70125011 Få et tilbud
Rejse til Costa Rica - eventyr og strand

Costa Rica - eventyr og strand

Costa Rica er en naturskøn perle, fyldt med oplevelser til den eventyrlystne. Tag på vandretur ved vulkaner, eller zip-line gennem junglen. Du kan også vælge at slappe af ved stranden med udsigt til det flotte Stillehav.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

11 dage fra 44.550 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

På denne luksuriøse rejse til Costa Rica, vil du på et tidspunkt spørge dig selv om du mon drømmer. Men bare rolig, vi kan forsikre dig om, at dette naturparadis virkelig findes! Du vil spærre øjnene op, når du begynder at udforske de uberørte regnskove i Pacuaré og de vulkanske bjerge i Arenal. Du vil kunne mærke pulsen dunke, når du tager på spændende vandreture og adrenalinfremkaldende eventyr. Om aftenen kan du slippe alle dine bekymringer, når du falder ned i din bløde seng i din luksuriøse bolig. Afslut din rejse med et par ubekymrede dage på de smukke strande ved den nordlige stillehavskyst.

Skræddersy denne rejse, så den passer til dine ønsker! Vores rejsekonsulenter fortæller dig gerne mere om de uendelige muligheder for at gøre denne rejse til din helt egen drømmerejse – kontakt os og aftal en uforpligtende konsultation!

 

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

Kombinér Costa Ricas rige natur med eksotisk storbyferie i San José og vulkanske vandreture ved Arenal Volcano.

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag starter din rejse til det smukke Costa Rica. Du tager afsted fra Danmark, og lander i Costa Ricas hovedstad San José. Du vil blive kørt fra lufthavnen til dit hotel.

Dag 1-2: San José og Central Valley/Hotel Presidente

Costa Ricas hovedstad er omgivet af et frodigt og grønt landskab i dalen mellem bjergkæderne i Mellemamerika og høje vulkanske toppe. Oplev også diverse museer, spansk kolonihistorie, moderne kunst, markeder og et aktivt natteliv.

Dag 2-5: Det Caribiske lavland/Pacuaré Lodge

Den uberørte, tropiske Pacuaré-region omslutter Pacuaré Lodge, der er skjult i de tætte regnskove i Costa Rica. Udforsk det varierede landskab, der er formet af de frodige skovklædte Talamanca-bjerge, og er hjemsted for shamanerne fra den oprindelige etniske gruppe Cabebar.

Udflugter:

Eventyr i regnskoven omkring Pacuaré Lodge
Vælg mellem otte spændende, eventyrlige aktiviteter under dit ophold på Pacuaré Lodge. Oplev rafting gennem stejle kløfter og strømfald i kategori 3 til 4. Hvis du hellere vil tage det lidt roligt og beundre Pacuarés naturlige rigdom, kan du i stedet padle igennem kategori 2 strømfald. Du kan også klatre op ad de stejle mure i kløften ved El Tesorito, og rappelle ned i dybet.
Book en spændende trætoppetur, der fører dig ind i regnskovens tårnhøje trækroner. Glid på zip-line gennem skoven og hold øje med eksotiske fugle, der gemmer sig i den tykke bevoksning. Tag på en tidlig morgentur og få øje på eksotiske fugle såsom den plettede spætte og en række farverige tukaner i deres naturlige habitat. Gå med en naturforsker, og lær, hvordan bæredygtig turisme kan fremme økonomiske behov og naturbeskyttelse. Tag på vandretur på et gammelt muldyrspor til et skjult vandfald, eller lær mere om den indfødte Cabecar-kultur.

Dag 5-8: Arenal/Tabacon Grand Spa Thermal Resort

Den smukke Arenal-region er det perfekte udgangspunkt for at udforske Costa Ricas højland med sine vulkanske toppe, gamle huler, varme kilder og nationalparker.

Udflugter:

Udforsk trætoppene i Arenal National Park
Tag på en fascinerende klatretur, gennem en sti i regnskovens trætoppe. Gå langs de berømte hængebroer i Arenal National Park. Efter morgenmaden på hotellet, er der en halv times kørsel til hængebroerne, hvor du vil møde din guide.

Oplev en afslappet vandretur på den tre kilometer lange sti, der bøjer sig gennem de tætte skove. Hvis du er heldig, kan du få øje på brøleaber, edderkopaber, kapucineraber, flokke af farverige fugle, sommerfugle og bæltedyr på din tur gennem junglens træer!

(Halvdagstur; tid på dagen: formiddag; varighed: 2 timer; privat aktivitet; fysisk belastning: lav; brug venligst komfortable og skridsikre sko, medbring også insektmiddel og solcreme.)

Privat vandretur til Arenal-vulkanen
Oplev de fascinerende vulkanske landskaber i Costa Rica. Benyt en unik lejlighed til at observere en aktiv vulkan fra en sikker afstand. Rejs fra dit hotel til den nordvestlige ende af Arenal-vulkanen, som er mindre end en halv times kørsel væk. Begynd ved ​​Las Coladas Trail og nyd en afslappet vandretur gennem tropiske regnskove og en gammel lavastrøm, der blev dannet for næsten tre årtier siden. Bemærk de interessante lavaformationer undervejs, imens din guide fortæller om naturens historie i denne region. Se frem til at opleve de mange planter og dyr der kun findes her. Stien ender ved en platform, der giver dig en spektakulær udsigt over vulkanen. Hvis vejret tillader det, kan du endda få øje på den brændende lava, der langsomt drypper ned ad bjerget.

(Privat halvdagsaktivitet; fysisk anstrengelse: let; medbring behagelige vandresko, insektmiddel og solcreme; du vil blive ledsaget af en tosproget guide).

Vulkanske vandreture, varme kilder og aftensmad ved Arenal Volcano
Hvis du er vild med vulkanske landskaber, er denne vandretur en fantastisk mulighed for at se en aktiv vulkan fra et sikkert udsigtspunkt. Efter morgenmaden på dit hotel, går turen til den nordvestlige side af Arenal Volcano, der befinder sig mindre end en halv times kørsel væk. Stå af ved Las Coladas vandrestien og gå gennem tropiske regnskove og forbi en afkølet lavastrøm, der dannedes for næsten tre årtier siden. På Las Coladas vandrestien, kan du også spotte fascinerende lavaformationer. Hold også øje med områdets flora og fauna, da du med lidt held kan støde på en række arter af aber, dovendyr og fugle. Stien slutter ved et udsigtspunkt, der byder på en spektakulær udsigt over vulkanen. Når vejret tillader det, kan du se den glødende lava løbe ned ad bjergsiden! Efter dagens vandretur, kan du gå ned til Ecotermales varme kilder. Tag et beroligende bad i kildens termisk opvarmede vand. Udforsk de frodige tropiske haver, der er hjemsted for naturlige vandfald og opvarmede søer. Nyd en lækker middag, inden du tager tilbage til dit hotel.

(Privat heldagsaktivitet; tid på dagen: eftermiddag; varighed: 6 timer; middag inkluderet; fysisk belastning: lav; medbring venligst komfortable sko, insektmiddel og solcreme).

Sky Tram og Sky Trek på Arenal-vulkanen
Lad din indre fugl komme frem og svæv højt over regnskoven! Oplev en adrenalinfyldt tur på Sky Tram (svævebane) efterfulgt af Sky Trek trætoppestien over den tykke regnskov ved Arenal Volcano. Fra svævebanen har du et ekstraordinært udsyn til Costa Ricas flora og fauna. Stop et øjeblik ved observationsdækket på svævebanens højeste punkt for at få en udsigt du aldrig vil glemme. Når du vender tilbage til udgangspunktet på Sky Tram, skal du forberede dig mentalt til dit næste eventyr. Sky Trek i Arenal National Park byder på zip-lines, der fører dig ned ad bjergskråningerne. Flyv hen over kløfterne og træerne i den tropiske jungle. Undervejs kan du stoppe ved flere observationstårne ​​for at nyde den fantastiske udsigt.

(Halvdagstur; tid på dagen: morgen; varighed: 4 timer; fysisk belastning: moderat; medbring venligst komfortable sko, insektmiddel og solcreme).

Dag 8-11: Den nordlige stillehavskyst/Bosque del Mar

Den nordlige Stillehavskyst er, med sine uberørte strande og azurblå vand, et virkelig tropisk paradis. Denne maleriske region er også kendt som Gold Coast og strækker sig fra Nicoya-halvøen til Papagayo Bay.

Du har nu tre nætter på det dejlige boutique resort Bosque del Mar, som ligger direkte på den smukke strand Playa Hermosa. Her venter komfortable dage med sol, badning og afslapning i rummelige, indbydende suiter med havudsigt, moderne, private faciliteter. Resortet er smukt indrammet af tropiske skove, og her kan du tilbringe dagene på din terrasse, svømme i dit eget private boblebad, alt i mens du lader dine øjne glide over det smukke havlandskab. Du kan også slentre gennem den velplejede have. Når dag skifter til aften kan du, med en iskold cocktail i hånden, nyde spektakulære solnedgange på stranden eller ved hotellets udendørs pool. En perfekt afslutning på en aktiv og begivenhedsrig dag.

Dag 11: Afrejse til Danmark

I dag går turen hjemad mod Danmark igen. Du vil blive fragtet til Daniel Oduber Quirós International Airport (1-2 timers tur.)

Fotogalleri

Priseksempel

11 dage fra 44.550 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

Lavsæson: fra kr. 44.550 pr. person ved 2 voksne

 

Tillæg i højsæson: ca. 2.000 - 5.000 kr. pr. person*

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse Skandinavien - San José t/r.
 • Alle flyskatter og afgifter
 • 1 nat på Hotel Presidente i Standard værelse inkl. morgenmad.
 • 3 nætter på Pacuaré Lodge i Garden Suite i Orchid Room inkl. morgenmad.
 • 3 nættter på Tabacon Grand Spa Thermal Resort i Ocean Front Suite King inkl. morgenmad.
 • 3 nætter på Bosque del Mar.
 • Udflugter og aktiviteter som beskrevet i rejseplanen
 • Transporten som beskrevet i rejseplanen
 • Concierge Service (tilgængelig 24 timer i døgnet)
 • Fuld CO2 kompensation
Tilkøb til rejsen
 • Indgangsgebyrer og yderligere måltider, der ikke er beskrevet i rejseplanen
 • Drikkepenge & personlige udgifter
 • Visagebyr og turistskatter
 • Aflbestilling af rejsen, rejseafbrydelse, afbestillings- og rejseforsikring
Skræddersy din rejse

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses helt efter dine ønsker. Det samme kan rejsemåden og antallet af rejsedeltagere. Snak med en rejsekonsulent om mulighederne.

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Costa Rica: Vildt dyreliv og afslapning | MyPlanet Rejser

Costa Rica: Vildt dyreliv og afslapning

 • Magiske dyre- og naturoplevelser
 • Fantastisk indkvartering under rejsen
 • Meget høj standard

17 dage fra 71.000 kr pr. person

Klassiske Costa Rica

Klassiske Costa Rica

 • Oplev den imponerende Arenal vulkan
 • Vandre langs hængebroer gennem trætoppene
 • Regnskov og sandstrand i Manuel Antonio

 

10 dage fra 31.500 kr pr. person

Rejse til Costa Rica - eventyr og strand

Costa Rica - eventyr og strand

 • Store naturoplevelser - dyreliv og vulkaner
 • Badeferie
 • Eventyr, adrenalin og spændende aktiviteter

11 dage fra 44.550 kr pr. person