, og Lastarria-kvarteret, der er kendt for det pulserende europæiske islæt. Herfra går det videre til Plaza de la Constitución (forfatningspladsen), hvor du skal se og høre historien om præsidentpaladset, La Moneda Palace, der ligger ud til pladsen, og som førhen var kontor for den spanske kolonimagts skatteopkrævning.

 Privat tur på 4 timer. Hvis du ønsker et specifikt afgangstidspunkt, skal det oplyses ved bestilling. Ellers vil vores team planlægge turen på det bedste tilgængelige tidspunkt.

Dag 4 – 7: Torres del Paine

I dag går rejsen videre fra Santiago de Chile til Torres del Paine. Du bliver afhentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra flyet afgår til Punta Arenas. Ved ankomsten mødes du af den lokale repræsentant, der sørger for privat transport videre til dit hotel. Køreturen er på cirka 400 km. og tager omkring 5 timer. De næste tre nætter skal du bo på Tierra Patagonia Hotel & Spa, der har en unik beliggenhed og en helt enestående udsigt over Torres del Paine, Sarmiento-søen og stedets enestående, smukke og uberørte natur.

 Udflugter:

Oplev Tierra Patagonia

Tierra Patagonia er det optimale udgangspunkt for udforskning af Patagoniens fabelagtige natur. Der tilbydes både halvdags- og heldagsaktiviteter, og du kan vælge mellem vandreture og trekking med forskellige sværhedsgrader og niveauer, rideture på hesteryg og udflugter i åbne biler. Med andre ord er der en bred vifte af aktiviteter og noget for enhver smag, der sikrer, at alle får det maksimale ud af deres ophold i Torres del Paine. Vil du vide mere om de mange forskellige ture og aktiviteter, der tilbydes fra Tierra Patagonia, kan du besøge deres hjemmeside her.

Dag 7 – 8: Santiago de Chile

I dag går rejsen tilbage til Santiago de Chile. Du bliver afhentet på hotellet og har en privat transport til lufthavnen i Punta Arenas. Ved ankomsten til Santiago de Chile mødes du af den lokale repræsentant, der sørger for privat transport tilbage til Le Rêve, hvor du har en enkelt overnatning.

Dag 8 – 12: San Pedro de Atacama

Du bliver afhentet på hotellet og køres til lufthavnen, hvor dit fly afgår mod Calema i det nordligste Chile, tæt ved grænsen til Bolivia. Ved ankomsten bliver du mødt af den lokale repræsentant, der sørger for transporten videre til San Pedro de Atacama. Der er 110 km. og det tager en times tid at køre til hotellet Tierra Atacama, hvor du har fire overnatninger. Det er efter vores overbevisning byens bedste hotel, og der findes ikke et bedre udgangspunkt til at opleve Atacama-ørkenen, og afslutte dagen tilbagelænet med den smukkeste udsigt. San Pedro de Atacama ligger midt i en af de tørreste ørkener i verden, og er optimalt til studere de utallige, lysende og glimtende stjerner på den klare nattehimmel.

 

Udflugter:

Oplev Tierra Atacama

Tierra Atacama er en perfekt base for oplevelser i den enestående Atacama-ørken. Hver dag kan du i samråd med de erfarne naturguider udvælge lige præcis det, du gerne vil udforske. Der tilbydes både halvdags- og heldagsaktiviteter, og du kan vælge mellem vandreture og trekking med forskellige sværhedsgrader og niveauer, rideture på hesteryg og ture i åbne biler. Blandt Atacamas mange attraktioner er saltsletterne, de mange laguner, El Tatio-gejseren, de naturlige varme kilder, de arkæologiske ruiner, stjernekig og de bemærkelsesværdige månelandskabslignende dale. Vil du vide mere om de mange forskellige ture og aktiviteter, der tilbydes fra Tierra Atacama, kan du besøge deres hjemmeside.

 Besøg i ALMA-observatoriet

Oplev verdens største astronomiske forskningsprojekt. ALMA (Atacama Large Millimeter Array) er et imponerende, jordbaseret astronomisk observatorium, beliggende i 5.000 meters højde, der består af en række kæmpestore, sammenkoblede radioteleskoper. Projektet er et internationalt samarbejde med deltagelse af Europa, USA, Canada, Japan og Chile. Hvis du er fascineret af stjernehimlen, og ikke mindst det ydre rum, vil du elske at se, hvordan der bliver arbejdet på observatoriet med forskning og vedligeholdelse, alt sammen for at give os en endnu bedre viden om vores univers. Vær opmærksom på, at det kun er muligt at besøge ALMA i weekenden, hvor der er åbent for offentligheden.

 Varighed fra kl. 09.00 til 13.00. Besøgende skal tilmelde sig på forhånd, hvor der skal udfyldes og sendes en formular på ALMA's hjemmeside. Der er et begrænset deltagerantal på disse besøg. Mødested er på den offentlige parkeringsplads bagved San Pedro de Atacama Museum kl. 8:30. Alle besøgende skal medbringe en form for identifikation. Transport frem og tilbage mellem hotellet og mødestedet er ikke inkluderet.

Dag 12 – 13: Santiago de Chile

Rejsen i Chile nærmer sig sin afslutning, og i dag går rejsen igen tilbage til Santiago de Chile. Du bliver afhentet på hotellet og har transport til lufthavnen i Calama. Ved ankomsten til Santiago de Chile mødes du af den lokale repræsentant, der sørger for privat transport tilbage til Le Rêve, hvor du har en enkelt overnatning.

Dag 14: Ankomst til Danmark

Efter en spændende og indholdsrig rejse rundt i Chile ankommer du til Danmark.

Fotogalleri

Priseksempel

12 dage fra 58.500 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

fra kr. 58.500 pr. person ved 2 voksne

Tillæg i højsæson: ca 5.000 - 10.000 kr per person *

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Inkluderet i prisen:
 • Flyrejse fra Danmark til Santiago de Chile tur/retur
 • Lufthavnsskatter
 • 2 overnatninger på Le Rêve (Deluxe King med balkon) inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger på Tierra Patagonia Hotel & Spa (Superior room) inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på Le Rêve (Deluxe King med balkon) inkl. morgenmad
 • 4 overnatninger på Tierra Atacama (Standard room) inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på Le Rêve (Deluxe King med balkon) inkl. morgenmad
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transport til destinationerne, samt til og fra lufthavnen og til dit hotel
 • MyPlanets Concierge service (tilgængeligt 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2 kompensation
Ikke inkluderet i prisen:
 • Entréer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Visum og turistskatter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Skræddersy din rejse

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejseformen og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Patagonien og stjernekig i Chile

Patagonien og stjernekig i Chile

 • Oplev Chiles moderne hovedstad
 • Udforsk Patagoniens fascinerende natur
 • Kig på stjerner i Atacama-ørkenen

12 dage fra 58.500 kr pr. person

Patagonien og stjernekig i Chile

Chile: Søerne og vinlandet

 • Oplev Chiles moderne hovedstad
 • Vær aktiv i Pucón
 •   Bo i hjertet af vinlandet

9 dage fra 47.700 kr pr. person