70125011 Få et tilbud
Klassiska Thailand

Klassiske Thailand

Tag med til smilenes land og oplev de mest populære områder i Thailand. I de travle gader i Bangkok kan du smage fantastisk street food og opleve den moderne kosmopolitiske side af landet. Chiang Mai byder på frodige grønne bjerge, gamle templer og unik kunst. Gyldne strande, smaragdgrønt vand og dage med ren afslapning venter dig i Phuket.

 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration. Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.
 

 

14 dage fra 25.565 kr
Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes..

Dine informationer er sikre og deles aldrig med tredje part. Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles sikkerhedspolitik og generelle betingelser gælder.

En rejse for alle sanser venter dig på denne 14 dages rejse i Thailand. Her vil du opleve storbyen Bangkok med dens mangfoldighed af traditioner og modernitet. I Chiang Mai venter fantastiske kulturelle og historiske indtryk, street food og farverige markeder som frister med lokale retter og traditionelt håndværk. Afslut din rejse med en vidunderlig badeferie på et strandresort i Phuket omgivet af gyldne strande, smaragdgrønt vand og tropisk natur.

rejsekonsulent

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

bestil her

Rejsen dag for dag

På denne rejse oplever du det klassiske Thailand. Spændende dage i storbyen Bangkok, natur og kultur i Chiang Mai og badeferie i skønne Phuket.

Dag 1: Afrejse fra Danmark til Bangkok

Fly fra Danmark til Thailand og Bagkok.

Dag 2-5: Bangkok

Transport fra Bangok lufthavn til dit hotell i Bangkok.
Bangkok er porten til Sydøstasien og en sand fusion af tradition og modernitet. Dette politiske og kulturelle centrum er hjemsted for mange historiske paladser, templer, klostre og museer. Men byen er også kendt for sine store indkøbscentre, farverige markeder, kurbade og en mangfoldighed af restauranter og spisesteder. Du har tre overnatninger i Bangkok på det stilfulde Pullman Bangkok G Hotel, som ligger på en af de bedste lokationer på Silom Road.

Udflugter

Bysafari i Bangkok: Byens højdepunkter inkl. frokost:
Oplev Thailands rige kultur i den pulserende metropol. Bangkok er kendt for sine enestående shoppingmuligheder i store indkøbscentre, men trods det moderne udtryk byder byen på talrige fascinerende kulturskatte. Lokal transport inkluderer airconditionerede Skytrain, hvorfra der er en scenisk udsigt over byens tage. Tag på en afslappende bådtur på Chao Phraya flodens stille vand forbi berømte vartegn og træhuse på pæle. Der gøres stop ved det livlige blomstermarked, hvor et væld af farver og dufte fra de talrige blomster, herunder de mange exotiske orkidéer, kommer dig i møde. Næste transportform er den traditionelle tuk tuk, som vil bringe dig til det spetakulære kongelig palads i det historiske centrum. Lyt til munkenes messen og tag en stille slentretur gennem de sirligt anlagte haver omgivet af den traditionelle thailandske arkitektur.
I Wat Pho templet finder du den gyldne liggende Buddha samt et stort antal mindre buddhaer. Det også her, at man finder en af de mest anerkendte massageskoler. Frokosten serveres i en lokal restaurant, som byder på indbydende specialiteter fra det thailandske køkken. I en longtail båd sejler du stille gennem de snævre vandveje omkranset af fredelige beboelsesområder. Når solen begynder at aftage, tager du til Wat Arun, det pyramideformede Daggryets Tempel, som er en betagende oplevelse med sin imponerende bygningskonstruktion og pragtfulde udsigt over floden. Sidst på eftermiddagen går turen i båd tilbage til hotellet.

Med tog til Ayutthaya, en attraktion på UNESCOs Verdensarvliste:
Udforsk den historiske by Ayutthaya på denne heldagsudflugt til en af de fascinerende områder på UNESCOs Verdensarvliste. Du forlader Bangkok tidligt om morgenen og kan herefter nyde halvanden times togtur gennem frodige græsmarker og sirligt anlagte rismarker indtil, du ankommer til Thailands livlige kulturelle hovedstad. I Ayutthaya tager du en tuk tuk til de historiske templer fra det 14-århundrede. Opdag de spændende historier om byens historie, mens du besøger Wat Chaimongkol og Wat Phrai Sri Sanphet templerne. I Wat Mahathat kan du se det unikke syn af Buddhas ansigt opslugt af høje trærødder. Ifølge legenderne har Buddhaen selv placeret sig der. På en hyggelig gåtur gennem det muslimske kvarter møder du de lokale, duften af aromatiske delikatesser fylder luften og der er rig lejlighed til at smage f.eks. den specielle thailandske roti sai mai, som er en slags candy floss. På en lokal restaurant serveres der en lækker frokost. Efter frokost venter en afslappende bådtur rundt om Ayutthaya øen, hvor du får en ekstraordinær god udsigt til alle de fantastiske historiske bygningsværker. Turen tilbage til Bangkok er med minibus. Din guide er med på alle transfers.

Fly fra Danmark til Bangkok
Transfer fra lufthavn til dit hotel i Bangkok

Dag 5-9: Chiang Mai

Transfer fra hotellet til lufthavn og fly til Chiang Mai.

Chiang Mai ligger smukt omkranset af bjerge og har i mere end 700 år være den kulturelle hovedstad i det nordlige Thailand. I dag er byen den største metropol nord for Bangkok. På grund af den strategisk gode placering ved floden Mae Ping har byen et rigt udvalg af kunsthåndværk, smykker og træudskæringer. Endvidere byder Chiang Mai på en kulturel mangfoldighed, moderne kultur og et livligt natteliv med natmarkeder. I Chiang Mai har du fire overnatninger på det skønne boutique hotel Bodhi Serene, som ligger i downtown Chiang Mai.

Udflugter

Heldagsudflugt til Elephant Nature Park:
En dag med de blide giganter venter dig i Elephant Nature Park, som ligger i den billedskønne Mae Taeng dal ca. en times kørsel fra Chiang Mai. I Thailand ærer man elefanterne og de behandles med respekt og omsorg. I dette over tyve år gamle refugium plejes nyfødte, gamle og sårede elefanter i et naturligt miljø. Her får du mulighed for at få indsigt i elefanternes levevis og de ofte vanskelige levevilkår, de har i Sydøstasien. Du kommer helt tæt på de store dyr og hjælper med at fodre dem. Det er en fantastisk oplevelse, du sent vil glemme.

Nordthailand væk fra alfarvej:
Glæd dig til en vidunderlig naturoplevelse i Sri Lanna National Park, som ligger ca. en times kørsel fra Chiang Mai. Oplevelsen starter med en 20 kilometers cykeltur gennem landdistriktet, forbi bambusskove, duftende frugtplantager, vilde orkidéer og bakkede rismarker. Snart ankommer du til Mae Ngat Reservoir, hvor du skifter transportmiddel - nu går turen videre i kano. Nyd den skønne udsigt fra søens blanke overflade, mens du padler til den modsatte bred, hvor dagens Lanna frokost venter dig i en flydende restaurant. Du har eftermiddagen på egen hånd, hvor du kan nyde de skønne og frodige omgivelser på en ekstra kanotur, et forfriskende bad i søen eller nyd et par afslappende timer i solen ved søbredden. Turen tilbage til Chiang Mai er i bil.

Sightseeing i Chiang Mai og besøg i To Doi Suthep Templet:
Oplev de kulturelle og historiske highlights i Chaing Mai til fods sammen med en lokal guide, som har både anekdoter og masser af fascinerende detaljer om den smukke by, som er hjemsted for mere end 300 templer. Din sightseeing tur starter ved bredden af Mae Ping floden. Gå en tur gennem det farverige Warorot marked, hvor eksotiske frugter, duftende krydderier og andre lokale varer livligt handles. Fortsæt mod den historiske Tapae port og de tre kongers monument indtil, du når Wat Chaing Man i den gamle bydel. Wat Chaing Man blev bygget i det 13-århundrede og er det ældste tempel i regionen. På en autentisk restaurant vil du blive budt traditionelle specialiteter og tage en kort frokostpause. I løbet af eftermiddagen kommer du til det berømte tempel Wat Phra That Doi Suthep, hvorfra du kan nyde en pragtfuld panoramaudsigt over byen.

Chiang Mai by night, street food og natmarked:
Glæd dig til en spændende tur til fods gennem Chiang Mais gader, hvor traditionel street food livligt handles og udstilles på opfindsom vis. Sammen med din guide tager du til den gamle bydel, hvor hundredvis af farverige madboder ligger side om side og frister med eksotiske smage og dufte. Prøv stegte pandekager, nudelsupper, risnudler i karry, kokos budding og den himmelske søde mango med klisterris og masser af andre lækre specialiteter. Du kan også prøve den lokale ris-whiskey. Det lokale natmarked lokker med alverdens lokale håndværk og diverse ting og sager, så her kan du sagtens finde nogle souvenirs til kufferten. Efter en begivenhedsrig aften bliver du kørt retur til dit hotel.

Transfer fra hotellet til lufthavnen (uden guide)
Fly fra Bangkok til Chiang Mai
Transfer fra Chiang Mai lufthavn til hotellet

Dag 9-13: Phuket

I Andamanhavet ved Thailands vestkyst ligger Thailands største ø Phuket.
Øen har imponerende mange pragtfulde og meget forskelligartede strande og laguner.
Om du er til små private strande, nationalparkernes store strande med kilometervis af hvidt sand, vandreture i det billedskønne landskab, dykkerture i det smaragdgrønne hav, små landsbyer eller det vilde natteliv i Patong, så har Phuket noget for enhver smag. Du har 4 overnatninger i dette vidunderlige ø-paradis på Beyond Resort Karon Hotel, som ligger i et ugeneret hjørne af den smukke Karon Strand. Hotellet er kun for voksne og byder bl.a. på tre fabelagtige restauranter, swimming pools, spa-behandlinger og nem adgang til shopping og underholdning.

Udflugter

I speedbåd på Phang Nga Bugten:
Efter morgenmaden venter en begivenhedsrig dag i Phang Nga Bugten. Første stop er de billedskønne øer Koh Tapu og Koh Phing Kan, som er med i James Bond filmen “ The Man with the Golden Gun”. Her kan du i kano padle gennem Koh Tapus skjulte grotter, laguner og mangrove sumpe. Du har også mulighed for at udforske de store stalaktitgrotter på øen. Omkring middagstid fortsætter turen til landsbyen Koh Panyee, som er bygget på pæle i havet ud for det sceniske kystlandskab. Her serveres frokosten i form af friskfangede fisk og skaldyr og andre lækre thailandske specialiteter. Glæd dig til et par timer i selskab med stedets utrolig varme og imødekommende personale. Resten af eftermiddagen er på egen hånd, hvor du kan svømme, snorkle eller bare slappe af i de skønne omgivelser før, at du med speedbåd igen begiver dig hjemad mod hotellet.

Transfer fra hotellet til Chiang Mai lufthavn
Fly fra Chiang Mai til Phuket
Transfer fra Phuket lufthavn til hotellet

Dag 13: Afrejse Phuket/Bangkok

Det er tid til at flyve mod Danmark igen.

Transfer fra hotellet til Phuket lufthavn
Fly fra Phuket til Bangkok
Fly fra Bangkok til Danmark

Dag 14: Skandinavien

Velkommen hjem!

Fotogalleri

Priseksempel

14 dage fra 25.565 kr
Pris pr. person ved 2 voksne
Bestil tilbud
Pris pr. person

Fra kr. 25.565 pr. person ved 2 voksne
Tillæg i højsæson: ca 2.000 - 4.000 kr per person *

*Højsæson omfatter de mest populære tidspunkter at besøge destinationen på som i ferier, ved højtider, og når klimaet er bedst.

Prisen inkluderer
 • Flyrejse Skandinavien - Bangkok t/r.
 • Flyskatter
 • 3 overnatninger i Deluxe Room på Pullman Bangkok G Hotel, inkl. morgenmad
 • 4 overnatninger i Grande Deluxe Room på Bodhi Serene Hotel, inkl. morgenmad
 • 4 overnatninger i Deluxe Sea View Room på Beyond Resort Karon Hotel, inkl. morgenmad 
 • Udflugter og aktiviteter ifølge rejseplan
 • Transfers ifølge rejseplan
 • 24 timers Concierge Service 
 • Fuld CO2-kompensation

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.

Rejse det nordlige thailand og koh samui

Det nordlige Thailand og Koh Samui

 • Spændende Bangkok
 • Chiang Mai's historie
 • Smukke Koh Samui

15 dage fra 25.772 kr pr. person

Klassiska Thailand

Klassiske Thailand

 • Natur & kultur i Chiang Mai
 • Street food i Bangkok
 • Afslapning i Phuket

14 dage fra 25.565 kr pr. person